-

äntligen klar med pluggandet för denna veckan. nu blir det gos med min finaste till en bra film, sedan sova tätt intill varandra och må underbart. sov gott alla söta :)


mums <3

.

hemma hos min goding nu :) ligger i hans säng och pluggar lite. jag hoppas provet gick bra idag, vet dock inte riktigt.. ska hem till mig en snabbis nu snart för att hämta lite saker, sen åker vi direkt hem till honom igen och sover tsm. mys! hoppas ni alla får en bra torsdagskväll, för det ska verkligen jag ha :)

-

jäkla pissväder ute. regn som känns som snö, iskalla regndroppar. usch. går i skolan till ca 4 idag sen ska jag träffa simon och jag spenderar natten hemma hos honom, i hans gosiga säng. så inatt kommer jag somna som en prinsessa.

i eftermiddag så ska jag ha ett naturkunskap b prov, inte riktigt mitt ämne om man säger så. imorgon är det äntligen fredag iallafall, skönt! :)

måste lyssna på  min lärare nu, hörs senare :)

.


.

plugg, plugg & ännu mer plugg. åh vill uuuuuut och hitta på saker, inte sitta här inne och plugga :(

inte långt kvar..

sitter i skolan & lyssnar på lite redovisningar på svenskan. har snart lunch sedan bara 1 lektion till. så slutar hyffsat tidigt idag (runt halv 2-2). skööönt! sen blir det hem direkt för att plugga hela dagen, stort prov imorgon :(

så himla skoltrött just nu, skönt att det inte är så lång tid kvar nu! 71 dagar om jag inte minns helt fel? och det kommer antagligen gå väldigt fort. fick ju studentmössan igår så nu känner man att det faktiskt börja närma sig. äntligen ska jag få sluta skolan, sluta plugga på onödiga saker och slippa vissa lärare.. längtar tills den dagen då studentmössan är på, min vita klänning är på och få springa ut från skolan. ÅH vad jag längtar. kan tänka mig hur känslan kommer vara, stor befrielse! underbart.


-






@missgreta.se

f u



idioter!!!!!!

trodde ni hade mer koll än så, trodde ni hade mer makt än så. fuck det svenska mesiga systemet. orkar inte. blir så jävla trött på allt just nu. oseriösa idioter, skaffa ett annat yrke om ni inte bryr er de minsta lilla..

går och lägger mig nu, eller ska försöka iallafall. får se om ilskan i mig kan lägga sig. eller inte bara ilskan utan även besvikelsen. finner inga ord.

förlåt om jag är grinig, men hade ni vetat varför så hade ni förstått.

godnatt..

:(

åh



tror inte att det finns någonting mer jag skulle vilja ha än den här lilla sötnosen, så fruktansvärt söt!!! det kan inte finnas en mänsklig själ som tycker denna varelsen är ful?

ja men då fatta jag ju..

i telefon innan med simon:

jag: vad hittar du på nu då?

simon: jag tänkte faktiskt äta en glass nu snart

jag: ja okej va gott, vadå för glass?

simon: sån vanlig du vet


man bara okej en vanlig glass? haha vad är de liksom


lycklig eller? :D



nu börjar det kännas att det inte är allt för länge kvar i skolan. :D

.

helvete!!!!!!! åh :( pallar snart inte mycket mer & då är det inte mig det är synd om..

.

håla i 2 timmar nu & har redan haft håla i ca 1 timme. 3 timmars håla sitter väl aldrig fel?............

in school

klockan är nu strax efter 8 & jag sitter i skolan. börjar halv 9. är hur trött som helst & hade hellre legat kvar i sängen :( men prov idag så det ville jag inte missa, även om provet i sig inte kommer att gå speciellt bra :/ kallt och äckligt väder idag, inte sol som de andra dagarna :( det gjorde att det var ännu svårare att stiga upp imorse. slutar halv 4 idag, sent :/ .. hoppas ni alla får en bra dag i skolan, på jobbet eller var ni än nu befinner er! :)

 

suck

nyss hemkommen från skolan & fick ytterligare en sak att göra klart i skolan denna veckan..

  1. Imorgon = Finansiering & kalkylerings prov
  2. torsdag = prov i naturkunskap B
  3. fredag= religionsinläming & läsa 2 kapitel i internationell ekonomi boken (förhör på fredag)

det värsta är att i princip varje vecka fram till studenten kommer att se ut såhär. lovely..


hahah..

tittade runt lite på min dator och hittade extremt många gamla bilder, så himla kul & fan vad jag har skrattat, haha. tänkte bjuda på några "nya" foton på mig själv ;) :






är jag mig lik? ;) hahah..


-

avslutar min helg med att titta på "The perfect man" som går på 3an just nu (22.00).


min söndag i bilder






har haft en mysig dag med min favorit kille idag i solen. vi testade den nya daim-glassen som hade päron smak istället för vaniljsmak. helt ok. dock väldigt mäktig tyckte vi.
 den får av

söta i solglasögon?



min fredag i bilder













behåller resten av bilderna för mig själv, för allas skull :)

-

vilken natt.. hade otroligt trevligt hemma hos nicole, sen behöver vi inte ta resten. haha. aldrig mått såhär dåligt dagen efter som jag gör idag. hade ett långt samtal med bea imorse, lika yra båda två. lär dröja ett tag tills jag rör alkohol igen, om man säger så. haha usch. idag blir det bara att ta det lugnt. ska hem till simon och bara mysa där. behövs! har sagt åt honom att de blir pizza ikväll, och han var inte så svår att övertala ;) haha. sen antagligen hyra någon film & bara ta det lugnt. blev knappt några bilder ute igår, men en del hos nicole. bilder kommer inom kort tid :) nu kallar duschen på mig!


underbara fredag

är hemma hos nicole nu med massa goa tjejer. har druckit gott & lyssnar på underbar musik! vi ska snart ut. underbara bea och jag står här nu :D hihih.
hahaha. inte lönt att kommentera bilderna. men herregud vad vi ska ha skoj ikväll. jag & fina tjejer! :)

.

sitter i skolan på min sista lektion, slutar halv 2 idag. sen blir det direkt att åka iväg och göra lite ärenden med mamma sen hem och börja fixa mig lite. får trevligt sällskap hos mig att fixa mig med. dessutom har jag tvingat mamma att göra våfflor, det är ju trots allt våffeldagen idag ;) senare blir det att åka hem till nicole, med trevliga tjejer, god dricka, gott tilltugg och härlig musik. när vi väl känner oss klara hemma hos henne så åker vi in till helsingborg & har en go utgång. härlig fredag eller vad säger ni?


jag & nicole :)

.

ska man skratta eller gråta? det är frågan.. usch. ska försöka sova nu och komma på andra tankar. äntligen fredag imorgon & det behöver jag kan jag säga..

godnatt !


.-,

nyss kommit hem. blev en liten runda i stan med bea efter skolan för att uträtta några ärenden. skönt att ha det gjort :) en sak som är helt underbar, är att det är första kvällen på länge som jag känner att jag bara kan ta det lugnt, utan att behöva känna all plugg-ångest. inget plugg idag, hur underbart? ååh! :) och imorgon är det äntligen fredag, en kväll som jag har sett fram emot hela veckan. nu ska jag lägga mig i soffan och sätta på någon bra film, bara för att jag kan ta det lugnt liksom!


gott med glass? & nej jag åt inte glassen efter att han hade varit där och slickat. usch. haha

.

solen kom trots allt igen & jag är lycklig :D

24 mars

sitter i skolan nu & har precis haft prov. när jag gick hemifrån imorse så sken solen & jag tänkte att detta kommer bli en fin solig dag. så jag tog på mig ett par vita jeans, en rosa/lila blus, skinjacka, converse och en sjal.. till min fasa när jag kom fram till skolan så började det att molna igen.. härligt att vara typ sommarklädd eller iallafall verkligen vårklädd när det är grått ute.. jaja, inte så intressant för er att veta kanske :)

idag har jag & simon varit tillsammans i 3 år och 1 månad. helt sjukt hur länge det egentligen är. men är så fruktansvärt glad över att jag har honom, min fina älskling. dessvärre hinner vi inte träffas idag, får bli en mysig dag på lördag istället :)


mitt hjärta<3

NATTI



nu ska jag krypa ner i sängen för att försöka sova & har denna godingen vid min sida denna natten. (bara jag som stör mig på det långa hårstrået från kepsen ner över hans huvud?). visst är han cool? ;)

godnatt och jag hoppas ni alla sover så gott när ni väl ska sova

tv.




de 2 programmen jag tittar på ikväll :)
alltså halv åtta hos mig och sveriges mästerkock

<3



du är äkta & jag är så glad för att du finns. vad skulle jag gjort utan dig? <3

mini simon


jag dör lite smått inom mig varenda gång jag ser denna bild. så fruktansvärt sött litet trollbarn (det är simon om ni inte ser det).. haha asså så himla söt och vithårig!!

mysiga frida




detta är då familjen sjöstrands sötis. så gosig hund så ni anar inte!!

min skoldag i bilder..

varit i skolan idag som vanligt, hade bara 2 lektioner på förmiddagen och sedan var det dags att bege sig till idrottens hus i helsingborg för att titta på lite olika saker. (fotbollsmatcher, dans, musik & fäktning. hahah vad hände där liksom). här kommer lite bilder från min skoldag:

 

nicole redovisar




natti natti

måste berätta en sak för er. saken är att jag är sjukt mörkrädd. om jag sover ensam så måste jag antingen ha:

- minst en lampa tänd
-tv;n påslagen
- dörren öppen

detta är otroligt jobbigt men det är få saker som skrämmer mig så mycket som mörker gör. varför vet jag inte. egentligen är det ingen fara ju? jag vet vad som finns på mitt rum (för att ta exemplet när jag ska sova) & jag vet att det inte står någon man som gömmer sig i något hörn. jag vet detta, men ändå skrämmer jag upp mig så himla lätt och mycket. beror det på att jag tittat på för mycket skräckfilmer? ja, möjligtvis. beror det på saker som tillexempel min mamma berättar om vad som händer på hennes jobb (spöken/andar, kalla det vad ni vill). ja säkerligen det också.

min mamma är likadan, lika rädd som jag är. men sover jag däremot tillsammans med någon så bryr jag mig inte om det är mörkt eller ljust. det kanske är tryggheten av att känna någon vid mig. jag tror nog det är så.

min mamma berättade för mig för någon dag sen, att när pappa hade varit ute med jobbet någon gång för många år sedan när jag och min lillebror var kanske 1 & 3 år, så tyckte hon det var så jobbigt att det var mörkt och att hon skulle sova ensam, så då la hon mig och hampus i hennes säng. men varför egentligen? vad skulle två små barn göra ifall om att det nu skulle kommit en inbrottstjuv eller vad som helst? skulle vi skydda henne? det är lite komiskt ibland, men man kan skrämma upp sig själv så himla lätt, jag kan det iallafall.

jag finner mörker otroligt obehagligt. jag går aldrig ensam i mörker, vågar knappt gå ut i min egen trädgård ensam om det är mörkt. och jag kan absolut inte somna i mörker om jag sover ensam.

nu säger jag godnatt & hoppas att alla kommer att sova gott, för det ska jag göra. klockan ringer halv 7, så bäst att försöka somna nu så att jag får någorlunda antal timmars sömn. (vad konstig den meningen lät?).

(ikväll somnar jag till programmet plastikdoktor 90210, går ju inte att somna i mörkret)


victoria secret




några fina underkläder från victoria secret.

dresses




.

ojsan, råkade somna i ca 2 timmar innan. bra där! skulle egentligen pluggat men det sket sig lite. nu är klockan snart 10 och jag tänkte lägga en ansiktsmask och krypa ner i sängen och titta på lite tv. en mysig tisdagskväll, dock hade det varit ännu mysigare med lite sällskap. menmen nu är det som det är & det är bara att gilla läget. det blir en slapp skoldag imorgon också, 2 lektioner på morgonen sen på eftermiddagen skulle vi göra någonting annat, alltså inga vanliga lektioner. skönt!


en söt bild på mig och lilla frida (simons hund). hon älskar att sticka ut huvudet när hon åker bil, haha.


me & my brother



haha.. jag & min kära lillebror när vi var små. lite klängiga?

ge mig fredag..

jag vet att det bara är tisdag idag, men det är ju faktiskt redan onsdag imorgon, sen torsdag och sen äntligen fredag :D haha.. jag är galet taggad till fredag, ge mig fredag nu? har haft några myshelger de senaste helgerna nu, men på fredag blir det andra bullar :D inte lugnt på fredag inte & jag längtar...


mysiga

finns det något så gosigt som bebisar? blir helt svag varenda gång jag får syn på en liten plutt (menar inte med detta att jag själv vill ha någon förtillfället!!). bara titta på dessa bilderna:








hur söta? man vill ju bara pussa sönder dom.

-


.

våren är kommen, fyfaaaaaan vad skönt! eller vad säger ni? :) helt underbart! har haft föreläsningar i skolan på förmiddagen & har förtillfället håla tillsammans med bea & marre. börjar min sista & enda lektion för dagen om 1 timme och 10 minuter. mmh härligt? nej inte direkt, men så är det. då har jag livskunskap sedan blir det raka vägen hem. blir antagligen träning ikväll också & sen bara ta det lite lugnt :)


.



ge mig? tradigt snygga ben och mage..

.

fick bli träning framför plugg. bra val? egentligen inte, men skönt! nu drar jag till gymmet på Filborna Arena.


så himla sant


21 mars

hemma från skolan (äntligen) & tänkte nu plugga lite. så får jag se om det går bättre idag än vad det gjorde igår..hade väldigt gärna åkt och tränat också, så jag får se vad jag prioriterar, haha. skoldagen idag har varit seg och jag har varit så himla trött. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, lite smått brist på tankar för tillfället. ska få lite mat i magen nu som pappa har lagat, så kanske kommer på något vettigare att skriva senare!


-


en riktig fixar dag

idag har jag tagit hand om mig själv ordentligt. jag har:

- sprungit en runda i det fina vädret
- tagit en lååång dusch på ca 1 timme
- scrubbat hela kroppen med en sån scrubbsten (heter de så?)
- haft inpackning i håret bestående av olivolja (sjukt bra!!!)
- tagit peeling på kroppen och i ansiktet
- rakat benen otroligt noga så nu är dom lenare än de någonsin varit förut
- smörjt in hela kroppen med lotion
- målat tå&finger naglar
- färgat ögonbryn& ögonfransar
- noppat ögonbryn
- ansiktsmask

hehe, där har ni vad jag har sysslat med lite under eftermiddagen :) och nu tänkte jag tigga till mig lite massage av modern min.. (:


svar

tänkte svara på frågorna jag fick för några dagar sen :)

1. Hur lång är du? :)
svar: jag är 1.68m, alltså ganska lång

2. vad tycker du om tjejer eller killar som har tatueringar?
svar: jag älskar tatueringar! tycker att det är grymt sexigt på killar speciellt. är även sugen på att göra någon liten tatuering själv. jag tycker dock inte om tatueringar med en massa färger osv, utan de ska vara svart&vita eller med möjligtvis en liten skugga i rött/rosa. älskar dessutom tatueringar som är texter.


3. vad har du för framtidsplaner?
svar: efter studenten så vill jag ta minst 1 års sabbatsår. då vill jag jobba för att tjäna ihop lite pengar för att sen ut och resa i världen. sen vill jag gå på en hudterapeut utbildning som finns i Malmö. på den här skolan: http://www.gildaskolan.se/Utbildningen.aspx .. där får man lära sig det här: http://www.gildaskolan.se/Kursinneh%c3%a5ll.aspx 


4. Trivs du bäst som blond eller brunett?
svar: hmm, svårt där. men måste nog faktiskt erkänna att jag trivs lite bättre som brunett. kanske beror på att jag är blond av mig själv & därför är det roligt med lite förändring. en nackdel är dock att jag ständigt måste färga utväxten, för blond utväxt till mörkbrunt hår är ingen hit.

5. Om du fick ändra på vad som helst, vad skulle du ändra på då?
svar: förstår inte riktigt frågan i sig, menar du om jag vill ändra någonting på mig själv eller i världen? jag svarar iallafall på vad jag vill ändra på hos mig själv. jag skulle vilja ha sån perfekt hy som de som blir retuscherade i tidningar (vem vill inte?), sen skulle jag vilja att mitt hår skulle varit långt och tjockt (tar 1000år för mitt hår att växa), en drömkropp skulle inte skadat? ja, man har väl många saker man skulle vilja ändra på.. en annan grej som handlar om mig som person som jag skulle vilja ändra på, är antagligen att börja med saker i tid och ta tag i saker snabbt (framförallt skolarbeten!!)

:)

så underbart väder det är ute! solen skiner & jag kom hem för ett litet tag sen från att ha varit ute och sprungit i det fina vädret. otroligt skönt var det. jag tänkte nu snart ta tag i lite plugg, frågan är bara om jag verkligen kommer att göra det. känner jag mig själv rätt så är det andra saker som lockar mer för stunden. det är helt sinnessjukt hur mycket jag har att göra i skolan till i princip jag tar stundenten. usch. men jag får försöka tänka positivt, att även om jag har mycket nu så är snart skiten slut. och jag tror inte någon kan förstå min lycka för att äntligen få sluta gymnasiet. åååh!! =D


19 mars

hehe, jag lever (bara så att ni vet liksom).. har bara ingen tid att skriva här för tillfället, fullt upp. är iallafall hemma hos mig med min goding nu & pappa grillar just nu som vi snart ska äta. vårkänslor eller vad?! underbart!! denna kvällen blir en mysig hemmakväll, sparar mina krafter till nästa helg ;) skriver mer imorgon! hoppas alla får en superbra lördagskväll för det ska jag ha :)


frågestund

Nu är det såhär att jag är uttråkad som bara den och har lite brist på fantasi just nu när det gäller om vad jag ska skriva här. så nu tänkte jag att ni kan få ställa några frågor till mig, som ni vill att jag ska besvara! :) Ingen fråga är för dum & ni får fråga precis vad ni vill :)

i know..

jag vet om att jag har varit lite dålig idag på att uppdatera.. förlåt för det! men gick i skolan till halv 4, sen tar det ett tag att åka hem :( är hemma nu iallafall och har varit det ett tag.

tyvärr måste jag ju meddela att min mamma hade rätt angående snön.. och det suger . dessutom har det haglat, vilket jag nog måste säga är snäppet värre än att det snöar! usch :( jag fryser när jag tittar ut genom fönstret & tänkte nu värma mig lite genom att ta en lång, varm & skön dusch!!! =)

hittade några duschat, som hade varit ..spännande .. att duscha i :





knappt dyra de måste vara? och titta på sista bilden, där hade jag nog kännt mig som en fisk i ett akvarium. haha


.


snow

Tror snart jag flippar ut, och tror ni också kommer göra det när jag säger det jag ska säga... mamma berättade nyss för mig att de har sagt att det ska bli snö imorgon. ursäkta?!?! jag hoppas innerligt att vädergubbarna har fel & att det istället blir sjukt varmt och soligt istället.. men asså seriöst, snö? nu? kill meeeee....



irriterande !!



Dagen då jag tar studenten så vill jag givetvis ha en vit klänning & har tittat runder på lite olika vita klänningar, både i stan och på internet, men har ännu inte hittat någon som jag kännt att jag vill ha. jag vill inte ha någon som är för överdriven, utan en ganska enkel vit klänning, med kanske någon rolig detalj. nu när jag precis var inne och tittade på en blogg, så kom denna annonsen upp på hennes blogg och jag ville genast gå in och titta på Nellys hemsida, men tror ni att klänningen fanns där? vilken jäkla idiot som sätter ut en annons, skriver studentklänningen hittar ni här och sedan finns inte den klänningen på hemsidan!? trött jag blir...

uttråkad till max



Jag har världens svåraste för att koncentrera mig och verkligen fokusera på någonting. Just nu känner jag så också, att jag verkligen borde plugga, men har ingen ork eller lust till det. Sitter och tänker hela tiden att jag snart ska börja. Men hur vanligt är inte det ordet? Haha, använder det alltid? Jag ska snart börja plugga, jag ska snart städa, jag ska snart gå ut med hunden osv.  Varför ska man alltid skjuta upp saker? Sakerna måste bli gjorda men ändå väljer jag ständigt att skjuta upp exakt allting. Vet inte hur jag ska göra för att verkligen ta tag i saker och få saker och ting klart... Tips?


buhu

Dags för att plugga lite Internationell Ekonomi, hur roligt känns det på en skala när solen skiner ute?


onsdags morgon..

Sitter i skolan nu och har Svenska, varken givande eller roligt för tillfället.. Vaknade upp imorse, tröttare än någonsin och ville bara slänga min väckarklocka åt helvete, om man får säga så? Det enda positiva med dagen är att solen har börjat titta fram & man får riktiga vårkänslor! underbart! Slutar vid 2-tiden idag, så det är väl också ganska positivt med denna dagen, sen blir det att åka hem direkt för att plugga till provet jag har på fredag.. 100 sidor i en bok (jipppiii)


.

Känner mig nere & lite halv gråtfärdig. jag vet inte riktigt varför.. så himla mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud för tillfället och vet inte hur jag ska hantera allt! :( mycket känns jobbigt för tillfället.. lika bra att gå och lägga sig nu & förhoppningsvis komma på bättre tankar imorgon.. godnatt!


-

Jag tycker det är sorgligt när en person, som man litat på och som man trodde var en av sina närmsta vänner sviker en. det gör ont i en att veta att man inte kan lita på personen i fråga längre, det gör ont att veta att man förlorat en som man trott var en nära vän. om man berättar en sak i förtroende så säger man aldrig detta vidare, aldrig! trodde vissa personer var bättre uppfostrade än så? men ack så fel man kan ha. inte ens ett ynka förlåt har jag fått... jag vet inte om man ska vara irriterad, ledsen eller bara låta det gå och tänka att det tydligen inte var en äkta vän, eftersom en äkta vän aldrig hade svikit en på det sättet..


Det gör ont. Väldigt ont. Men man måste tvinga sig själv att inse att det inte är en själv det är fel på.


en av mina favoritsaker...

... är att ta mig en liten powernap. TYVÄRR blir det aldrig bara en liten powernap utan det brukar resultera i ett antal timmars sömn istället. haha illa men fy vad skönt det är! Som innan idag så ställde jag klockan på 15 min, jag hann somna men snoozade sedan klockan i 2 timmar, bra där sofia!!

Gick sedan upp och tänkte vara snäll till mina föräldrar+bror och gjorde vars 2 äggmackor till varje person med då ägg, dill, majonäs, räkor och en citron skiva på toppen & sedan gjorde jag varsitt glas smoothie till dem, som innehöll vaniljyoughurt, jordgubbar, blåbär, björnbär och en halv sked krossade linfrön (bra för magen!).
Detta uppskattades! :)

Nu blir det massage-time! Ska få massage av mamma, ååh så skönt det ska bli, så nu ska jag gå iväg och njuta! :)


tisdagen den 15 mars

Hade en lektion i skolan idag, Naturkunskap, och den slutade klockan 10.00 (otroligt skönt!)
När jag hade slutat så tog jag mig ner till stan och mötte upp Simon där. Vi gick lite bland butiker, fixade lite ärenden och lunchade på Haket (mmmmmmums).. Det bästa med Haket är antagligen salladen & brödet man får innan, eller vad säger ni som har ätit där? håller ni inte med?
För er som aldrig har ätit på Haket, så är det såhär att innan man får sin mat så får man alltid ut pizzasallad i vitlökssås och ett bröd som är så himla tunt och frasigt. Låter kanske inte så gott, men hade kunnat bara sitta och äta det haha.

Runt 1-tiden så kom min mamma och hämtade upp mig, då var det dags för att titta på lite balskor, som inte alls gick bra. Hittade INGA.. Sjukt tråkigt. menmen vi får ge oss ut snart igen, saker och ting lär snart ta slut nämligen?

Vad kan jag mer säga? Jo, jag har lärt mig att äta gröt!!! haha, inte så intressant för er att veta kanske, men valde att säga det då gröt har varit någonting jag har fruktat väldigt länge. Åt det för att pappa verkligen ville se om jag tyckte de var så äckligt som jag hade tänkt mig.. Men med lite socker, mjölk och äppelmos så var det faktiskt ganska.. okej? Ja, så detta kommer jag antagligen börja äta på morgonen (håller en mätt otroligt länge+nyttigt). GREAT !!


<3


Balen

Tiden går så himla fort och snart är balen & studenten här. Det som är så otroligt skönt, det är att min balklänning är fixad och hänger i mitt rum! Nu är det bara små saker till balen som är kvar, såsom väska, skor, smycken osv.. Jag har tittat runt lite på internet för att hitta några snygga balskor och för att få lite inspiration. Jag har hittat några som jag har tyckt varit fina, men det har varit på Google så jag har inte en blekaste aning varifrån de kommer..



Jag är intresserad av denna typ av sko. Enkel, med några små "diamanter" och silvrig.
Har någon som läser detta någon idé vart man kan hitta en liknande sko?
HJÄLP MIG!

klipp klipp

Min lillebrors hår växer som ogräs, han har så otroligt tjockt hår av sig själv (varför fick inte jag den genen?).. Iallafall, så behöver han klippa sig väldigt ofta. Så idag tänkte jag att jag faktiskt kunde klippa hans hår lite istället, har gjort det en gång innan & då blev det bra. Idag blev det väl...hmm.. sådär.. hahah :( aw. men iallafall bättre än innan. det positiva är ju att det snart växer ut igen ;)


Här är iallafall håret som blev avklippt!.. "lite"


träningsväääääärk

Tänkte bara meddela att jag fortfarande har sån in-i-helvetes-jävla träningsvärk i benen !!!!!! asså det är sjukt. Jag kan inte gå som en normal människa & tycker det är pinsamt bara att gå från bussen och hem.. haha det är alltså riktigt illa! Skulle egentligen gått på ett Body Combat pass idag, men det sket sig ganska rejält. På det passet ska man vara igång hela tiden, och sparka och slå för fullt & jag kände inte riktigt att mina ben palla det trycket idag. haha.


Hehe, jag undrar om han har lika ont som jag har?

passion





love it

NU:

Solsidan !!!!!!


den riktiga sanningen..

Är egentligen blond, är född blond men har under de senaste året valt att vara brunett. Men nu tänkte jag bjuda på lite bilder från hur jag egentligen ser ut, hehe:






Och nu:





Ska jag vara blond eller brunett?

sorry

Vet att jag har varit extremt dålig på att skriva i helgen. men det är pga 2 saker
  1. Jag har inte mått speciellt bra
  2. Jag har haft annat för mig
Så, då vet ni det :)

Denna helgen har varit extremt lugn för min del, men det har varit skönt och behövligt! Jag har varit på bio, varit och tränat & bara tagit det lugnt, träffat min Simon och haft det mysigt :) Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg!

Måste bara påpeka att värre träningsvärk än vad jag har för tillfället, har jag aldrig tidigare upplevt!!!



svart clutch



Såå fin clutch
från: Lanvin
pris: €420.00

Christian Louboutin




Galet snygga! jag älskar den röda undersidan.

från:Christian Louboutin
pris:
€689.00

Fredag



jfr.se


halsband: 149:- @JFR.se

ring: 149:- @JFR.se

ring: 99:- @JFR.se

Fjäderörhänge: 129:- @JFR.se

örhänge: 129:- @JFR.se


Nästan löjligt billiga priser på den hemsidan & sjukt fina saker... bud på att klicka hem lite!

lätt att vara efterklok...

nyss kommit hem, jag var iväg och tränade.. vilket jag inte borde ha gjort, detta kommer göra så jag verkligen kommer bli sjuk. jag sa ju innan att jag mådde lite halv dåligt, så VARFÖR stack jag då iväg och tränade? Sofia i ett nötskal antar jag.. Jag körde iallafall gym idag, först cardio i 30 min och sedan lite maskiner i 40 min. otroligt skönt var det idag! blev helt slut och kommer att ha träningsvärk som bara den imorgon.. men åh, jag kan inte släppa att jag faktiskt stack iväg och tränade när jag mådde lite dåligt. vill så gärna till min tjejkompis imorgon och sedan ha en go utgång. men tror tyvärr inte att det kommer bli så.. :( aja, det kommer fler gånger!!

Nu ropar mamma att maten är klar, så ska gå och äta & det ska bli så jäkla gott att få lite mat i magen.. :)


Där jag tränar!

bikini

Våren är påväg och snart är sommaren också här, vilket innebär att man måste vara förberedd med snygga bikinis osv. Jag har tittat runder lite på internet och hittade några jag tyckte var fina :)


$88 @theorchidboutique.com/

$128 @theorchidboutique.com/

$59 @theorchidboutique.com/


överdelen= $24 & underdelen= $16 @victoriasecret.com

överdel=$34 & underdel=$20 @victoriasecret.com


Vilken tycker ni var snyggast?

today

Idag vaknade jag 13.30, ingen skola för mig idag! Hade lite smått ångest när jag vakna eftersom jag sovit så länge, men det var verkligen något jag behövde. Jag gick upp och tog vanilj youghurt och hällde i lite frusna blåbär och björnbär (mums!!).. Otroligt gott om jag får säga det själv. Jag tycker inte om att jag börjar känna mig sjuk, jag som skulle till en tjejkompis imorgon för att äta lite gott och ha lite trevligt folk där och för att avsluta kvällen med en go utgång. Får se hur det blir med det nu, jag vill verkligen men tror tyvärr inte min kropp håller med mig denna gången :(

Denna dagen kommer att bestå av att plugga till ett prov jag har imorgon i skolan, dock är det nog relativt enkelt så kommer antagligen inte behöva spendera hur många timmar som helst framför boken idag, skönt :)


dresses

Sitter och tittar runder på internet lite smått & är sugen på att klicka hem något. Är sugen på någon ny svart festklänning!
Här är 2 fina, ganska enkla men med fin detalj på ena armen. Vilken tycker ni är finast av dessa 2? Jag kan inte riktigt bestämma mig =)


eller

mums




dessa vill jag klicka hem.. 498 :- @have2have.se


-


Från Rabens för 1679 :- , så himla fin

'


Vit fin blus från Rabens för 1598 :-

just nu..



Sitter & väntar på Simon som är typ segast i världen

min fredag i bilder




















,.-,

Vet att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera, men det har hänt så himla mycket de senaste dagarna.. Igår firade jag iallafall Ida hemma hos hemma, med ett stort glatt gäng. Där blev det mat och dryck i mängder och klockan hade blivit lite mer så åkte vi in till stan för att ha en härlig utgång.

Idag är jag faktiskt väldigt pigg & ska äntligen få träffa Simon, inte träffat honom på 1 vecka nu.. Så det ska bli mysigt att få se honom och få somna intill honom inatt.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, känner att det behövs, sen lovar jag att lägga in bilderna från igår lite senare :)


i love you <3

underbar tisdag...

Till slut lyckades jag somna, blev dock bara i 30 minuter så är äckligt trött nu.. Inte nog med det, utan när jag väl hoppar på bussen för att åka till skolan, tror ni inte att bussen börjar ryka ? Då blev ju inte min dag mycket bättre! Hade sedan skola som vanligt & på sista lektionen så hade jag muntlig presentation om plastikkirurgi, gick bra tycker jag :) Hemma nu iallafall och ska slänga i mig lite mat hade jag tänkt. Sen plugga SEN sova!!

skjut mig..

Klockan är snart 3 & jag har ännu inte somnat än. får bokstavligt talat daaaamp snart.. Startade precis datorn i hopp om att bli lite trött... är inte det minsta trött än.. Ska dessutom "upp" om en timme för att sjunga för pappa som fyller år (vi har som tradition i familjen att gå upp och sjunga för varandra när vi fyller år & eftersom att han sticker till jobb ca 4.15-4.30 så får det bli att vi grattar honom lite snabbt när klockan är ca 4.00 .. Vet att ni säkert tycker att det låter helt sjukt, men taskigt att strunta i en familjemedlem bara för att han börjar tidigt? Vi andra går ju alltid och lägger oss direkt igen när han har stuckit.. Men fyfan, att jag redan ska gratta honom om 1 timme gör mig gråtfärdig?

Jag vill, men kan inte sova. Grejjen med mig är att antingen så sover jag sjukt bra & många timmar, eller så sover jag i princip ingenting alls. Detta är sjukt irriterande, men så har det alltid varit. Dessutom behöver jag min sömn för att orka med dagarna.. Och pricken över i:et är väl att vi imorgon ska få en stor inlämningsuppgift i Naturvetenskap (som förövrigt inte är mitt favoritämne) och den ska dessutom bli klar imorgon, så vi får morgondagen på oss att göra den... känns som det kommer gå bra med tanke på att jag inte kommer få någon sömn överhuvudtaget....

& sen eftersom att jag har 1 timme tills jag ska upp, så känns det nästan inte lönt att ens försöka somna nu? Jag kommer bara bli ännu tröttare om jag somnar till fram tills dess? åååh..


Bilden har inget med inlägget att göra... Iallafall en bild på mig, Malin & Jessica från Halloween ;)

RSS 2.0