29 december

Några av alla bilder som togs i söndags:


29 december

Hej mina små kycklingar. Idag har jag hunnit med att titta i lite butiker i stan med Bea och vi hann även med en go lunch (hon fikade och jag åt lunch) och mycket snack. Otroligt mysig eftermiddag med min fina vän. Snart blir det väla med mamma och pappa för att försöka hitta vissa småsaker inför lördag och sen ikväll kommer Simon hem till mig för en gångs skull och sover här. Lugn och skön dag med andra ord


28 december

Det fick bli bara Ikea idag, ingen av oss kände för väla (vad hände där? JAG orkade inte väla men Ikea orkade jag. What?!) och sen fick vi också vara lite chaufför för min lilla pappa som är lite skadad. kom hem vid nio ungefär och åt då lite soppa och gott bröd till det och sen har vi bara slappat. Ska snart få mitt hår färgat av mamma sen lite massage, inte helt fel va? ;) tur att vi två är nattugglor iallafall ! :D


28 december

Drar iväg till Ikea med mamma och kanske även lite väla, beror på hur mycket folk där är


28 december

Vi har de gossigt, jag och min älskling


28 december

oj här var det längesen jag skrev, men har haft fullt upp de senaste dagarna. julafton i lördags ju och det firade jag uppe i småland hos mina kusiner och det var supermysigt. de hade t.o.m lite snö ute i sin trädgård så man fick ju liiiite mer julkänsla där än vad man fick hemma. sen sov vi där till söndagen och då var det att köra hem och direkt hoppa av hos simon för min del och börja fixa till mig. sen började en del folk droppa in och vid åtta-tiden så skulle vi till en stor lokalfest, men den sög ganska hårt så vi beslöt oss för att ta oss hem till simon igen för att fortsätta där istället. så vi var väl en 13 pers där eller något som drack och hade trevligt. sen tog vi oss ner till stan för en go utgång, och alla var väl lika goa på det. hade en riktigt bra utgång och vid tre- halv fyra så traskade jag, simon, martin och marcus iväg för lite käk och sen sov jag och martin hos simon. somnade på två sekunder typ.

vill ni att jag ska lägga upp lite bilder från den kvällen? svarar ni inte så gör jag inte det

23 december

Kan ni förstå att det är julafton imorgon? det känns så sjukt, och det känns inte som om att det ska vara det imorgon, haha. men jag klagar inte, mys med släkten och god mat och dryck och lite paket ;) det är ju aldrig fel, hehe.

Tänkte iallafall ta en lång dusch nu, med inpackning och skrubba hela kroppen så jag blir riktigt fräsch. sen kommer farfar och hans fru hit ikväll och äter, så jag kommer väl hjälpa mamma lite här hemma innan de kommer.


22 december

Glad tjeeeeeej


22 december

Vaknade 9 minuter innan bussen gick som jag var tvungen att ta för att hinna till mamma som jag hade lovat, så fick springa och ta på mig första bästa kläderna sen springa till bussen. Sen åkte jag och mamma och handlade lite och jag körde lite. sen har vi gjort det fint här hemma (hon har städat och jag har dukat, hehe) . Nu är det fint här och julmusik har vi satt på för att få lite julkänsla. Snart ska vi in till stan för att hämta min pappas mormor för att hon ska komma och äta lite julmat hemma hos oss och så ska hon få sin julklapp och så får kanske även vi ngt ;) hehe. Vi firar jul i Småland så det är dels för lång resa osv för henne att följa med och fira där. Så blir mys här idag istället :)


21 december

Blev väla en sväng sen med simpa, där vi först åt och sen skulle han hitta lite julklappar så jag följde med som lite stöd ;) nu är vi hemma hos honom och mina ögon vill knappt hålla sig öppna, men måste kila ner till affären här nedan för att köpa några saker. lovar er bättre uppdatering imorgon mina små söta troll ;)


21 december

Såklart missade jag bussen imorse, tur att man då har en snäll mamma som körde mig. var på mötet 10.15-11.00 sen tog jag mig hem till marre. Vi bestämde oss för att gå ut och gå en runda. Det slutade med två mil, sjukt duktiga :D när vi kom hem igen till henne så gjorde vi en svingod och nyttig sallad med lite lax i & nu ligger vi helt döda i hennes soffa och tittar på tv.


21 december

Har precis fått 20 minuters ryggmassage och 10 minuters huvud/hårbotten massage av min fina mamma. uuuuunderbart! funderar på om jag kanske borde ta och gå och lägga mig, ska vara på möte klockan 10.15 i stan imorgon, vilket innebär att ta en buss 9.38 och det var längesen jag va uppe så tidigt. Haha, låter lite illa va? sen ska jag iallafall raka vägen hem till marre efter det för lite bak och mys. men som sagt ska jag nog försöka ta och sova nu, så vi hörs imorgon.

Btw hårinpackningen var helt magisk. Shit vilken lyster mitt hår fick och blev helt extremt lent. Verkligen ett tips till er alla som är trötta på era slitna hår och som vill göra något åt saken snabbt :D


20 december

Oj blev lite fel i det förra inlägget, haha ! Skulle bifoga en bild på sonic men hann publicera innan jag bifogade bild ;) här kommer det istället ;)


20 december

mitt hjärta


20 december

Blev väckt av mamma vid elva och då ville hon att vi skulle till väla, så att så fick det bli. blev några julklappar till (av henne då) och sen åt vi en god lunch på Wok kitchen, mums! sen körde hon hem mig och hon själv skulle till sitt jobb sen. Så då passade jag på att packa in alla mina julklappar som jag ska ge, så nu ligger dem fint under granen :)

Sitter just nu i soffan i vardagsrummet och har i den hårinpackningen jag tipsade i ett tidigare inlägg, återkommer sen med om den var bra eller ej. Men först ska den sitta i mitt hår i ca 20-30 min. tog plastfolie runt det sen och sen en handduk ovanpå det, hehe :P


20 december

Igår vid halv fem så fick jag besök av världens finaste vän och vi låg och pratade i min säng till klockan blev typ halv fyra så då beslöt vi oss för att vi kanske skulle sova. sen vaknade vi vid tolv och gick upp och åt lite frukost. Sen blev det väla och jag lyckades bli klar med alla mina julklappar och såklart lyckades jag även handla åt mig själv också. Haha, suck.. en svart kappa som jag blev helt kär i. Nu hoppas jag på att
man får lite pengar i julklapp så att man klarar sig sen ;) får hålla mig inne tills lördag så att jag inte slösar de få pengarna jag har kvar nu ;)

Kom iallafall hem vid halv sex typ och lagade då lite mat till familjen, snäll som jag är ;) och sen har det bara blivit att ta det lugnt här hemma.

Hur har er helg varit?


20 december

I lördags:

Vaknade vid tolv och då blev det lite stress. skulle hinnas med att tvätta, städa, hämta saker hos Philip, fixa i ordning sig, hinna laga mat och handla lite saker osv innan klockan skulle slå halv fyra. Vi hann, men stressigt blev det. Klockan halv fyra kom det ca 14 stycken hem till Simon för lite fördrink innan vi skulle ner till Madame mustasch (stavning?) som ligger i stan för att äta julbord. Var som sagt medbjuden på julbord, Simons jobb som skulle ha det och så fick allas respektive följa med. så himla god mat där och väldigt trevligt. när vi var klara där efter mycket mat, mycket dricka och mycket snapsar så blev det Harrys där drinkarna och shottarna fortsatte. Klockan tre blev det mc för lite mat och sen blev det taxi hem och somnade på 3 sekunder typ.


20 december

heeeeeej på er !! Haft fullt upp hela helgen och hela dagen idag, därav har min uppdatering sugit rätt hårt. tänkte skriva lite smått om vad jag har hittat på i helgen och jag börjar med vad som hände i fredags:

körde pappa till sjukgymnasten klockan 7.30 så var lagom död. Han va där en timme så då typ sov jag i bilen, sen körde vi hem och båda somnade ett tag. sen vid fem så skjutsade mamma mig hem till Simon för att jag skulle lämna av mig lite saker där, och sen vid typ halv sju så blev vi hämtade av Martin för vi skulle alla hem till Simons mamma för att äta middag och fira att hon fyllt år. Martin kom med en tvåsitts-bil så där satt vi tre och trängdes gott ;) sen väl hemma hos Mari-Louise (konstigt det känns att inte säga "hemma hos Simon") så blev vi bjudna på god mat och god dryck och väldigt trevligt sällskap hade man där. Vid 1-tiden så ringde vi en taxi och åkte hem och sov gott.



15 december



lite julkänsla börjar man väl allt få

15 december

tänkte ha en liten spa-kväll med mig själv ikväll. sitter här nu och väntar på mamma fortfarande, och har en ansiktsmask på mig för att känna mig fräsch i ansiktet och sen tänkte jag göra en egen hårinpackning. jag brukar bara ta en hel del olivolja och låta det sitta i håret, gärna över natten och sen skölja ur det. då brukar håret bli riktigt lent och fint. men tittade runt lite på internet och hittade på många olika sidor att man även kan ta i ägg. låter det inte riktigt äckligt? men ska fan testa det ikväll ändå, så återkommer jag med svar sen :D



15 december

kom nyss hem efter att ha varit iväg på lite ärenden med lilla skadade pappa. blev först djuraffären på väla sen ner till stan för att fixa en julklapp sen avslutade vi på coop för att handla frimärken. sen när vi kom hem så hjälptes vi åt att laga mat och det fick bli flygande jacob. (obs! utan bananer i ena hörnan där jag kan ta. klarar inte varma bananer). pappa tycker att jag är så fruktansvärt dålig i köket, vilket jag visserligen är men försöker intala mig själv att jag är bra ;), men så han ville att jag skulle hjälpa till lite i köket idag så att han kunde visa hur man kunde göra den måltiden. men inte konstigt att jag är dålig i köket? här hemma är det jämt och ständigt mamma eller pappa som lagar mat, utan att klaga eller någonting och träffar jag simon så får jag typ inte göra någon mat, eller jo får typ skala potatis. kul att man litar på min matkunskap? haha

aja, sitter i soffan och väntar på att mamma ska sluta på sitt jobb (klockan åtta) och när hon kommer hem så ska vi äta den maten. tror ni det kommer att bli gott? ;)

15 december

nackdelen med att ha hund, när den har gjort något fel, är att man absolut inte kan bli arg på den. det går helt enkelt bara inte. ögonen gör att man smälter och glömmer bort vad den har gjort på 2 sekunder. okej, det kanske inte är någon nackdel men man kan aldrig bli arg på en hund typ om den ger den blicken. titta på bilden nedan där man typ kan se hur det kan se ut när de vill se så oskyldiga ut som helst;


15 december



man hade ju inte tackat nej till att se ut som Cheryl Cole, galet snygg !

15 december




det finns väl ingenting bättre än att somna såhär? men vad gillar ni bäst; att skeda
någon eller att själv bli skedad?

15 december

”OFTA I KONFLIKT” Texas extrafarmor håller sitt barnbarn i famnen. Hon hade länge oroat sig över 10-åringen som nu erkänt.
Bild lånad från aftonbladet.se

När ni ser denna bilden, vad tänker ni på då? Jag tror iallafall inte ni tänker att killen på bilden har blivit dödat av en 10 årig kille. Killen är 4 år och hans som dödade honom tog hjälp av ett hopprep. Han ströp alltså ihjäl en annan liten kille. Vad händer med världen? När man själv var tio år så visste man knappt att någon kunde dö? Och tanken att man själv skulle ta livet av någon annan skulle aldrig någonsin kunna existera. Alltså jag kan inte förstå detta! Tänk de stackars föräldrarna som har ett barn som har tagit livet av någon annan i så ung ålder, så hemskt det måste vara för dem. Fy! Vad säger ni? Är inte detta fruktansvärt?

15 december

jag har ett litet dilemma som jag hoppades kunna få hjälp av från er sida. det är såhär att på lördag så har jag blivit bjuden på julbord som +1 och då kommer nu frågan till er; vad ska man ha på sig? vad tycker ni? man vill ju inte överdriva med allt, men ändå inte vara bara vardagligt klädd. så vad tycker ni att man kan ha? 

alt. 1: svarta byxor, någon fin topp, en kavaj och ett par klackar
alt. 2: någon klänning/tunika med kavaj och strumpbyxor med klackar
alt. 3: ett par byxor och en skjorta, med ett par klackar

och sen när ni svarat på det, så svara samtidigt på om ni tycker att jag ska ha uppsatt hår eller nersläppt, rakt eller lockigt. 

givetvis får ni komma med egna förslag också.


14 december

Spenderade som sagt nästan hela min dag på Ängelholms sjukhus pga att pappa skulle opereras. själva operationen tog bara 50 min men sen är det ju alla procedurer innan och efter som tar den längsta tiden. Som tur var så var Emma i Ängelholm så vid lunch-tid så kom hon och hämtade mig på sjukhuset också åkte vi in till centrum och åt lite gott och tittade lite bland några butiker där. sen körde hon mig tillbaka och så blev det ännu mer väntan på lilla pappa. men allting gick bra och han hade fått rejält med smärtstillande och lite annat så han babblade på som aldrig förr, nästan som när någon fylletradar ;) haha. men så körde jag då oss hem och så köpte vi med oss pizza för varken han eller jag orkade laga någon mat. sen har det bara blivit att sofforna har varit våra bästa vänner och kommer vara så resten av kvällen också. när mamma kommer hem så tänker jag tvinga henne att ge mig lite massage, känner att jag skulle behöva det ;)


14 december

är på lasarettet i Ängelholm och har varit här sedan nio imorse, därav min dåliga uppdatering. Skriver när jag kommer hem sen istället


13 december

Hemma igen, blev även väla en liten snabbis och lyckades hitta julklappar till några (mamma då). ska laga lite god mat nu, har fått sån dille på pasta med krämig sås med räkor i så får nog bli idag också. Har ni också så ibland att man liksom inte tröttnar på en rätt utan är sugen på samma rätt flera dagar i rad. Haha knepigt men sant ! men blir det att gossa ner sig i soffan, kanske även lyckas övertala mamma så att hon ger mig lite massage ;) hade ju inte varit helt fel. man vill iallafall inte gå ut i detta vädret, utan bara stanna inne i sitt varma hem. Hemskt väder ute idag ju, usch och fy.


13 december

Heeeeeeelvete vilket väder det är ute. Kallt och regnigt och blåsigt. Fyyy ! Står och väntar på mamma nu också för vi ska åka och träna. tror jag snart dör !!


12 december

skulle vilja säga så mycket, men  har inte ord till det eller lust till det. sätter på en film istället och hoppas på att morgondagen blir bättre. tänkte se "dolphin tale", verkar lite b kanske (även om den i princip bara har fått bra kritik), men älskar morgan freeman så ger den ett försök. nog ingen svår film att förstå, och det är precis det jag behöver just nu. slippa tänka liksom.


12 december

Kom hem för cirka två timmar sen. Vid ett-tiden så hade jag körning på körskolan sen när jag var klar där så stack jag och mamma till väla för att leta efter julklappar. Jag lyckades hitta till pappa och mamma hittade till två stycken till mig ;) hehe ! Som jag "absolut inte" vet vad det är för ngt ;) hon vill egentligen att det alltid ska va hemligt osv men så såg jag två saker jag verkligen ville ha så därför fick det bli julklappar ;) kmr bli snyyyygg på nyår om fötterna iaf och även snygg accessoar ;) hehe. sen när vi var färdiga där så ordnade vi med lite andra saker sen när vi kom hem åt vi världens godaste pasta med krämig sås med räkor i, min favvis !

Ligger i soffan nu och tittar på lite tv med mamma och pappa. Ska se "den som dräper" som börjar nu på TV4 och som är sååå jäkla bra. En riktigt spännande serie för er som inte har sett den. Är lite deppig idag med så lär lägga mig i tid. man kan ju ha såna dagar med, okej lite anledningar nu med men ändå! vi hörs mina fina läsare


12 december

Hej på er. ska in till körskolan nu, tur man har en snäll mamma som kör en när det är lite kallt ute ;) sen blir det väla för att försöka hitta lite julklappar och ikväll blir det ett bodycombat pass. Hörs lite senare


11 december

nej men om man kanske skulle ta och strunta i natten och titta framåt istället :D haha, fyyyy.. hade det riktigt trevligt hemma hos fina emma med ett gott gäng där det blev en hel del dricka och spel. för mycket ! sen drog vi in till stan och där stannar min berättelse.. vaknade vid 1, död som en fisk typ och dagen kommer bara bestå av att röra sig så lite som möjligt. tänkte säga att det ska dröja lääänge tills det att jag rör någon alkohol igen MEN så kom jag på att jag ska ju hitta på lite grejjer nästa lördag så där sket sig den tanken. haha. blev tyvärr inga bilder från igår så det kan jag inte bjuda på. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer just nu, helt tomt i huvudet. tänkte ladda ner någon bra film, någon som har något bra tips till mig? :D


10 december

Hej på er. Klockan är nu ca halv tolv och jag vaknade nyss. Shit vilken natt jag har haft. Har bara haft riktigt sjuka drömmar inatt, så sjuka att jag inte ens vill dela med mig av dem, haha! är iallafall uppe nu, vågade inte somna om pga den senaste drömmen.. Brukar ni komma ihåg era drömmar? Jag kommer alltid ihåg minst en dröm och oftast typ 2-3.

Aja, nog pratat om mina drömmar nu. Jag är som sagt uppe nu, och tänkte ta och göra mig lite mat och sen får jag nog ta och städa mitt rum lite som ser ut som fan nu, riktig kaos inne på mitt rum Asså. Och Malin lär ju vara här om 2-3 timmar så bäst att börja kanske ;) ni får ha en fantastisk lördag, för det ska jag ha, så hörs vi lite senare idag kanske :)


10 december

alltså hur söt är inte detta djuret (vad är det för djur?) ?? åh man vill ju ha en !!


9 december

sitter nu och gottar mig i vår massagestol som vi har hemma och har precis avnjutit en god middag som pappa gjorde. har även målat naglarna och smörjt in mig i en riktigt go kräm. blir som sagt bara mys idag med familjen, skönt och längesen jag bara var hemma en fredag med dem! Ska försöka lägga mig i någorlunda tid ikväll för att orka med hela dagen imorgon ;) Malin kommer hit på eftermiddagen någongång och då ska vi fixa en hel del, sen lite senare så ska vi hem till Emma där lite annat gott folk också ska vara sen avslutar vi med en riktigt go utgång !!


9 december

Imorgon är det prick två veckor kvar till julafton och jag har inte hittat en enda julklapp än, lite stress snart kanske? aja, det får jag ta tag i senare ;)

Jaha vad händer idag då? Jo jag har varit med som stöd hos en läkare och sen lunchade vi. Ligger nu i en gosig säng med gosigt sällskap och orkar inte röra mig en meter typ, är astrött ! Idag blir det bara att ta det lugnt, men imorgon blir det inte lika lugnt ;) hade velat hinna med en solning idag men får se vad jag pallar med. ska gosa vidare lite nu så vi hörs lite senare :)


8 december

kom med tips på bra festlåtar, såna som man blir riktigt taggad av. här nedan kommer tre stycken godingar:







(älskar refrängen på den sista)

8 december

så jävla snygga, vaaaarför har jag inget jobb för? :(


från: stayhard.se
pris: 3 198 :-


8 december

Usch vilken dag det var igår, längesen jag frös så mycket :( jag hade varit på körskolan och kört sen mötte jag upp marre för lite shopping i stan och sen hoppade jag på en buss för att ta mig hem. När jag suttit på bussen i cirka 10 minuter så inser jag att jag inte har någon nyckel med mig för att kunna låsa upp dörren där hemma, och då börjar paniken komma och jag ringer som en galning till mamma, pappa och hampe. Men såklart så är pappa kvar på sitt jobb (i malmö) och min mamma hade precis mött upp sin kusin på väla och de hade inte träffats på ett bra tag så hon skulle stanna där. hampe då? Svarade han? Nej! Jag ringde säkert 20 gånger till honom men han kunde inte svara, trött man blir på sånt.. sen när min mobil har cirka 2% batteri kvar DÅ skickar han ett sms: "var det något?" , nääää jag bara ringer 827282 gånger utan att det är något viktigt :) men då hade jag iallafall väntat över en timme hemma och hampe svarade då att han skulle sluta om en timme och så länge till hade jag ingen som helst lust att vänta så jag tog bussen in till stan och åkte hem till Simon. Väl framme så tog jag världens längsta dusch och tog på mig alla hans varma kläder som jag kunde hitta sen la jag mig i hans soffa med en filt och somnade till.

Men om ni bara visste hur kall jag var så hade ni tyckt synd om mig. Mina händer var blåa och mina tår också!!


6 november

Vad tror ni att jag gör? ;) mmmmh


6 december

Gissa vad jag hittar på nu ;)


6 december

Sitter och tittar i lite album från när man var yngre, man saknar det litegrann. Inga bekymmer utan man hade typ alltid roligt. Bjuder på några:


6 november

Godmorgon på er. Asså jag kan knappt röra mig. Helt sjukt!! Har sån extrem träningsvärk så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Herregud!! men lyckades ta mig upp från sängen iallafall, så det är alltid något.. mamma ville att jag skulle följa med på ännu ett sånt pass imorgon, hmm vi får väl se hur det blir med det. Lär ju inte kunna röra mig ALLS efter det isåfall ju. Haha, Asså shit..

Jaja vad händer idag då för min del? Jo jag kom upp till köket och där står mMm och julbakar lite, så mysigt! sen får jag se om vi hittar på något kanske. Sen sover jag i stan ikväll för har körning tidigt imorgon så kan va skönt :) måste färga mina ögonfransar och ögonbryn också så ska nog också göra det, himla intressant det där va ;)? Men Så vi hörs senare


6 november

idag: blev hämtad va mamma vid 11 och då åkte vi till gymmet och körde ett styrka i 75 minuter, sen avslutade vi med lite massade i massagestolarna. sen hade jag körning klockna 13.30 på körskolan och det gick bra. sen hämtade mamma mig och då åkte vi hem och åt lite mat. sen bestämde vi oss för att gå på ett pass som heter "Body Combat" klockan 19.00-20.00 och så fick det bli. knappt död jag var efteråt? fyfan! någon som gått på det och vet hur jobbigt det är? om inte, testa! lovar att ni kommer känna er såååå duktiga efteråt för att ni pallade med det. det är typ sparkar och slag genom hela passet, kombinerat med massa hopp och spring osv. både kondition och styrka liksom. man mår typ illa lite då och då pga så mycket man tar i och min träningsvärk kommer inte vara nådig alltså. men kände mig välförtjänt av de två mackorna som fick hamna i min mage när jag kom hem.

6 december

igår så vaknade alla upp vid elva-tiden, eller ja jag blev väckt av en viss dam. nämner inga namn för då börjar ni spekulera i ett och annat i mitt tidigare inlägg ;) men sen stack killarna ner och handlade lite frallor osv så vi fick lite mat i  magen. sen blev det ikea (igen) med adam, simon och philip och resan hem kan ha varit det roligaste på länge. simon köpte hur mycket som helst och vi hade bara en liten bil (en golf) så vi fick trycka in oss som fan i bilen sen. philip fick sitta och böja sig och jag som satt vid sidan av honom skrattade som fan för det såg så himla kul ut:


6 december

i lördags så ringde klockan på 8.30 men vi snoozade klockan till 9 ungefär och då var det bara att klä på sig och sen kom mina föräldrar ett tag för att kolla in nya lägenheten, ge simon en liten present och sen för att vi skulle få låna vår ena bil. sen körde vi iväg för att handla en hel del och var hemma igen vid 4-tiden hos mig. där fick jag packa ihop lite saker, sen åkte vi hem till simon och ordnade lite saker där. sen fixade jag till mig lite snabbt och gick sen hem till bea för att ha det mysigt med mina fina tjejer innan utgång. kvällen avslutades med en taxi på mig, simon och 2 som sov i vardagsrummet och hade det gosigt ;)  



6 december

i fredags så var jag först på körskolan ett tag och sen gick jag hem till simons nya lägenhet och då hjälpte jag, bobbo, kalle och sen kom också philip ett litet tag, simon att få in grejjer från där han bodde innan in i hans nya lägenhet, och det var en hel del kan jag säga er. sen när vi väl blev klara med det, efter två rundor fram och tillbaka från gantofta och stan så blev det väla med simon och kalle. kalle som inte ens skulle handla något, slutade med att ha en hel sån stor ikea-kass helt fylld med saker till hans lägenhet ;) och simon hittade även han en hel del. sen käkade vi pizza och hjälptes åt att fixa och dona lite där. när klockan var 1 så somnade vi alla hur gott och snabbt som helst.






och detta var bara en del av alla saker för vi fick ju även ta upp; soffa, tv-bänk, säng, ett visst skåp(...) osv
(bild lånad av amanda)

5 november

alla smarta läsare snälla hjälp mig nu. HUR överförman bilder från sin iPhone till sin dator? om jag ska kunna visa er en massa bilder nu från helgen så vill jag helst få bilderna på datorn för att sen lägga in bilderna via datorn? men fattar ej hur man gör? komigen, någon som läser detta måste veta och måste vilja hjälpa mig (a)

5 december

såååå dåligt jag har varit denna helgen, jag vet ! på att uppdatera alltså. Men har haft fullt upp nonstop asså, eftersom Simon har flyttat så då har jag hjälpt honom väldigt mycket med allt ! sen i lördags så blev det utgång med mina fina tjejer. Men kommer snart bara lägga upp en massa bilder, har en hel del så det väger kanske upp att jag varit kass på att skriva ;) eller ska jag hålla alla bilder för mig själv??


2 december

Nu har jag fixat till mig lite och ska bege mig till tåget in till stan för att hålla igång teorin lite :)


2 december

Åh vad mysigt jag har det nu i Simons stora tjocktröja, ett tjockt härligt duntäcke och lite bra tv på det. tänkte ligga här och dra mig lite till innan jag tar på lite smink och klär på mig.


2 december

Tänkte att jag skulle vara lite snäll och skriva "grattis till vinsten :)" till en som vann över mig på wordfeud men då svarar denna man (?) som ni kan se nedan på bilden.

Man bara; ja men visst jag skickar GÄRNA över en "ansiktsbild" till dig... not





2 december

Denna fick jag av Simon (han hade egentligen köpt den till sig själv, men när han tog 1 så tyckte han att det var riktigt äckligt och smakade polskt. Hahaaha hur fan smakar det liksom?) så nu ska jag nog ta mig en liten bit ;)


2 december

Amen ååååh, så precis när jag laddat upp det inlägget jag skrev precis så ser jag att det andra hade laddats upp och jag kan ej ta bort inlägg som jag skrivit via mobilen. Haha så då vet ni det ;)


2 december

amen kom aldrig det andra långa inlägget upp som jag skrev tidigare? irriterad jag blir !!

Iallafall, nu sitter jag nere i köket hemma hos familjen sjöstrand och det är bara jag och deras hund hemma. Äter lite frukost nu sen går vi nog upp och myser lite i Simons säng och tittar på lite tv :) senare blir det körskolan och sen blir det att hjälpa Simon hela eftermiddagen/kvällen eftersom han flyttar idag!

Bjuder på en bild från lite tidigare då Frida kröp upp i sängen till mig :)

Btw. Jag har sovit 1,5 timme inatt. Fattar ni hur lite det är?? Sååå trött jag kommer vara ikväll istället. Men har inte kunnat sova alls inatt och vill inte somna om nu för då lär jag aldrig kunna somna ikväll


2 december

godmorgon på er. Fy vad dåligt jag har sovit inatt, sista gången jag tittade på klockan så visade hon fem och när Simons alarm ringde så var hon halv sju och har inte kunnat somna om efter det. Har alltså sovit ca 1,5 timme om inte ännu mindre och är typ trött men ändå inte just nu. skitjobbigt är det. vet inte om jag ska ge upp att försöka sova och istället snart gå ner och göra lite frukost.

Eller nej det ska jag inte! en liten söt Frida (Simons hund) hoppade precis upp hos mig och ville gosa lite såhär på morgonen så då stannar jag mer än gärna kvar i sängen och myser lite :) hon är så jäkla go, vill alltid ligga under täcket som en riktig människa och snart kommer hon lägga sig på rygg så att man ska klappa henne och hålla om henne. för ett tag sen när hon sov med mig och Simon så somnade hon tätt intill mig, under täcket på rygg dessutom så då höll jag liksom handen på hennes mage. Och gissa hur vi vaknade? Jo på exakt samma sätt! Haha hon är sååå go !


2 december

Har hjälpt Simon hela kvällen nu att packa ihop det sista, slänga vissa saker, sortera osv. så nu är nästan allt ihop packat, det sista tar han imorgon typ tv;n, datorn osv.

Nu ligger han och sover och jag ligger och kliar honom på ryggen lite nätt och även i håret samtidigt som jag tittar på tv och spelar lite wordfeud för att försöka bli lite trött vilket jag absolut inte är just nu.


1 december

har precis städat HELA huset vilket innebar att jag; plockade undan överallt, damsög, tog sånt spray-medel på båda badrummen och på alla typ väggar, dörrar och allt som behövde på lite sånt på sig och sen avslutade jag med att moppa allt golv i hela huset. knappt duktig jag känner mig nu ;) haha. och snart kommer mamma hem så får hoppas hon blir glad :D det värsta hade väl ändå varit om hon inte ens hade märkt någonting?

så nu sitter jag i min säng eftersom jag inte kan gå runt massa i huset pga att golvet inte har torkat än. så jag tänkte titta runt lite efter ett par nyårsskor :) några bra hemsidor ni vet förutom då dem vanliga (nelly, have2have osv?)

1 december

Shit redan december. Snart dags att handla julklappar och ja lite ångest på det eftersom jag inte har något jobb.. men ska nog gå ganska bra ändå.

Unnade mig detta igår också förutom då nyårsklänningen och ett par örhänge. ett svinbra hårspray och en styling spray som också skyddar håret när man tillexempel fönar det eller plattar det, skyddar mot värme liksom :) båda två är i riktigt stora storlekar så det lär hålla ett tag:




RSS 2.0