30 november




ååååh, man vill bara upp och dansa och ha så jävla kul när man hör denna låten
jag fullkomligt älskar den !!

vad tycker ni?

30 november

jaha, vad har då jag hittat på idag? jo jag har varit iväg med mamma på massa små ärenden. vi har hunnit med väla, coop, skopunkten och tränat. jag lyckades hitta min nyårsklänning, vilket känns som en stooor lättnad och hittade även ett par skitsnygga örhänge till det. nu behövs bara några riktigt snygga skor också!

träningen gick svinbra, när jag var klar så kändes det som om att jag skulle spy så att SÅ mycket tog jag ut mig. blev löpbandet 65 minuter med intensiv powerwalk och med mycket lutning. älskar att ta ut mig så mycket så att när man är klar så ska jag inte orka typ röra mig en meter till.

har inte så mycket mer roligt att berätta för er idag och imorgon får vi se hur jag kommer hinna med att skriva för har lovat simon att hjälpa honom att börja packa !


30 november

Är hemma nu igen efter att ha varit och hämtat Hampus i stan. Skönt att köra på natten, inte alls mycket trafik. men ja Hampus blev glad för att han blev hämtad och det blev lite fylletradande från hans sida ;) haha fan vad det är roligt att lyssna på när man själv är nykter. sen en annan sak; fan vad det alltid luktar så mycket sprit när man stöter på en person som har druckit när man själv inte har gjort det. Personen behöver inte ha druckit just starksprit, utan de kan tex bara druckit öl eller cider men ändå luktar det så himla starkt. men det känner man ju aldrig av själv när man är den personen som har druckit ;) men visst är det så?

aja, men trots att hans skola hade typ fest idag så har han ändå skola imorgon. Himla dåligt det där tycker jag personligen. Dessutom börjar han klockan nio. borde man åtminstone inte få sovmorgon om det är skolan i sig som ordnat en fest kvällen innan liksom? eller har jag fel där? men iallafall så kör jag honom imorgon och JA mamma åker med ;) han har det bra den lilla skitungen som får skjuts hela tiden ;) men ja nu är det dags att sova om jag ska orka upp och köra honom vid halv nio, jag kommer ju gå upp fem i halv nio och bara klä på mig något snabbt för att sen köra. tidigare än så pallar jag inte.

Godnatt på er så hörs vi mer imorgon och då kanske jag kan hoppas på att flera av er har kommit på att det faktiskt går att kommentera mina inlägg så jag känner mig mer motiverad till att fortsätta med att skriva och dela med mig av saker till er ;)


30 november

har nyss fått massage av mamma, det har liksom typ blivit lite av en standard från vår sida att ge varandra massage på ryggen varenda kväll. men jag klagar inte! sitter nu i soffan och tittar på lite tv med henne och väntar på att hampus ska säga när han vill bli hämtad i stan, för då är det jag som kör in till stan (med mamma vid min sida givetvis) och hämtar han och säkert någon till som är vän då såklart och behöver skjuts hem. är så himla trött men vad gör man inte för sin kära lilla bror och även för sin mamma som inte vågar åka ensam.

haha mamma är så himla mesig, ni anar inte. tillexempel innan idag när klockan var runt 20.00 så kom hon på att bilen behövde tankas till sen när vi skulle köra och hämta hampus, men då vågade hon inte åka och göra det utan då fick jag och pappa göra det istället. hennes argument var att "man vet inte vad det är för några skumma typer ute". haha man bara; du skulle tanka? inte åka till rosengården och säga att du inte tycker om utlänningar och bära en sverige tröja? DET hade kunnat bli läskigt, men fan inte att åka och tanka en vanlig tisdag när klockan bara var 20.00.. haha söt hon är!

och tycker ni det verkar lite överdrivet, så behöver vi ju inte ens gå in på när hon ser någon lite halv läskig film eller att om man inte låser dörren när man är hemma själv i typ 5 minuter så kommer det definitivt komma någon skum person in i huset...


men jag älskar dig ändå, även om du är så mesig med vissa saker ;)

29 november

något som jag är fruktansvärt dålig på är att vara ordentlig med att tvätta mina smink borstar & egentligen är det så himla noga om man vill vara så fräsch som möjligt. det samlas ju så himla mycket gammalt smink på dem och även smuts och bakterier, usch. så idag tog jag tag i det och tvättade de jag använder mest så nu står det på tork och är rena och fräscha.

Brukar ni vara duktiga och göra era borstar rena? Och isåfall hur ofta?

Här står de nu så fint och torkar:


29 november

Fick ett ryck innan och bestämde mig för att ut och gå en runda i rydebäck. så det blev 40 minuters powerwalk i det kalla vädret och kom precis hem så sitter här med ett stort glas vatten med is i, så gott det är!


29 november

Min och mammas mysiga frukost imorse efter att jag varit på körskolan :


29 november

Precis kört min lektion och det gick bra, skönt! blir hämtad av mamma när som helst och då ska vi köpa frallor och då äta lite frukost. mys! sen får jag se vad dagen har att erbjuda.

Tänkte att ni kunde få en bild av hur det ser ut där jag sitter nu, på körskolan alltså. Helt ensam här haha!




29 november

Godmorgon på er. Minns inte senast jag var uppe såhär tidigt och känner mig inte vaken eller levande typ, haha konstig känsla det där. Tänkte koka lite kaffe så att man piggnar till lite. Och varför är jag då uppe denna tiden när jag egentligen hade kunnat sova? Jo för jag har körning på körskolan 7.30. lite nervös är jag, senast jag körde där var typ i december, alltså för ungefär ett år sen. Hade ju en lite paus efter det för det blev så mycket i skolan osv så jag la helt enkelt det på hyllan, men nu är jag tillbaka och ska göra ALLT för att få det lilla rosa kortet med ett foto på mitt ansikte !!! tur att jag har världens snällaste mamma som inte tyckte att jag skulle behöva ta någon buss denna tid, så får skjuts av henne och blir också hämtad av henne efter min lektion. Underbart! plus så kan jag ju köra in till stan så får jag lite uppvärmning ;)

Sen påtal om något helt annat, fyfaaaaaan vilken extrem träningsvärk jag har från igår i mina armar och brösten. Haha sjukt alltså !!


28 november

gissa vem som har varit duktig och lagat mat och gjort i ordning till sin lilla familj? Jo, jag! Hehe visst är jag bara för snäll ;) haha.. har gjort en svingod soppa (får man säga så om något man gjort själv?) som jag hoppas att de ska uppskatta och sen har vi lite gott bröd till det. (ja jag vet att jag har kladdat lite runt omkring mig)




28 november

Hade lite tråkigt så målade nyss mina naglar, fransk manikyr fick det bli:


28 november

klockan ringde klockan nio och då var det bara att gå upp och äta frukost med mamma. När vi sen va klara med det så stack vi till gymmet och där körde vi 85 minuter på gymmet, knappt död jag kommer vara i kroppen imorgon?! sen när vi va klara så åt vi varsin sallad där och sen blev det maxi en sväng för att handla lite nödvändigheter.

nu är jag iallafall hemma och funderar på hur jag ska spendera resten av dagen. Är riktigt sugen på att gå en lååång runda i detta underbara vädret och bli sådär härligt rosenröd om kinderna !


27 november

grym uppdatering idag va? Haha eller inte, men har varit så jäkla trött och död hela dagen. Det känns som om att jag var ute igår och festade som aldrig förr, för min kropp vill inte röra sig en meter och har inte velat göra det på hela dagen. har haft en dag i soffan med andra ord. vaknade lite efter ett och då stack Simon hem och sedan dess har jag inte gjort mycket vettigt heller. men vad ska man göra i detta blåsiga och deppiga väder?

verkligen ett lönt inlägg från min sida känner jag ;) men ska snart sova och sen upp tidigt för att träna, så får hoppas jag har mer ork att skriva imorgon :)


26 november

Haft en mysig dag med Simon idag. Blev väla en sväng och sen lite affärer lite runt om kring där, jag hittade dock ingenting men de gjorde Simon. Sen när vi kom hem så lagade vi mat till oss och hampe för mamma och pappa skulle iväg till några vänner och sen har vi tittat på tv och bara myst.

Nu spelar jag och Simon lite Wii, så längesen vi spelade det hemma hos mig så vi fick sånt ryck och kände för att spela lite. sen ska vi agera chaufförer till mamma och pappa när de väl vill hem lite senare.


26 november

blev en liten krogrunda igår med Simon, Kalle och Victor och jag och Simon kom hem vid halv fyra-tiden ungefär. och just nu är jag en snäll flickvän som ger honom lite massage och sonic ligger här och myser med oss:


25 november

Hej på er. Idag har jag varit flitig ska ni veta. När jag vaknade så började jag med att städa mitt rum och inte bara lite snabbt, nej jag dammsög, bäddade rent, plockade undan saker, dammade och tog sånt medel för att göra bord osv helt rent. Sen så dammsög jag hela huset och sen städade jag köket också så att det blev riktigt rent och fint. Duktig tjej ;) Nu ska jag iväg med mamma för att handla lite mat osv till ikväll sen ska jag få håret färgat. Såhär ser jag ut just nu, osminkad och grann haha :


24 november

så himla avkopplande det var innan idag när jag var på ansiktsbehandlingen och känner mig hur ren och fräsch som helst nu i mitt ansikte. lunchade med mamma sen och sen handlade vi lite mat och så, även hårfärg till mig. sitter just nu i soffan i vardagsrummet med mamma och pappa och tittar på tv. är lite hostig och känner mig lite konstig så vill bara ta det lugnt. så att så får det helt enkelt bli.

vad hittar ni på en onsdagskväll som denna? :)

24 november

Idag är det prick en månad till julafton men ser man någon snö? Nej, bara regn och en grå tråkig himmel. känns inte riktigt som om att julen är så nära som den faktiskt är. Man måste ju snart ut och leta lite julklappar... Någon som kanske redan har köpt någon julklapp?

inte nog med att det är julafton om prick en månad, utan idag har jag och simon faktiskt datum, hela 3 år och 9 månader och eftersom jag skriver på mobilen nu så har jag inte så många bilder på honom här eftersom jag inte haft mobilen så länge, men ni kan få några mini-simon bilder ;) :


24 november

Äh, fyfan...


24 november

godmorgon på er. Blev helt klar med all teori på körskolan igår, väldigt skönt! så nu är det bara att hålla igång den och plugga mycket hela tiden.

Jag och marre skulle ju som sagt på den träffen på ih igår, tråkigt nog så var den inte alls givande. Hade faktiskt lite större förväntningar än vad de kunde erbjuda, men men. vad ska man göra liksom? ;)

Klockan är snart halv åtta och jag är vaken, vad hände där tänkte väl ni? men saken är den att Simon sov hos mig inatt och han stack nyss till jobb. Men först var jag så snäll att jag gick upp och bredde två mackor och gjorde lite varm choklad som jag la i en termos till honom, så han kunde ha lite nu i bilen till jobb och han blev så glad så. Tänk vad små saker verkligen kan uppskattas!

Ligger nu och tittar på "vakna med the voice" och bara har det skönt i min säng med mina två täcken och alla mina kuddar, lite senare blir det spa och sen shopping med mamma. Vilken mysig dag


23 november

Nu sitter jag här med min viktväktarsoppa och ett stort glas vatten. Ska ta bussen om 30 min för att möta upp marre och fixa lite i stan sen blir det lite möten med henne, hehe spännande ;) vi ska nog försöka charma in oss lite ;) det är sån stor rekryteringsträff på ih så vi ska dit. Sen blir det nog körskolan lite och sen måste jag hinna med en solning.


22 november

Så jävla glad. Har klarat två repetionstest idag så har bara ett kvar sen får jag skriva upp, så jävla sjukt! dock får de vänta lite för måste köra lite till, men ändå! LYCKLIG TJEJ


22 november

Drar till körskolan nu och kämpar med teorin


21 november

Mys i soffan framför tvn med en gosig hund i mitt knä


21 november

Solningen gick bra, men dock lite konstiga händelser där haha! efteråt lyckades jag få med mamma till både familia och till väla, men jag lyckades bara hitta ett skärp. Vilket inte alls var vad jag var ute efter eller ens behövde. Haha, aja det var såå fint iallafall och jag älskar det !

Har nyss ätit middag med familjen (eller okej för över en timme sen men ändå) och har även precis duschat så nu är jag ren och fin. Tänkte nu tigga till mig lite massage, känner mig så himla spänd i axlarna :/


21 november




hahaha... alltså?

21 november

så jävla perfekta båda två till nyår


21 november

Godmiddag ! Vaknade vid halv ett, inte bra jag vet ;) men har precis ätit lite lunch med mamma och nu stack hon iväg på ett möte så jag är helt ensam här hemma, om man bortser från sonic och plutten ;) ska iväg och sola vid fyra-tiden med mamma och det ska bli sååå skönt ! behövs verkligen ska jag säga er. Sen vet man aldrig om vi åker en sväng till något köpcentrum för att liksom checka läget lite :D känner också för att träna ikväll så ska nog försöka få mamma att känna likadant så att jag slipper ta någon tråkig och kall buss..

påtal om något annat så är jag på helt strålande humör idag, vet ej varför men det känns ju helt underbart bara. har inte hänt något speciellt heller, men jag tackar för att jag mår så bra som jag gör idag, tack tack tack :D Wiho ! Lite flummig eller? näää nu ska jag ta ett gott äpple som en liten efterrätt ;) sen ska jag bara gosa ner mig i soffan och vänta på att mamma kommer och hämtar mig när vi ska sola ! :D


21 november

"Signatur Ansiktsbehandling 60 min  
Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud så är detta behandlingen för dig. Din terapeut anpassar behandlingen helt efter din huds behov. Aromavälkomnande, rengöring, peeling, brynplock, serum, massage, portömning, mask och mineralfoundation ingår. "


detta är vad jag ska ha för mig på torsdag som jag precis bokade på LenHud. Riktigt bra att man kunde boka behandlingar på nätet så det gjorde jag. jag har aldrig varit där förut men har hört väldigt bra om dem. någon som har varit där som kan säga om ni tyckte de var duktiga eller inte? ligger mitt inne i helsingborg.


20 november

har börjat titta runt lite på internet efter den perfekta nyårsklänningen och hittade denna som jag tyckte var skitsnygg. vad tycker ni?



jag älskar blandningen av paljetter och sen de svarta banden. men jag tvekar lite då jag egentligen hade velat ha en silvrig eller iallafall någon ljusare färg eftersom jag är så mörkhårig !

från: http://www.janenorman.co.uk 

20 november

bjuder på lite bilder från i fredags:

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

20 november

Ah, får damp på blogg appen på mobilen. trodde ju att jag hade lyckats ladda upp några inlägg åt er igår men icke.. men iallafall lite kort ang helgen;

fredags: trodde jag skulle ha en lugn kväll men det ändrades ganska snabbt. simon tyckte att vi skulle in till stan och ta en drink och sen möta upp victor när han hade slutat jobba. men den ena drinken blev ett antal fler och jag var hemma vid halv sex på morgonen istället. haha bra jobbat där ja !

lördags: vaknade sent och mådde skit, längesen jag mådde så dåligt efter en utgång, usch och fy ! på kvällen däremot mådde jag lite bättre och då blev det god middag hemma hos simon och kvällen avslutades med gotte och film och mys. perfekt kväll !!!

idag: simon hade ställt sin klocka för att vi inte skulle sova hur länge som helst, men självklart snoozade vi i över en timme. snooza är typ det bästa jag vet. tror aldrig att det har hänt att jag har gått upp direkt när jag har ställt alarm, på fullt allvar alltså. fan vad jag älskar det. så ställer alltid klockan lite tidigare än vad jag egentligen behöver gå upp just bara pga att jag ska kunna snooza och ligga och dra och gotta mig på morgonen

18 november

Mötet gick superbra idag så det var ju tur. Direkt efter mötet så gick jag till körskolan och gjorde lite teori och snackade med marre sen tröttnade jag på teori så beslöt mig för att ta mig hem, men då stötte jag på Bea så då käkade vi i stan och tittade bland lite butiker, hittade dock inget roligt så fick inte något med mig hem. sitter nu på bussen hem och resten av dagen och kvällen kommer bara bestå av mys


18 november

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott eller så sover ni väldigt gott just nu. Själv så sitter jag på bussen påväg in till stan för att gå på möte på arbetsförmedlingen, spännande! Gick ju åt helvete senast jag va där, så får hoppas det går bättre idag!

Tycker att ni är allt för dåliga på att kommentera, speciellt när jag behöver hjälp och frågar er saker!! Bättring ;)


18 november

wiho, nyårsplaner fixade och det kommer bli så jävla kul :D blir iallafall inget helsingborg även detta året (firade ju i sthlm förra året) utan det blir göteborg. vi blir ett gott gäng som kommer att ta lite god mat och dryck på någon fin restaurang, sen en grym utgång och sen avslutar vi med att sova på hotell. kan inte bli annat än bra ju? :D nu är bara saken den att jag måste hitta värsta snygga klädseln ju ! har lite tankar i huvudet, så tänkte kika igenom lite hemsidor på nätet så kanske jag återkommer med lite snyggt jag hittar. vad sägs om det?

har ni tips på bra hemsidor där de har snygga kläder/skor som är festliga :D ?

18 november

hej på er. ja då undrar väl ni vad jag har hittat på idag? och det ska jag vara snäll och berätta för er nu :D

dagen började med att jag bjöd över nicole på lunch och mys hemma hos mig. sen la vi oss i varsin soffa och pratade om allt och inget, hur mysigt som helst. vid två-tiden så tog vi bussen hem och ordnade med vissa saker i stan sen tog jag mig upp till körskolan för att vara lite duktig där och nicole åkte hem. fick ganska mycket gjort faktiskt, så det var skönt. när jag hade varit där i typ 3 timmar så började mina ögon och mitt huvud hänga lite så då beslöt jag mig för att ta mig hem och då kom min snälla pappa och hämtade mig :) kom då hem och åt middag med familjen. sen fick min lilla hund gå på spa här hemma, haha. det absolut värsta han vet är att klippa klorna, så det var vi ju självklart tvugna att göra :D haha. sen klippte jag hans päls runt hans tassar så att de såg mer fräscha ut, klippte bort vissa små tovor typ och sen avslutade jag det hela med att bada honom. och det ÄLSKAR han. han stod och blunda typ och bara njöt, och det gör han varenda gång. sen satt han sig ner emellanåt också för att kunna njuta ännu mer, söt hund :)



söt min han fick till det på bild va ;) skräckslagen hund när det är som bäst :D haha

16 november

Kul denna kvällen slutade då, orkar inte. Går och lägger mig. ni kanske kan skriva något som får mig på humör när jag läser det imorgon? så jag vaknar upp och får en bra dag. För just nu känns allt bara ruttet


16 november

dagen började med att jag följde med bea till hennes skola i malmö för att bli klippt av henne. var dessutom hennes allra första riktiga klippmodell, lite nervöst var det allt ;) haha, men gick hur bra som helst. duktiga skitunge! :D var klar vid typ halv 1 och tog då tåget hem. tog lite mat och sen körde jag och mamma runt typ överallt. var i höganäs, nyhamnsläge, ödåkra, väla, inne i stan, maxi, coop och nu hemma igen. så har verkligen fått köra massvis idag, skitbra ! :D dessutom skrämde vi pappa lite, vilket vi tyckte var skitkul :D hahahah, men det håller vi utanför ;)

har fått världens hosta nu framåt kvällen så tänkte dricka lite te och ta ett bad. sen blir det bara mys i soffan med mamma och pappa


bild lånad av bea

jag VET att det ser ut som om att jag har världens värsta utväxt men faktum är att bea
precis hade tvättat mitt hår när bilden togs vilket gör att det färgade håret ser ännu 
mörkare ut och därför blir det sån extrem kontrast. ska dock ändå färga utväxten nu i helgen
eller i början på nästa vecka.

(så behöver ni inte påpeka det menar jag)

15 november

Nyduschad nu och sitter i soffan och tittar på lite tv. Var som sagt på körskolan innan och det gick hur bra som helst, kändes så underbart! Så gjorde klart alla 3 delarna på fordons-delen och nu återstår bara repetion, Wiho :D

Imorgon blir det Malmö för att kli klippt av Bea ;) hoppas jag kommer hem med lite hår kvar på huvudet iallafall ;) hehe


15 november

min mobil fungerar igen, så här får ni 3 bilder på mig så ni inte glömmer hur jag ser ut ;) haha..



de 2 första bilderna tagna så att jag kunnat se mig själv i iPhonen och den sista bilden
har jag använt blixten på iPhonen. ändå stor skillnad, eller vad säger ni? MYCKET bättre
kvalité på sista bilden när jag använde blixt.

nu drar jag mig mot körskolan iallafall, hörs senare idag.

15 november

hej på er. sovit gott? själv sov jag helt underbart inatt. sitter just nu i köket och funderar på att ta någonting att äta innan jag sticker till körskolan, har dock inga förslag alls och tycker att det är så himla tråkigt att laga mat. mamma kommer hem när som helst, så hon får väl komma på någon idé istället. tänkte bjuda på lite bilder på mig idag, men först när jag tog min kamera så var den helt död och jag hittade inte laddaren, så då tänkte jag att jag kunde ta något foto med iPhonen, då den också har ganska bra kvalité nu men nä då kom det helt plötsligt upp på skärmen att den allra nyaste uppdateringen till min 4s hade kommit så ja då började den att instrallera det och då kunde jag alltså inte fota med den heller. så ni får stå ut med webcam bilder nu, sorry för det. dessutom har min webcam blivit typ asdålig nu helt plöstligt? vet inte varför! skitkonstigt. kanske bjuder på llite bättre bilder sen när min mobil fungerar igen !



ser ni så dålig kvalitén är på bilderna? :(

14 november

oj, vad jobbigt det var att träna idag. dödade mig själv på löpbandet i 70 minuter och var helt slut efter. har även hunnit med körskolan idag för att göra lite teori och bokade även in lite tider för körning och sen har jag även övningskört med mamma. bra dag med andra ord ! ligger just nu i min säng och tänkte sätta på en film och sen sova. är egentligen redan trött nu, så vi får se hur långt jag kommer på filmen. hörs imorgon


14 november

Sitter nu på bussen Påväg till körskolan för att göra lite teori. Har varit alldeles för dålig med den på sista tiden, va typ 1 månad sen jag va där senast? Sjukt dåligt av mig !!! Vill ju fan ha körkort så man kan låna ngn av bilarna där hemma om man skulle vilja ta sig ngnstans utan att ha en förälder med i bilen. Nä nu jävlar Asså! gör ju ändå inget annat vettigt om dagarna så kan lika gärna göra teori och bli klar med det nu snart, hade varit skönt! sen ikväll blir det iallafall träning, ska bli skönt!


13 november

var och lyssnade på ett föredrag på Filborna Arena, där jag tränar, på en man som heter Lasse Gustavsson. Det är en man som är en fd bransbman frå Göteborg som hade turen att överleva en svår olycka. Reslutatet blev däremot ett nytt liv med en ökad livsglädje och han är ett levande bevis på att mental träning kan åstadkomma underverk. Han lever idag som de flesta av oss. Han har barn, familj och vänner. Vad som skiljer honom från mängden är att han aldrig helt kan bortse från olycksdagen. Men Lasse Gustavsson har lärt sig att hantera sin energi och fått värdefull kunskap om såväl personlig utveckling som ökad livsglädje. Alla som får chansen att få lyssna på honom, bör ta den!

"Ett eldhav stort som Globen omger oss. Det är 800° grader varmt. En människa självantänder vid 600°. Håret och skägget knastrar när det brinner av och det bubblar i hörselgången när öronen smälter. Fingrarna brinner utan att det känns. Mina värderingar brann upp tillsammans med mitt ansikte den där natten. När jag vaknade var det till en ny värld. En värld av skönhet."

Förstår ni hur hemskt det måste ha varit att uppleva det som Lasse gjorde? Att höra hur det bubblar i hörselgången när öronen smälter och att fingrarna brinner utan att det känns? fy fan!! man ska vara glad att man inte har upplevt det och förhoppningsvis aldrig gör det. 

Han var nybliven brandman och endast 24 år gammal, och dessutom bara arbetat EN VECKA som brandman, när ett larm kom till oljehamnen i Göteborg. Han och en äldre kollega hamnade av misstag i ett gasmoln som bildats runt en läckande ledning. Gasen exploderade, och Lasse sprang tillsammans med sin kollega genom ett eldhav. det är så fruktansvärt det som hände, men så beundransvärt att kunna föreläsa om det som har hänt.

om ni vill läsa mer om honom så kan ni göra det här:
http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/kropp-och-halsa/kan-bara-andra-mig-sjalv-inte-andra_4146713.svd



bilder frå Filborna Arena


12 november

Sitter nu i hemma hos Nicole i hennes badrum och vi har varit i full rulle sen typ klockan 12 med att städa och fixa här, sååå fint här nu. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig fräsch sen ikväll blir de party! :)


11 november

Kom nyss hem till Simon efter att ha varit och solat. så jäkla störig en var, jag hade bokat tid halv 5 men han som va före mig kom inte ut förens när klockan var typ kvart i och klockan fem så skulle Simon hämta mig och då var det bråttom typ. Så ja jag betalade för 30 minuter min fick endast 15 min, kul där! Ska iallafall snart skjutsa Adam till sitt flyg sen ska jag och Simon handla mat till oss ikväll. Hur ser er fredag ut?


11 november

nu ska jag sticka till bussen för att sen få lite värme i 25 minuter, osminkad och blek som fan med världens mysigaste mössa. vi hörs:




11 september

Nu ska jag slå in ett litet paket och packa lite saker sen tar jag bussen till solariet för att bli lite mänsklig ;) ser ut som en eskimå nu typ och det är inte ok! ikväll blir det bara mys hemma hos simpe (han hatar när jag säger simpe, alltså slutar med ett E, drf tkr jag det är extra roligt att kalla honom det) med tacos och lite film och imorgon blir det inte lika lugnt ;) hehe


11 november

sitter och tittar på "vakna med the voice" och titta så söt jossan är där:


11 november

idag är det den 11-11-11, lite roligt ändå! nästa gång det är samma siffror (12-12-12) och det är sista gången vi får uppleva att siffrorna är likadana ;) för nästa gång det blir samma blir om typ 1000 år..

Iallafall, nu är jag vaken och har varit det sen sju typ. Jag är som sagt knäpp när det gäller min sömn, antingen sover jag hur länge som helst eller väldigt lite. Har lite jobbig hosta nu med så gjorde precis lite te och har krupit ner i sängen igen. skönt med fredag idag också, även om jag inte arbetar eller går i skolan så är det ändå alltid något speciellt med när det blir helg. brukar alltid bli goda middagar och så brukar de flesta vara lediga så man kan träffa sina fina och bara ta det lugnt :) dessutom är det på helgerna som det brukar hända lite festligheter :D


10 september

Sov över 13 timmar inatt, normalt? känns som jag inte kan sova något mellanting, antingen sover jag i princip ingenting eller så ska jag överdriva min sömn typ? haha utvilad var jag då iallafall. så då gick jag upp och klockan va typ 2 :p så ringde jag Bea en liten sväng och sen åkte jag och mamma och körde en runda, slutade med en sväng på väla och familia men hittade tyvärr ingenting, men mamma köpte ett par skitsnygga stövlar.

Nu har jag ätit god middag med familjen och ska snart klippa pappas hår ;) sen blir det soffmys


10 september

är jag tröttare än tröttast just nu eller vadå? om meningar blir helt fel eller vad som helst, så får ni stå ut med det. jag har trots allt bara sovit 1 timme inatt. så ja jag är som en zombie just nu och tänkte sova nu. var iallafall en sväng på väla med nicole och emma, hittade dock ingenting. hade inte så mycket tid på oss där heller så kan ha varit lite det också. efter väla åkte emma hem och jag och nicole åkte och köpte godis sen åkte vi hem till mig och åt det och tittade på lite tv + någon skräckfilm som typ inte var så läskig med ändå. vi planerade också en del skojigheter, men nog om det där ;) om prick två veckor idag så åker hon till London för att arbeta osv. och hon har inte ens planerat när hon ska hem sen igen. så man kanske ser henne igen redan om 2 månader, eller om 1 år. så får hitta på lite roliga saker innan hon drar då ju.

men nu måste jag verkligen sova, mina ögon vill bara slå ihop sig nu och jag hoppas ni har förstående med att det inte blir fler inlägg idag. sov så gott alla fina



bjuder på en liten halvkass bild tagen med min mobil strax innan jag blev hämtad
av nicole för att åka till väla innan idag.

9 november

Klockan är alldeles strax nio på morgonen och jag har duschat, ätit frukost och tittat på lite tv redan. Och hur kan det komma sig? Jo, för jag har bara kunnat sova ca 1 timme inatt, en liten rutten timme!! vafan, jag får panik, jag bara ligger i min säng och har vridit mig fram och tillbaka HELA natten men har inte kunnat sova. dessutom är jag konstant kissig nu, så jag blir inte förvånad om det är en liten urinvägsinfektion som har kommit för att jävlas med min kropp. det är så sjukt jobbigt att ha det. Har ni haft det någon gång? Lite tips då tack som man kanske inte känner till! vet att man ska dricka mycket surt, typ vatten med massa citron eller lime och vet också att tranbärsdryck är bra att få i sig. Något annat ni vet? Blir oerhört glad för alls tips ska ni veta! vill inte heller gå till doktorn idag utan vänta och se om det är kvar imorgon typ och gå då istället isåfall. behöver ju inte va urinvägsinfektion så jag avvaktar lite.

Men kom med tips!!!!!!


7 november

kom hem för ungefär en timme sen efter att ha varit på gymmet med mamma. Så sammanlagt idag har jag : cyklat ca 8 km, promenerat 2 timmar med Nicole, promenerat 40 min med Hampus och sonic, gymmat 1 timme med mamma = död i ben och hela kroppen. Nyss ätit en sallad och njuter nu av att sitta i soffan med mamma och tittar på tv och bara myser


7 november

Vid 3 tiden idag tog jag cykeln till Nicole sen var vi ute och promenerade i 2 timmar och sen tog jag cykeln hem igen. mysigt att få träffa henne lite också + lång promenad + lite roligheter längst vägen ;) nu ska jag gå en sväng med Hampus och Simon sen ska jag iväg till gymmet. Lär jag somna gott ikväll eller vadå?


7 november

Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp de senaste dagarna typ. Jag som skulle hålla mig hemma i helgen lyckades inte riktigt hålla det. I lördags skulle jag och Simon ut för att ta EN drink och sen ta oss hem. Slutade med typ vars 8 drinkar, några cider och några shottar. Lite mat till Simon vid fem tiden sen tog vi taxi hem. Så va hemma vid halv sex när vi egentligen inte alls skulle ut, bra där ;) haha. Går inte att säga att man bara ska ta EN drink för det slutar ALLTID annorlunda ;) så igår vaknade vi 15.20 haha lite ångest på det! sen tog jag det bara lugnt för Simon åkte hem när vi vaknade.


5 november

hade en supermysig kväll igår. god mat, gott sällskap och en söt liten hundvalp på det. inte helt fel va? när gästerna hade gått så satt jag, simon, adam, amanda och mari-louise och pratade om andar osv så jag hade ju lite smått panik när jag skulle somna kan jag säga er ;) men lyckades ändå, haha. men usch jag tycker att sånt är hur läskigt som helst. jag hatar mörker, verkligen hatar det. kan inte ens somna i mörker om jag sover själv utan måste ha minst en lampa tänd typ. världens mes, jag vet, men sådan är jag.

vaknade iallafall runt elva av att pappa ringde och ville att jag skulle följa med och hjälpa honom med en viss grej och även hjälpa hans mormor som börjar bli allt mer gammal. men det gick bra och jag tjänade en liten slant ;) hehe. bra timlön tyckte jag ;)

ligger nu i min säng och har nyss ätit lite gott med mamma och pappa. tänkte titta på någon film och sen vid halv sju tiden så kommer det lite gäster hit, så då blir det god mat och trevligt sällskap idag igen. mysig lördag med andra ord.

4 november

sitter nu i bilen påväg hem till sjöstrandisarna, haha. blir middag med dem och en annan familj sen. Bjuder på en liten snabb bild på mig såhär från bilen:


4 november

OJ, inatt sov jag över 12 timmar men var ändå trött när jag vaknade! alltså jag tror på riktigt att det är något fel på mig. hur kan man vara trött efter att ha sovit så många timmar? och jag vaknade inte en endaste gång under min sömn. sjukt. aja tänkte ta någonting att äta även fast jag inte är hungrig alls, men kanske lika bra. är dessutom på lite konstigt/dåligt humör och varför vet jag inte. vad händer med mig? börjar dessutom oroa mig för konstiga saker och allt känns bara helt rörigt i huvudet på mig. skönt att denna helgen bara kommer att bestå av mys och goda middagar och inget alls som har att göra med utgångar osv. ska bli så otroligt skönt att bara ta det lugnt med mina nära. vad håller på att hända med mig? haha

3 november

en sak som irriterar mig ganska mycket just nu är att jag bad pappa att skriva ut lite cv till mig som jag tänkte lämna i stan imorgon MEN tror ni inte allt har blivit helt fel på dem när han skulle skriva ut? och dessutom har han då skrivit ut typ 30 stycken. haha, trötta mig! brukar man inte titta igenom och se så att saker och ting ser okej ut innan man liksom trycker ut 30 exemplar? och att man inte sen gör något åt saken heller. texter är huller och buller, det har blivit två sidor pga två meningar på andra sidan osv. haha hur duktigt av honom? det jobbiga är att vi inte har någon färg till vår skrivare hemma, så därför bad jag honom att skriva ut på jobbet. men man får kanske ta och köpa lite färg till skrivaren man har hemma istället så att det blir lite rätt ;) söt han är

3 november

nu har precis bea kört hem efter att ha varit här i några timmar. vi har bara ätit lite gott som hon tog med sig, tittat lite på tv men mest av allt; pratat om allt, precis som vanligt. allt vi har missat sen vi senaste sågs (typ i måndags eller när det var, hehe) och det var faktiskt en heeel del. men nu har hon nyss åkt iallafall som sagt och nu ligger jag här i min säng och funderar på att sätta på någon film sen somna gott.

sjukt att det redan är fredag imorgon, herregud vad veckorna och dagarna går fort.

3 november

Godmorgon på er, eller kanske rättaresagt godmiddag. Vaknade vid lite efter elva av att jag hade såna extrema smärtor i magen så att jag knappt kunde röra mig. fick göra allt för att kunna ta mig ut till köket och ta 2 tabletter och nu börjar det bli liiite bättre iallafall. jag verkligen HATAR att vara tjej en vecka i månaden... tänk vilken tur alla killar/män har, att dem inte är lite mer tacksamma? slipper "roliga veckan" en gång i månaden och slipper föda barn, jävla lyx! Eller vad säger ni?


3 november

och bara för jag kom in på det här att man ska vara tacksam över att alla ens nära är friska och att man vill att alla ska må bra, så bara måste jag lägga in 2 bilder från världes bästa dag på världens bästa föräldrar och världens bästa lillebror. jag älskar er så fruktansvärt mycket:


hade inte kunnat få en bättre familj, tack för ni finns i alla lägen <3

3 november

det är så sjukt att nästa månad är det julafton och nyårsafton. man måste liksom snart börja tänka på julklappar och en outfit till nyårsafton. själv är jag ju sämst med att vara ute i god tid när det gäller att handla julklappar, blir alltid typ veckan innan eller så. och hur f*n ska jag kunna köpa massa fina julklappar när jag inte har något jobb, eller någon annan typ av inkomst? hjälp!! får ge alla mina nära och kära massa kärlek istället (a) hehe. nej, men jag har ju en vän (nämner inget namn b*a..;) som lyckades köpa julklappar till hela sin släkt för bara 200 kr!!! hahaha, hon lyckades verkligen unna alla väldiga speciella julklappar ;) men dem blev glada ändå.

egentligen ska man ju inte bry sig riktigt om vad man får, för bara grejen att man får en present är så himla fint ändå. tanken av att någon har tänkt på dig och velat ge dig någonting är så fint bara det. och man ska egentligen vara så tacksam att både man själv och sin familj/släkt mår bra och att man får vara tillsammans och ha det mysigt. men så är det tyvärr inte många som tänker. och jag måste erkänna att när jag var yngre så tänkte jag inte riktigt så, utan då var i princip det enda julafton gick ut på var vad man skulle få i julklapp. men så är det inte längre! jag älskar att släkten samlas och att man äter tillsammans, både julmat sen massa julgodis. även om jag inte är något stort fan själva julmaten i sig eftersom jag varken äter skinkan, prinskorvarna eller köttbullarna så är det ändå en princip sak. och när man sitter där med lite tända ljus överallt och bara har det hur mysigt som helst, hur mycket bättre är inte det än några materiella saker? eller är jag helt ute och cyklar? är det inte så mycket bättre att bara få vara tillsammans med dem som man vet med djupet av sitt hjärta att de älskar en och att man älskar dem lika mycket tillbaka.


3 november

klocka har nyss slagit ett och jag har sen ungefär halv tolv suttit och sökt hur mycket jobb som helst, behöver verkligen ett!! får hoppas att iallafall någon svarar. det värsta jag vet är de som inte ens ger ett besked, så sitter man där och väntar på ett svar som man aldrig får. håller ni inte med? eller alla mina läsare kanske har turen att de redan har ett jobb? fan att det ska vara så svårt. vill verkligen jobba och jag älskar att känna att man liksom gör någonting vettigt och inte bara sitter hemma. har varit arbetslös, eller arbetssökande som det lite finare heter i över 2 månader nu. helt galet faktiskt hur fort det har gått. men man märker ju att pengarna försvinner allt mer och mer. sjukt egentligen hur tiden har varit sedan jag tog studenten. direkt efter jag tog studenten så började jag jobba. jag jobbade jämt och ständigt, kunde lätt bli iallafall minst 70 timmar i veckan. ständigt långpannor (för er som inte vet vad långpanna är så är det om man typ jobbar från öppning till stängning) så ungefär 11 timmar per dag och i princip varenda dag. var helt slutkörd efter typ 2-3 månader. fick aldrig ledigt utan jobbade i princip varje dag inklusive helger. aldrig ledig på helgerna så jag levde för jobbet typ. sen bad jag om en helg att få ledigt men då passade tydligen inte jag längre på det jobbet. hur kan en person resonera så? ska man inte kunna få en endaste helg ledig, iallafall en av dagarna under den helgen ledigt, när man har jobbat varenda helg under alla helgens dagar i över 8-10 helger i rad? nej, nu ska jag inte hålla på och prata massa illa, men riktigt dåligt faktiskt. men ja, sen dess har blivit arbetslös iallafall. några andra orsaker med men då hade ni blivit chockade typ över hur en vuxen man kan tänka/göra.. blir arg så jag kokar bara jag tänker på det. så jag ska inte tänka på det mer.

mycket deeptalk nu här, men det kanske ni tycker om? när jag är lite mer öppen här. eller?

men iallafall, om någon av er känner till något ställe som behöver personal, så säg till mig!! är öppen för alla förslag (typ..)


2 november

hur kan jag vara så fruktansvärt trött när klockan inte ens har slagit fem. hade hon iallafall inte kunnat vara tio så att man hade kunnat sova utan att veta att man annars lär vakna antingen mitt i natten eller riktigt tidigt på morgonen och vara svinpigg. vilket dilemma va?

vad händer annars då? jo jag har gått och blivit lite förskyld, kan ha varit föregående lördagens fel, men jag har iallafall blivit det. och roligt är det inte. så tänkte kanske ta mig ett litet bad såhär i min ensamhet och bli lite varm i kroppen. hade kunnat vara skönt! blir nog inte mycket mer roligheter av denna dagen ändå. är trött och hängig och massa i huvudet som gör att jag har huvudvärk nonstop typ.

vet att jag har blivit väldigt tråkig här, och skriver typ aldrig längre. men vad vill ni att jag ska skriva om? kom med tips nu annars kanske det dröjer ett tag innan jag skriver här igen

2 november

Titta vilken sötnos som har hållt mig sällskap hela morgonen, finaste Frida. ligger nu i Simons säng med Frida och vi har huset för oss själva, men vi bara myser och tar det lugnt.


1 november

Nu ska jag ut och gå med denna lilla filuren


RSS 2.0