need some help

Jag skulle behöva lite hjälp, eller framförallt tips.. Det är såhär att jag undrar om ni vet någon butik som säljer linnen med urringning under armhålorna (om ni förstår vad jag menar?).. Har letat efter detta i många butiker, men hittar ingen? Kom med tips :D


Tror inte tjejen ville vara med på min blogg, hehe..
Men iallafall ungefär sånt linne menade jag. Dock var varken hennes matchning
eller något speciellt snyggt. Men så att ni förstår vad jag menar med urringning
under armhålan.. =)

-



Tyckte att denna jackan var riktigt snygg, älskar detajlerna.

Kommer från: MUUBAA.. Pris: 3999:-

.

Sitter just nu i min säng med en skål med vaniljglass, chokladsås och goda bär (Hallon, blåbär, björnbär och några små röda söta bär). Hur gott som helst :) Blev ingen träning idag som jag hade tänkt mig utan får bli imorgon istället. Sitter och gör lite läxor här hemma, blandannat ett arbete till livskunskapen som senare ska redovisas muntligt. Man fick välja vilket ämne man ville prata om och jag valde Plastikkirurgi, då det är relativt lätt att prata om och dessutom ett intressant ämne. Tänker prata om både för och nackdelar med plastikoperationer, hur man kan påverkas som person av det osv. Tänkte titta på plastikoperationsprogrammet ikväll klockan 23.00 (någonting) på kanal 11 för att få ytterligare lite inspiration till min muntliga redovisning :)

Nu ska jag äta vidare på min goda glass :)


puss


28 februari

Sitter i skolan nu, min lektion börjar när som.. Har sovit ungefär 10,5 timme inatt, hur skönt? :D Idag kommer hela min dag bestå av plugg, mmh vad roligt? Usch.. Kommer fler inlägg lite senare när jag har tid! :)


.

Skit störigt, jag glömde min kamera hemma igår. Hade satt den på laddning och allting och hade planerat att ta med mig den när jag skulle ut, men självklart så glömde jag den hemma & kom på detta när jag hoppat på bussen.. Irriterande, haha. Så blev inte så mycket foto från gårdagen. Men blev 3 bilder från iPhonen, här har ni ett:


Bara vi som tyckte vi såg ganska lika ut igår? Haha..


lördag!

Äntligen är lördagen kommen och jag är taggad till max :D
Först blir det lite gäster hemma hos mig för god mat och så vidare. Sen när jag har ätit klart så åker jag in till stan och hem till Hannah, där även Nicole är. Jessica skulle följt med egentligen men lilla stackaren blev sjuk :( Väl hemma hos Hannah så dricker vi lite gott och har det trevligt, sen blir det stan och utgång. Kommer garanterat bli en rolig kväll. Ska möta upp Sofie också när vi kommer in till stan!
Nej nu hör jag att gästerna plingar på dörren, måste gå!



Såhär ser jag ut förtillfället. Håret ser dock lite konstigt ut på bild, men det är lockigt iallafall :)

,.-

Jag vet att jag har varit lite dålig på att blogga de 3 senaste dagarna.. Men har helt enkelt inte haft tid. Men ska sammanfatta mina 3 dagar lite smått för er :)

Torsdag: Jag mötte upp Emma runt 12-tiden i stan och då åkte vi ut till Väla, dock hittade ingen av oss någonting där :( Sen åkte vi till körskolan & var duktiga med teorin. Efter körskolan så gick jag och emma hem till henne och åt lite mat. Sen hade sagt en otroligt mysig kväll hemma hos Emma, med goa tjejer! Vi spelade massa spel och åt godis och pratade hela kvällen, sjukt mysigt :) Lite efter 03.00-tiden så körde Bea mig och henne hem till henne. Vi låg och pratade hur länge som helst innan vi väl somnade, mys!

Fredag: Vaknade upp hemma hos bea av det jobbiga ljudet av mitt alarm. Jag gick upp och åt lite frukost, medans den latmasken sov vidare, hehe. Sen sa jag hejdå till henne och åkte till körskolan för att åter plugga lite teori med Lina och Emma. När jag hade gjort några teoriprov där så gick jag och solade & sedan mötte jag upp Simon för att handla lite på Hemköp. Sen gick vi till hans pappas lägenhet (han är i sthlm nu) och bara tog det lite lugnt. Jag åkte lite senare och tränade. Sen skulle simon ha ordnat lite mat tills det att jag kom hem från träningen. Längesen jag åt såååå god mat, herregud.. Han hade ordnat förrätt, varmrätt och dessert & varje måltid var exakt lika god. Herregud säger jag bara!!! Sen hade vi en så jäkla mysig kväll & bara njöt av varandras närvaro.. Somnade bättre än någonsin på hans bröst  med hans armar runt mig <3

Vi hade faktiskt 3 år i Fredags. Det är sjukt hur snabbt tiden faktiskt går. Men han är mitt älskade hjärta <3


En bild på oss från när vi var i Stockholm över nyår <3

Söndag: Blev hämtad vid 11-tiden av mamma och mormor för då skulle vi åka först till Lund och sen till Malmö för att leta balklänning och sedan titta bland vanliga butiker också. Och vet ni vad? Jag hittade en balklänning!!!! Är så jäkla glad för det, för har letat som en idiot hur länge som helst. Så det var en enoooorm lättnad faktiskt att jag hittade en :D Sedan blev det lite mer shopping i Malmö. Haft en supermysig dag med mamma och mormor. Inte allt för ofta jag träffar min mormor, då i princip hela min släkt bort minst 3 timmar ifrån oss..

23 februari

Jaha, då var det onsdag. Denna onsdagen ska jag tillbringa med mina goa tjejer! Min dag kommer i princip se  ut såhär:

-åka in till stan vid halv 12, möta upp Emma för att sedan ta oss ut till Väla

-runt 4 -tiden så ska jag och Emma befinna oss på körskolan & där möter vi upp Lina

- vid 7-tiden så ska jag och Emma möta upp Bea & Märta hos någon (inte bestämt vart än) och gå och hyra någon/några filmer och lite gotte kanske också och sedan ha en mysig filmkväll & snacka massa strunt tillsammans!

- sedan har jag fixat en sov-dejt så jag sover i stan, dock inte med Simon. Hehe vem kan det vara?

Mysig onsdag!!


Min galna vän Emma ;) <3

Bea & Märta <3

,.,-

Känner mig lite smått dum kanske, men kan någon vänlig själ berätta för mig hur man svarar på kommentarer på sin blogg? Så man ser att det är jag som skriver bloggen som svarar och så att jag slipper svara genom att det ser ut som om att det inte är från mig egentligen. Förstår ni hur jag menar? Help me!!


plastikdoktor 90210

Sitter och tittar på programmet "Plastikdoktor 90210". Jag tycker att programmet är riktigt intressant och roligt att titta på. Så himla sjukt att man faktiskt kan ändra så mycket på sin kropp, på bara några timmar. Jag skulle själv däremot aldrig (inte i dagsläget iallafall) lägga mig under kniven, dels för att jag är sjukt rädd för hur det skulle kännas att bli nersövd (tänk om man inte vaknar upp igen liksom?) och dels för att det bara känns otroligt onödigt att göra det i så pass ung ålder, om man inte har extrema komplex för då kan jag förstå de som gör det..

Men tänkte göra en liten rolig sak, tänkte börja med att visa några mindre fina resultat från personer som lagt sig under kniven... :


Tanken kan ju bara inte ha varit att resultatet skulle bli så?

Cutie

Vad hände där liksom?


MUMS!


Ja där är några personer som inte kan riktigt ha blivit helt nöjda med slutresultatet?


Dessa bilderna gör mig rädd & sorgsen..










Jag vet inte om bilderna är 100% äkta, men inte det jag vill få fram. Poängen är ju den att det finns otroligt många människor som faktiskt ser ut så här i världen. Är det inte sjukt? Visst det är snyggt att vara smal, men jag kan tycka att det finns en gräns, och den gränsen har absolut dessa kvinnorna nått för länge sedan..Jag blir så himla ledsen när jag ser sånt... :(



min tisdag.

Sov 2.5 timme inatt, bra jobbat Sofia!! Kunde verkligen inte somna, sjukt irriterande. Har iallafall varit iväg och solat idag. Nu blir det snart gym och sedan ska jag hjälpa min gammelmormor med lite saker osv.. Är inte riktigt på skrivhumör idag så det får bara bli lite kort nu.. :)


skönt!!!


-

Hemma igen efter att ha varit och tränat. Jag testade ju som sagt på Body Combat & fyfan vad bra det var!! Det är verkligen något jag kan rekommendera till alla som vill svettas :D Det var mycket slag och sparkar och mycket benböj osv till ett högt tempo. Jag som själv tycker att jag är usel på benböj klarade det! Jag svettades en hel del, men det är så skönt för då känner man att man tränar! :D Efter det passet som varade i 75 minuter så blev det lite gym i cirka 20 minuter. Det känns alltid lika bra efteråt när man har tränat!!

Nu blir det lite god mat & sen kommer mitt hjärta hit och spenderar natten med mig, mys!


såhär trött vad jag efter träningen, hehe.

träning strax

Ska testa på något nytt idag och det är Body Combat. Det ska vara ett otroligt bra träningspass som både är kondition och styrka på samma gång. Man arbetar inte med vikter utan enbart med sin egna kropp. Har hört från några personer att detta ska vara skit bra träning, så det ser jag fram emot :D


Lite bilder på hur det ser ut, mycket sparkar och slag ser det ut som? haha :D

,

Usch, känner mig knappt som en människa för tillfället. Känner mig helt yr och skakis & fryser hur mycket som helst.. :( Vet inte vad jag ska göra & vet inte vad det beror på. Om ni vet känslan man kan känna innan man svimmar typ? Helt yr och så, så känns det för mig. Men jag svimmar inte, utan har bara den känslan att jag ska, men det sker liksom inte? Skit jobbigt är det.. Kanske sov för mycket inatt? haha nej så är det säkert inte, men vad är det? :(


Så känner jag mig nu!!

Så trött på kylan nu..

Jag är så fruktansvärt trött på det kalla vädret nu & hade jag haft lite mer pengar så hade jag utan tvekan beställt en resa utan att tveka. Vart jag skulle åka haft nästan inte spelat någon roll, bara där är varmt!!







Såååå underbart det ser ut... Drömma går ju alltid?

godmorgon, eller godmiddag kanske jag borde säga?

Precis som rubriken lyder, så vet jag inte om jag ska säga godmorgon eller godmiddag. Vaknade runt 14.00-tiden idag & jag somnade runt 12-1 tiden inatt. Haha snacka om mycket sömn? Grejjen är den att jag vaknade inte en endaste gång inatt heller. Sov som en prinsessa, även fast jag sov ensam (brukar annars aldrig sova bra när jag sover ensam). Skööönt =) Så nu är jag utvilad!!

När jag hade vaknat så ringde Bea till mig och så planerade vi lite saker som vi ska hitta på med Emma och Marre i veckan, myyys! :)

Första dagen på lovet idag & har inte spikat några speciella planer för dagen förutom lite träning senare ikväll. Har nyss gjort mig en supergod smoothie som innehåller:

-Vaniljyoghurt
-Jordgubbar
-Björnbär
-Krossade linfrön

Nu sitter jag här i min säng, tittar lite på tv och bara njuter av att ta det lugnt!

Jag hade behövt hjälp med en sak bara. Hur svarar man på kommentarer här i bloggen? Haha, känner mig riktigt kass men hittar inte riktigt vart man gör det? Någon som kan vara söt och hjälpa mig ? (a)


En annan liten sötis som säkert sover lika gott som jag gjorde inatt ;)


min söndag.

Kvällen igår blev hur mysig som helst. Jag och Simon åkte och handlade lite mat på Maxi först och sen så åkte vi och hyrde några nostalgi filmer, alltså några barnfilmer som vi tittade på när vi var små. haha! Mysigt faktiskt :) Vi lagade vår favoriträtt, kyckling i ugn med god sås och ris. Låter inte supergott kanske, men den såsen skulle jag kunna döda för i princip! =) Vi hade en supermysig kväll och somnade otroligt gott tätt intill varandra.

Imorse vaknade jag bredvid min favorit (såklart, det är ju inte precis så att man helt plötsligt vaknar upp bredvid någon annan kanske? haha). Vi åt en god frukost som bestod av varsin smoothie och sen 2 knäckebröd (för er som vill veta). Vi beslöt oss sedan för att gå ut i det helt otroligt underbara vädret och sedan gick vi oss satt oss på en sån stor rund gunga och satt och pratade hur länge som helst där. Sen när vi gick hem till Simon igen så städade han sitt rum & jag var faktiskt lite snäll och hjälpte till lite (a) hehe. Sen har vi helt enkelt bara haft en mysig söndag.

Mamma kom & hämtade mig lite senare för jag kände att jag behövde komma hem lite, känns som att jag inte har sovit hemma på länge? Och när jag kom hem så tittade jag givetvis på Solsidan och sen tittade jag även på Big Brother. Jag tror att många personer tittade på de 2 programmen idag också. Nu är klockan lite över 23.00 och jag känner mig lite smått trött. Skönt att det är söndag idag så att man slipper känna ångest över att det annars skulle vara skola imorgon, eftersom att det är måndag imorgon. Så imorgon blir det att sova ut länge, sedan får jag se vad som händer. Vet om att jag ska träna iallafall!! :)



19 februari

Har haft en otroligt mysig natt & sovit med 2 mysiga varelser, hihi. Simon som har legat och hållt om mig hela natten i princip och sedan har jag haft Simons hund Frida tätt intill mig på andra hållet. Hon låg på rygg precis i samma höjd som mig, haha söt hon är, och har legat på det viset hela natten. Sjukt kärleksfull är hon :) När klockan blev lite efter 12 så kom min kära pappa och hämtade mig, för då skulle vi åka till Filborna Arena och träna lite. Blev gym för min del i 80 min och sedan avslutade jag med att sätta mig i en massagestol som de har där. mmmh så skönt det var :)

Sitter nu & väntar på att Simon ska komma och hämta mig, så ska vi åka och handla lite mat och hyra någon film. Blir ännu en mysig hemmakväll idag, men känner att det behövs :)

En positiv sak med dagen är ju att solen strålar och himlen är blå, ger otroligt mycket vårkänsla, dock är det fortfarande äckligt kallt :(


Haha, söt liten apa


,.

Sitter förtillfället i Simons säng och myser lite med hans gosiga hund som heter Frida :) Har haft en riktigt mysig hemmakväll idag faktiskt, började med att jag kom hem till Simon vid 5-tiden och då bara tog vi det lite lugnt, sedan åkte vi till en supergod pizzeria i Rydebäck som jag anser har de godaste pizzorna :) Båda var sjukt sugna på pizza, så pizza fick det bli :) Sen när vi hade ätit klart där så plockade vi upp Amanda och Adam på vägen och åkte till Maxi och handlade gotte (godis, dricka osv) sedan åkte vi hem till Simon och Adam igen och så har vi spelat spelet "Med andra ord" i kanske 2 timmar! Superkul spel som går ut på att man är i lag, vi körde 2 och 2, och så får man några ord så ska man förklara de orden utan att nämna ordet. haha om ni förstår min förklaring? Ja riktigt roligt var det iallafall och man fick sig en hel del skratt! Så idag har denna fredagen spenderats till enbart att ta det lugnt, det är skönt som bara den ibland!! :)

Äntligen har lovet börjat också, så nu kommer man kunna få sova litegrann för en gångs skull kanske? :) Wiee.. Nej nu ska jag och Simon gosa ner oss och titta på någon bra film, känner dessutom på mig att jag kommer somna ganska snabbt. Hoppas att ni som läser detta sover gott inatt också, förhoppningsvis med bra sällskap som jag ska, mysigast så :)


Bjuder på en gammal bild från mobilen

lycklig!!!

Min kära mamma hittade 2 panodil till mig i en ask som jag inte hade sett, snacka om att jag blev lycklig? Nu kan jag somna gott utan att känna smärtan.



Innan jag somnar så ska jag titta på programmet "En idiot på resa". Inte så många som känner till programmet kanske? Mina föräldrar som tittade på det en gång och då såg jag lite av det, det är faktiskt roligt! Det är en som en reseserie som är verklig som handlar om en man som blir iväg skickad till olika länder över hela världen, varje program handlar om ett nytt land. Och i de länderna han kommer så måste han hitta på sjuka saker, äta äckliga saker eller vara med om landets konstiga/galna traditioner osv som de hittar på. Tillexempel i ett avsnitt så var han i Jordanien och där var han tvungen att äta en gryta med gethuvuden (hela huvud med ögon kvar och allt!!!). Haha och hans kommentarer är så jäkla klockrena och roliga för han är så negativ hela tiden.

¨
Mannen som åker världen runt och hittar på sjuka saker


American idol

Ligger förtillfället i min säng och tittar på programmet "American idol". Jag tycker det är riktigt underhållande, speciellt när personer som verkligen tror att de kan sjunga, absolut inte kan det! De kan liksom inte själva inse hur dåliga de faktiskt är, haha.. Men skoj för oss som tittar på programmet =)

Har riktiga värkar i magen & alla värktabletter i huset är slut.. Hur kan detta ske? Hemskt är det!!! Är i behov av något som hjälper mot smärtan.. Får köpa så fort jag kan imorgon om inte smärtan har gått över.

Nej nu går jag till köket och gör mig lite te iallafall (på tal om te, hur stavas det egentligen? alla stavar olika? te, tee, té, the, thé, haha lite smått förvirrad?)


Domarna i American Idol :)
från v. Randy Jackson, Jennifer Lopez och längst till höger har vi Steven Tyler

om ändå min plånbok hade varit lite tjockare..


Så himla fin mockajacka från Rützou för 3299 :-



By Malene Birger 1599 :-


Söt topp nu till våren och sommaren från Custommade för 999 :-


Riktigt fin enligt mig, men dock alldeles för dyr för min plånbok. Från Dondup för 4800 :-



En söt väst från Day Birger et Mikkelsen för 1699 :-


17 februari

Sitter i skolan och bokför litegrann, verkligen "roligt".. Sitter bredvid en smart Bea, haha... Ni skulle hört hennes kommentarer osv, haha söt hon är! Efter skolan idag så ska jag iväg och lämna CV, sen efter det så blir det gym, vilket ska bli så otroligt skönt. Har dock fortfarande lite träningsvärk sen jag tränade på gymmet senast, haha men det ska väl gå bra ändå! Imorgon är det äntligen fredag och sedan börjar det underbara sportlovet, det kunde inte kommit mer lägligt än vad det gör nu. Det ska bli helt underbart!! Har inget speciellt planerat, utan blir bara att ta dagarna som de kommer och bara njuta av att vara lite ledig från skolan.


Bjuder på en liten bild på hur jag ser ut just nu, "pigg & glad" (:

mmmh

Gestuz G-Max-Sdr Grey melange på Bubbleroom.se
Detta ser både skönt och fint ut att bära :)

Snob Bivina Light Beige på Bubbleroom.se
Ännu en mysig tröja !
Sisters Point Sia White på Bubbleroom.se
Ett vardaligt sött linne som passar till det mesta
Bubbleroom / H Tunika Offwhite på Bubbleroom.se
Shoes By Teddy Shoes Black på Bubbleroom.se
Dessa godbitarna på 14 cm höjd hade jag gärna haft på mig om jag skulle gått ut en fredagskväll
Acne  Rifle Gun Metal på Bubbleroom.se
Ett par snygga stövlar att ha till vardags från Acne


2 godbitar från Michael Kors

bikini

Jag tänkte vara ute i god tid och hitta någon/några snygga bikinis till sommaren. Här är några som jag funderar över:

Här är den första, man får ju mycket sol på sig iallafall :)

Denna var ju bara alldeles underbar!!!

Denna var ju bara föööör snygg? Skönt att känna att någon håller i dom
hela tiden också ju? slippa oroa sig att man ska råka visa dem?

Billigt & bra alternativ då man oftast har en hel del CD-skivor hemma :)


Ja det är väl några av de bikinisarna (heter det så?) som jag har tittat lite på och
som jag kan tänka mig att bära till sommaren !






*se ironin i det hela*

saker som jag inte hade tackat nej till..

Product Pictureväska caroline svart
mmmh 2 fina väskor
Product PictureProduct Picture
två fina toppar man kan ha på fest
Product Picture
dessa snygga byxorna hade jag inte tackat nej till!
Product PictureProduct Picture
två snygga boots

2 fina ringar


4 stycken ursnygga armband!!

2 fina halsband, ett lång och ett kort

helt slut..

Kom hem för någon timme sedan från Filborna Arena, där jag tränade Zumba som jag sa tidigare. Det var lika roligt som det alltid är!! :) älskar det! Efter Zumban så åkte vi hem (Jag, mamma och hampus, dock körde inte hampus Zumba utan gym haha). Jag gjorde mig en god skagen smörgås, otroooligt mumsigt! Har tittar lite på tv och tänkte nu snart faktiskt gå och lägga mig, är så sjukt trött, men först tänkte jag ringa min man som är givet på kvällarna och prata lite och säga godnatt till varandra. Haha, det är något vi har gjort i princip varje kväll sedan vi blev tsm, vilket nu snart är 3 år.. Så nu känns det bara konstigt om vi inte ringer lite snabbt till varandra på kvällarna precis innan man ska sova :) .. Hoppas ni alla sover så gott inatt, för det tänker jag göra iallafall :)


Jag kommer nog sova lika gott som denna "lilla" krabaten inatt ;)

tisdag.

Kvällen igår vad hur mysig som helst. Tog mig in till stan så att jag var där vid 8-tiden för att möta upp Simon. Vi gick och tog oss ett glas vin och bara pratade och hade mysigt. Sedan hade han bokat bord på Haket lite senare så då gick vi dit och hade riktigt mysigt där. Jag åt pesto marinerat kycklig på spett med beasås och klyftpotatis. Alltid när man äter så haket så får man typ som en suuupertunn pizza/bröd och pizzasallad med vitlöksdressing, och det är verkligen hur gott som helst. Hade utan tvekat kunna gå till Haket och bara äta det någon gång, hehe. Tiden rullade snabbt iväg och helt plöstligt stängde de så då tog vi oss hem till mig.

Imorse när klockan ringde så ville jag verkligen inte gå upp, dels för att jag inte hade sovit speciellt mycket och dels för att Simon var så himla gosig imorse så hade bara velat ligga kvar tätt intill honom. Det blev iallafall skola för min del och vi höll på med bokföring från klockan 09.00-12.00 (DÖDA MIG!) och sedan lite arbete om att komma på en ny produkt och hur man ska gå tillväga med allt osv för att den ska bli så bra som möjligt. Tycker det är lite tråkigt att alla inte riktigt gilla våra ideér, hahaha.. :( Hade en snäll mamma som kom och hämtade mig efter skolan, åkte då hem och åt lite. Nu är det lite tv-tittande i soffan, och klockan 7 så är det dags för Zumba. Är riktigt taggad och sugen så det kommer säkert gå hur bra som helst :)

En sak som jag verkligen hatar är att det är så sjukt kallt ute, asså verkligen sjukt kallt!! Satt på datorn och tittade på lite bilder från när jag och Simon var i Turkiet i somras. Vill bara tillbaka!


Påväg till Turkiet

Mitt hjärta som njuter av värmen och att bara ligga i en skön pool <3

Vi hade verkligen världens mysigaste vecka där tillsammans!!!

Nu ska jag försöka vila i 20-30 minuter, känner att jag kan behöva det innan träningen


happy valentine <3

Idag är det alla hjärtans dag som ni garanterat redan vet om :) Har varit i skolan idag som vanligt och efter skolan så gick jag lite i stan med Bea för att köpa lite små saker till min kära familj inklusive till min älskling. Nu är klockan snart halv 7 och om drygt en timme ska jag ta mig in till stan för att möta upp Simon, får dock inte reda på vad vi ska göra där. Hihi han är så mysig! Sen åker vi hem till mig ikväll och sover tillsammans, mysigt avslut på en måndagskväll som denna :)

Glad alla hjärtans dag på er alla :)

-



Sitter och tittar på denna filmen som går på tv just nu :)

black and white



mmmmh, i like <3

.

Blev inte att jag gjorde något vettigt av dagen, utan det blev en skön hemmadag. Tittat på en sorglig film och ätit god mat med familjen. Sitter nu och tittar på lite tv med mamma och pappa. Idag är en sån där tråkig dag men samtidigt en jäkligt skön dag. Skönt att bara vara hemma ibland och ta det hur lugnt som helst och verkligen få vila upp sig. Ikväll blir det självklart att titta på Solsidan och sedan går det lite bra filmer ikväll vilket är bra! Imorgon är det måndag, vilket innebär skola som vanligt, men det är dessutom alla hjärtans dag. Tråkigt nog så arbetar Simon, så vi kommer inte träffas förens vid 9-tiden, när han har arbetat klart. Men alla hjärtans dag är ändå en ganska överskattad dag enligt mig, varför ska det finnas en dag på året då man ska uppskatta sina nära och kära extra mycket? Borde man inte göra det varje dag, året om? Jag uppskattar mycket mer om man blir tillexempel utbjuden på en mysig middag en dag då man inte är beredd på det, eller små söta lappar när man vaknar om ens pojkvän/flickvän har åkt och jobbat eller gått till skolan. Små saker gör så himla mycket tycker jag, och hur jobbigt är det att skriva en söt liten lapp? Inte alls jobbigt, men gud så mycket man uppskattar det & så glad man blir. Eller har jag fel?

...

Imorse vaknade jag i min fina Simons armar, blev mycket kramar och pussar innan jag gick ur sängen. mmmh, älskar att vakna vid hans sida!! Iallafall, när jag väl hade gått upp så kom mina föräldrar och hämtade mig, jag skulle nämligen åka och träna. Jag tränar på Filborna Arena så det är lite halv svårt att ta sig dit, men älskar det stället och tycker att det är sjukt bra där! Otroligt många olika pass där, sen har man tillgång till simbassängerna som också finns där och givetvis tillgång till gymmet. Idag blev det ett härligt gympass & lite cardio, tränade sammanlagt i 80 minuter. Kom hem för ett tag sen & sitter och tar det lugnt i soffan i vardagsrummet och tittar på lite tv, otroligt skönt faktiskt. Funderar på om jag ska göra något vettigt med resten av dagen eller om jag bara ska ha en riktigt skön hemmadag, inte allt för ofta det händer?


En bild på Filborna Arena, fotot är uppe från gymmet och nedanför så är
alla rum för de pass som finns.

ajajaj..

Igårkväll så var det planerat att jag och Simon skulle ut och äta och sedan gå på bio, dock blev det lite ändringar.. Simon skulle nämligen smaka på en drink och i den så var där tydligen kiwi i, vilket han inte hade en aning om. Simon är sjukt allergisk mot kiwi så hans hals svullna upp på nolltid och han tappade i princip all röst. Så det fick bli att åka till akuten för hans del. Väl framme där så fick han först en spruta i armen, sen kortison och något lugnande piller. Vi var där ca 19.30 & fick gå därifrån 22.30. kul lördagskväll? haha. men som tur är gick det snabbt över när han fått medicinen och sprutan så han började må bra ganska snabbt. Däremot blev han sjukt trött av det han fick av läkaren, så där satt jag på en hård trästol i princip ensam i 3 timmar. haha. men allt för min ängel!


Haha, lilla Simon skulle såklart fula sig lite när jag skulle ta ett foto. <3


min fredag i bilder..

 
                             Jag strax innan jag åkte iväg

Födelsedagsgrisen =)






äntligen fredag

Idag har jag varit i skolan, gjort ett filosofi prov och en religions redovisning. Slutade vid kvart i 2 och då var det raka vägen hem. Har börjat fixa lite med mitt hår inför ikväll och ska snart börja med sminket. Tar bussen lite efter sex för att ta mig till Laröd för att fira Pierre i min klass. Där blir det mat med massa trevliga människor och senare blir det att åka in till stan för att ha en ordentlig utgång. Det roliga med ikväll är att i princip alla jag umgås med ska ut idag, så kommer garanterat bli en sjukt bra utgång! :) Det tråkiga med dagen är att det har börjat snöa igen, trodde att våren var på väg :(
Nej nu ska jag först ta mig något litet att äta sen börja med sminket lite :)


Hade inte varit helt fel att befinna sig där förtillfället?

en torsdag som denna

Kom nyss ut från duschen och har verkligen tagit hand om mig själv idag i duschen.
Jag började med att scrubba mig med en body scrub, från fötterna hela vägen upp till axlarna. Sedan tog jag på mig en ansiktspeeling och lät den sitta ett tag innan jag sköljde ur den. Sedan tog jag olja i håret, speciellt i hårtopparna. Olja är verkligen någonting jag kan rekommendera för håret & det är någonting jag upptäckte var bra för kanske ett år sedan, sedan dess har jag blivit förälskad av det. Håret blir så fantastiskt lent och fint av det. Sen efter ca 20 minuter så sköljde jag ur oljan och shampoonerade (stavning?) mitt hår 2 ggr för att verkligen få ur oljan, sedan lite balsam och så avslutade jag med hårinpackning. När jag hoppat ut från duschen så tog jag i bra produkter för håret, för att det inte ska slitas. Så nu mår mitt hår bättre än någonsin :)
Nu har jag precis gjort mig en fruktansvärt god smoothie som jag tänkte dricka samtidigt som jag pluggar till filisofi provet imorgon :)


mums!!!

min dag

Utbildningsmässan gick hur fort som helst & vi var klara redan efter 30 min. Så därefter så blev det stan med min godingar för lite shopping och sedan en god lunch på Viva. När klockan blev 1 så var det dags för ett Finansiering och kalkylerings prov, vilket var så jäkla svårt.. Efter provet så gick jag ner till stan och tog mig en 20 minuters solning, vilket var sjukt skönt med tanke på hur kallt och regnigt det var ute. Nu sitter jag här hemma och tänkte ta mig något gott att äta och sedan blir det att plugga idag igen, inte världens roligaste man kan göra men sen kommer det inte bli plugg på ett tag framöver så det är skönt :) Plus att det är fredag imorgon så det gör att man blir lite lyckligare också :)


godmorgon..

Nu har jag precis vaknat efter att ha sovit otroligt skönt med min älskling vid min sida.
Det kan vara någonting av det mysigaste som finns? Att få sova bredvid någon man
verkligen tycker om och älskar. Jag sover nog 3 gånger så bra om jag inte sover ensam.
Jag ska ta bussen in till stan om lite mer än en timme för att gå på någon slags
utbildningsmässa med klassen, fråga mig inte vad vi ska lära oss för det vet jag inte, haha.
Nej nu får jag gå och väcka min lilla sömntuta så att vi kan äta en god frukost tillsammans.


Min snygging precis efter att han gjort sin 3dje tatuering,
det är därför den är lite röd, nu är den bara svart & grå.
Knappt snygg han är? :)

Haha

Jag tycker att det kan vara sjukt fint med både pieringar och tatueringar, speciellt tatueringar.
Som Simon har tillexempel 3 stycken & det sjukt fint & precis lagom & jag skulle själv vilja ha någon.
Däremot så finns det de personer som inte riktigt förstår ordet tillräckligt.
Bilderna nedan står väl för de personerna..







Asså jag skulle så gärna vilja ta reda på vad dessa personerna tänkte på när de beslutade sig för att se ut så?
Är det inte sjukt? haha
Bara titta på mannen på den nästsista bilden, han har horn (?) på huvudet??


just nu

Just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet och tittar på någon halvkonstig film på tv1000.
Dagen har bestått av skola och nu tänkte jag plugga lite innan Simon kommer hit ikväll.
Imorgon är det redan torsdag, är det inte sjukt hur snabbt veckorna faktiskt går?
Sen är det fredag & jag tror att den dagen kommer att bli sjukt lyckad :)


Bild på mig från innan utgång för någon helg sedan..

skola..

Sitter i skolan nu, slutar dock om en timme vilket är otroligt skönt :)
Vill bara hem förtillfället! Idag kommer dagen bestå av plugg & ikväll kommer min kära pojkvän hem till mig & spenderar natten med mig, mys :) Jag hade dock velat hinna med att träna också idag, men får se om det finns tid för det.


valpar

Varje gång jag ser en liten hundvalp så blir jag alldeles till mig, oavsett om jag ser den i verkligheten,
på tvn eller på en bild. Jag tycker att hundvalpar är någonting bland det sötaste som finns.
Bara titta på dessa bilderna?







Hur skulle man inte kunna älska dessa små söta varelser?
Den sista bilden, en sådan hund ska bli min en vacker dag. De är små, fluffiga och helt underbara!
Rasen heter Pomeranian och jag kommer köpa en vit när jag väl ska köpa mig en :)


Dags för träning

Nu ska jag snart att åka iväg och träna på Filborna Arnena. Det blir Zumba idag för min del.
Jag tycker personligen att Zumba är ett fruktansvärt roligt träningssätt, det är både jobbigt
och roligt på samma gång =)


Lite bilder från någon helg sedan..


Fina Emma & Simon inne på Lila



underbar bild på Anna :)



Fina Amanda och Simon

Cajsa, Ida och Max :D






Orkar inte lägga in fler, men detta var några bilder från någon helg sedan :)

Jahapp..

Då har även jag också startat mig en liten blogg, så får vi se hur länge jag orkar skriva på den! Haha.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0