30 september

är just nu hemma hos Simon och ska strax hem till mig för att sova. vi har precis varit i stan för att plocka upp victor från sitt jobb, fick trycka in hans cykel i Simons lilla bil hahah. sen körde vi honom hem för att titta på hans nya valp, så söt! och herregud vilken pli han har på sin andra hund, annat än vad man själv har på sin ;) har iallafall varit en lugn och skön fredag, god mat, tittat på idol, kört runt lite och nu ska vi hem o gosa ner oss


30 september

Nu blev jag precis hämtad på körskolan och fan vad bra det gick där idag för mig. klarade hela fas C idag, alltså alla 3 prov klarade jag idag på 1,5 timme. Gott snack. Sen när klockan blev 3 så var det dags för mig att gå på riskettan, skönt att det också är avklarat nu!

Blir nu att ta sig hem och äta lite gott och sen kommer Simon hem och gosar med mig ikväll. blir alltså en lugn och skön fredagskväll


30 september

sitter på bussen nu påväg in till stan och klockan är ett. trodde inte att det skulle vara så varmt ute som det faktiskt var. Sjukt ju! tog på mig boots, skinnjacka och päls. Haha, pälsen och jackan åkte ju av direkt jag kom utanför huset kan jag ju säga.
Är iallafall som sagt på bussen påväg till körskolan.

Bjuder på 2 bilder jag tog precis innan jag stack hemifrån:


30 september

Detta får bli min lunch idag, en potatis och purjolöksoppa från viktväktarna. Kanske inte blir världens godaste, men lätt att göra, går fort och är nyttigt. Man bara häller upp innehållet i en kastrull och värmer det, sen är det klart. toppen! :)


30 september

Godmorgon på er, eller kanske snarare ska säga godmiddag. Klockan är nu strax efter halv tolv och jag ska bara äta något lite snabbt sen bege mig till körskolan där jag i princip ska spendera hela min dag. sen ikväll blir det mys med Simon. Ska faktiskt bli skönt att inte gå ut denna helgen, och dessutom om jag stannar inne denna helgen så kommer jag vara mer sugen på att dra ut nästa helg och då kommer det bli mycket bättre och roligare :)

Nej, nu måste jag äta något och klä på mig sen traska iväg till bussen. Vi hörs lite senare. Ha en fantastisk dag


30 september

Klockan är nu lite efter halv två och jag ligger i min säng och tänkte försöka sova nu, det jobbiga är bara att det är såå tråkigt att sova ensam. men får väl stå ut ;) haha. vet ändå att när jag vaknar imorgon så kommer Sonic ligga och gosa med mig i min säng, det gör han alltid när jag sover och de andra är iväg på jobbet/ i skolan. han är som mig och hatar att sova ensam. Imorse vaknade jag av att han hade lagt sig bredvid mig och tog tassen på mig flera gånger bara för att han ville att jag skulle vakna så att han kunde få bli lite klappad, haha söt han är.

Bjuder på en bild på sonic:


29 september

finns det någonting bättre än att sova tillsammans med någon man tycker om? att ligga och bli skedad och att skeda? fy vad jag älskar det. är en person som älskar mycket gos och att känna närhet. finns inte mycket som klår att krypa ner i en säng med täcke och massa kuddar tillsammans med någon man tycker om, och bara bli skedad utav denna person eller få skeda denna person om man tillexempel har haft en riktigt dålig dag. fy så gosigt det är. man sover som en prinsessa och man somnar såå mycket lättare, eller jag gör det iallafall.

men ikväll är en sådan kväll då jag kommer få tillbringa natten i min ensamhet och jag hatar det. usch.. kommer aldrig kunna vänja mig vid att sova ensam tror jag. jag hatar mörker och hatar ensamhet, speciellt när man ska sova.

hur är ni? älskar ni att sova med tillsammans med någon eller föredrar ni att sova själv?

här kommer några söta bilder iallafall:



haha aw, är dem inte bara för söta?

29 september

då har jag precis varit lite duktig och betalat 2 räkningar, den ena var min "roliga" mobilräkning och den andra var för en tröja. 1400:- fattigare men sånt är livet, har iallafall en fin tröja och telia behöver inte klaga på mig. kul att jag har ringt till 118 118 för ungefär 150:- denna månaden och att det var 4 samtal bara, knappt dyra de är? plus värdelösa i det fallet då jag behövde deras hjälp. har iallafall tittat på idol nyss och hon sista (kommer inte ihåg namnet) var ju bara så grymt jävla duktig. varför fick inte jag en sådan röst mamma & pappa? imorgon blir det körskolan hela långa dagen, från ungefär 12.00-18.00. har dessutom bestämt mig för att ha en vit helg denna helgen, kan behövas efter att ha festat varenda helg, även både fredag och lördag flera veckor i över 6 veckor. min kropp kan behöva lite mer av vila och lite mindre av alkohol. men nästa helg igen så kör vi igen :D blir en mys & shopping helg, inte helt fel det heller

29 september

Säg vad ni vill, men jag älskar det :D målade precis mina naglar och tycker det är tråkigt att bara ha vanlig tråkig färg, varför inte massa glitter liksom? man blir så glad av det ju, haha! ska dock ta lite aceton runt naglarna där det kommit utanför, men förutom det, vad tycker ni? :D för övrigt så ser mina fingrar riktigt konstiga & riktigt långa ut på bilden, men vad gör det om 100 år?


29 september

testar den nya appen "blogg.se" och så skönt och bra den är, eller verkar vara än så länge iallafall. mycket lättare än på det sättet jag gjort innan när jag har velat skriva något inlägg från mobilen. Nu har ni kanske lite tur att jag kommer att uppdatera lite oftare pga att det är lättare från mobilen. jaja mycket tjat om detta kanske, men ville bara testa appen ;)

gammal bild

29 september

vaknade vid ungefär 10.30 och var helt förvirrad då, förstod inte varför jag låg helt ensam i sängen. jag var tydligen så död imorse att jag inte ens märkte av att simon stack hemifrån. han pussar mig alltid hejdå och säger hejdå och att han älskar mig, och jag hade tydligen svarat och sagt hejdå och att han skulle ha en bra dag osv. men kommer inte alls ihåg det! helt sjukt att man kan svara när man typ sover, haha.

klockan är iallafall nu snart halv tolv och jag tänkte ta och äta någonting och sedan bege mig till körskolan. men åker nog dit lite senare, eller ja runt 2-3 tiden. så kanske tittar på en film eller någonting innan jag åker dit. funderade också att ta cykeln in till körskolan (ca. 1,2 mil dit). men blir nog bussen ändå pga min extrema träningsvärk i mina ben, haha.

29 september

någon som har något bra tips på en maträtt som är lätt att laga, smakar bra och är nyttigt och som dessutom går fort att laga? :D

29 september

godmorgon, hoppas ni har sovit gott. sorry för att jag inte skrev något här igår, men hade fullt upp hela dagen. började förmiddagen med att ta bussen in till stan vid 11.30 för att först åka till biblioteket för att skriva ut CV osv, sen blev det arbetsförmedlingen. och en viss sak verkade riktigt intressant faktiskt, om det slår in så kommer jag försvinna från helsingborg några månader vid januari. men vi får se hur det blir med det, inte alls säkert ju, hade dock varit riktigt roligt!!

efter arbetsförmedlingen drog jag och marre hem till henne och åt lite mat och sedan blev det körskolan där vi köttade teori. det går ju framåt men ack så tråkigt det är. sen vid 15.30 hämtade mamma mig så att vi kunde åka till veterinären med min fina hund där han fick ta sprutor, nässpray, lite olika tester osv :/ usch det var så jobbigt att se när han var så rädd och orolig. världens finaste hund.

efter veterinären så körde vi hem, tog varsin smoothie, sen åkte vi och tränade. blev ett pass "body step" och det var första gången jag testade på det. riktigt roligt, men samtidigt lite klurigt att hänga med vid vissa tillfällen. men svetten rann och blev trött så det var ett bra pass. känner dessutom av det i mina ben som f*n idag. jääääklar! kan knappt gå idag haha. passet är ett pass som tränar underdelen av ens kropp, alltså ben, vader, rumpa, lår osv. sjukt bra pass om man vill få fina ben och en fast och härlig rumpa. passet varade i 1 timme.

efter träningen så åkte vi hem och åt en otroligt god kycklinggryta med ris. och vid 22.00 så kom simon hit och vi såg på filmen "blind side" och sen spenderade natten tillsammans med mig.

28 september

drömde världens äckligaste dröm igårnatt, ser fortfarande det framför mig, och det var att en liten kaninunge blev uppäten av en amstaff. och för er som inte vet vad en amstaff är för något så är det en sådan hund:


bild lånad av: http://capriizz.blogg.se/2011/july/
ingen aning om vem det är och har aldrig läst bloggen tidigare,
men sökte på amstaff på google och då kom hennes blogg upp ;)

men iallafall, vilken hemsk dröm va? usch. haha riktigt random inlägg, men ni ser inte bilden framför er som jag gör, en liten oskyldig kaninunge som blir uppäten av en hund, det var så jävla hemskt.

nej tror jag behöver sova nu, men då drömmer jag hellre om detta än det som jag drömde om natten innan:





28 september

har precis bäddat ner mig i sängen och tänkte nu försöka sova. klockan är ställd på 9.00 för ska hinna med att duscha, äta lite frukost och så vidare innan jag ska ta bussen 10.30 in till stan. fast om jag känner mig själv rätt så kommer min morgon istället sluta med att jag snoozar mitt alarm så att klockan helt plötsligt blir 10.10 och att jag då inser vad klockan är, får panik, inte hinner varken äta eller duscha utan bara klä på mig kläder och sticka till bussen. haha nej får hoppas det blir som jag vill och inte som jag tror ;)

ska iallafall vara på arbetsförmedlingen klockan 11.00, och efter det blir det att kötta lite teori på körskolan, sen blir det veterinären med min hund ;/... och sen blir det ett träningspass med mamma och till slut så kommer simon och spenderar natten tillsammans med mig. fullspäckad dag, men det gillas!


27 september

kom nyss hem. sov hos simon inatt och vid 11.30 tog vi tåget in till stan för att han skulle jobba och jag skulle till körskolan för att plugga lite teori. klarade en fas idag så det är jag nöjd med! är riktigt peppad på körkort nu, inom loppet av 1 vecka så har 4 stycken jag känner fått sina körkort. så sjukt, men så duktiga de är! nu är det fan min tur att satsa och också få det jävla kortet. iallafall, efter körskolan så stack jag till simons jobb för att snacka lite skit med kalle och honom och äta världens godaste pasta med vitlöks/chili marinerade scampi räkor med en chili-citron sås. åååh mums! och där satt jag en timme ungefär, och kom nu nyss hem och nu är klockan snart halv sju. ska sätta på en bra film nu och bara njuta av att ta det lugnt.

26 september

vilken härlig dag. bea var ju grym som frisör och såååå skönt jag hade det (speciellt när hon tvättade mitt hår och gav mig massa huvudmassage). blev hur fin som helst i håret, blev en typ chokladbrunfärg med lite rött i eller hur man ska förklara den, är supernöjd. känner mig dock väldigt mörk men de lägger sig efter någon/några tvättar, så då blir det helt perfekt! efter att hon var klar där, runt 3-tiden, så gick vi in till malmö centrum för att titta bland butikerna där, blev dock lite besviken på utbudet just nu och hittade ingenting alls, riktigt tråkigt! när vi sen tog tåget hem strax efter klockan sex så stannade tåget och i högtalarna sa han som styrde tåget att någon hade ställt sig på rälsen framför tåget som körde innan, så de var väl några som skulle plocka ihop resterna som antagligen låg lite utspridda. så sjukt! och så hemskt att någon kan tänka en sån tanke. tänk att en person som väljer att ta sitt liv, oavsett genom vilken metod, har mått så pass dåligt att den verkligen inte vill leva längre. usch ;/ mår så illa bara jag tänker på det. vill bara krama om dem och få dem att ändra sig. man ska inte behöva må så dåligt :/


Spännande ;) kan ju sluta hur som helst, h...

img_7675 (MMS)

Spännande ;) kan ju sluta hur som helst, hehe nejdå Bea är så duktig så! hon går på frisörskola och idag fick jag äran att vara hennes kund ;) ska bli spännande att se resultatet! Har nu färgat utväxten men snart ska hon sätta i en färg i hela håret, en annan färg om vi säger så ;) mmmh det gillar vi! blir sen lite shopping i Malmö, vilken mysig dag jag har idag :)


26 september

ytterligare några bilder från igår kväll som jag har lånat av marre:




tackar för lånet :D

25 september

okej nu var filmen slut.. gårdagen var riktigt bra, började med att väldigt många från min klass, eller ja förra klass blir det ju egentligen, samlades hemma hos ida där vi spelade och drack och hade det trevligt. vid 23.30 tog vi bussen in till stan och där blev det att man var lite här och lite där. haha. bjöd david på goda shottar och jag har en fin video på mobilen när han skulle ta en, hahaha. RIKTIGT ÄCKLIGA! sen när allt stängde i stan så blev det att tura lite och sedan satt jag, petter och viktor och väntade på bussen hem på knutan i cirka 50 min. men så kul vi hade det! haha. tog bussen hem 6.35 och trillade in i huset strax efter 7 och somnade på 3 sekunder haha. blev sedan väckt idag klockan 15.00, lite ångest där, för att mamma och pappa tyckte att jag borde gå upp och framförallt äta någonting. sen har dagen idag bara bestått av att ta det otroligt lugnt och degat i soffan. sen tittat på en film och ätit äppelkaka som mamma hade gjort. mysig söndag! här får ni lite bilder från mobilen från igår:


jag & marre

en del av oss som var hos ida igår

david efter sina goda shottar ;)

25 september

sjuk kväll/natt/morgon haha, men hade riktigt roligt :D återkommer lite senare till er. jag kom hem vid 7 imorse så är helt död just nu. ska se klart en film sen kan jag berätta lite för er om gårdagen

24 september

då kör vi ikväll igen då, skål på er alla och hoppas ni får en grymt bra kväll !! :D

24 september

alltså jag bara älskar henne, kolla hennes klipp så förstår ni varför :D

http://svtplay.se/v/2530669/the_fabulous_life_of_ana_gina/del_2 

detta är ett av dem, ni ser dem andra om ni klickar in på den länken, lite längre ner på sidan

24 september

hittade denna bilden på min mobil just nu, hahaha vem fan är det och vad fan har hon på sig och varför har jag fotat henne??? hahahah



gjorde en stjärna i hennes huvud för hennes skull, hon kanske inte vill va i min blogg ju? hehe

24 september

hej på er, vaknade faktiskt redan vid 11.30 vilket är ett under eftersom jag var ute igår och brukar då istället vakna vid 1-2, illa jag vet men så är det. kvällen igår var go, det blev lite lila, tog stämpel på tempel och gick sedan till pl13 där vi stannade resten av kvällen i princip. riktigt bra! kvällen avslutades dock på ett mindre trevligt sätt, men nog pratat om det. trodde även att jag hade brutit näsan men det hade jag ju inte det heller, haha. ni får nu lite bilder från förfesten som är tagna med min mobil:






23 september

lite dåliga webcam bilder, men såhär tänkte jag se ut ikväll:






23 september

ska nu hoppa in i duschen och göra mig fräsch inför kvällen, blir en liten knytis hemma hos marre med ett gott gäng, blir nog riktigt lyckat. knytis= alla tar med sig någonting att äta, för er som inte visste vad det betydde :) hörs senare

23 september



hahahahaha, en parodi på årets idol sökande

23 september




jo det var detta fina armbandet från humanity, sååå fint!! metall-silver-glittrigt med små "diamant" stenar.

23 september

var nyss på posten och hämtade ut detta, vad tror ni att det är?



gjorde lite fina stjärnor i paint för att ni inte skulle kunna se min adress

23 september

nej, nu klarar inte mina ögon att hålla sig öppna mycket längre till.. trodde jag skulle klara att stanna uppe, men hur lätt är det att hålla sig vaken när man ligger i en säng med gosiga täcken och kuddar? haha, ställer klockan på 11.30 så får jag sova 2 timmar till iallafall. men sen kan jag inte sova längre, måste hinna hämta ut mitt paket och fixa med lite andra småsaker inför kvällen. skönt det ska bli att gosa ner sig nu ordentligt i sängen och bara koppla av till max. hörs senare :)

23 september

har precis tittat på det programmet och så sjuka de 2 är asså. hahahaha, har ni inte sett så måste ni se. så jävla roligt att se: http://www.kanal5play.se/program/play/breakingnews-s01e20?origin=program


23 september

godmorgon. klockan är nu 7.40 och bara det är helt sjukt att jag är vaken vid denna tiden. men simon sov här inatt och hans klocka ringde 6.30 för han skulle hinna äta innan han skulle sticka till jobbet, och när den ringde så vaknade jag och kunde ej somna om. så jag gjorde honom sällskap vid frukosten, för första gången när han ska till jobb den tiden, vilket uppskattades. nu stack han till jobbet för ungefär 30 minuter sen och jag ligger här och gosar i min säng, underbart faktiskt! kanske borde börja gå upp lite tidigare och bara ta det lugnt i sängen till något bra tv-program (vakna med the voice är på tv nu och det är ju roligt) eller till en film kanske? hade iallafall tänkt att se på "breaking news med filip och fredrik nu" på kanal5play.se och se gårdagens avsnitt, de ska tydligen ha försökt supa sig fulla under programmet? haha måste bara se det. annars då? jo annars är det bra haha. ska hämta ut ett paket på posten lite senare, vet dock inte riktigt vad jag har beställt? men fick ett sms angående att jag har något att hämta ut.  alltid trevligt!

men vet ni vad? vi hörs lite senare för nu ska jag titta på det programmet


gammal bild

Sorry för att jag är sämst på att uppdater...

Sorry för att jag är sämst på att uppdatera men har helt enkelt inte haft den lusten idag. idag är en dag då jag har legat i min säng i princip hela dagen. Har hunnit med att se 2 filmer och har även pluggat lite körkortsteori. nu kom nyss pappa hem från att ha varit i Göteborg, så spenderar lite tid tillsammans med honom, har ätit god mat och tittar på tv. imorgon är det torsdag, och då hade jag tänk att träna på förmiddagen och sedan åka till körskolan för att plugga lite teori tillsammans med marre och sen på kvällen ska jag träffa Simon och spendera natten tillsammans med honom. Och sen gott folk så är det FREDAG! längtar :D kommer bli en bra fredag kan jag tänka mig. nej ska vara lite social med pappa nu, så vi hörs väl lite senare


20 september

förlåt för att jag bara deppar för det mesta här i bloggen, ska försöka att inte skriva så mycket mer negativt eftersom det inte är något roligt för er att läsa. sitter och tittar på lite tv med mamma nu och har det mys. ska snart få lite massage av henne också, så det ska bli sköööönt!! hoppas på en gladare sofia imorgon


20 september

nu kommer vissa saker fram som gör mig så otroligt jävla äckligt förbannad. har inget med min familj, mina vänner eller min pojkvän att göra så det behöver ni inte oroa er för. men åååååh. säger en sak bara, minsta lilla något mer går emot mig idag så kommer jag flippa ur.

 jävla dag :(

Simon fick mig på bra humör, vilket jag nä...

Simon fick mig på bra humör, vilket jag nästan kunde ana. Vi har tittat på idol, svenska Hollywood fruar (okej jag tittade på det), lite polisprogram, ätit god mat och gosat. mår bra nu igen. är trött som bara den även fast jag sov så mycket förra natten (över 12 timmar). Imorgon blir det körskolan med marre kl 12 och sen vid halv 6 så blir det träning. Men ska gå nu igen. Skriver detta inlägget från mobilen för att ni skulle veta att jag mår bra igen ;) hehe. Godnatt på er fina läsare


19 september

har en dålig dag idag, dåligt humör och uttråkad. blir snart ändring på det eftersom jag ska hem till simon och spendera natten där. så får hoppas att han gör mig på bra humör, men det brukar inte vara några problem. ser fram emot fredag, och ja jag vet att det bara är måndag men vadådå? ser fram emot en rolig kväll med fina vänner. kommer spendera många timmar på körskolan och gymmet denna veckan, bra va?

måste gratulera min vän Malin som tog sitt körkort idag. du är så duktig hjärtat!

rörigt inlägg men skriver mer imorgon när jag förhoppningsvis är på bättre humör

19 september

shit vad död jag var igår, somnade vid 23-tiden ungefär efter att ha somnat lite fram och tillbaka innan i soffan, och vaknade inte förens 11.30 av att mamma ringde och väckte mig. sjukt? och där är det inte slut än, för efter att jag hade ätit lite frallor som mamma hade tagit med sig hem så somnade jag i soffan och sov då ungefär 3 timmar. vad är det som händer med mig egentligen??? lite sjukt att ha sovit så mycket och att jag fortfarande är trött. trött tjej eller vad? har dessutom haft riktigt sjuka drömmar och kommer ihåg riktigt många av dem (konstigt med tanke på alla timmar som jag sovit?)

har dessutom tittat igenom detta inlägget typ 5 gånger och skrivit helt fel hela tiden som jag sen har fått ändra pga att jag är helt snurrig i huvudet typ.. någon som vet vad detta kan bero på?

18 september

vilken underbart kväll/natt det blev. vi började hemma hos mig och där blev det god dricka i mängder, massa skratt, spel och musik. hade riktigt roligt! vid 11 tog vi bussen in till stan och vi började kvällen inne på stinsen, som är en bar för er som inte vet, eftersom simon jobbade där och ville att vi skulle komma upp en sväng för att hälsa på. och där blev det ju drinkar och shottar i mängder. fick även en liten present av en arbetskollega till simon, hahahaha... sen blev det iallafall lila och tempel. och herregud vilken rolig kväll jag hade!! avslutade kvällen på det klassiska viset = donken mat och taxi hem. tack tack tack alla som var inblandade igår för en riktigt go kväll. idag mår jag dock som jag förtjänar..





presenten haha!!










hahahahahha´..  riktigt sjuk kväll men fan vad roligt jag hade. behåller dock ett par bilder för mig själv ;)

17 september

hittade precis en hemsida med massa grym musik, men inga av de låtarna finns på spotify vilket är störigt för vill ga med de på min lista där med all annan musik liksom. hemsidan är iallafall http://www.beatmyday.com/ ... tradigt taggad man blir???? :D

17 september

oj vad många ni var som besökte mig igår, jag hälsar alla nya hjärtligt välkomna :D

klockan är nu lite över 4 och jag kom precis ut från duschen. jag tror inte ni förstår hur underbart skönt det var att duscha för min del idag. första gången på drygt 4 månader som jag kunde duscha ordentligt och inte behövde bry mig om mina extensions (som jag tog ut igår). ååh så skönt det var! så nu är jag fräsch och luktar gott. ligger just nu i sängen och lyssnar på lite tagg musik (musik man blir taggad av alltså) och ska snart börja tänka ut en outfit till ikväll. mina fina tjejer kommer till mig vid 19.30 för att dricka lite gott, lyssna på go musik och spela lite spel för att få en bra start innan en riktigt go utgång i helsingborg. tror kvällen kommer bli helt galet roligt, även galen och rolig som alltid när de är inblandade haha.

tips på bra fest-musik?

17 september

oj vad många ni var som besökte mig igår, jag hälsar alla nya hjärtligt välkomna :D

klockan är nu lite över 4 och jag kom precis ut från duschen. jag tror inte ni förstår hur underbart skönt det var att duscha för min del idag. första gången på drygt 4 månader som jag kunde duscha ordentligt och inte behövde bry mig om mina extensions (som jag tog ut igår). ååh så skönt det var! så nu är jag fräsch och luktar gott. ligger just nu i sängen och lyssnar på lite tagg musik (musik man blir taggad av alltså) och ska snart börja tänka ut en outfit till ikväll. mina fina tjejer kommer till mig vid 19.30 för att dricka lite gott, lyssna på go musik och spela lite spel för att få en bra start innan en riktigt go utgång i helsingborg. tror kvällen kommer bli helt galet roligt, även galen och rolig som alltid när de är inblandade haha.

tips på bra fest-musik?

17 september

ska titta på "friends tith benefits" och hoppas att den är bra som jag faktiskt tror att den ska vara :) så hörs vi imorgon va? natti natti på er


17 september

nu har bea typ precis kört hem efter att vi har haft en mysig och välbehövd kväll. vi målade våra naglar, åt morot med dipp och hon åt lite muffins, tittade på idol och sedan en komedi-film och sen självklart så pratade vi en hel del om en hel del, haha. lärde henne dessutom att spela spelet "wordfeud" som är en app på iPhone som är typ som alfapet fast på mobilen där man då kan möta andra. riktigt kul och man blir verkligen beroende! har ni testat det? gör det annars och möt mig, sofialk heter jag där :D  haha!

ska titta på en till film nu hade jag tänkt mig, har dock inte bestämt mig för vilken än så det återstår att se. imorgon blir det party för hela slanten, kommer nog bli svinkul.

och SÅÅÅÅÅ skönt det är att ha tagit ur mina extensions, känns som en riktig befrielse. ni fattar inte alltså. nu kan jag borsta mitt hår med en vanlig borste, jag behöver inte fläta eller sätta upp mitt hår när jag ska sova, jag behöver inte tänka så mycket när jag ska duscha och jag får även duscha det hur ofta jag vill. och vet ni vad jag mer får göra nu? jag får headbanga, bara det gör det hela värt allt, eller vad säger ni? ;)


16 september

har precis ätit pizza med pappa och väntar nu på att lilla bea ska komma hem till mig för att ha en myskväll tillsammans. lite spa och lite film-mys, en riktig tjejkväll med min fina vän samt att ladda upp batterierna inför morgondagen som inte kommer bli lika lugn hehe.

hon ska iallafall vara hos mig vid 7, men om jag känner henne rätt så kommer hon inte vara här fören vid 8-9 ;).. sen ska vi iallafall gå och handla lite gotte (chips, dipp, godis eller vad vi nu blir sugna på) sen bara ta det lugnt. får se om hon blir min sov-dejt inatt annars får jag sova i min ensamhet


min fina bea & jag från en av de lyckligaste dagarna i mitt liv


16 september







ser ni något jag har gjort idag?

16 september

3 bilder från gårdagen:





sista bilden är en ganska dålig bild på min nya fina mobilväska, love it!


15 september

haft fullt upp exakt hela dagen. började med att vara hos frisören klockan 10 imorse med mamma, sen blev det banken, sen blev det lund, sen blev det centersyd, sen blev att äta ute med mamma, sen kom vi hem och sov då i ca 20 minuter pga att jag enbart sov 4 timmar inatt, sen blev det in till helsingborg för att gå på den "vip" saken med nya kläder osv. hektiskt dag! kom nyss hem och hoppade direkt in i duschen och simon kommer nu vilken sekund som helst. gosa ner oss i sängen då och bara ha det mysigt. lägger in bilder imorgon från denna dagen. fick iallafall ett par skor, en ring, en underbar mobilväska och ett par örhängen att följa med mig hem idag, så det är ju alltid något!

IMORGON HÄNDER DET NÅGOT RIKTIGT JÄVLA UNDERBART! mer om det imorgon, hihi..

förlåt för flummigt inlägg men är stressad och riktigt trött


14 september

dags att gå och lägga mig nu tror jag. klockan är nu 2 och jag ska vara inne i stan redan klockan 10 imorgon bitti. inte gått upp innan 12 (okej inte innan klockan 1 om jag ska vara ärlig..) de senaste veckorna, så det här blir en utmaning hehe. ska följa med mamma som ska till vår frisör för att hon ska klippa sig då, och jag ska förhöra mig angående mitt hår. vill få ur mina extensions och klippa mitt eget. färg MÅSTE jag också lägga i håret, men det kommer min lilla frisör-kompis bea ordna åt mig om ungefär 1 vecka, jag ska faktiskt vara hennes första kund så det är en otroligt stor ära :D världens finaste vän är det för övrigt.

imorgon blir det en heldag med mamma, först frisör, sedan lund för lite shopping och senare blir det helsingborg för en liten "vip-kväll" med mamma och jessica. vi ska få titta på kläder som inte ens har kommit ut i butik än och vi kommer kunna köpa det för bra priser. så mycket shopping imorgon, men det gillar vi. godnatt på er nu


14 september

jag klagade ju igår över att västen jag hade beställt för flera veckor sedan inte hade kommit, men gissa vad som kom i min brevlåda idag? jo västen, hehe! dock var den inte alls så fin som jag hade tänkt mig, så ledsen man blir då? eller man stör sig riktigt mycket iallafall.. den var mycket kortare än vad jag hade tänkt mig, kan ha varit för att tjejen som hade på sig den på bilden antagligen är väldigt kort och dessutom plattbröstat. jobbigt dilemma det här, ska jag behålla eller inte?




14 september


kärlek vid första ögonkastet, SÅ SJUKT FINA! aah, ge mig!!

@nelly.com
av: jeffrey Campbell
pris: 2095 :-

14 september

hej på er. har varit på lite dåligt humör idag. för det första så sov jag riktigt dåligt även fast jag trodde att jag skulle sova bra. somnade redan vid 11 men bara pga det så vaknade jag igen vid 1 och kunde inte somna fören vid 3.30 igen, hur kul? hade dessutom simon i sängen så kunde inte tända utan fick ha släckt för att visa hänsyn. och tro mig jag testade allt för att kunna somna. gick upp och drack mjölk, öppnade fönstret för att jag inte skulle bli så varm, vände och hade mig i sängen, kliade simon i håret och på ryggen för att jag tänkte att jag kunde bli trött av det osv, men inget hjälpte! och för det andra så är jag på lite dåligt humör för det är så jäkla tradigt väder ute, jag har inget jobb och mina pengar lär snart ta slut. eller ja okej, jag klarar mig lite till men de lär ju ta slut någon gång? måste ha ett jobb!

annars då, vad har jag hittat på idag? jo jag har bara degat hela dagen!! har tittat på film i min ensamhet, har spelat lite spel med mamma och hampus, jag har hjälpt mamma med maten och tro det eller ej men jag har bakat! haha, inte varje dag det händer om jag ska vara ärlig. blev chokladbollar eller n*egerbollar som jag egentligen säger, men säger man sådant nu för tiden i sverige så blir man väl kallad både det ena och det andra. men goda blev de iallafall :D

ska ut och titta på lite tv med världens bästa mamma och så ska vi turas om att ge varandra lite ryggmassage framför tvn, underbart!


13 september

snart kommer simon hit och spenderar natten tillsammans med mig, det tackar vi för! är på mys-humör och vill bara gosa ner mig. skriver mer imorgon och får hålla tummarna att jag somnar tidigare än vad jag gjorde igår/imorse. skrev ju att jag skulle försöka somna, men lyckades inte somna fören klockan 5 imorse. helt sjukt! vänder helt totalt på dygnet nu för tiden, inte bra. några bra tips på att somna snabbt? jag vet att man kan tillexempel dricka ett glas mjölk och sedan ha fötterna utanför täcket för att man inte ska bli för varmt, hahaha. saken är den att jag har bara svårt att sova när jag sover ensam, någon som vill sova hos mig varenda natt? hihi

13 september

sitter och tittar på Idol nu med mamma och pappa och vissa personer förstår man ju bara sig inte på varför de har sökt. hur tänkte de där liksom? dock önskar jag att jag hade haft en grym sångröst, men tyvärr så dödar jag väl andras hörsel eller får andra att drömma mardrömmar om jag skulle få för mig att ta en hög ton.. men allvarligt talat, tänk så grymt om man hade haft typ Whitney Houstons röst fast innan hon knarkade ner sig själv då förstås. men tänk, åh så grymt det hade varit!

13 september



HEJ ÄLSKLING

13 september








lite bilder på hur jag ser ut idag och sedan 2 bilder på mig och min ena bebis (har ju 2, min lilla vovve också)

klädsel är en mysig stickad kofta, tights,  svart kort kjol och ett par supermysiga innetofflor (kommer ej på något bra ord för dem, det är ju inte tofflor? vad kan man säga?) iallafall en skön outfit för lite höstmys

13 september

blir så fruktansvärt irriterad när vissa leveranser tar sån onödigt lång tid. jag beställde en riktigt fin väst för över 3 veckor sedan och det har fortfarande inte kommit än. vad är det för stil liksom? det ska väl ändå inte behöva ta flera veckor innan det kommer till en, när det dessutom kommer från sverige? blir så trött på detta! dock så ska jag inte klaga för mycket, för vissa hemsidor är extremt snabba, som Nelly tillexempel. beställer man en sak där så får man den typ dagen efter eller max 2 dagar senare. man hinner knappt längta innan man har saken hos sig. MEN därifrån jag beställde västen är inte direkt snabba. men då vet man ju det, att man inte ska handla där fler gånger om det ska ta sådan lång tid. haha, lite dåligt tålamod kanske? men om man beställer en sak så vill man ju bara ha den, speciellt när den är i samma land och att det hade gått snabbare att köra till huvudlagret och hämtat varan själv! haha deppig tjej

13 september

kanske borde lägga mig nu snart, klockan är nämligen alldeles strax 3.30. det är helt sjukt vad jag har vänt på dygnet de senaste veckorna när jag inte har arbetat. jag sover på dagarna och är uppe på nätterna. inte alls bra! det jobbiga är att jag inte alls är trött nu egentligen, men jag får väl försöka tvinga mig själv till att somna.


ÅH, vad jag saknar mitt blonda hår...

13 september

ser ni att jag har ändrat en hel del här på bloggen? bl.a headern, klockan ovanför mitt huvud till vänster, lite annan textstil, andra färger osv. ska dock ta en annan bild till headern, eftersom mitt hår ser helt avklippt ut på den jag har nu. men det kommer när det kommer. imorgon kanske, vi får se om jag känner att jag har tid och ork till att ta någon ny bild osv. blev det bättre eller sämre än innan tycker ni?

13 september



ni ser det jag har ringat in med rosa text? HUR gör man den texten mindre och UTAN understreck.. snälla någon hjälp mig?!

13 september




någon av deras kroppar hade ju verkligen INTE suttit fel.. nej nu får det vara stopp på att gotta sig, för herregud vad jag vill ha lika tight och snygg kropp som de har. dags att börja joooobbba på det sofia nu!

13 september

Image 1 of Paprika Beaded Chiffon Dress With Flared Sleeves
Image 1 of ASOS Lace Up Cold Shoulder Top
Image 1 of ASOS Ruffle Bow Back CamisoleImage 2 of ASOS Ruffle Bow Back Camisole
Image 1 of ASOS PETITE Jersey Dress with Low V Back
Image 1 of Miss KG Hamilton Jeweled Caged Platform SandalImage 1 of ASOS TRAGEDY Leather And Stingray Wedge Shoe Boots
Image 1 of People Tree Silver Plated Chainmail Bracelet
några saker som gärna hade kunnat tillhöra mig
@asos.se

12 september

kunde inte somna fören vid 5 imorse, så vaknade vid 2 och gjorde mig en god soppa som jag åt samtidigt som jag tittade på filmen "Bridesmaids". den var väl helt ok, hade sina roliga stunder då och då, men den var inte så rolig som jag hade förväntat mig tyvärr, men helt klart sevärd en regnig dag.



lagade lite senare en god måltid till min fina familj, uppskattas alltid om man är snäll och lagar mat till dem. och vid 18.30 så åkte jag och tränade. jag körde 40 minuters intensiv powerwalk med intervaller och svetten bara rann, sen körde jag och pappa lite magövningar med medicinboll som är riktigt bra och som kommer kännas ordentligt imorgon.

sitter nu och tittar på lite tv med mamma, tänkte kanske tigga till mig lite massage men får se hur det blir med det. blir väl att vi tittar på någon film nu också sen ska jag gå och lägga mig

11 september

blev utgång igår som sagt. vi var några stycken hemma hos Philip där vi drack lite gott och spelade lite kort osv. vid 12-tiden så begav vi oss ner till staden, där vi alla splittrades litegrann. men jag hamnade iallafall på lila, docken och avslutade kvällen med cardinal. en go kväll med andra ord. dessutom drack jag knappt någonting alls ute igår, så blev i princip en nykter utgång, vilket jag tackar mig själv för idag haha. nej, men jag var inte på humör för att dricka igår typ, mer för att dansa och sjunga haha. jag och simon avslutade kvällen på donken, sen blev det taxi hem till honom för att somna gott senare.

tråkigt nog fotade jag absolut ingenting igår, så tyvärr har jag inga bilder att bjuda på. glömde HELT och hållet bort att ta bilder, tråkigt nog.

idag så vaknade jag av att simon kom med frukost på sängen, gosig kille. så där satt vi och åt en mysig frukost i sängen framför tvn. lite senare så kom mina föräldrar för att hämta mig för jag ville åka ut till min chef och prata lite med honom (på arbetet alltså, så att ni inte nu tror att jag åkte hem till honom och är värsta stalkern, haha). och det "samtalet" vill jag ju bara fortast möjligt glömma bort. tänker inte skriva någonting som rör det här, till hänsyn för honom eller så, men alla människor har ju inte alla hästar hemma om man nu säger så..  åkte därifrån ca 30 min senare och mamma och pappa stannade på sofierokiosken för att de tyckte vi kunde ta en liten tröstglass. (egentligen ville de gå in och prata allvar med honom, MEN det tillät såklart inte jag). nej slut pratat om den mannen nu tycker jag. men om någon vet någon arbetsplats som söker personal, så får ni mer än gärna säga till mig !!!


10 september

så nu är jag helt färdig och klar. ska alldeles strax äta en god lördagsmiddag med min fina familj innan jag drar mig in till stan. nicole ska också följa med, så det blir skitroligt :) jag kör på svarta tighta byxor med en svart spets tröja och klackar till det. hörs senare fina läsare


10 september

blev ingen utgång igår för jag mådde riktigt kasst. fick inte i mig något på hela dagen i princip och låg helt död i sängen hela dagen. så blir utgång idag istället med ett gott killgäng. blir säkert hur trevligt som helst. ska vara hemma hos philip runt 8-tiden så tänkte snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. ganska fint väder idag också, så det är skönt när man ska dra ut.


bild tagen från förra helgen

8 september

skulle egentligen ha stuckit till körskolan och varit där klockan 2. ställde klockan på 11 för jag tänkte att jag kunde ha en mysig förmiddag hemma, laga god mat och mysa lite framför tvn. så blev dock inte fallet för jag vaknade 13.36 och fick lite smått panik!! så blev ingen körskola idag. aja hade inte hjälpt så mycket ändå haha! imorgon blir det en härlig kväll med fina tjejer och killar, ser fram emot det som bara den!

har precis lagat en god middag till mig, kycklingspett (som för övrigt är fantastiskt goda. finns att köpa färdiga på coop) tillsammans med klyftpotatis och en god sås. en vanlig torsdags lunch eller vad säger ni ;) ? får se vad dagen har att erbjuda, blir lite träning ikväll kanske, hade suttit fint!


8 september

dåligt med skrivande, jag vet! men ni är dåliga på att kommentera så det gör mig inte så super motiverad till att skriva. men iallafall så träffade jag marre igår och vi avnjöt varsin sallad med jätteräkor på viva. mycket gott kan jag säga er! där satt vi och pratade i över en timme innan vi beslöt oss för att titta lite bland butikerna i helsingborg. tråkigt nog så hittade jag bara en ögonbrynspenna som fick följa med mig hem därifrån, dock var det riktigt nödvändigt då min andra börjar ta slut. sen tröttnade vi lite på centrum och det regnade och hade sig så vi åkte vidare till skopunkten i hopp om att hitta någonting där, men icke! haha så då tog vi bussen till väla och allt jag hittade där var en ring. lyckad shopping? nej! men mysig dag. vi unnade oss en fika där dessutom så det var mys! tog sedan bussen hem och bara tog det lugnt tills simon kom på kvällen och spenderade natten tillsammans med mig.

jag tyckte det var kallt ute och att det var precis som höst, därför fick pälsen följa med mig ut på äventyr igår hehe.

lilla marre på viva med vår goda mat :D

5 september

tänkte visa er några saker som jag sååå gärna skulle vilja att de skulle varit mina nu:


silvriga ash shor, som jag har tjatat lite om hehe. sååå snygga
Skor - Bullboxer: 747506 | Baksidan av skon
ett par grova stövlar med en stor markerande dragkedja på baksidan. tycker att det är sjukt snyggt!




en äkta pälsväst, riktigt snyggt! vilken tycker ni är snyggast?



4 september

om det är någon läsare som vet något företag som behöver personal så får ni väldigt gärna berätta det för mig. jag har kassavana, älskar att arbeta runtomkring människor och klarar av bra att arbeta i högt tempo. är i behov av ett nytt jobb!

haha blev nästan som en liten reklamannons för mig själv, men samtidigt så är det ju min blogg så då får jag skriva precis vad jag vill ;)


4 september

hej på er. kom nyss hem från gymmet där jag körde på så hårt så att jag var bara några sekunder ifrån att svimma innan jag beslutade mig för att lägga mig ner på en matta med fötterna och benen rakt ut i luften. haha såg nog lite kul ut, men hellre det än att jag bara skulle trillat ihop helt plötsligt. körde 35 min på löpbandet i raskt tempo, med lite intervaller och sen körde jag några maskiner och sen lite övningar med pappa på mattan med medicinboll och lite andra övningar som är SVINBRA! kommer kännas imorgon kan jag säga er.

sitter nu och tittar på "hollywood fruar", så pinsamma de är i denna säsongen. snackar skit om varandra bakom ryggarna exakt hela tiden. t.o.m maria montazami som man har tänkt att hon har varit den "snälla" hela tiden. haha, falska är dem minst sagt. menmen jag ska inte hänga upp mig på det haha, utan ska nu ta och äta middag med familjen och ska sedan titta på "Idol" som börjar idag. jag ÄLSKAR när de väljer ut personer, dels för att man skrattar så himla mycket åt vissa som tror att de kan sjunga men i själva verket suger, och dels för att se hur otroligt duktiga vissa är. någon mer som ska titta på det?

3 september

Skor - Bullboxer: 747506 | Yttersidan av skon
Skor - Bullboxer: 747506 | Baksidan av skon

Skor - Bullboxer: 747506 | Parbild

det stora blixtlåset på baksidan är jag helt kär i och jag MÅSTE hitta ett par perfekta stövlar med det på baksidan. måste måste måste!  tyckte att just dessa stövlarna ser för breda ut längt upp, plus vill helst hitta de i en butik där man kan testa dem och inte över nätet. men ni måste hålla med om att de är riktigt snygga?

@brandos.se

3 september

mår ungefär såhär idag:



hahhahah, är så trött och ska ta mig något att äta!!

3 september

kvällen igår var lyckad. hade det hur mysigt som helst hemma hos bea, hon lagade god mat till oss och sen satt vi och pratade i flera timmar och lyssnade på musik och spelade lite spel. sen när klockan närmade sig halv 1 så gick vi ner till stan och ställde oss i kö för att komma in på Tempel, sjukt lång kö där! men till sist så kom vi in. sen var vi lite överallt i stan men mest Tempel och Lila. det blev tyvärr inte så mycket foton för glömde helt av att jag hade med kameran ut haha. så blev några mobilfoton från hemma hos bea innan vi drog ut


bea & hennes tvilling som hon sitter ihop med :)

jag & bea. ändå snygga väl?


och 2 ego bilder på mig, hehe

3 september




en glad ny ägare till en vit iPad 2. haha!

2 september

vaknade vid 10.30 imorse och låg och gosade med finaste sällskapet i säkert en timme. bara låg och höll om varandra och njöt av det. sedan gick vi upp och gjorde supergoda smoothies och satt oss lite i solen, sen ville jag ha mer sol så bokade soltid och åkte dit för att gotta mig i lite sol i 25 minuter. åkte direkt hem sen och sitter nu här. tänkte hoppa in i duschen för att förbereda mig lite smått inför kvällen. blir hem till bea för att äta och prata lite och även dricka lite gott, sedan kommer kvällen sluta med en utgång som jag känner på mig kommer att bli riktigt bra.


vem kommer kunna motstå oss ikväll? eller vem kommer bli avundsjuk på att vi är så snygga ikväll???

2 september

efter spa:et igår så åkte vi hem till mig, duschade och åt varsin frukt, jag sa åt honom att han ej fick äta något mer hehe. han var ju tvungen att hålla sig till den andra överraskningen, vilket var att äta grillbuffé på Tegel i Rydebäck.


himla mysigt var även det. åt mycket god mat och det som är det bästa med bufféer är att man kan plocka åt sig precis det man själv vill ha och blanda precis så att man får den kompletta måltiden. jag tog även ett glas vitt och simon ett glas rött. supermysigt! dessutom hade de igår såkallad "trubadur" så det var 2 tjejer som satt och spela gitarr och sjöng, myyys!

när vi sedan kom hem till mig efter att vi hade varit där och ätit så hittade simon en ny leksak i mitt garage. min brors gamla enhjuling och givetvis var han tvungen att testa den.

haha. sen tittade vi film och mös. somnade helt underbart efter en perfekt dag

2 september

vilken fantastisk dag det var igår. överraskade och firade ju som sagt simon eftersom han fyllde år förra helgen och då var han långt uppe i sverige med sin kompis och några andra vuxna. bjuder på några få bilder från gårdagen..


söta i våra badrockar som vi fick? hehe


vi fick börja med att bada i detta mysiga jucuzzin som de fyllde med varmt vatten och massa oljor och mineraler så att vår hy blev världens lenaste. vi fick även varsitt glas champagne och lite nötter och choklad att gotta oss med under tiden vi satt där. supermysigt!


sen fick vi gå in i detta rummet där vi först fick sätta oss ner och så fick vi varsin supergod juice att dricka innan själva behandligen. sedan fick vi lägga oss på varsin massagebänk och så fick vi varsin 1 timmes helkroppsmassage och sedan även ansiktsmask och massage och sedan peeling på händer och fötter. fy så skönt det var!!!!

sen när behandlingen var klar så fick vi lägga/sätta oss i detta mysiga och avkopplande rum. vi satt oss i de två  fåtöljerna till höger på sista bilden. där fick vi kaffe eller te, vilket man nu ville ha, och även en "kärleksmums", alltså en kaka.

vi hade det så himla bra där alltså, otroligt mysigt. personalen var helt underbar och kalaset går på 1995:- för två vilket jag faktiskt inte tycker är så himla farligt med tanke på allt man fick och att allt som allt så varade det i ca 2 timmar.

plus det allra bästa med detta var att simon var helt totalt överraskad. vi hade ätit på Viva i stan innan och jag sa att jag var tvungen att åka till tandläkaren (som ligger otroligt närma detta Spa:et). så ja han fick sig en chock, men en positiv sådan :D

1 september

ännu ett tidsinställd inlägg nu. antagligen så har vi haft en otroligt mysig stund tillsammans och nu så ska vi enligt mina planer sitta på Tegel och äta grillbuffé. jag har bokat bord där som han inte heller vet om. det är så sinnessjukt gott där + riktigt härligt att man bara kan ta hur mycket man vill och precis vad man vill. en kock som står utomhus och grillar MASSA olika kött, kyckling osv osv. massa goda såser, potatis, pasta, bröd ja allt möjligt. hoppas han blir glad då han länge har velat äta där men att det aldrig har blivit av. ligger i rydebäck för er som inte vet.



1 september

lovade tidsinställt inlägg ang. vad som skulle hända idag då jag ska fira simon lite såhär i efterhand. just nu så ska vi ha fått våra morgonrockar och så är vi på "trivas på råå" som är ett supermysigt spa som ligger på råå. jag har bokat en behandling som heter "kärlekspaketet", så det blir nog mysigt!

""Kärleks-paket" ca. 2 tim 1995:- för två
Tillsammans njuter ni i ett nedsänkt stilla bad fullt med mineraler och oljor. Mousserande vin serveras på badkarskanten. Sedan får ni njuta av helkroppsmassage. Ansikte får mask och massage. Händer och fötter får peeling. "



tradigt skönt, eller vad säger ni? hoppas han inte hinner luska ur mig att vi ska dit innan, för som sagt så har han inte minsta lilla aningen nu så det är bra.. har sagt att jag måste till tandläkaren imorgon och vill ha hans stöd (min tandläkare ligger nästan vid det spa:et.. hehe, han är ju blond så inte helt säkert att han förstår det! :P


senare ikväll kommer ytterligare en överraskning till honom så håll ögonen öppna om ni är nyfikna


RSS 2.0