31 augusti

traaaadigt mycket jag längtar till imorgon. samtalen gick bra och kommer att bli en kanondag imorgon. fira min lilla plutt som fyllt år. hehe :) mer kan jag ej säga för vet ej om han läser min blogg. troligtvis inte men bäst att vara på säkra sidan. gör tidsinställda inlägg så att ni får reda på det i samma stund som de händer liksom, haha om ni förstår? annars lär ni märka imorgon. överlycklig iallafall och tror det kommer bli hur bra som helst :D


ps. orkade inte göra den goda frukosten som jag visste att jag ej skulle orka. blev blåfärsfil med lite frysta blåbär. haha

31 augusti

okej nu har min irritation gått över till ilska. jag kokar snart över!


31 augusti

godmorgon på er. ni är lite i chock va utav att jag är uppe redan? klockan är just nu 10.21 och jag måste erkänna att jag är SVINTRÖTT, men var tvungen att gå upp nu för att ringa några samtal. ligger i sängen just nu och är väl inte på världens bästa humör pga att vissa personer verkar ha tappat sin hjärna, men annars är det lugnt.

ska fixa klart mitt rum idag, eller ja åtminstonde försöka hehe. senare blir det powerwalk med amanda, om hon inte blir tvungen att jobba över, annars får det bli i min ensamhet skönt det också. hade så gärna velat få en tid hos min frisör idag också men tror det är ganska kört. ska ringa dit nu också. vill bara bli av med mina extensions och MÅSTE färga och klippa mitt eget, goa pengar allt de kommer att gå på ?.... men är man tvungen så är man.

ska nog sätta på en film innan jag reser mig ur sängen, fast tänkte först göra en riktigt go frukost med kokt ägg, jordgubbar och en smoothie, mums! men lär väl sluta med att jag tar en skål med fil och flingor för att jag inte kommer orka, haha!

30 augusti

vaknade vid 1 och åt lite mat tillsammans med mamma som hon hade ordnat. sedan ordnade vi med lite saker här hemma & sen fick vi den briljanta ideén att göra om inne på mitt rum. så vi åkte ut till ikea för att köpa en klädstång så jag kan ha lite kläder hängandes framme, sedan växter, krukor, galjar,  byrå osv. så tror det blir skitbra. ska antagligen måla om väggarna också, för vill ha vita väggar just nu. så det blir nog snart att vi fixar det också, happy girl!


såhär såg jag ut idag, ser dock ut som en kort tjockis men vad gör det? det är kaos på mitt rum pga att vi håller på att ändra en massa där hehe.

efter vi hade varit på ikea så åkte vi till filborna arena och körde ett riktigt gott pass på gymmet. min mage och mina bröst kommer jag inte ens kunna peta på imorgon tror jag, trääääääningsvärk!

30 augusti

nej vad säger ni, när jag ändå är igång med att vara deppig så är det väl likabra att forsätta i samma stil? sätter nu därför på "the last song", som jag faktiskt inte har sett tidigare. så får vi se om jag gråter en, två eller kanske tre skvättar till. kanske är det som behövs? få ut alla känslor på något vis liksom?

åååh, få mig glad kära ni läsare!



29 augusti

drog ju som sagt in till stan för att möta upp min fina vän bea. vi gick till café viva där jag åt en räksallad och hon en räk macka, båda hade lite räkfrossa. efter att vi suttit där i kanske 1,5 timme så kände vi att vi blev otroligt sugna på pistaschias (stavning?) jordgubbar doppade i choklad. så vi begav oss dit och beställde vars 5 jordgubbar doppade i brun choklad och vars 5 jordgubbar doppade i vit choklad & så gott det var. de vita var solklart godast, men de andra dög de också. där satt vi i ytterligare ca 1,5 timme och bara skratta och pratade. en väldigt mysig kväll hade vi så att säga. blev sedan att jag tog buss och åkte hem, för ingen orkade riktigt hampan ikväll, inte ens emma och hon brukar ändå va sugen hehe.


(hahahahhahhahahha.. tårarna sprutade och kunde inte sluta skratta när denna bild hade tagits..)

när jag kom hem så satte jag på "Dear John" och ja, tårarna rinner lite fortfarande och nu mår jag allmänt dåligt med en jobbig känsla i magen. ska gå ut och prata lite med mamma och hoppas på att jag blir på bra humör igen. så mycket som händer i mitt liv just nu och mycket problem och skit, så antar att allt kom bara för jag tittade på en sorglig film liksom..


29 augusti

in till stan nu för att möta upp bea, mysigt och behövligt ska det bli. och antagligen så möter jag/vi upp emma, viktor & pierre som det ser ut än som länge, efter att vi har ätit för ett glas vitt och lite skitsnack

29 augusti

tänkte ge mig ut på en liten löparrunda nu snart, tänkte att det kunde varit skönt.

ikväll blir det att äta gott med min fina vän bea och lite senare kanske jag möter upp bl.a emma på hampan för att prata lite skit, får se om bea följer med dit hon har ju börjat i skolan igen duktig som hon är. slår vad om att det blir en trevlig kväll iallafall.

tänkte även påpeka att mamma tyckte att jag hade lite väl för mycket skor så hon ville att jag skulle rensa lite, haha. blev att jag kastade 2 par stövlar, 2 par boots, 1 par träningsskor, 4 par pumps, 5 par gladiatorskor/sommarskor.. men ÄNDÅ får jag knappt plats med de skorna jag har.. vilket i-landsproblem va? haha. går ju inte att undvika att jag fullkomligt älskar skor och att handla skor så fort jag får möjlighet.


29 augusti

tittade även på filmen "No strings attached" och "Grown ups" igår innan jag somnade och jag blev även kär i den förstnämnda, den andra var inte fy skam heller! så lite filmtips till er som inte vet hur ni ska spendera en tråkig och regnig dag som denna.



28 augusti

precis tittat på filmen "Burlesque" och jag är typ kär. vilken film, helt underbar! har ni inte sett den så måste ni verkligen göra det. massa snygga människor & dans. Christina Aguilera är sjukt vacker i filmen!




28 augusti

vaknade vid halv 2 ungefär och drog direkt ut på en löprunda + powerwalk i 1 timme och avslutade med att lägga mig ner som en död fisk i grästet i trädgården. haha, kan ha varit något av det skönaste jag varit med om (att lägga mig ner när jag va så trött så att säga). riktigt skönt väder var det ute också, inte varmt men inte heller kallt + lite blåst så det var perfekt typ!


28 augusti

idag fyller min fina pojkvän 21 år,stort grattis till honom. tråkigt nog är han långt hemifrån så finns ingen möjlighet att jag kan gratta honom i verkligheten på hans födelsedag, utan får bli att jag firar honom när han kommer hem. massa kärlek till honom iallafall <3


finaste simon som liten plutt

28 augusti

utgången igår var helt galen. hahah har inga ord för den. blev swea, lila, tempel, marina plaza (hahah...) & avslutade kvällen med att tura och tog bussen 6.36 från helsingborg hem till rydebäck. när jag satte mig på bussen så började världens oväder & bussresan hem var någonting om det värsta jag varit med om. fyfan vad äckligt det var. trodde ett tag att det var slutet som kom där, att jorden skulle gå under. det var katastrof!! aldrig varit med om att det har åskat så mycket som det gjorde imorse. pappa ringde och sa att jag absolut INTE skulle gå hem utan att han hämtade mig med bil på busshållsplatsen, och då bor jag ca 30 sekunder från hållplatsen, så då kan ni ju själva tänka er vilket väder det var. mamma satt uppe och åt frukost för hon skulle arbeta och där kom jag full och go, men jäkligt rädd för vädret. haha! satt uppe till klockan blev cirka 8 (kom hem ca. 7.10) för jag ville inte lägga mig när det var sådant väder. usch, hoppas jag aldrig upplever samma väder igen. stod i tidningen att 2 hus i rydebäck hade blixten slagit ner i och gjort så att klinkersen i de husen hade gått sönder. nog bra???

somnade iallafall vid strax efter 8 och vaknade vid 16.00, haha kändes ju bra? dagen har bara spenderats i min säng och har tittat på film. har hunnit se; Mean Girls 2, Bad teacher och Step Brothers. Tänkte nu sätta på Eurotrip och sedan försöka sova. låter som en bra idé. har varit helt död idag & har fortfarande inte velat kolla mitt konto.. lite rädd för att se hur mycket jag gjorde av med igår, så lite ångest på det..





26 augusti

det blev som sagt väla idag med emma, men hittade ingenting.. förstår ni? INGENTING!! längesen det hände & jäkligt tråkigt ska jag säga er. vi åt iallafall en väldigt god lunch på wok kitchen.. håller på att fixa mig lite just nu och ska iväg om kanske 1 timme ungefär för att möta upp lite gott folk och snacka och dricka lite gott innan vi beger oss in till staden för en utgång. blir nog en bra kväll ikväll tror jag, även om jag har roliga veckan och har stört ont i magen...


26 augusti

vart kan jag köpa dessa godingarna? Ash sko i silverfärg. snälla någon hjälp mig för jag är i behov av dem, just denna färg säljs typ ingenstans. någon som vet?






25 augusti

imorgon är jag ledig (antar jag eftersom min chef inte har hört av sig än..) och ska då ta chansen att träffa min fina vän emma. blir en tripp till väla för lite shopping, god mat och mys och på kvällen blir det antagligen en utgång med samma goa tjej och antagligen ett antal fler andra personer hehe. vet att jag var på väla idag, men blir imorgon också som sagt. har lite shopping abstinens (stavning?) och behöver lite nya kläder.


en go bild från studentveckan på emma och mig

25 augusti

hej på er. vaknade vid ungefär 12.30, skönt! åt lite mat med mamma och sedan begav vi oss till Väla för att se vilka de nya butikerna blev osv. mycket folk & ganska många nya butiker, det gillas! fick med mig en parfym och en tunika hem iallafall så alltid något. parfymen har jag länge velat ha då den luktar gudomligt! jag fullkomligt älskar den, vill typ äta upp mig själv när jag har den på mig nu, haha..


parfymen jag köpte.
märke: Escada
namn: Taj sunset
pris: 565 :-

25 augusti

tyckte ni inte jag var snygg på jobbet? nu sårade ni faktiskt mina känslor.. jag kände mig vrålsnygg!!

är hemma nu iallafall och mamma hade ordnat lite god potatis & purjolök soppa till mig som jag fick när jag kom hem, supergott! tittade på repris av supertalent tillsammans med min bror och mamma nyss, inte så att det var speciellt superduktiga? okej, några var riktigt bra, men de andra tyckte jag inte var något speciellt..

är ledig imorgon (vad jag vet än så länge, dock kanske han ringer imorgon bitti..). ska spendera dagen tillsammans med världens bästa mamma och shoppa och äta god mat hade vi tänkt oss. tänkte titta in på väla och se de nya butikerna osv (premiär öppning imorgon ju) & vill/måste träna så får bli det på kvällen isåfall.

saknar min lilla plutt & mina vänner som jag knappt hinner träffa nu pga jobbet.. :/ hoppas ni inte glömmer mig?..


gammal bild (cirka 1 månad kanske haha, men ändå)

på jobb nu och känner mig faktiskt lite så...

img_4524 (MMS)

på jobb nu och känner mig faktiskt lite sådär extra snygg idag, håller ni inte med?


min kärlek

idag (24 augusti) har jag & min fina pojke 3,5 år tillsammans, kan ni förstå? själv kan jag inte förstå det. tiden har gått riktigt fort, gick fan i nionde klass när vi blev tillsammans, hade alltså inte ens börjat på gymnasiet och vi är fortfarande tillsammans & har slutat gymnasiet & jobbar istället. 2 vuxna människor som kanske egentligen borde ha haft läghenhet och allt tillsammans, men känns fortfarande som om vi är lika gamla som när vi träffades. känner mig liksom för liten för att ens tänka sådana tankar? haha sjukt. men iallafall nog om det. jag älskar simon över allt & skulle inte vilja byta ut honom mot någonting i världen. världens finaste kille! bjuder på lite bilder nedanför från lite blandad ordning från att vi träffades till nu, haha hoppas ni njuter.





















Finns inga ord i världen som kan beskriva min kärlek till dig, Simon Christopher Sjöstrand.

23 augusti

fick precis reda på att det blir jobb imorgon, så nu måste jag verkligen sova då. gott heldagspass, det gillar vi va? från öppning till stängning.. plus så är vi bara 2 stycken imorgon fram till klockan 17.00 för chefen ska på något möte. så vi är alltså 1 kock och 1 servitris, ber till gudarna att det blir lugnt på jobb imorgon och inte massa stress..

23 augusti

hemma från jobb nu & möts av att pappa kokat majskolvar till mig vilket är något av det godaste jag vet. muuums! haha.. klockan är snart elva och jag tänkte gå och göra mig lite redo för sängen, alltså ta bort smink, borsta tänder och håret osv. skönt att bara gosa ner sig sen i sängen, tyvärr dock ensam men ändå.. jobbigt läge att jag redan saknar min lilla simon va? efter bara en dag.. bara för vi har datum imorgon.. MEN nu ska jag sluta deppa ihop, behöver sömn för sov som sagt knappt något alls inatt så är trött som en gnu (ja de är väldigt trötta av sig)


knappt söt simon var som liten? man vill ju bara äta upp det lilla trollet :D

Sitter på jobb nu och har så himla tråkigt...

Sitter på jobb nu och har så himla tråkigt. Ingen vill ha mat idag verkar det som! Vill bara hem och sooova!! slutar om lite mer än 2 timmar så får sova då. vet ej än riktigt hur jag kommer jobba i veckan, får väl reda på det när jag slutar antar jag. Chefen hade gjort lite ändringar nämligen! Hoppas att allt är bra med er läsare.


Godmorgon på er. Är jag inte söt som gör e...

Godmorgon på er. Är jag inte söt som gör ett inlägg från mobilen? sitter iallafall på bussen nu påväg till jobb. Känns som om det var typ 1 månad sen minst som jag var där, men i själva verket så var det bara en vecka sen som jag va där. hade iallafall otroligt svårt att somna inatt, somnade runt 3 tippar jag på och upp kl 8.30 så ni kan ju själva ana hur trött jag kände mig då och hur trött jag känner mig nu? gjorde iallafall mig en bra frukost; 2 kokta ägg och en smoothie gjord på havredryck med mango smak och så hade jag i hallon och blåbär + krossade linfrön som för övrigt är superbra för att hålla magen i balans. hoppas jag håller mig mätt nu ett bra tag. Påtal om något helt annat så är det fantastiskt väder ute ju!! störigt man ska jobba hela dagen då, men cash is king!!!


22 augusti

tänkte nu säga godnatt till er söta läsare & jag hoppas att ni kommer sova skönt inatt. tycker jag har varit ganska duktig idag med inlägg, eller vad säger ni? men nu behöver denna kropp sova så jag orkar med att gå upp kl. 8.00 för att äta lite frukost, duscha och ta mig till jobb. hemma sen igen vid tidigast 22.00 så kanske slänger upp ett litet inlägg till er då.


22 augusti

jobb imorgon, dessa 8 dagarna då jag varit ledig har gått alldeles för fort kan jag berätta för er. dock är jag några tusen kronor fattigare så kanske lika bra att faktiskt jobba lite så att man inte kan slösa lika lätt, haha! har varit så otroligt skönt att jag faktiskt fick dessa dagarna ledigt, då de har varit den enda lediga veckan jag har haft denna sommaren. har njutit till max, umgåts med fina vänner, firat en av mina bästa vänner, varit på maskeradfest tillsammans med min pojkvän bl.a., shoppat, shoppat och återigen shoppat i massor, sovit ut, tränat, ätit god mat, varit på vårdcentralen (dock inte så roligt just det kanske), varit i malmö. haft det helt underbart helt enkelt! men nu blir det tillbaka till verkligheten imorgon igen!!


22 AUGUSTI

jag vill ta ur mina extensions, jag vill klippa mig eget hår & jag vill färga det. nu nu nu!! vad tycker ni? klippa mitt eget hår mycket eller bara toppar? färga mitt hår ljusare eller färga det i ungefär samma nyans som jag har nu? hjälp mig!!

22 augusti

ni är faktiskt inte alls bra på att kommentera tycker jag.. ser att ni är en del som läser och blir någon mer varenda dag som går, men att kommentera det verkar ni inte riktigt veta hur ni gör. trååååkigt!!!

var iallafall på väla tidigare med min fina som jag sa innan. vi åt på "blå tuppen", jag tog kyckling i marinad på spett med pommes och vitlökssås och simon tog lasagne. fick även med mig ett par träningsskor, en stickad långarmad tröja och ett puder hem, så blev lite shopping även idag. köpte ju en stickad tröja även igår, plus en väska. mycket shoppande nu för tiden, men det gillar vi!

fick skjuts hem av simon och där satt vi länge och höll om varandra och pussades och kramades och sa fina saker till varandra innan jag gick ur bilen, precis som ett nyförälskat par haha, precis som om vi inte skulle se varandra på ett år eller något, men i själva verket handlar det om 11 dagar. haha! kan ju berätta för er som inte vet att vi faktiskt har klarat ett halvår utan varandra, då simon åkte till norge med sin bror för att jobba direkt efter studenten till december. han flög dock hem varenda månad för att träffa mig och jag flög till dem och stannade 1 vecka när jag hade höstlöv. (gamla goda tiden så man hade lov och gick i skolan, hehe)... men iallafall, därför tycker jag att vi borde kunna klara 11 dagar utan varandra, eller vad säger ni? kan även påpeka att det halvåret var något av de jobbigaste jag har varit med om, men det allra värsta var när han berättade ATT han skulle åka iväg ett halvår, tror aldrig att jag har gråtit så mycket.. blää! väcker gamla minnen nu som jag inte vill komma ihåg.

iallafall.... efter att han hade lämnat av mig så åkte jag och tränade tillsammans med mamma och pappa (de var dock på olika pass, men jag körde gym).. blev mycket cardio och några ben & rump övningar. kändes väldigt bra!

detta inlägget blev lite rörigt kanske och lite om allt möjligt, men jag hoppas ni hängde med, haha!


jag och min finaste för någon månad sen

22 augusti

drar till väla nu för att möta upp min fina pojkvän, för lite shopping och mat. och även för att säga hejdå :( han åker iväg imorgon och kommer inte hem förens om typ 10 dagar, lite tråkigt tycker jag nog allt..





såhär ser jag ut just nu & sista bilden menas med att simon ska få massa pussar :)

22 augusti

godmorgon på er. jag hoppas att ni har sovit gott, själv så har jag sovit ganska så bra. har haft en hel del konstiga drömmar, men det är inget man kan rå för eller vad säger ni? kommer ni lätt ihåg era drömmar? jag kommer alltid ihåg minst 1 dröm/natt, och det är faktiskt sant. ibland är det roligt och ibland är det jobbigt, men som sagt det är inget man kan rå för så varför lägga energi på det? haha.

sitter nu i köket och har ätit en skål med fil, där jag hällde i lite kanel (Kanel är termogent och ökar energiförbrukningen, plus att det har andra fördelar: det sänker halten av socker i blodet. Förbättrar insulinkänsligheten. Ökar din kaloriförbrukning i vila. Förbättrar matsmältningen. Ökar cirkulationen, alltså riktigt bra att få i sig). har även tagit mig en kopp svart kaffe som även det är bra (ökar ämnesomsättningen). hehe låter väl bra? måste fan börja komma i form nu. blir ett hårt träningspass ikväll, har gottat mig lite för länge nu tycker jag.

har ni några tips vad som är bra att äta/dricka för att hålla kroppen i bra balans eller så? enkla små tips som man kanske inte tänker på, men som man har hemma! om ni förstår vad jag menar?

22 augusti

okeeeej, klockan är nu 03:39 & jag antar att jag faktiskt måste göra allt för att somna nu. jobbar liksom på tisdag så kan inte sova bort hela dagen imorgon (idag) för då kommer jag aldrig kunna somna på kvällen och då blir allt väldigt jobbigt när jag ska arbeta.. hoppas ni alla sover helt underbart för det ska jag göra nu, ska gotta ner mig rejält med mina 2 gosiga täcken och med mina 6 kuddar. har ett litet problem när det kommer till kuddar och att sova, jag MÅSTE ha massa kuddar, klarar inte och förstår inte grejjen med att ha 1-2 kuddar i sin säng. nej måste ha fler! helt underbart är det.


Åh, tänk om man skulle fått gå på balen 1 gång till. hade varit underbart. vilken fantastisk dag det var!! även studenten såklart, fyyyy vad jag hade velat göra om det!!

hahaha aaww





helt underbara reklamer








min helg. 20-22 augusti

vilken helg jag har haft..

fredag: drog som sagt hem till bea vid 20.00-tiden och fick lite god dessert och god dryck. vid 00-tiden så körde denise in oss och där blev det tempel & lila till största delen. klockan 05.40 tog jag och bea bussen hem, stannade alltså på tempel till stängning och tog första bästa bussen hem sen. hade fantastiskt roligt, massa dans och skratt. vi levde som om det inte fanns någon morgondag. somnade direkt när jag kom hem vid 06.15..


fina denise & fina bea

bea direkt efter att hon tagit 2 guldshottar (som förövrigt kan ha varit något av de äckligaste jag har smakat..)

lördag: var smart på fredagskvällen och ställde klockan till lördagen, för jag visste att jag annars säkert skulle ha sovit för länge på lördagen.. klockan blev ställd på 14.15 så då gick jag upp. svintrött efter att ha sovit ca 8 timmar, men illa tvungen. hoppade på cykeln det första jag gjorde för att ta mig hem till bea där jag hade lämnat lite saker kvällen innan, pratade lite skit med bea innan jag cyklade hem igen. hon såg "kry" ut. hehe så det ska va dagen efter man fyllt år!! när jag kom hem igen så hoppade jag in i duschen direkt och sedan var det bara att börja förbereda sig inför ytterligare en festlig kväll. var bjuden på en fest tillsammans med simon & kalle, med temat "indian/cowboy" så jag valde att vara en cowgirl.

grillade lite gott som jag åt tillsammans med min fina familj och fick sedan skjuts till simon för att möta upp honom och kalle innan vi skulle ta oss till festen. väl framme på festen så var det såklart vi 3 som var senast, de andra hade varit där i cirka 1 timme innan oss. bra jobbat där eller? vi fick lite mat och musiken och dryckerna började sätta igång. vi blev sen indelade i lag och alla fick varsitt namn som vi var tvungna att kalla varandra för hela kvällen, gjordes inte detta så blev det straffklunkar. mitt namn var "Jolly Jumper"..


detta är jolly jumper för er som inte vet..  (hästen)

sedan blev det tävlingar & laget som jag var i vann såklart! så det firades rejält med tequila shottar. (tequilan var vår bästa vän igår, men vår värsta fiende idag om man säger så).. kvällen var så himla lyckad och hade så otroligt roligt. vet inte riktigt när vi åkte hem men det blev mycket dans, mycket glas med goda drycker, mycket tequila, mycket prat på engelska för 1 inte var svensk, mycket skratt och mycket fylletradande. haha! dock var det så otroligt svårt att få tag på en taxi igår. why? ringde ca 10 olika taxibolag, vissa av dem flera gånger, ringde 118118 osv, men ingen hade någon. till slut fick jag gå och ragga upp en taxigubbe som körde förbi så att vi kunde åka hem. avslutade kvällen med drive-in med taxibilen och somnade gott och snabbt tätt intill min fina pojkvän. tackar alla som medverkade under kvällen, för en riktigt rolig kväll!!

















idag: blev väckt vid 12.00 och mådde riktigt ordentligt dåligt, men hade lovat mina föräldrar att följa med på en lägenhetsvisning och så fick det ju bli då. lägenheten hade perfekt läge, men den var lite för liten för vår smak så där blev det inget köp. åkte runt lite i bilen i stan innan vi bestämde oss för att åka hem igen. mådde som sagt inte helt 100 så var tvungen att åka hem och vila ut lite i min säng och med ett glas iskallt vatten (knappt sugen jag blev på det nu bara för det..) .. men vid 15.30 bestämde sig min bror och pappa sig för att de ville se hif-matchen så jag och mamma körde in dem dit och medan de tittade på matchen så åkte vi ut till väla. hittade 1 långarmad stickad, svart, kofta som jag fullkomligt älskar!! den är lite kortade fram än bak och det är det som är pricken över i:et. köpte även med mig en väska och en bodylotion (undrar hur många väskor jag har nu egentligen).. avslutade på max innan vi körde och hämtade dem efter matchen, för hade börjat få lite sug efter mat då. har sedan resten av kvällen bara legat i min säng och gottat mig. tittat på film och tittat runder lite på internet. beställde hem världens finaste väst som jag kan visa när jag väl får hem den. blev helt kär i den iallafall.

finns inga ord...

http://www.tv4play.se/dokumentarer/dokumentarfilm?title=utoya_en_liten_o_i_varlden&videoid=1922336

19 augusti

idag fyller min älskade vän bea 19 år och det ska firas!! har tagit på mig en vit klänning som är lite längre fram än bak, till det har jag lockat mitt hår med en trippeltång, har ett stort silvrigt "grekiskt" armband och silvriga smycken, fjäderörhängen och sotade ögon & ett par gråa kilklackar. känner mig faktiskt ganska snygg för en gångsskull (får man säga så utan att någon ska kommentera det?)

ska iallafall hem till bea nu på lite efterrätt tillsammans med hennes släkt och denise, sen ikväll blir det en utgång som heter duga. har inte varit ute på över 1 månad så ska leva ikväll/inatt som om det inte finns någon morgondag. fan vad vi ska ha kul ikväll. skiter t.o.m i att vädret suger hästballe!! :D



två ganska dåliga bilder tagna med webcamen, men ni ser lite hur jag ser ut ikväll.

17 augusti

när jag vaknade imorse så kunde jag inte öppna vänstra ögat, för det satt liksom fast.. skit jobbigt!! fick gå in och skölja med varmt vatten ett tag och till slut släppte det.. ringde till vårdcentralen och fick en tid kl 11.30 så fick vänta tills klockan blev det och tog då min cykel och cyklade bort dit. blev undersökt och fick ögondroppar att hämta ut på apoteket, så hoppas ögonen blir bättre nu. har kliat och svidit ett tag, samt varit röda.

sen klockan 16.30 var min familj och jag på lägenhetsvisning i stan, perfekt läge. går typ inte att hitta bättre läge, men lägenheten i sig var inte helt precis så som vi hade velat ha den, åtminstonde inte köket och badrummen. men alla sovrummen däremot och balkongen, de var ju bara helt underbara!! tror inte ni fattar hur stor balkongen var, eller hur stora rummen var, helt galet. dessutom så i ena sovrummet så tillhörde det ett litet extra rum om ni förstår? som man då hade kunnat göra till walkincloset, så det hade varit gudomligt om vi hade skaffat lägenheten pga det. då mamma och pappa sa att jag skulle fått det rummet då.

hann även med att köpa ett par kängor/boots. vad blir det nu denna veckan, 4 par skor?.. härligt härligt. behöver snart en mycket större garderob kan jag meddela er.

efter lägenhetsvisningen så åkte jag, mamma och pappa och tränade. blev helt slut i kroppen och träningsvärken kommer antagligen att döda mig imorgon..


16 augusti

fick hem ytterligare ett paket idag som innehöll:

  • 1 mascara

  • 1 kolsvart ögonskugga

  • 1 silvrig ögonskugga

  • 1 par vita fjäderörhängen

  • 1 rund form som hade fyra olika "krämer" för olika behov. en var för att täcka ringar under ögonen och trötthet, en var för att täcka blämmor, en var för att täcka om man lätt blir röd i ansiktet och den sista var en highlighter


@nelly.com


16 augusti

om någon timme eller två så kommer bea hem till mig för lite film-mys, vi skulle kolla någon skräckis så vi får väl se om hon vågar köra hem sen. haha! älskar att vara ledig och bara umgås med de personerna man verkligen tycker om. hon skulle även hjälpa mig lite smått att komma med lite idéer vad jag kunde ha på mig på lördag, haha ska bli intressant att höra ;)


16 augusti

kom nyss hem efter att det blev en liten shoppingrunda med bea på familia. och det hela slutade med att jag köpte ytterligare 2 par skor idag. haha, har köpt 3 par denna veckan (& då är det bara tisdag idag) och 2 par förra veckan osv.. men de var fina iallafall.

fick även reda på att jag ska på en stor fest på lördag och då är det tema som gäller. temat de ska ha är indian/cowboy.. haha vafan ska man ha på sig då egentligen? simon tyckte jag skulle klä ut mig till typ pocahontas (om hon nu stavas så? men ni förstår vem jag menade..) hmmm, får bli att kolla på buttricks imorgon och se om jag hittar något roligt. väldigt tacksam för förslag!!!!!


16 augusti

vaknade klockan 10.30 brevid  min fina simon och då skulle vi köra till farbror doktor för lilla simon har kännt sig lite dålig de senaste dagarna. då dit åkte jag, simon och adam. simon fick ta lite blodprov osv och får provsvaren imorgon. efter det så åkte jag och simon och åt på en thai-restaurang på råå som hette "nanny's".. jag tog kycklingspett med ris och jordnötssås, väldigt gott faktiskt. efter det så tog jag bussen hem och har pratat lite med mamma och min kära bror.

blir snart hämtad av världens bästa bea & ska följa med henne till polisen sen ska vi åka och handla skor. haha! sen hem och titta film och bara snacka massa skit. blir en mysig dag med henne idag och sover hemma senare ikväll i min ensamhet.

älskar min ledighet och ska verkligen bara mysa till max dessa dagarna (+fest till helgen, hehe)



16 augusti

så jävla lycklig.. min chef ringde igår och sa att jag får ledigt till nästa tisdag, alltså 8 dagars ledighet. tradigt glad man blir då? så nu ska jag njuta till fullo denna veckan och det blir mycket mys med nära och kära och självklart fest. helgen kommer bli galet rolig!!!

hittade en hel del i malmö igår faktiskt:

  • 1 par svarta jeans
  • 1 par svarta boots med lite silver detajler
  • 1 spray till håret som gör att det ser lite blankt och fräscht ut
  • 1 bus-kräm (får tyvärr bli så när man jobbat hela sommaren och plötsligt blir ledig och vill ut och dansa, vill ej se ut som spöket laban då och vill inte riktigt lägga mig i solarie nu heller pga vissa anledningar)
  • en vit klänning som jag älskar, den är kortare framtill än baktill
  • lite presenter till en viss dam som snart fyller år (kan ej skriva här för vet ej om hon läser)
  • ett mobilskydd, råkade tappa mitt förra, förra veckan

Nu blir det shopping i Malmö för att jag b...

Nu blir det shopping i Malmö för att jag behöver det helt enkelt. Tröst shopping när den är som bäst!! tråkigt väder ute som bara den men jag klagar inte, är ju trots allt ledig idag. Återkommer senare ikväll med ett inlägg om vad jag har hittat för något roligt, förhoppningsvis hittar jag massa fint! Hehe, vägrar komma hem utan någon påse idag, finns inte på kartan om man säger så


14 augusti

är hemma från jobb nu och vilken hemsk dag det har varit idag. KATASTROF!! orkar inte ens ta det. mår skit i princip och kokar av ilska och tårarna bara rinner. skönt med en ledig dag imorgon och ska spendera den med MASSA shopping i malmö plus fixa några viktiga ärenden som måste ordnas.. min kropp behöver vara fri från jobb litegrann känner jag..

kom hem till nybakade muffins med nutella inuti som mamma hade bakat, knappt goda de var? åh herregud. haha! sitter nu och tittar på en film med mamma och min kära bror. "street dance 3D" tittar vi på, och den började precis på canal+ film hd.. mysigt. kommer sen somna snabbt och sova otroligt skönt, är som sagt helt död i kroppen då jag jobbat över 55 timmar denna veckan och likaså förra veckan.


Älskar att mina ögon är helt fuckade (sorr...

Älskar att mina ögon är helt fuckade (sorry för ordvalet men det är så dem är!) .. Knallröda och kliar som bara den.. blir antagligen att uppsöka en läkare imorgon som får ta sig en titt, för såhär kan de inte se ut! aja ska till jobb nu, väntar på bussen på knutan (Helsingborgs Centralstation för er som inte vet).. Jobbar till 21 idag. Och klockan 15.00 ska vi göra lite ändringar i schemat för augusti och jag ska göra ALLT jag kan för att bli ledig hela nästa helg. Kan jag fan vara värd eller vad tycker ni?


13 augusti

när jag kom hem från jobbet nu ikväll så väntade 2 paket fint på mig som jag hade beställt häromdagen. i ena paketet låg världens finaste rosa clutch, en ganska stor modell som var helt perfekt!! i andra paketet låg ett läppglans, ett par örhängen, några borstar till ögonskugga och en as cool ring. härligt! och bara för jag blev så glad över de sakerna så gick jag såklart in på internet igen & det hela slutade med att jag nyss beställa 5 nya saker... ooops! kanske ska hålla mig ifrån datorn några dagar framöver senare iallafall? haha.. hela lönen kommer ju gå åt annars.. men det är roligt! älskar att handla på nätet, där finns så himla mycket mer än ute i butikerna plus att det finns så himla mycket fler märken osv att välja mellan på nätet.

men nu måste jag verkligen sova, ska upp om 7 timmar för att ta bussen till jobb.. dessutom får jag äran imorgon att öppna restaurangen helt ensam (hur ska detta gå?).. fick nycklar av chefen så det är bara att lyda. haha! godnatt på er, jobbar 11 timmar imorgon också plus städ efter det!

Tröttare än tröttast är jag nu. Håller på ...

Tröttare än tröttast är jag nu. Håller på att bli sjuk dessutom PLUS att jag glömt mina jobbskor så kommer behöva servera över 11 timmar i mina beiga kängor.. fan vad skönt!!! Eller inte.. orkar verkligen inte något idag känner jag. Hade mer än gärna legat kvar i min säng imorse men nä då väntade jobbet så va tvungen att gå upp och ta mig till bussen. kroppen värker lite smått men vad ska man göra? Känner att detta blev värsta depp inlägget MEN nu är det såhär att jag känner mig lite depp och detta är min blogg så då får jag skriva vad jag vill. stänger iallafall 22 ikväll sen lite städning efter det så lär väl vara hemma sisådär kl 23 tidigast. Go fredag va? Morgondagen ser likadan ut... fan vad jag skulle behöva åtminstonde en ledig dag.. är framme nu typ så vi hörs lite senare! ha en fin fredag allihopa :)


10 augusti

kom precis hem från affären med min bror, handlade med mig lite chips och dipp. goooott! nu ska jag krypa ner under täcket i min säng med det och titta på en film. mysig kväll, dock lite ensamt men vad ska man göra?

jobb imorgon, yey!

10 augusti

oooops, råkade klicka hem ytterligare 1 sak nu, en väska blev det just nu. haha. inte bra att jag är lite sjuk och ledig = sitter vid datorn och kikar runder på olika hemsidor vilket resulterar i att jag får lite smått panik om jag ej handlar något.. haha! aja fin var den iallafall :D

nu ska jag ner till affären med min kära bror och handla ngt gott, behövs om man ska bli frisk. eller vad säger ni? hehe

ni som bor i rydebäck, håll er inomhus inom den närsta timmen. ser ni mina ögon så kommer ni tro att jag har pundat i sisådär 10 år.. men lovar er att så inte är fallet.

10 augusti

satt här hemma och var lite deppig över att jag för det första håller på att bli sjuk, för det andra att mina ögon är svullna och röda som fan och kliar värre om något annat jag kan tänka mig och för det tredje att jag inte är ledig imorgon som jag skulle varit!! därför fick det bli lite tröst shopping på nelly för min del. hehe. klickade hem 4 saker och får väl hem det på fredag kanske skulle jag tro. så är lite mer glad nu. blev lite smycken och en annan liten sak. hehe säger sen när jag fått det kanske vad det var allting.

tänkte sätta på någon mysig film nu och bara ta det lugnt. är så extremt sugen på typ chips och dipp eller lösviktsgodis, någon ängel som kan tänka sig att åka och handla det till mig? hehe


gammal bild på mig

10 augusti

hej på er. klockan är nu lite över 2 och jag har varit vaken sedan 12 ungefär. så underbart att jag är ledig idag. skulle dock egentligen också varit det imorgon men chefen sa att jag måste komma och jobba ändå. fan vad glad man blir över såna samtal... jobb för denna veckan ser ut på detta vis:

mån: ledig
tis: 11-21 (plus städ efter så slutar runt 21.30-22.00)
ons: ledig
tors: 11.30-21 (plus städ efter så slutar runt 21.30-22.00)
fre: 11.30-22 (plus städ efter så slutar runt 22.30-23.00)
lör: 11.30-22 (plus städ efter så slutar runt 22.30-23.00)
sön. 11.30-21 (plus städ efter så slutar runt 21.30-22.00)

notera att jag även har 1 timme & 15 minuters bussresa bara för att ta mig till mitt arbete. så tar bussen hemifrån 10.02 och är sedan hemma över 12 timmar senare igen...

8 augusti

riktigt härligt att jag håller på att bli sjuk... ååh!! näsan rinner, jag nyser var och varannan minut, ögonen kliar och är alltmänt nere. jobb imorgon men sen är jag ledig i 2 dagar, så det är ju faktiskt helt jävla underbart!

8 augusti

är nu hemma igen efter att ha varit och kört ett hårt pass på gymmet tillsammans med min kära bror.

tidigare idag var familjen ute och åt som jag nämnde tidigare, men det blev inte haket utan harrys. och fyyy vad gott det var. jag tog en pasta med lax och räkor i hummersås och det riktigt smälte i munnen så gott det var. gick sedan lite i stan och tittade och fick med mig en parfym och en kalender hem. lite duktig som köpte en kalender eller vad säger ni? nä men måste ha så jag har koll på alla jobbtider osv. har i mobilen också såklart men tänk om det händer ngt med den och allt försvinner? hade inte varit så speciellt skoj?

ska äta lite kycklingspett nu med gott tillbehör med familjen och titta på lite tv. återkommer med något inlägg lite senare kanske.

8 augusti

är nu hemma igen efter att ha varit och kört ett hårt pass på gymmet tillsammans med min kära bror.

tidigare idag var familjen ute och åt som jag nämnde tidigare, men det blev inte haket utan harrys. och fyyy vad gott det var. jag tog en pasta med lax och räkor i hummersås och det riktigt smälte i munnen så gott det var. gick sedan lite i stan och tittade och fick med mig en parfym och en kalender hem. lite duktig som köpte en kalender eller vad säger ni? nä men måste ha så jag har koll på alla jobbtider osv. har i mobilen också såklart men tänk om det händer ngt med den och allt försvinner? hade inte varit så speciellt skoj?

ska äta lite kycklingspett nu med gott tillbehör med familjen och titta på lite tv. återkommer med något inlägg lite senare kanske.

8 augusti

är nu hemma igen efter att ha varit och kört ett hårt pass på gymmet tillsammans med min kära bror.

tidigare idag var familjen ute och åt som jag nämnde tidigare, men det blev inte haket utan harrys. och fyyy vad gott det var. jag tog en pasta med lax och räkor i hummersås och det riktigt smälte i munnen så gott det var. gick sedan lite i stan och tittade och fick med mig en parfym och en kalender hem. lite duktig som köpte en kalender eller vad säger ni? nä men måste ha så jag har koll på alla jobbtider osv. har i mobilen också såklart men tänk om det händer ngt med den och allt försvinner? hade inte varit så speciellt skoj?

ska äta lite kycklingspett nu med gott tillbehör med familjen och titta på lite tv. återkommer med något inlägg lite senare kanske.

8 augusti

hej på er. jobbar som fan så därför det är så dålig uppdatering hela tiden. det suger lite, jag vet, men har ingen tid knappt. när jag väl inte jobbar så vill jag inte spendera den dagen med att sitta vid datorn, utan istället vill jag hinna med så mycket som helst. så som att träna, träffa vänner & familj & simon osv.

är iallafall ledig idag, så underbart skönt! har tusen grejer jag måste fixa med idag också. ska in till stan om cirka 30 min med min familj för att fira mina fina föräldrar som har varit gifta i 19 år idag. så vi ska in till stan och äta på något ställe. jag är så satans sugen på hakets mat, men vet ej om de riktigt vill dit haha. är det inte jobbigt när man får vissa speciella sug? och så släpper det inte förens man har fått det man har sug på?

senare ikväll så ska jag träna & fan vad jag ska ta ut mig. har så mycket ilska i kroppen som måste ut. och vilket sätt är bättre att få ut det på än genom träning? underbart!!


sååååå trött jag är. jobbat hela helgen fr...

sååååå trött jag är. jobbat hela helgen från öppning till stängning och gör det idag igen. vill bara sova.. men cash is king, eller vad säger ni? Igår på jobbet va det så extremt mycket folk, aldrig varit så mycket kunder på en och samma dag så länge jag har jobbat där och så var jag dessutom ensam igår om att servera, stå i kassan, ta disk, svara i telefon osv så ni kan ju tänka er hur stressad jag kände mig? hann inte sitta ner 1 minut typ på ca 11,5 timme. Härligt?? Samma sak gällde mat, hann inte äta heller. Så va dödligt hungrig när jag kom hem. Sen somnade jag gott OCH fort.. Väntar just nu på bussen på knutan till jobb iallafall och är ledig imorgon så det är skönt, men har en känsla av att jag kommer bli tvungen att få jobba ändå.. skönt väder ute att jobba i iallafall


godmorgon. Hoppas ni har sovit skönt! Själ...

godmorgon. Hoppas ni har sovit skönt! Själv så sitter jag nu på bussen påväg till jobb. Hade en supermysig dag igår i Malmö med emma och marre. Lyckades få med mig hem ett linne, en väska, ett par kängor och ett par short. Lyckad shopping med andra ord! Och sen åt vi på en mysig restaurang och jag åt världens godaste lax pasta, mums! när jag kom hem så sprang jag en runda i rydebäck och sedan gick jag med min bror och hans kompisar till affären och handlade med oss lite mat hem till oss och till mamma och pappa. snälla barn dem har va? Lite senare så fick jag ett sms av Simon som skrev "glömde säga det innan men kolla vid ditt fönster för la en present där innan jag stack idag".. Så då blev jag as nyfiken och gick dit för att kolla och då stod Simon där utanför mitt fönster. Haha åh så glad jag blev!! så fick skeda med min finis inatt = att jag sov helt underbart!! Nu blir det som sagt jobb och gäller för hela helgen också, rolig helg jag kommer ha?


4 augusti

godmorgon på er. klockan är nu snart 11 och jag vaknade för en stund sedan. hade helt sjuuuuka drömmar inatt. ni hade förmodligen dött av skratt om ni hade hört om dem, men så roligt ska vi inte ha idag!

fint väder idag & om ca 30 min så ska jag sitta på bussen som ska ta mig in till stan där jag ska möta upp fina emma & så tar vi första bästa tåget till malmö för en dag med shopping och mys. helt underbart!

måste kila nu för att göra mig lite i ordning. jag hoppas jag hittar en massa i malmö, är så sjukt shoppingsugen så ni anar inte!




denna lilla filuren är det som jag ska till malmö med ;)

3 augusti

har på den senaste tiden när jag ska shoppa, mer handlat väskor än tillexempel smycken eller kläder. sen ska jag ju inte ljuga om att skor fortfarande ligger högt upp på min lista när det gäller shopping.. men iallafall, har tittat runt lite på internet i hopp om att hitta någon ny kärlek (väska) och visar några här för er som jag inte skulle haft några problem med att vara ägare till:


sååå fin! från FAB för 2549:-
@nelly.com


från prive för 699:- @halens.se


från pieces för 1299:- @halens.se

(älskar denna) från friis & Co för 1549 :- @bubbleroom.se

3 augusti

så mycket tankar i mitt huvud just nu, orkar inte...

varit ledig idag iallafall, äntligen! och har spenderat dagen med ett stenhårt gympass på 1,5 timme som jag blev supernöjd över. svetten rann som aldrig förr och kändes helt underbart att ta ut sig allt man verkligen kunde.

träffade lite senare världens bästa bea på en go promenad i rydebäck på ungefär 1 timme för sedan skulle hon hem och äta och sedan agera som chaufför åt lite folk, hehe. så då gick jag hem och åt god kycklingsallad tillsammans med min familj.

ikväll kommer simon hit och spenderar natten med mig, har saknat den lilla busen så ska bli så mysigt och skönt att ha honom nära inatt.

helt underbart att vara ledig idag och att jag är det imorgon. åh lycka! men sen jobbar jag fre-sön så lite tråkigt. speciellt eftersom 2 vänner till mig ska ha födelsedagsmiddag & förfest i helgen. den ena på fredag och den andra på lördag. och missar båda pga jobb :(

..

vet att jag suger på att blogga för tillfället, men låt oss säga såhär, inom loppet av 6 dagar har jag arbetat drygt 53 timmar. denna månaden har jag jobbat över 160 timmar. kort och gott; jag jobbar ständigt i princip. knappt tid till att träffa mina vänner, träna, träffa simon, min familj ingenting. åker till jobb på morgonen och kommer hem ganska sent på kvällen varenda gång. men det blir väl go lön!

denna dagen har inte varit den allra bästa på jobb om vi säger så, humöret på vissa har inte varit på topp. räknar då inte in mitt eget som faktiskt var på riktigt bra humör till en början. men drogs snabbt ner.. sen finns det ju vissa andra svårigheter också men det behöver vi inte ta här.. och sedan förstår jag mig inte alls på varför vissa kunder är så otrevliga. vad tjänar de på det? ingenting! jobbar imorgon också, sen ledig onsdag & torsdag (sköööönt!) har då jobbat 4 heldagar (ca 10-11 h per dag) i rad så det ska bli skönt med lite ledighet. sen jobbar jag fre-sön igen.

gjorde schema för augusti idag också, jobbar varenda helg.. nämen vad roligt? och helgen som var nu precis jobbade jag också lördag & söndag. jag ska fan ta mig kräva lediga helger i semptember månad..

pricken över i:et på denna dagen är att jag fick hem ett brev som jag bara ville först spotta på, sedan riva det i tusen bitar och till slut bränna upp.. och nej jag överdriver inte utan snarare underdriver (finns det ett sådant ord?). åååh är så förbannad.

måste sova, för vet ni vad som händer imorgon??? jo gott jobb-pass på ca 10 timmar som ensam servitris, ha hand om kassan och disken. yey...



 en arg & upprörd sofia...

RSS 2.0