31 januari


31 januari

har kört fel tusen gånger ÄVEN fast vi har gps i bilen, smart tjej där ja ! så står på en parkeringsplats nu istället och väntar på att mamma ska bli klar



30 januari

kom hem för någon timme sen, från filborna. körde 70 intensiv powerwalk och när jag var klar kändes det som om att jag skulle svimma. då tar man i lite för hårt kanske? men gott ändå. käkade en banan och sen satte jag mig i bilen och körde hem. sen har det inte hänt så mycket, bara varit hemma och tagit det lugnt. men ska sätta mig i bilen igen om cirka 20 minuter för att agera taxi åt mamma. hehe. imorgon ska jag också agera taxi åt mamma och kanske även bea. varför ska jag då vara det imorgon? jo, för att mamma ska bli klippt av bea på hennes frisörskola nere i malmö. så när mamma är klar så blir det lunch och innan hon är klar så blir det shopping, fast okej, det lär säkert bli shopping när mamma är klar också ;) hehe. oj vad jag svamlar, hänger ni med på allt?

jaha, annars då? jo livet leker FÖRUTOM att jag vill ha ett jobb. men fett skönt att körkortet är taget!!!! men nu saknas bara ett jobb så att man kan börja shoppa lite mer och ha något att göra om dagarna. sen hade ju inte en resa suttit helt fel heller. hmmm !! måste iväg till lite värme känner jag och få se lite andra kulturer och träffa andra människor. åh, vad underbart det hade varit. saknar att vara brun och inte behöva ha så mycket kläder, och kunna njuta av färgglada drinkar och bara leva livet. det är bra saker det

28 januari

... Och nu kan jag bränna upp alla de böckerna, för nu har jag mitt körkort!!!!!!! :D så jävla skönt. gjorde teori-provet i onsdags och klarade det med goda marginal (så skönt!) och så körde jag upp idag och hon hade INGENTING att klaga på. så efter det så stack jag till mammas jobb och hämtade hennes bil och körde lite, i min ensamhet :D åh världens bästa känsla. Så var på familia, väla och sen tränade jag med Emma på filborna. Sen hämtade jag mamma när hon slutade och sen hämtade jag Simon på kvällen. Vilken jävla frihet att få köra själv Asså. Nu fattas bara ett jobb !


24 januari

Vill bränna upp denna äckliga boken


24 januari

fan vad jag hatar att det har börjar bli ordentligt kallt utomhus och halt och jobbigt. vill ha sol och värme ju! eller åtminstonde slippa frysa röven av mig så fort jag tar en meter utanför dörren..

jaha, vad händer annars då? inte så mycket. myyyycket plugg för teori tar väl mest av min tid just förtillfället, tiden som blir över går åt träning och att äta typ. längtar till helgen då jag ska ha en mysig kväll ena kvällen och en roligt kväll den andra kvällen med mina fina tjejer. ser fram emot massa tjejsnack, goda drinkar och massa dans. det blir knappast bättre :D

men eftersom jag skriver så dåligt och har stor brist på fantasi om vad jag ska skriva om, så kan ni väl komma med förslag ! vad vill ni att jag ska skriva mer om? något speciellt ni vill veta om mig/mitt liv?

image description

20 januari

hejsan hoppsan på er. fredag idag då igen, veckorna går så fruktansvärt fort alltså. denna helgen kommer också bara vara mys, precis som förra. sen blir det kanske lite mindre mys nästa, har kanske lite för mycket sprall i benen då efter att ha stannat inne två helger i rad ;)

Iallafall.. Idag ska jag plugga teori i massor, läsa lite i den boken för en gångs skull och ikväll ska jag mysa med min fina tjejer. skönt!

Återkommer till er lite senare, nu ska jag plugga !!


19 januari

image description

stoooooort grattis till min fina vän malin som blir 20 idag !!!
tycker att ni kan gå in och gratta henne; http://maoulinas.blogg.se/

19 januari


    bild lånad av TV4


om några minuter börjar " Biggest Loser Sverige" som jag tänkte se på. alltså jag förstår inte hur man kan låta sig bli så tjock. hur kan man undvika det? hur kan man fullkomligt strunta i att man bara växer och växer. fine, jag har blivit lite större än vad jag var för några år sen (som visserligen ska bort inom kort), men aldrig och då menar jag verkligen att aldrig skulle jag någonsin låta mig bli så tjock. aldrig skulle jag låta mig få en tre siffrig siffra på vågen, fan vad hemskt det skulle varit. och fan vad hemskt att ha en mage som liksom bara hänger ner till knäna, okej lite krydd men ni fattar vad jag menar? vad tycker ni om detta? däremot så tycker jag att tränarna är svinbra, en sån hade inte varit hel fel att ha. fan vad motiverad man skulle varit då. en som ständigt tittar till så man verkligen tar ut sig till max, en som säger vad man ska äta och inte ska äta och en som pushar en som fan. synd att PT (personlig tränare) är så dyrt, speciellt för mig som inte har något jobb, annars skulle jag inte tveka en sekund på att skaffa en för att bara komma i perfekt form på snabb tid.

19 januari

Åh, hade så gärna velat uppleva studenten igen !!!! Så avundsjuk på alla 93:or som nu snart ska ta studenten. Vilken lycka den dagen var, från morgon till när man somnade på natten/morgonen. ååh


17 januari

visst är jag jävligt tråkig nu när det gäller att skriva här? men sitter knappt vid datorn längre faktiskt.
just nu satsar jag allt på att bara bli klar med körkortet och när jag inte gör det så söker jag jobb. så ser i princip mitt liv ut just nu. jag hatar att bara gå hemma, i början var det skönt, men nu när det snart har gått 7 månader sen jag slutade arbeta så börjar man bli jääävligt rastlös och dessutom hade det inte varit helt fel att få in lite goa pengar. ingen söt läsare som vet någon jobb som ni kan tipsa om? jag är inte så svår, utan kan tänka mig det mesta men vill helst inte ha något provisions jobb utan vill ha en säker lön så att säga. några tips? någon kontakt ni vet som behöver en trevlig tjej så snälla säg till. ni är ändå en del som tittar in hit varenda dag, och någon av er borde väl ha någon kontakt till er som behöver lite personal. inte?


17 januari

Emma åkte nyss hem efter att ha varit och myst hos mig. fina Emma ! idag har jag som sagt varit på körskolan, tränat och träffat Emma. En skön dag alltså. imorgon blir det körskolan igen, sen ett möte på arbetsförmedlingen sen plugga lite teori hade jag tänkt. Var ju ett tag sen jag öppnade de böckerna nu :P kanske ska ta tag i det igen så man blir klar någon gång med sitt lilla plastkort som avgör om man får köra eller ej ;)


16 januari

Hej på er. Jag va nyss och körde på körskolan med en annan lärare än vad jag brukar ha och det gick bra. Har dessutom bokat allt nu och det lär ske inom en ganska kort tid. Nervös så jag döööööööör nu typ !!!!! shit. håll alla tummar och alla tår ni har för att jag ska klara det ! Ska iväg och träna med mamma nu, måste springa av min nervositet lite :P


14 januari

Började dagen med att gå en lång runda med sonic och pappa. gick ner till stranden och sonic fick springa massa helt lös, vilket han älskar även fast han är gammal (13 år). Han har så himla mycket energi ändå, underbart att se. efter vår promenad blev det lite nyttig lunch med mamma och pappa och sen åkte vi och handlade osv. snart kommer Simon hit och ska tillsammans med min familj äta en god middag sen ska vi kolla gladiatorerna för en på pappas jobb känner dem som är med idag, hehe.

Nu bara myser jag, mamma och pappa och tittar på tv. Blir en lugn dag idag som sagt.


13 januari

Har nyss ätit en supergod middag tillsammans med hela familjen och sitter i soffan och tittar på "the voice". Kom hem från gymmet vid sju, körde ett dans-pass som jag tyckte var sådär. Fick inte ta ut mig helt på det passet. älskar att känna mig helt död efter ett pass nämligen, och det fick jag inte riktigt där. Men kul att testa på nya saker. Men ska nog se till att ta ett ordentligt cardio pass imorgon så man får svettas på ordentligt, trevligt va ;)?

Vad hittar ni på en fredag som denna då?


13 januari

Min älskling innan idag när vi var ute och gick en timmes runda i det underbara vädret:


13 januari

Fredagen den 13:onde idag, bäst att stanna hemma och inomhus hela dagen kanske? Får se hur länge det håller ;) ska iallafall inte ut denna helgen hade jag tänkt, utan tänker börja med att dra ut på speciella tillfällen och inte varenda helg. får se hur länge det också kommer att hålla ;) men vill försöka det iallafall och börja äta bra och träna mycket så lite av mig kan försvinna, tycker det finns lite för mycket av mig i nuläget och är jävligt trött på det.

Vaknade iallafall för en halvtimme sen och vet ni hur många timmar jag lyckades få i sömn inatt? 15 !!!! Haha så sjukt men fan vad skönt :D somnade framför tvn vid nio igår kväll och vaknade tolv idag, sjukt men sant. Ska iallafall ut på en lång promenad nu innan jag stoppar någon mat i mig, så vi hörs senare


12 januari

Några bilder från mobilen från i lördags när vi firade Marlene som blev 20 (håller dock de värsta för mig själv hehe):


12 januari

Ett tag sedan jag skrev här, men mycket som hänt. Har iallafall varit på halkan idag och det var riktigt kul ju. tror att jag va den som snurrade mest med min bil, så vem vill följa med mig på en åktur en regnig dag när jag väl fått mitt körkort ;)?

Ska iallafall ta bussen till stan nu snart för att möta upp mamma och sen åka till väla


4 januari

sitter just nu med fötterna i en fotbalja och den väntas lite fotmassage av min kära pappa, så söt han är som offrar sig att ge mig massage när jag har så ont som jag har i mina fötter. knappt gott det ska bli att få lite massage :D

Vad hittar ni på för något då en kall och blåsig onsdag som denna? Trist väder eller vad säger ni? vill ha sol och värme och kunna bara ha typ ett par shorts och ett linne utan att behöva frysa. bud på att flytta till ett varmt land och stanna där för en väääldigt lång tid. Dock hade jag saknat mina nära och kära alldeles för mycket för det, men ändå ;) ett tag skulle kunna gå.

Nej nu ska jag få massage och vill då njuta och inte skriva här så vi hörs senare :D


4 januari

Kom nyss hem efter att ha varit och kört på körskolan och så var jag inom arbetsförmedlingen också för en liten grej. körningen gick kanonbra idag, så det är skönt ! Börjar närma sig nu :D vill bara ha det jäkla kortet nu asså! Aja nog pratat om det. Ligger just nu i soffan och mamma i den andra soffan och så tittar vi på en film "tre systrar och en mamma" , en mysig tjejfilm :)

Ser fram emot helgen påtal om något annat, på fredag blir det mys med familjen hos min farfar och hans fru. Blir alltid så himla god mat där. Sen på lördag blir det fest för hela slanten. 20 års middag/förfest sen en fet utgång på det. knappt lugnt det kommer bli ;) hmmmm. Men skoj :D


3 januari

Några mobilbilder från nyårsafton (älska sista bilden, haha)


3 januari

Hade en mysig dag igår. Först körskolan för att köra lite, sen blev det stan med fina Emma. Gick väl runt där i cirka 3 timmar för att kika och hitta lite presenter. sen åkte jag hem och tränade lite med mamma och avslutade min kväll hemma hos Simon där jag stannade över natten.

Nu är klockan halv nio och ni undrar kanske vad jag gör uppe nu? jo jag ska följa med en vän till ett ställe halv tio. Mer än så får ni inte veta ;) är sjukt trött, men vad gör man inte för sina vänner? somnade dock redan tio så kanske är övertrött istället, sovit för mycket liksom
;)


1 januari

Hade en riktigt lyckad nyårsafton igår. vi var ett gott gäng på tio personer som åkte upp till Göteborg. vid sju hade vi bokat bord på världens mysigaste restaurang för tre rätters och det var riktigt gott. Sen blev det dans tills de stängde där (kl. 4) så då gick vi och käkade och så hände lite saker med vissa personer som inte har så mycket vett i huvudet men trillade sen in på hotellet vid fem och sov som en stock hela natten.

tusen tack ni inblandade för en grym natt och så ser vi fram emot ett nytt år !


RSS 2.0