29 maj

Oj, här var det ett tag sedan det blev något skrivet ;) har haft ganska fullt upp och sen så har det varit underbart väder så har spenderat mycket av min lediga tid med att njuta av solen och värmen. Men idag kom det kassa vädret tillbaka och det suger. Dessutom verkar det som om att det ska hålla i hela veckan :/ riktigt tråkigt.

Har jobbat idag iallafall, sen körde jag hem till Simon för lite skedning och körde honom sen till jobb och då körde jag hem. sen blev det träning, och det blev 60 min cardio. Var ett tag sen jag var på gymmet nu, måste ta tag i det där igen! Jag jobbar ju dessutom i den miljön, haha!

En bild från innan jag tog en lång promenad med sonic, som avslutades med bad.


17 maj

har jobbat idag och sen åkte jag direkt hem och sov fyra timmar. Haha sjukt! Tänkte sova Max en timme, men vaknade fyra timmar senare. Så får väl se hur det kommer att gå när jag ska lägga mig ikväll.

vid fyra-tiden så åkte hela familjen hem till min pappasmormor som fyller hela 90 år idag, världens finaste människa! där var också hennes dotter och hennes man, och så åt vi lite tårta och mös. och nu kom vi nyss hem, så tänkte ta mig en varm och skön dusch sen sätta på en film som jag ska somna till. Det var tanken iallafall ;)


16 maj

Var och jobbade imorse, som vanligt och sen köpte jag lite frallor, pålägg, flingor, fil, paprika, ost osv och körde hem till Simon för lite frukostmys och gos i sängen. vid tolv så mötte jag upp Märta och vi gick en runda. Vi skulle stanna vid några bänkar och vad tror ni händer? Jo Märta tappar ner sin nyckel till lägenheten och får värsta paniken. Tur att jag kunde fiska upp den, men fan inte det lättaste ;) haha


15 maj

måste äta något, känner mig helt skakig och konstigt men inte hungrig. har dessutom sjuuukt ont i ryggslutet (heter det så?). alltså längst ner på ryggen, nästan ner på rumpan liksom. har haft det hela dagen och har knappt kunnat gå pga det. jobbigt! ni har inga tips på hur man kan få bort det? riktigt jobbigt är det.

näää, nu ska jag lyckas laga något sen blir det shopping av både alkohol och kläder ;)



15 maj

Hej på er. Idag har jag hunnit att jobba några timmar, slappat vid datorn och lite sånt. Nu tänkte jag göra mig en lunch, mår lite konstigt men hoppas att det försvinner till helgen. Tänkte dra till väla och systemet en sväng med mamma när hon slutar klockan två.


10 maj

Så mycket kärlek till dessa två produkter:


10 maj

har jobbat och sen lunchat med mamma och nu blir det väla med Emma. Är på galet shoppinghumör så jag hoppas att jag hittar en massa!!


9 maj

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag!! 20 år :D känns riktigt underbart !! nu blir det mys med min fina familj och en släktning och Simon. Orkar inte gå in på varför bara en släkting kommer, och varför resten kommer i helgen, men så är det ;)


8 maj

Det gick bra att öppna imorse och allt flöt på, klockan 9.30 körde jag hem och åt lite frukost. Tänkte sen att jag skulle vila någon timme, men det slutade med att jag sov i tre timmar. Haha, varför kan man aldrig bara ta en timme? Blir alltid längre, eller så är jag en väldigt trött människa ;)

åkte och solade sen när jag hade vaknat till liv och sen mötte jag upp Bea för en promenad i rydebäck, mysigt!

Nu ska jag äta lite, sen sova för det är jobb tidigt imorgon. min sista dag som tonåring idag också för er som inte visste ;)


7 maj

Förlåt för sämst bloggning, men har haft noll motivation till att skriva och när ni inte säger något så gör det inte saken bättre. Har iallafall jobbat idag och det gick bra, sen har jag bara myst hemma och tjänat pengar av min lillebror (gjorde ett skolarbete åt honom, hehe).

Imorgon ska jag öppna gymmet själv för första gången så det känns lite nervöst men samtidigt roligt. Lite go musik i högtalarna där så ska det nog gå prima :D Dock lite orolig om jag kommer klara av larmet för att komma in, men det ger ju sig. I värsta fall så kommer det väl någon väktare då, haha. börjar klockan 06.00 imorgon så bäst att försöka sova nu.

Bjuder på en bild från någon helg sedan


7 maj

Vad är det för jäkla namn? Hahaha


2 maj

idag har jag besökt min fina pappas mormor och då gick vi en lång runda ute i det fina vädret bl.a. i pålsjö och var förbi krematoriet. Sen åkte jag hem och hjälpte mamma med att olja in trädäcken osv och sen så solade vi lite. Sen vid fem-tiden så åkte jag och mamma till väla pga att jag ville hitta något att ha på mig när det blir fest, men hittade tyvärr inga kläder utan bara lite örhängen.

Såhär såg jag ut när jag stack till pappas mormor, men bytte om till shorts och bikinitop när jag kom hem och skulle olja in trädäcken:


RSS 2.0