26 november

Hade en mysig kväll i fredags med fina vänner, god mat och vad som skulle blivit en lugn kväll slutade lite annorlunda. Var hemma i sängen halv fyra istället. Haha!


22 november

Kom nyss hem från lite shopping och fika på stan med Bea. Hur mysigt som helst. Nu ska jag få mitt hår färgat och sen bara mysa hem. Imorgon är det fredag och jag är ledig hela helgen, så ska passa på att njuta tillfullo.


21 november

Hahahaha exakt så är det!!


21 november

Finns inga ord för dig. Du är starkare i sinnet än någon annan jag känner, trots alla motgångar på senaste tiden. Världens bästa människa med största hjärtat. Finaste "pappasmormor".




21 november

Idag har jag hunnit med att jobba, joggingrunda med sonic, hjälpt pappasmormor och nu sitter jag här. Ska göra mig en smoothie och koka ett ägg tänkte jag, sen ta ett varmt och skönt bad och bara ta det lugnt resten av kvällen. Hoppas er dag har varit bra. Vad har ni hittat på?


21 november

Idag efter jobb så tänkte jag sola och möts av detta. Vem solar så länge? Den tickade dessutom ner för fullt så vet inte vad den startade på. Helt sjukt ju och inte alls bra för kroppen.


10 november

Tröttare än tröttast, men vilken kväll det var igår. Eller vad säger du Malin? ;)


7 november

Idag har jag hunnit med att jobba, lunchat med Emma och Märta sen avslutat med lite shopping med Märta. Bilresan gick åt helvete och tror jag gjorde ungefär så många fel på en körning som man kan göra (om någon polis läser så körde jag ju absolut inte fel. Körde perfekt!!). Väl hemma så skulle jag byta om och sticka och träna, men så blev det kaos här hemma och hände lite saker som fick mig på mindre bra humör. Så Hampe lagade lite mat och jag bytte om till myskläder och tvättade av sminket. Skönt!

Nu ska jag krypa ner i min nerbäddade säng och sätta på en film.


6 november


2 november

Söt?


2 november

Vilken dag, har kört fram och tillbaka hela tiden typ. Först var jag på jobb sen handlade jag lite frukost till mig och mamma. Sen körde vi och hämtade ena bilen som vatt på verkstaden, sen hem till Bea och hämta lite som jag hade glömt där. Sen direkt till nya köpcentret Emporia och när vi skulle hem så hade det SÅKLART hänt någon olycka eller något skit, så där stod vi i ca två timmar nästan. Jävligt roligt ju? Sånt förstör verkligen ens humör till Max.

Bjuder iallafall en snabb och dålig bild på hur jag sett ut idag:


1 november

Hehe var ju ett litet tag sen? Men ni har ju varit tystare och tråkigare än någonsin. Bättring på er tycker jag!! Mår ni bra? Har ni något roligt att berätta? ;) själv så mår jag lite halvkasst, halsen bråkar lite men vill verkligen inte att det ska bryta ut totalt. Jobbar hela helgen också så kan inte bli sjuk.

Har haft en riktigt mysig kväll med linnea idag iallafall hemma hos henne. Hon hade gjort tapas och en svingod vitchokladmousse (ett ord eller två?) och jag hade med mig lite vin. Så där hade vi det trevligt i några timmar. Nu ska jag ta mig en dusch sen bädda ner mig och hoppas på att jag mår lite bättre imorgon.


RSS 2.0