31 maj

10 dagar kvar !!!!!!!!!!! :D


31 maj

blir så trött på det svenska vädret. i förmiddags & under i princip hela dagen har det varit strålande sol, riktigt varm och helt underbart väder ute. låg ute och solade i ca 2,5 timme med märta och gick på stan med bea i enbart shorts och en slapp t-shirt, helt underbart ju. men så fort man kommer hem, så började det att mulna på och blev genast tråkigt svennebanan-väder. kan solen och värmen komma tillbaka igen tack? får hålla alla tummar och tår jag äger att det är fint väder den 10 juni, så om det är någon vädergud som läser detta inlägg, så kan du väl vara söt och ge Helsingborg strålande sol den 10 juni !!

31 maj

hemma igen efter att ha varit i stan med bea, mycket trevligt! fick dessutom reda på 5 olika betyg idag & kan säga att jag är ganska så lycklig :D hehe.. bea hittade sig ett par studentskor iallafall, söta!

idag blir det bara att ta det lugnt & ha lite hemma-spa kväll med mamma, mysigt :)

hörde glassbilen tjuta i gatan brevid vår gata & bad min söta lillebror ut och köpa glass till mig, hehe bra att jag har pli på den lilla skiten (som för övrigt är ca 20 cm längre än mig, men annars)..


31 maj

hej på er :)

vaknade av att simon gav mig tusen pussar, alltså vaknade jag på ett väldigt mysigt sätt. åkte sen till skolan för att träffa märta & ligga ute och sola eftersom det är så himla fint och varmt ute. ska på 1 lektion klockan 14.10 för att få reda på mitt betyg där sen blir det raka vägen ner till centrum för att titta lite i butiker med bea :)

30 maj

kom nyss hem från att ha varit och tränat & innan träningen så blev det en sväng på mamma för att köpa lite presenter till min bror som fyller år på onsdag. sjukt att det redan är juni då!!

fick iallafall världens bästa mejl från min lärare, som skrev att jag fick G på Finansiering & Kalkylerings kursen & jag blev så j*vla lycklig. ni förstår inte alltså! tack till fina Sofie som hjälpte mig att förstå lite och gjorde så att jag klarade provet som läraren hade tryckt in en massa kapitel i, så det var ett ganska så stort prov, men som gjorde att jag till slut faktiskt klarade kursen. ni som tycker att man kräver lite som blir överlycklig av bara ett G i en kurs, ni har inte minsta lilla aning om hur svår den kursen är. för helvete så svår den är!!!

så nu är jag så lycklig så & snart kommer simon hit och så ska vi äta en god måltid med mina föräldrar och min bror. mysigt!


knappt söta?


30 maj

lite senare idag så ska jag träna & det ska bli så grymt skönt eftersom jag nu inte har tränat på x antal dagar pga att balen kom ivägen i torsdags och sen har jag jobbat hela helgen. men idag, då jävlar! älskar känslan när man har tränat och känner sig slut i hela kroppen, då känner jag mig duktig iallafall och den känslan är skön. det är skönt när man tar ut sig så hårt att man inte skulle orka springa 1 minut till, eller göra en repetion till på någon maskin, när man alltså har tagit ut sig helt och hållet. håller ni inte med mig?

30 maj

godmorgon, eller ska man kanske säga godmiddag?

klockan är nu lite efter 13.00 och jag har nyss vaknat, men känner mig fortfarande trött. skumt! drömde om studenten inatt och det är helt galet hur snart det faktiskt är! 11 dagar kvar, sen står man där och sjunger och skriker av glädje tillsammans med ett 1000-tals andra glada studenter!!! fattar ni så sjukt det är? det är så nära nu, liksom nästa vecka tar jag studenten!! haha åh, lycklig eller vadå? allt är dessutom fixat och klart sen ett tag tillbaka och min studentmössa ligger så fint i sin kartong brevid min säng på en hylla.

inte långt kvar nu!!!

home sweet home

tror inte att det finns någonting som bättre än att vara hemma när man inte har varit det på ett tag & för att inte snacka om hur skönt det är att sova i sin egen säng när man inte gjort det heller på ett tag. idag är en sådan dag. har varken varit hemma eller sovit hemma sen i fredags & ja jag tycker att det är längesen även om det bara är söndag. får saknad av att vara i mitt eget hus med mina föräldrar & min bror. jag älskar dem & jag älskar mitt hus.  kommer jag någonsin kunna flytta hemifrån? hahaha.. lite illa, jag vet, men så är det. fast ganska bra att jag känner på det sättet och inte tvärtom. eller vad säger ni?

.

hej fina läsare!

förlåt för dålig uppdatering,  men har jobbat hela helgen så jag hoppas ni har lite förståelse för det. är iallafall hemma nu och sitter gosigt i en stor och skön soffa i vardagsrummet och tittar lite på tv med mamma och pappa. när jag kom hem från jobbet idag, cirka 18.30 så stod pappa och grillade och så blev det en god middag med familjen. gav mamma rosor och en trisslott idag eftersom det är morsdag & det var faktiskt lite vinst på den lotten, så ganska bra valt där av mig tycker jag ;)

ja vad ska jag mer berätta? hade en supermysig kväll med simon igår, han kom och hämtade mig när jag hoppat av bussen från jobb och så åkte vi och handlade supergod mat och lite annat gotte och hyrde 3 filmer, men såg bara en av dem haha. vi såg "Life as we know it" och tycker den var bra, en riktigt sån typisk amerikansk film där man redan innan vet hur allt ska sluta, men ändå är de så himla mysiga. somnade bättre än bäst igår kväll tätt intill min finaste.

imorse ringde klockan vid 10.00 och då fick jag direkt gå upp och klä på mig, sen åt jag och simon nyköpta frallor och sen skjutsade han mig till jobbet, som förövrigt tar 35 min med bil, så det är faktiskt en ganska bra bit. väldigt snällt och uppskattat av mig iallafall. jobbade sedan till ca. 17.00 och tog bussen hem direkt.

27 maj

blir hämtad av simon om ungefär 1 timme, då ska vi åka och handla mat och annat gott till ikväll när vi sitter bänkade framför Talang på tvn. blir en mysig dag idag med simon och imorgon blir det jobb för min del.


Just Ahead

Ikväll är det Talang på tv4 kl 20.00 och där simons bror Adam är med och tävlar med sitt band. tycker ni ska ringa och rösta så de går till finalen!!! Även om du inte kan titta så går det bra att rösta hur många gånger som helst tror jag! :-) SMS:a AHEAD till 72 400 eller ring 099 40 203 Klocka 20.00 öppnar telefonslussen. klart dem ska gå vidare till finalen ju!!!!


min bal den 26 maj, 2011

















-

godmorgon :)

fantastisk kväll/natt igår men väldigt seg i hela kroppen idag, så kommer bli en riktigt lugn och mysig dag. lägger in bilder lite senare, togs en hel del om jag säger så! så ni får helt enkelt vänta på det ;) måste ta och laga någonting att äta nu!

.

http://hd.se/helsingborg/2011/05/26/har-festar-de-loss-pa-balen/



HAHAHAHAH..... oh no.. varför verkar jag vara världens osmartaste person? haha. och jag står och skrattar åt bea och marre som står bredvid mig, som inte är med på filmen.. haha kul att HD la ut filmen när man ser ut som ett freak.. haha!

today is the day

gick upp strax före 9 & hoppade direkt in i duschen. min dag kommer att se ut som följande:

09.30 -äta en stadig frukost

09.45 - plocka ihop alla mina saker så det är lätt att bära med sig när jag ska iväg

10.15 - plocka undan litegrann på mitt rum pga att det kommer gäster hit senare, när jag är iväg

11.15 - ta bussen in till stan med alla mina saker

12.00- vara hos min frisör som ska göra mig fin i håret

ca. 13.30 - gå till bea & fixa smink och umgås med mina nära

16.00- vara på Dunkers för fotografering och möta upp de andra

17.00-17.30 - då någongång beger vi oss till Sundspärlan för att gå på själva balen

senare- utgång i helsingborg

ungefär så kommer min dag se ut. massa glädje, skratt och härligheter förhoppningsvis. måste gå nu för att fixa i ordning min frukost!

.

nu har man fått reda på bordsplaceringen, men jag förstår den inte ändå.. haha antingen så är jag väldigt trög eller så har dem skrivit så man ska tycka att man är trög? sjukt förvirrande iallafall så får helt enkelt vänta och se hur allt blir imorgon :) blir säkert kanonbra!

tänkte gå och lägga mig nu snart, så man har mycket krafter till imorgon. ska vara hos frisören klockan 12 & få mitt hår fixat sen blir det raka vägen hem till min fina vän bea med andra fina vänner. klockan 16.00 så ska alla samlas vid Dunkers för att visa upp oss. haha låter fult när man säger så, men det är ju sant? sen tar alla sig till sundspärlan och har (förhoppningsvis) en otrolig kväll.

som ni kanske förstår så kommer jag inte skriva något i min blogg imorgon, men lovar er en massa bilder och härligt bloggande åter igen på fredag.


så söt !

25 maj

klockan är nu snart 4 & jag tänkte ta tag i att städa rummet lite. för en gångs skull. finns det något tråkigare än att städa? kommer aldrig vilja flytta hemifrån. haha.. men iallafall så ska jag faktiskt ta och göra det och lite senare ska jag iväg för att träna. är inte så taggad på att träna idag, men det måste göras så det är väl bara att gilla situationen. tänkte testa min balklänning som hänger så fint på mitt rum och alla tillbehör till, så att allt är bra till imorgon! undra vem man får sitta med. spännande... :)


25 maj

hemma igen från skolan. gjorde 1 prov där, mitt sista! förstår ni? mitt sista prov någonsin på gymnasiet! har gjort alla inlämningar, redovisningar, prov osv på min gymnasietid nu. FYFAN VAD UNDERBART!!!!!

imorgon är det bal & det ser jag riktigt mycket fram emot också! ska bli så himla roligt att se alla :)  & ikväll får man reda på sin bordsplacering och vilka man sitter med.

ska iväg och sola vid 1-tiden för att förhoppningsvis få lite färg till imorgon sen blir det att kolla upp så jag har koll på allt inför imorgon :)

.

hemma igen efter en mysig kväll med sofie. vi åt på haket och jag åt en god krämig kycklingpasta och sofie åt en kyckling/bacon sallad. båda blev väldigt mätta och belåtna.

vi bestämde oss sedan för att gå och sola, men tror ni inte det börjar vräka ner regn och t.o.m lite hagel kändes det som! hur sjukt? bal om 2 dagar, come on, ge oss fint väder då iallafall? inget regn och ingen blåst och så är jag nöjd.

det var iallafall väldigt roligt och mysigt att träffa sofie, vi ses alldeles för sällan. hon är en person som är så himla lätt att göra med och så himla go. går inte annat än att tycka om henne!

24 maj

"mycket" ni kommenterade...skoj. antar att ni inte vill att jag ska skriva då? men vet ni vad, nu struntar jag i det! hehe.

va nyss på ett litet möte hos min kära frisör som ska fixa håret på mig på torsdag, då det är bal. hon gjorde en test-upsättning och det kändes kanon bra. sen borstade hon ur mina fina lockar igen för att jag inte skulle gå och vänja mig vid sådan uppsättning för då skulle jag kanske tycka att det blev tråkigt på torsdag. haha hon är för söt hon. kändes iallafall superbra :)

kom nyss hem men ska iväg igen om någon timme. ska då möta upp min fina vän Sofie för en god måltid på haket och sedan avsluta i lite varm miljö och få en fin bränna ;) hehe.. hon ska även hjälpa mig lite med ett prov jag ska ha imorgon, var det tänkt iallafall. får väl se hur mycket plugg det kommer att bli.. haha!


!!!!

nu är det såhär att jag tycker att ni är riktigt tråkiga som aldrig kommenterar, när jag vet att det faktiskt är ett antal som läser min blogg varje dag.. därför hade jag tänkt mig att ni ska komma med idéer här och nu vad ni vill att jag ska skriva om. skriver ni inget, nä tyvärr då kommer ni inte ha mycket att läsa :) så upp till er nu. några exempel på vad ni kanske vill att jag ska skriva mer om:

  • kläder
  • vilka krämer jag använder? (vrf det nu skulle vara roligt att veta..)
  • mer om mig och simon
  • mer om träning
  • mer bilder på mina dagar
  • mer vardag
  • tips om allt möjligt (då får ni säga något specifikt)
  • helt andra saker än förslagen jag har nämnt nu..

upp till er nu om ni vill att jag ska fortsätta att uppdatera. kom med förslag för tusan!


gammal bild


23 maj

sjukt irriterande att när jag hade åkt in till min frisör vid 12-tiden för att planera lite inför min frisyr till balen på torsdag, så var hon inte där utan hon hade blivit sjuk. och så hade hon försökt att få tag på mig men min mobil hade ingen täckning, av någon konstig anledning så hon hade inte kunnat komma fram till mig. så det var bara att sätta sig på första bästa bussen hem igen. ska dit imorgon efter skolan istället.

när jag kom hem så började jag plugga direkt och fick otroligt mycket gjort. så nu ska jag bara plugga lite inför en kompletering jag har till imorgon, sen är jag klar med allt i skolan. så jävla underbart!!!!!

ska antaligen iväg och träna lite senare med pappa, blir gymmet för min del isåfall och det skulle verkligen varit skönt att få svetta av sig lite. men får först och främst se hur långt jag hinner med pluggandet..

.

usch. fan vad det mullrar och blixtrar nu.. detta gillar jag inte.. fyfan! får verkligen hoppas att simon kommer snart..

.

hejsan!
kom nyss hem från att ha varit på familia och sen lite bauhaus med mamma och pappa. köpte 1 nytt schampoo som är specialiserat för extensions och sen en gel till ansiktet. fick även med mig en söt men ganska enkel tröja hem. lite tråkigt att så fort jag kom hem och skulle testa det nya schmpoot så börjar det åska och blixtra.. då ska man inte duscha ju för det kan vara farligt. får hoppas att det lägger sig snart.

snart kommer min fina simon hit & kan säga att det behövs. kan behöva en varm kropp att ligga och gosa med en kväll som denna, speciellt när vädret är som det är. regnar, åskar och blixtrar som bara den. perfekt mys och filmkväll med andra ord ju?

vad hittar ni på eller vad har ni hittat på denna söndagen? :)



.

hejsvejs på er :) hemma nu igen från min första arbetsdag. gick ju bättre än jag trott? fan vad skönt! fick stå lite i kassan, servera, plocka av bord, lite diskande osv. har nu provanställningstid på 6 månader, perfekt ju? innebär att jag har det jobbet i 6 månader iallafall och kan liksom inte bli av med det. så har det säkrat under de månaderna kan man säga :)

blev hämtad av mina fina föräldrar och så fick jag god mat serverad av dem när jag kom hem. riktigt skönt :) så det första jag gjorde var att ta en lång och skön dusch sen åt jag lite gott då som sagt. nu ligger jag nerbäddad i min säng och njuter till fullo. hade dock kunnat önska mig lite gosigt sällskap, men icke! får bli imorgon! :)

drar iväg nu på första arbetsdagen




önska mig lycka till!

21 maj

godmorgon på er alla :)

hade en mysig kväll igår hemma hos malin och marcus, blev mycket snack och skratt. sen åkte jag och simon och hämtade adam och amanda som precis kommit hem från prag, och sen åkte vi upp till sjukhuset... men kvällen avslutades med mig och simon hemma hos mig och jag somnade så gosigt.

idag ska jag på min första arbetsdag på nya jobbet. eller ska inte jobba så mycket, utan mer lära mig lite småsaker som man bör kunna där och så. så att jag är fit for fight när jag väl börjar, hehe.
men det känns jätte bra, dock lite nervöst nu såhär innan. men det är väl egentligen bara bra att man känner lite pirr i magen inför sin första arbetsdag? börjar klockan 17.00 så det är ganska skönt det också.

har precis ätit vattenmelon och jordgubbar, så undertbart gott det är! skulle kunna leva på goa frukter och bär.

jahapp, då ska jorden gå under om 1,5 timme. inte så kul ju? ungefär då står jag och väntar på bussen... haha! nä skämt o sido, jag tror ej det kommer hända. varför skulle det? massa människor har sagt massa olika datum osv, det är bara att vänta och se. den dagen det händer, då händer det! inget vi kan göra någonting åt. men att det skulle hända idag, inte en chans.. eller vad tror ni?

.

sitter hemma hos simon nu från att ha varit ute och ätit. det blev Big Buddah och båda tog jätteräkor i ngn lite halvstark sås och jag tog ris medan han tog stekta nudlar. mums! vi ska snart iväg och köra hem till marcus där även malin är. blir en mysig kväll med lite spel och snack och lite såna saker. skönt att inte gå ut ikväll, vilket jag knappt gör längre. faktiskt skönt att ha mysiga hemmakvällar också. dock kommer det snart bli lite ändring på det med tanke på studentveckorna, balen osv. men det gillas ;)

imorgon blir det min första jobb dag på nya jobbet och är lite nervös om jag ska vara ärlig. hoppas jag inte gör bort mig allt för mycket ;) haha. nä får hoppas att det går bra!

simon sitter och spelar lite gitarr nu, mysigt! så ska gå och pussa lite på honom nu...

:D

firar mitt nya jobb med ett svettigt gympass för att sedan äta en god måltid med min fina pojke i stan och avsluta kvällen med bio med simon, malin och marcus. mysig fredag! tar kanske några foton senare. får hoppas att ni får en bra fredag, oavsett hur ni väljer att spendera dagen :)

går det bra nu eller?

det "hemliga mötet" jag var på i onsdags var på en anställningsintervju. och fick reda på idag att dem vill ha mig!!!! så jävla lycklig jag känner mig nu!! min framtid efter studenten är räddad. fan vad jag mår bra nu! :D:D:D:D

efter att ha sökt över 50 olika jobb, så svarade en att jag skulle komma på en anställningsintervju och där fick jag jobbet! :D asså åååååååh, kan inte beskriva min lycka i ord!


20 maj

godmorgon :)

hoppas ni har sovit gott! jag hade lite problem inatt med att sova om jag ska vara ärlig. första natten jag sov med min hårförlängning ju & det kändes lite..ehm..speciellt! men vaknade nu vid halv 10 och tänkte göra lite frukost till mig och  min fina pojke som för tillfället ligger och sover så fint. sen blir det att åka till skolan för att ha ett prov kl 12.40.. sen slutar jag igen ;) skönt!


godmorgon sofia ;)

skoltrött till max

varför ska det vara så in i h*lvetes svårt att plugga när man egentligen behöver göra det mer än någonsin?

varför har jag så svårt för att fokusera mig?

varför ger lärarna mer uppgifter/prov/inlämningar att göra under den sista skoltiden än vad de har gett under hela gymnasiet i princip?

varför finns plugg?

varför finns skola?


åh är så trött på detta nu. är så trött på att läsa ur en bok i hopp om att förstå allt. är så trött på prov. är så trött på inlämningsuppgifter. är så in i helvetes trött på att plugga. studenten, du är välkommen!

19 maj

hann vara hemma i ca 30 minuter, sen blev jag hämtad av simon. han tyckte vi skulle sova hemma hos honom, så då tänkte jag, ja varför inte?

brukar nämligen alltid bli så att vi sover hos mig, framförallt på vardagarna. och varför det? jo för att jag tycker att det är smidigast så.. haha! nä men han har ju bil osv, det har ej jag. har ej ens körkort. så duktig är jag ;) drf är det lättast om han sover hos mig, för jag börjar i princip alltid tidigare i skolan än vad han börjar på sina arbeteten (han har 2 jobb) . så nu vet ni varför jag hellre sover hemma hos mig med honom på vardagar :)

gjorde ju som sagt hårförläning idag och det känns bra, förutom att jag tyckte det blev lite för långt osv. men det ska jag fixa till imorgon, så då blir det säkert bra, får jag hoppas iaf! :)

hur har er dag sett ut?

min började med skola, sen blev det att gå lite i stan med märta, som förövrigt har blivit brunett nu och är så snygg i det !!! sen träffade vi på emma i stan och tog då en fika med henne. sen gick jag till frisören och fixade håret, var där i 3 timmar ungefär sen åkte jag hem. hann vara hemma i ca 30 min sen blev jag hämtad av simpa.

tadaaaaa


äntligen hemma, efter att ha varit hos frisören i ca 3 timmar.. tror inte jag behöver säga vad jag gjorde där?

my dag

godmorgon på er!
sovit gott inatt? det har jag gjort iallafall, lite för gott då jag råkat försova mig lite. har en del helt sjuka drömmar också för den delen. haha! jaha, vad händer för er idag då? själv ska jag nu snart ta mig till skolan för att i princip plugga finansiering & kalkylering hela dagen, låter väl roligt? har prov i det i eftermiddag nämligen.

kl 15.15 ska jag befinna mig hos en frisör för att göra en ganska så stor förändring. så nu vet ni det och behöver inte undra över det längre ;) hehe undra vad det kan vara? jag längtar iallafall och håller tummarna för att det ska bli bra! :D wie

regnigt och tråkigt väder ute, sjukt trisst och man blir typ helt deprimerad, det är trots allt den 19 maj? vart är solen liksom?

prick en vecka till balen idag! och då får vi ju verkligen hoppas att vädergudarna är på bättre humör så vi får strålande sol och fint väder =)

nej, måste gå nu. men ni får ha en underbar dag så hörs vi lite senare :)

:D:D:D

då tackar jag för mig för idag och säger godnatt. blev inte plugg för 5 öre, men får ta igen det imorgon.. hjärnan är helt överbelastad för tillfället känns det som, så mycket tankar på en och samma gång och så många olika saker att hålla reda på. säger därför godnatt nu och hade tänkt sova otroligt skönt inatt :)

får se om jag stöter på en sötnos imorgon på bussen på morgonen imorgon igen, eller vad säger du nicole? hahahahahahahahaha...

okej måste berätta lite snabbt för er.. satte mig på en grön stadsbuss för att ta mig till skolan, bussen var i princip full förutom en plats (som jag iaf kunde se) och då satte jag mig givetvis där för hatar att stå upp i bussarna med tanke på hur chaufförerna kör när det är stressigt på morgonen. utan att riktigt tänka på vem jag skulle sitta bredvid så säger mannen som jag då satt mig bredvid att jag får en tidning av honom, sen börjar konversationen:

han- Hejsan, studerar du eller arbetar du?
jag- jag studerar
han- okej, jag ser det. jag kan se sånt.. (man bara okej?)
jag- hehe (litet sånt falskt skratt som man bara ger ifrån sig för man ej vet vad man ska svara riktigt och när man är lite chockad typ om man fått ett idiot svar/fråga)
han- du är väldigt snykkt (han skulle säga snygg men kunde typ ej uttala snygg så blev snykkt. hahah)

(i denna stund började jag känna att han kändes halv skum när han bara log och sa det med näshår utanför näsan)

jag-
hah okej, tack..
han- jag är faktiskt kirurg i Bosnien, så jag har bl.a läst psykologi, matte, marknadsföring osv

(för det första varför skulle jag vilja veta och för det andra vadå marknadsföring och psykologi för att bli kirurg och för det tredje varför berättar han om vilka ämnen han har läst om och för det fjärde VAD FAN HADE DET MED SAKEN OCH GÖRA? hahah)

jag-
okej, vad...ehm.. duktigt!!
han- hihihi (skrattade som en riktig tjej)..tack!

(Sen satt vi under tysta under en längre tid, för jag tog in hörlurarna i öronen igen.)

(sen efter ett tag så frågar han om vi ska byta tidning)

(han hade när jag steg på bussen gett mig en tidning han tyckte jag kunde titta i)

sen hände väl inte så  mycket mer förutom att han sa hejdå osv när han hoppade av.  haha detta låter kanske inte alls kul, men det var så jävla fult när man satt där. blev helt paff över alla frågor och allt han berättade. skrev givetvis inte ner exakt allt han sa eller frågade utan bara litet utdrag för ni skulle få en liten uppfattning. haha
tänk er en man från Bosnien, verka vara lite halvt efter, näshår utanför näsan och världens mesigaste röst så har ni den mannen!!
 

vet att du inte klarar dig utan mig



love you 2...

sen går det max 1 minut sen så fortsätter hon att skriva:




ja, jag tänkte väl det! ;)

bilder från göteborg








.


-

ångrade mig direkt när jag skrivit att jag tänkte plugga lite. blir istället en ordentlig spa-kväll för mig själv:
  1. först och främst hoppa in i duschen
  2. scrubba hela kroppen med en scrubkräm + en sån svamp över hela kroppen
  3. raka benen
  4. duscha håret och göra inpackning med olivolja, som jag har tipsat om tidigare =)
  5. smörja in hela kroppen
  6. lägga en ansiktsmask
  7. noppa ögonbryn + färga ögonbryn
  8. smörja in hela kroppen med lotion så man blir mjuk och mysig
  9. tigga till mig lite ryggmassage av pappa eller mamma (a)
  10. äta en god måltid och sen blir det plugg..
låter väl inte helt fel? :D


kanske en liten god smoothie också? hade ju inte suttit helt fel

-

dags för lite finansiering&kalkylering plugg, låter skoj va?

inte mitt starkaste ämne, om vi säger så =)

YES!

min balklänning hängde så fint på mitt rum så jag var bara tvungen att testa den igen, senast jag testade den var för kanske 3 veckor sen. och den satt fortfarande lika bra! testade dessutom alla accessoarer till som jag ska ha (halsband, armband, skor, väska och sån sjal eller vad man ska säga) och allt kändes så rätt. fan vad underbart! :D

8 dagar kvar!


hur går det för er alla som ska på balen? är ni klara med alla saker osv?

.

jag har ett litet "problem" som jag har haft under många år nu.. och det är kramp. fattar ni hur jobbigt det är? får kramp var och varannan dag i tårna och får sen även i ben och t.o.m fingarna. det är helt sjukt. asså hatar det! får det alltid i tårna när jag t.ex. fryser eller precis har badat osv. så somrarna är inte speciellt roliga för mina små stackars tår. har ni något tips ni kan komma med som kan bota detta eller minska det åtminstonde? om ni vet att det är bra att äta något speciellt eller dricka något speciellt tillexempel, för det är minst sagt frustrerande. har testat tabletter som heter magnesium som funkar sådär. dock otroligt äckliga!
kan vakna mitt i natten och ha kramp i hela benet, menar då från ankeln upp till låret, och jag lovar er att ni som ej har upplevt detta vill INTE uppleva det. för helvete vad ont det gör. och det håller i sig till dagen efter, då det känns som om att man har världens träningsvärk på stället man fick kramp på.

usch :/ säkert ärvt det av min pappa som också har en tendens till att få kramper lite här och där. varför fick jag ärva det av honom och inte hans lätt-att-bli-brun-hy utan fick mammas jäkla bränn-dig-hy, medan min bror fick tvärtom, lätt att bli as brun och aldrig kramp....tack!! ;)

---

är det bara jag, eller är det sjukt jobbigt att sitta och bara vänta på ett svar som kan ändra så mkt på så kort tid? jobbigt som fan är det..

aja, inte mycket att göra av saken, utan det är väl bara att gilla läget.

skola imorgon från halv 9.15 - 14.15 sen jävlar :D wiho. hade dock behövt slänga in en liten solning efter skolan kanske, dags att börja bygga upp brännan lite nu innan balen. vill inte vara blek som ett spöke den dagen. och det är bara 8 dagar kvar. helt sjukt hur fort tiden går. dagen efter sätts betygen & ja jävlar vad mycket man kommer vara i skolan efter det...


jag


-

hemma igen efter ett litet möte som gick hur bra som helst kändes det som, så känner mig hur lycklig som helst. får dock se hur allt blir, men kändes som sagt väldigt bra!!!

tänkte äta lite nu snart, kolla ngn bra film kanske och givetvis plugga litegrann.

längtar jag till imorgon eller längtar jag????? :D:D:D:D:D:D åååhhh, om ni bara visste

känner att detta inlägget blev väldigt seriöst osv, haha.. men så kan det bli ibland. bloggar nog lite mer snart eller lite senare =)

-

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag

jahapp, det var ju inte så roligt?

så mycket skitsnack från en sån liten man, eller ni tror det kommer att ske?

.

hemma igen efter födelsedagskalaset :) var mysigt och blev mycket skratt, hon är för go! tänkte snart gå och lägga mig faktiskt, är sjukt trött och ska till skolan 1 hel timme innan vi egentligen börjar för att förbereda lite grejer med nicole, ska försöka få med mig bea också. vilket nog kommer gå =)

hoppas ni har haft en mysig dag allesammans & att ni kommer att sova gott inatt, för det kommer jag iallafall att göra

måste bara påpeka en negativ sak med er, tyvärr, ni är värdelösa på att kommentera saker och ting, sjukt tråkigt.. har ni tips på vad ni vill att jag ska skriva om eller någonting så att ni kanske börjar kommentera lite mer? :)

:)

möte nr 1 gick superbra & det kommer att hända någonting väldigt roligt för mig på torsdag eftermiddag :) möte nr 2 blev inte av idag utan blir imorgon istället. fan, jag som bara ville haft det gjort. men ja får hoppas det går bra imorgon istället !

nu ska jag snart iväg på födelsedagskalas till min gammelmormor, eller till min pappasmormor som jag och min bror kallat henne under hela vår uppväxt. hon blir 89 år idag (tror jag) så hon ska bli firad med presenter och god mat som vi köper med oss till henne. smörgåstårta, mums! =) man börjar verkligen märka av att hon börjar bli gammal nu, eftersom hon under hela min uppväxt varit så himla pigg och alert. tråkigt, men tyvärr blir det ju så att åren går och man orkar mindre och mindre..

.

godmorgon på er alla söta läsare :)
vaknade pigg som bara den när klockan ringde halv 7, helt chockerande faktiskt men såklart väldigt skönt. jag steg upp (såklart) och tog på mig kläder och fixade till mig lite sen tog jag bussen till skolan. vräkte ner regn, vilket jag inte tycker om! kom iallafall fram till skolan och hade 1 lektion i naturkunskap och sen den andra lektionen så var det de som hade missat eller har omprov i ett ämne som skulle göra prov där och jag har redan klarat de proven så sitter här och väntar på lite sällskap till matan, är såå hungrig nu.

klockan halv 1 har jag mitt första lilla "möte" idag vilket ska bli sjukt roligt! Sen klockan halv 3 har jag ett annat litet möte, som jag är lite mer nervös inför, speciellt hur jag ska hitta dit. bra att jag inte ens vet hur jag hittar dit.. känns ju lovande. men det löser sig väl, som jag alltid brukar tänka. håll tummarna för mig, speciellt inför det 2:a mötet :)

.


-

klockan är nu snart tio och idag har det varit en riktigt slapp dag. skulle egentligen följt med min mamma och pappa och åkt på lite ärenden och sen tränat, men de skulle vara borta för många timmar enligt mitt tycke så slutade med att jag stannade hemma istället.

har min lilla simon hemma hos mig nu, tråkigt sällskap som fan dock eftersom han ligger och sover.. tänkte hoppa in i duschen nu, kanske vaknar han till om jag frågar om han ska med? hehe... nä inget sånt snack här vaaa =) ?

skön skoldag imorgon faktiskt, 2 lektioner sen slutar jag. sen ska jag fixa några grejjer osv. LÄNGTAR! sen på en annan liten grej :) berättar imorgon (om jag känner för det då)..


:D

varit i skolan idag, var roligt att se några söta filurer som kommit hem från costa :) slutade ganska tidigt eftersom vi hade prov på sista lektionen och det gick super snabbt för min del. längtar riktigt mycket till imorgon, av 2 olika anledningar. dock inget jag vill skriva ut här idag, utan berättar det kanske imorgon kväll ;) nervös!

nästa torsdag är det bal, hur sjukt är inte det? tiden går så sjukt fort och det känns så overkligt att det är bal nästa vecka & samtidigt så sätts betygen dagen efter balen sen är man fri från skolan!!!!! ååh :D



bild från skolan idag

-

irriterad till max förtillfället för hur vissa tänker. seriöst, tappat hjärnan eller? med detta sagt så säger jag godnatt och hoppas på att jag blir på bättre humör imorgon. vilket jag inte kommer bli, men alltid bra med lite önsketänkande..


mina fobier eller saker jag inte tycker om

tänkte göra en liten sak nu för er kära läsare & det är att säga några saker som jag har riktig fobi för. saker jag antingen inte klarar av att ens titta på eller saker som jag helt enkelt bara inte klarar av:

  • möss/råttor -  detta är någonting som jag har fått sån enorm rädsla för den senaste tiden. jag klarar inte ens av att se dem på någon bild. tycker dem är så obehagliga så jag ryser i hela kroppen. nu ska ni få höra en rolig sak vartifrån min fobi kommer; från en dröm.. jag drömde en gång att det kom en mus flygandes rakt mot mitt ansikte (haha!) & sedan dess har jag haft sån fruktansvärd rädsla för de små djuren. jag kan allvarligt talat inte förstå hur vissa personer vill ha dem som husdjur, usch...
  • grodor/paddor - även på denna punkten så klarar jag inte ens av att se dem. de är slajmiga och äckliga och jag får panik när jag ser dem, även i tidningar som med punkten innan. vet inte vartifrån min fobi kommer för dessa, men måste ha varit från att jag såg dem disikeras (stavning?) för väldigt längesen när jag råkade slå över på något skumt program på tvn. får alltid upp en sån bild i huvudet när jag ser dem och mår riktigt illa då..
  • när någon drar i mina tår - haha låter lite konstiga kanske, men om någon skulle få för sig att dra i mina tår eller liksom pilla emellan mina tår (tex mellan stortån och tån som är bredvid) då skriker jag. jag hatar när någon rör mina tår, känns så fruktansvärt obehagligt så ni fattar inte. jag ryser i hela kroppen och blir typ helt kall i hela kroppen. detta låter kanske sjukt för vissa, men alla tycker olika och jag hatar detta. detta är en stor orsak till varför jag nästan aldrig går och får fotvård på salong då de alltid envisas om att dra i tårna osv..
  • personer som smaskar - kan ni inte förstå själva att det inte känns så trevligt för personen som är vid er att dels få se allt ni har valt att stoppa i munnen och dels för att höra allt dubbelt så högt när ni tuggar med öppen mun. jag hatar om man tillexempel sitter och tittar på en film tillsammans med någon, och den personen sitter och smaskar med tillexempel tuggummi eller kanske godis etc. det är det värsta jag vet! tugga med stängd mun, hur svårt känns det? ta inte in så mycket mat om du inte klarar av att ha munnen stängd!
  • mörker - förmodligen min största fobi. jag hatar att vara ensam i mörker. sover alltid med en lampa eller tvn på bara för att slippa mörkret. mörkret skrämmer skiten ur mig, vet inte varför men det har alltid gjort det. skulle aldrig någonsin få för mig att ens gå upp på toa ensam om jag skulle vakna mitt i natten och vara i behov av att gå på toa, SÅ illa är det.
  • personer som försöker framstå som någon de egentligen inte är - kan handla om allt från hur mycket pengar de har när de i själva verket inte har det, hur många vänner de har när de egentligen är helt ensamma eller personer som försöker spela en slags roll för att de tror de ska få fler vänner eller vad nu än anledningen kan vara.
  • otrevlig personal - det är deras arbete att möta varje kund på bästa möjliga sätt, så varför väljer vissa att göra raka motsatsen; bete sig otrevligt mot sina kunder och gör inte minsta lilla för att ens lyfta mungiporna. de tjänar ingenting på detta beteendet, snarare tvärtom. det får en att inte vilja gå tillbaka till den butiken något mer ju? konstiga personer, skaffa något annat jobb kanske?

:D

sitter och avnjuter en god tallrik med färsk ananas och jordgubbar. är det gott eller gott? :D jag hade kunnat strunta i all form av mat osv och leva på det istället. SÅ gott tycker jag att det är ;)

imorgon är det skola igen sen veckan därpå är det balen. redan! så sjukligt snabbt tiden har gått asså! helt stört! men såååå underbart! vill bara slippa allt plugg vi har i skolan och ta studenten! längtar som en gris

-

göteborg var helt jävla underbart! blev en hel del shopping och en riktigt bra kväll/natt i fredags med massvis av goa drinkar. det gillar vi! fan vad vi har haft det bra asså! vi hade otroligt mycket tur med vädret också, det föll inte en endaste droppe regn under vår vistelse i göteborg och allt flöt på som bara den förutom när vi skulle ta oss hem från utestället vi hade varit på i fredags. haha men det behöver vi inte ta här.

när vi sen hade kommit tillbaka till helsingborg igår kväll så kom min finis och hämtade mig och så körde vi iväg och åt sen direkt hem till honom och hade det mysigt. somnade helt underbart igår med simons armar runt om mig och jag kände mig som lyckligaste tjejen i världen. vaknade inte en sekund under hela natten, såå skönt! vaknade sedan och då blev det nyköpta frallor och sen kom pappa och hämtade mig. har nu varit hemma i någon timme eller så och borde ta och plugga lite, har 2 prov imorgon, eller egentligen 3 men de kan jag inte göra faktiskt..

bilder kommer in senare när jag har ork. blev mest foton från när vi var ute på utestället.

sofia

idag har jag faktiskt namnsdag ;)


"Kvinnonamnet Sofia, Sophia är av grekiskt ursprung och kommer från ordet sopheia (sofia)som betyder "vishet", "skicklighet".

En variant är Sofie eller Sophie.

Namnet var mycket populärt i slutet av 1800-talet och början på 1900-talet. Även under 1990-talet hade namnet något av en modevåg igen. Som bäst låg det 1996 på 13:e plats i listorna.

Det finns 87284 kvinnor som har förnamnet Sofia. Av dessa har 27785 namnet Sofia som tilltalsnamn/ förstanamn. 4298 kvinnor har namnet Sophia . Av dessa har 2117 namnet Sophia som tilltalsnamn/ förstanamn.

Namnet Sofia/Sophia blev år 2001 framröstat som Sveriges vackraste flicknamn av Aftonbladets läsare."



:D



nu är klockan 21.00 och vi är antagligen lyckliga ägare av en massa nya plagg och accessoarer osv. och dessutom är vi antagligen färdig fixade inför kvällen och sitter och dricker lite gott med gott tilltugg och med med go musik (mycket gott här känner jag).

vi får hoppas att utelivet inte blir till någon besvikelse, men kan det gå fel när man har sin fina bea med sig? nej skulle inte tro det. blir alltid lyckat när vi två är i farten tillsammans. det jag gillar med henne, att det aldrig blir en tråkig stund i hennes närvaro.

hoppas ni alla får en underbar fredagskväll, oavsett om den består av hemmamys eller en galen utgång. :)


saturday



vid 17.00-tiden så går bussen hem från göteborg så är hemma igen vid 20.00- tiden och blir då hämtad av min söta mamma, sen får jag hoppas jag får lite gossigt sällskap. jag kommer antaligen inte att uppdatera bloggen ikväll utan får bli imorgon, men det hoppas jag att ni har förståelse för?

vad har ni tyckt om mina tidsinställda inlägg? bra/dåligt?

mysig dag i göteborg



precis som jag lovade i tidigare inlägg så har jag ordnat lite inlägg i förväg för er skull, hoppas ni tycker om det! just nu så har jag och bea antagligen kommit fram till göteborg! .. det var hit den "hemliga resan nr 2" var. dagen ska bestå av shopping i mängder, njua av god mat och dryck och mot kvällen ska vi ta reda på om göteborgarna är galna när det gäller utgångar. vi ska nämligen ta oss en runda i göteborg och se vad deras uteliv erbjuder. sen när ni känner oss nöjda så beger vi oss tillbaka till hotellet och sover där.

men nu är klockan som sagt 12 och vi ska enligt planeringen ha kommit fram nu. håller tummarna att vädret är fint nu så att man kan njuta ordentligt av att gå utomhus och sen njuta av massa shopping. dessutom om det är fint väder så kommer vi utan minsta tvivel sätta oss på något mysigt fik och njuta! så får verkligen hoppas att vädret inte sviker oss.

har ingen dator med mig så blir inga foton idag, utan de kommer imorgon. dessutom så kommer jag inte kunna skriva nya inlägg här, utan ni får nöja er med mina tidsinställda :) hoppas det går bra?!

vad har ni för er en fredag som denna? fredagen den 13onde dessutom! spoooooooky...

fredagen den 13:onde




nu ska jag ha gått upp och hoppas jag har gjort det också. klockan ska vara 06.00 när jag ska upp, men vet hur seg jag brukar vara så det behöver inte bli så som jag hade tänkt mig. så om de blir som planerat så har jag stigit upp från sängen och packat det sista som behövs för dagen och natten och morgondagen. spännande! ska väl antagligen äta en god frukost och fixa till mig litegrann. runt 8-tiden så hoppar jag in i bilen med mamma för att ta oss till någon statioil eller liknande för att inhandla lite mat till mig. och cirka klockan 8.45 ska jag befinna mig på knutpunkten för att möta upp bea, sen blir det en resa med henne på cirka 3 timmar. för er skull har jag ordnat fler tidsinställda inlägg så ni har lite koll på hur min dag blir, så att ni inte behöver undra menar jag. skriver då såklart hur jag tror att det kommer vara då, för med mig och bea i farten så vet man aldrig hur saker och ting slutar ;) håller tummarna för att vädret inte sviker oss idag.

ps. idag är det fredagen den 13onde, känns ju lovande?...

sötis hund

grejjen med min hund sonic (ja han är döpt efter den blå tecknade igelkotten, haha) är att så fort någon i min familj tar fram en resväska så blir han så fruktansvärt orolig och gnäller och har sig. så har han varit hela sitt liv, varenda gång någon tar fram en resväska. detta hände då såklart nu igen så fort jag tog in en resväska som jag tänkte packa inför imorgon. så fort han såg den så började han gnälla och blev typ ledsen. så nu springar han efter mig som om han vore min skugga och så fort jag la resväskan i min säng så la han sig så tätt intill den som han bara kunde. och nu när jag sitter i en fotölj så typ ligger han mina fötter. en annan grej var att när jag gick in i badrummet så följde han med mig hela vägen in och stod som en skugga efter mig även där, och han brukar aldrig vilja gå in i badrummet. det är precis som om att han är rädd för att bli lämnad eller någonting. stackars liten. ska bara lämna dig för en dag lilla sötis sen kommer jag hem igen :)

han reagerar aldrig på detta sättet om vi packar t.ex. träningsväskor eller vilken annan väska som helst, men så fort han bara ser en resväska (syftar då på såna som rullar på hjul och är i hårt material) då blir han helt ängslig och följer efter en hela tiden. det enda han vill nu är att få massa gos och kärlek & gissa vart han kommer sova inatt? ;)

han är för go min lilla gamling :)


:D

fick nyss en liten försenad födelsedagspresent av min "svärmor". simons mamma alltså :) en hel påse som var fylld med 2 parfymer, 1 mineralfoundation, en vanlig foundation, en highlithing pen, över 20 st ögonskuggor, en mascara, flera rouge och ett läppglans och allt från mary kay. knappt lycklig jag blev? :D var verkligen i behov av nytt smink speciellt mascara och mineral foundationoch och älskar nytt smink. åh! :D tusen tack <3


.

nyss hemkommen från att ha gått i stan med bea. eller först blev det att åka och handla skor med mamma, sen solade jag men SEN träffade jag bea i stan :D vi gjorde lite viktiga ärenden och nu är hon ungefär kvart i 7 och jag tänkte slänga mig in i duschen snart. för sen måste jag ta tag i att packa lite, inte för jag behöver såå mycket, men ändå. är dessutom lite hungrig så kanske ska ta och göra lite mat? kan vara bra!

.

sitter nu i skolan och har precis gjort ett prov i marknadsföring, gick bra får jag hoppas! har lunch nu snart och sen har jag 2 lektioner till efter lunch. sen tar jag helg :D underbart! blir att gå ner i stan efter skolan med bea, först följa med henne till sin frisör för hon ska göra sig fin. sen ska jag till banken och göra lite ärenden, sen ska jag följa med bea när hon ska handla lite saker och sen tror jag att jag tänker unna mig en go solning, hade inte suttit helt fel? sen blir det raka vägen hem för att börja packa lite inför imorgon. (imorgon kommer bli galet roligt)

förhoppningsvis kommer min fina simon till mig en liten sväng senare ikväll, men sen åker han hem igen så blir ingen sovis.

men fan vad jag längtar till imorgon :D:D


.

drar iväg en sväng med mamma och pappa och tänkte hitta ett par sköna somriga skor till mig :) senare blir det träning! imorgon blir det tyvärr en vanlig skoldag för min del. men sen blir det att fixa lite ärenden i stan med bea och sedan raka vägen hem och packa. för på fredag tidigt på morgonen så åker vi till en annan ort jag och bea ;) kommer bli såååååå kul!!! :D

danmark i bilder















.

hemma igen nu från danmark med bea. vi har haft det såå himla mysigt. det var verkligen skönt att få komma bort från helsingborg ett litet tag. vi bodde på ett sjukt mysigt spa-hotell och åt god 3 rätters på kvällen. lägger upp lite bilder snart :) dock glömde vi att fota när vi var inne på spa-avdelningen..

:D:D

antagligen så ligger jag och bea och gottar oss i gilleleje nu i solen och har det alldeles underbart :D håller tummarna för att när detta inlägget publiceras så är det kanon väder hos oss!!!

danmark med bea

godmorgon alla söta läsare!

idag blir det som sagt skola för min del, för att ha en naturkunskapslektion. sen blir det raka vägen till att sola med bea och sen tar vi oss till knutpunkten för att ta båten över till helsingör. väl i helsingör så tar vi tåget till gilleleje (tror det stavas så?) som är en mysig by i danmark. där jag och bea ska spendera dagen med att sola och njuta av varandras närvaro och bara vara. blir restaurang på kvällen och kanske lite jacuzzi på kvällen, sen sover vi på ett hotell där över natten. sjukt mysig dag helt enkelt!

dessutom var det så längesen som jag och bea hittade på något själva, bara vi två! så det ska bli så himla mysigt och behöver lite bea-energi! :) sen har vi fredag att se fram emot också, riiiiiktigt mycket :D då väntas det ännu mer roliga saker med min lilla bea :D

snart är denna dagen slut

då börjar dagen lida mot sitt slut.. sa precis hejdå till min finaste simon som skulle upp tidigt imorgon för att jobba. har haft världens mysigaste dag, som har bestått av sol, underbart god mat & dryck och mycket skratt och även en del gos såhär på kvällen. tack alla ni söta som har gratulerat mig under hela dagen, ni är så goa! kommer somna gott inatt ska ni veta.

måste packa min lilla väska nu ikväll, för ska ha med den till skolan imorgon eftersom jag och bea ska typ direkt efter skolan till knutan för att ta båt och tåg och lite sånt smått och gott! fy vad mysigt det kommer att bli imorgon. lovar att ta en massa foto & får hoppas att bea kommer att ställa upp på en hel del foton också, hon kan vara lite blyg på den fronten ibland, hehe. 

kommer inte blogga imorgon om det inte skulle vara så att jag får för mig att göra något tidsinställd inlägg eller så..för har inte tillgång till dator på hela dagen imorgon, men stå ut så får ni se en massa härliga bilder på onsdag :D

min dag

nu kommer det snart hit några sötisar för att fira mig litegrann. slänger upp några bilder på hur jag ser ut just nu:






ska gå nu, hoppas ni får en mysig måndag! :)

.

idag är det min födelsedag och solen skiner som aldrig förr, blir man lycklig då eller? :D fick världens bästa present av mina föräldrar & min kära pojkvän, så är såå lycklig! kommer lite gäster lite senare och då blir det god mat och god dryck. perfekt väder att sitta ute och gotta sig i också. fan vad jag mår bra idag! och imorgon åker jag och bea iväg och har det hur mysigt som helst!!

nej nu kallar solen på mig & nej det blev såklart ingen skola för mig idag. tänker inte spendera min födelsedag bakom skolbänken. borde vara lag på att få slippa skolan när man fyller år tycker jag ;)

;)

GRATTIS TILL MIG IDAG, 19 ÅR !! hehe :D


så nu vet ni det..

är så trött på helsingborg, lilla staden där alla tror sig veta allt om alla och där människorna inte har något bättre för sig än att snacka skit om andra bakom ryggen. hur orkar ni? har ni absolut inget bättre än det så kan ni väl lika bra hålla tyst? blir så trött på sånt här. är så sugen på att bara dra härifrån, oavsett om det hade gällt 1 vecka eller 1 år. känner att jag behöver komma härifrån.

därför ska det bli så skönt att jag och bea ska iväg i veckan som kommer. det ska bli så skönt att slippa vissa personer och framförallt slippa helsingborg. fan vad skönt det ska bli!
när jag har tagit studenten så måste jag ifrån helsingborg lite. jag måste spara ihop lite pengar och bara ut och resa, om jag så ska göra det själv (vilket aldrig kommer hända). jag behöver lite omväxling på miljön och på människor.

ni får inte ta detta fel, det finns många personer i lilla helsingborg som jag inte skulle vilja byta ut mot någonting i världen. men det finns en hel del otroligt falska och dryga personer här också & det är dem jag syftar på att jag gärna hade sluppit. vissa är så patetiska så det är löjligt. inga namn nämnda, inga namn glömda!

jag vet att jag kanske har låtit lite negativ den sista tiden och att jag kanske har betett mig lite negativt den sista tiden, men jag lovar er att det har sina anledningar. jag mår faktiskt inte bra. skriver inte detta för att ni på något sätt ska tycka synd om mig och att jag ska få medlidande, verkligen inte!! utan jag skriver detta för att ni kanske på så sätt kan få lite förståelse för hur jag är. jag tänker inte berätta vad det är som tynger mig, men det är ett antal olika anledningar. mycket som känns jobbigt just nu & av massa olika anledningar. saker som hänt osv. men ingenting som sagt som jag kommer att dela med mig av här. men vill bara att ni ska ha lite förståelse varför jag kanske verkar lite nere,sur eller tråkig helt enkelt. förlåt för det isåfall!

det är väl en av anledningarna också till att jag vill utomlands och komma bort från allt en liten stund!!

<3

älskade du, stå ut! det kommer lösa sig, du är stark nog och vad du än gör så sluta inte tro på dig själv. min familj och många andra älskar dig, även om du har och har haft det jobbigt under en längre tid. du är världens bästa och världens finaste och jag vill inte förlora dig :'( <3

.

härligt väder, dock tråkigt med blåsten. är inte på världens bästa humör pga en anledning, men tror att det kommer bli bättre snart. ska ut och njuta lite till i solen med mina fina föräldrar och avnjuta lite vit toblerone (finns det något godare?). det tycker jag att jag är värd efter en vecka med tråkiga saker i huvudet, mycket plugg och ganska mycket träning.

ska färga håret om någon timme, hoppas det blir bra! spännande vilken färg de ska bli va ;)?

8 maj

idag blir det inte allt för mycket som händer, ska dock färga håret vilket verkligen behövs kan jag meddela! :)

imorgon är det min dag.  just nu så känns det ingenting, och det kommer det antagligen inte att göra senare heller. men jag kommer ihåg när man var liten och knappt kunde somna kvällen innan för man var så spänd och nervös inför morgondagen. kände inte ni likadant? visst, det är mysigt att fylla år men jag tror jag nog ska kunna somna ikväll ;) haha.

igår

godmorgon på er!
igår blev det inte så mkt bloggande eftersom jag var iväg hela 14 timmar igår. helt sjukt var det. stod i kö i 3,5 timme bara för att få åka på båten från danmark till tyskland. helt stört! haha. men väl framme så blev det en hel del handlande, så nu har vi verkligen så att vi klarar oss ;)
när jag sen kom hem så fick jag gossigt sällskap och somnade på bästa sätt

.

godmorgon på er alla söta :) detta är ett tidsinställt inlägg, så ni vet :) nu är det iallafall planerat att jag ska ha gått upp, men om jag känner mig själv så har jag antaligen snoozat och ligger fortfarande och sover som en stock (sover väldigt djupt alltså). ska väl ta tag i mig själv och gå upp snart. äta lite frukost och klä på sig lite kläder & göra sig redo för en biltur ner till tyskland med familjen. in till border shop och handla lite gotte inför studenten och allt som kommer att hända härnäst. tror inte att vi kommer att vara hemma alltför sent idag, utan på eftermiddagen/tidig kväll någon gång. jag vet faktiskt inte riktigt hur lång tid det tar att åka dit. vad kan det ta? 2-3 timmar kanske? eller är det för lite? haha, jag har faktiskt inte en aning, men det ska nog gå bra! tycker bara det är mysigt att åka bil, kan åka i timmar och tycka att det är sjukt mysigt. med en kudde, ett täcke/filt och go musik i öronen så går det mesta sin väg! :)

vad har ni för planer för er lördag? :)


.

nu är det inte långt kvar :D


-

vilken "livlig" fredagskväll detta blev då.. mina söta små släkt-gäster stack hem för ett litet tag sen. det blev god mat och dessert här och lite firande för mig som fyller år på måndag. yey! men sjukt tråkig ålder att fylla? ingenting händer när man blir 19 år.. faktiskt inte.. samma sak när man blir 17.. sjukt meningslösa åldrar då man bara inväntar nästa år när man fyller. när man blir 15 så får man köra moped, när man blir 16 får man börja övningsköra bil, när man blir 18 blir man myndig och får hitta på en massa grejer som att gå ut på krogen lagligt, man får köpa cigg (inte för jag röker, men ändå), man får gifta sig, man kan hamna i fängelse (inte för jag har planerat något av de 2 sistnämna alternativen, but still) och när man blir 20 så får man handla på systemet. men vad fan händer när man blir 17 & 19? -ABSOLUT INGENTING! hahah. men ska inte deppa ihop för det då det alltid är roligt att fylla år :) men ni förstår min poäng?

klockan är nu lite över halv 12 och jag ska snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon för att åka till Tyskland för att åka till Border Shop, hehe! så ska åka hemifrån redan vid halv 9, vilket innebär att jag måste somna nu om jag ska vara pigg och glad imorgon bitti. är en sån person som älskar att sova, och hade utan att tveka kunnat sova minst 12h varje natt, utan krydd! att sova ut är någonting bland det bästa jag vet, även om man kan få lite smått ångest dagen efter om man sovit för länge. men det finns inget bättre än att vakna på morgonen och känna sig helt utvilad, och nästan som en helt ny människa. håller ni inte med?

godnatt på er alla iallafall & jag hoppas att ni kommer sova gott inatt oavsett om ni har filmkväll eller är ute och dricker och dansar och har er. (och är ni ute och dricker så kommer ni garanterat att somna gott inatt)


en bild på mig & världens bästa bea från förra sommaren <3

just face it


närhet och beröring är någonting alla människor behöver för att må bra

6 maj

vaknade vid 9 & tog bussen 9.16 till skolan, så blev lite stress med att ta på sig kläder och ingen frukost.. väl i skolan som då var vår enda lektion, så skulle vi måla eller rättaresagt fylla i en teckning på religionen.. kändes som ett skämt att man kom till sin enda lektion och att man där bara skulle fylla i en teckning.. aja, slapp lektion iallafall :D haha

direkt efter skolan så åkte jag och nicole och solade på turns, kostar 30:- för 30 minuter där, helt sjukt billigt ju? och de solarierna tar riktigt bra så man får mycket färg av dem, skitbra ju! solar man i stan så kostar det ca 60:- för 20 minuter.. så det är riktigt bra att sola på turns. finns dock en nackdel med det stället & det är att det inte finns någon fläkt där så man lökar typ sönder. (lökar=svettar för er som inte vet)

när jag solat klart så kom mamma och hämtade mig & så följde jag med henne för att handla lite inför helgen. väl hemma så hjälpte jag mamma lite med maten inför ikväll för vi ska snart åka iväg och träna så hinner ej fixa det senare. ska bli skönt att träna idag, även om jag har extremt ont i magen.. men det hjälper faktiskt att röra på sig när man har det.

ikväll blir det gäster för mig hemma hos mig, eftersom jag fyller år på måndag. sjukt hur snabbt tiden går, kändes som om att jag nyss fyllde år...

ja, det var lite om min dag :) skriver antagligen mer senare!

hoppas ni får en sjukt bra fredag!

.

nu är provet gjort & det gick ju...bra... fan! sitter på sista lektionen nu som är naturkunskap och vill bara hem! slutar vid halv 4 någonting, istället för senare som vi faktiskt skulle ha slutat så det är lite positivt ändå.

.

hejsan allihopa =) sitter nu i skolan och har precis haft lunch, någon taco-wannabe måltid typ.. väntar nu på att ha prov i finansiering & kalkylering vilket inte kommer gå bra då det ämnet är ett ämne som verkligen vill göra allt för att göra det jobbigt för huvudet. det är ett sjukt svårt ämne!

men nog om det nu. efter skolan blir det att åka hem och ta något smärtstillande då min mage gör så fruktansvärt ont. det jobbiga är att jag inte har någon typ av tablett med mig (syftar då på alvedon, panodil eller dylikt för er som inte förstår) och det är ganska så jobbigt eftersom min mage typ skriker att den har ont. haha :( usch. min roliga vecka denna veckan, så det är väl därför. så nu fick ni reda på det också, trevligt va? :D

ikväll blir det att träna och att hjälpa min gammelmormor med ett par saker sedan blir det väl antagligen lite plugg också, som alltid nu för tiden känns det som. (får dock se hur mkt jag kommer göra idag)
har ni några tips på vad man kan göra för att få bort sin smärta i magen om man inte har tillgång till tabletter?

home again

äntligen hemma efter att ha varit iväg och tränat. jag var ju som sagt as taggad innan på att träna, men när jag satt i bilen påväg till träningen så slumra jag till ett flertal gånger, bra där ja! tog mig iallafall till gymmet och körde powerwalk på löpbanden i 1 timme med ganska hög lutning, så jag känner mig nöjd. efter att jag var klar så blev det en god smoothie i baren som dom har där, sjukt gott efter faktiskt! :)

har sen jag kom hem, suttit och laddat ner lite låtar, ska bara försöka få in dem i min ipod nu. bara jag som har stora problem med att fatta allt med iTunes osv? lika stora beskymmer alltid oavsett om den gäller min kära iphone eller ipod.. varför ska det vara så komplicerat? var mycket lättare för några år sen när man hade sin gamla sony ericsson när man skulle lägga in låtar. då la man bara in dom i en mapp så var dom helt plötsligt i mobilen. nu däremot så måste man synkronisera (stavning?) och har man otur så blir det inte bara så att låtarna inte kommer in utan det kan även hända att man förlorar allt på mobilen.. usch! haha är så oteknisk av mig.
men ska iallafall försöka få in mina låtar jag har laddat ner i min kära ipod till träningen och även till när jag och bea ska iväg nästa vecka. hehe :D lär behövas då!

men ska inte tråka ut er med hur jobbigt jag tycker allt är med itunes, ville bara säga det ändå ;)

måste försöka lite nu, sen blir det snart sängen då jag är trött som bara den!!!  :)



.

nu blir det snart att åka iväg och träna, det ska bli såååå skönt!! tror att jag kommer att köra en hel del cardio idag (går till mestadels ut på att bränna kalorier & fett). känner att det behövs, både för min kroppsskull och för att få ut en del aggressivitet! finns inget bättre än att lyssna på go pepp musik och bara träna så man knappt orkar stå efter, då känns träningen lönsam! vad tränar ni helst?



2 bilder på slitna mig nu.. "glad & humöret är på topp" :)

-

sitter i skolan och inväntar min sista lektion, slutar runt halv 2 vilket är otroligt skönt! blir direkt hem för att plugga & sen blir det träning ikväll, skönt! ledig på fredag också, vilket gör att imorgon blir som en fredag ungefär, så jäkla skönt! :D blir en del roliga saker till helgen som ska inhandlas också!

har inget vettigt att skriva, mer än att jag är skoltrött som vanligt & bara vill ta studenten. (känns som om att jag säger det i vart och vartannat inlägg)


en gammal bild

.


lovely

Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
498:- @have2have.se & dom måste bli  mina

.

jag klagar inte på att få lite massage av mamma nu, perfekt avslut på en tisdag som denna :D
massage är nog något av det bästa som finns, speciellt för mig som ofta får små knutor pga spänningar och stress osv..


jobb jobb jobb

lite smått panik att jag tar studenten om 38 dagar & att jag inte har någon jobb, kommer få gå arbetslös & hur kul känns det? har sökt som en idiot men ingen har ens erbjudit en arbetsintervju. blir sjukt depp på detta då jag faktiskt är i behov av ett arbete känner jag. så om någon av er som läser, känner någon eller vet någon som behöver personal, säg till mig! så vore det otroligt uppskattat från min sida.
för har som sagt lite smått panik över detta..


:)

Marot halsbandsväska Brun
549:-
Lorie halsbandsväska Brun
635:-
Sammets väska med resår
399:-

några söta mobilväskor från http://webshop.vintagebyfe.com

.

saker & ting är fixat med bea nu, hur skönt som helst. sitter & väntar på min sista lektion nu som är livskunskap. blir sedan raka vägen hem och plugga. känner mig helt slut i kroppen och hade bara velat ha en lugn eftermiddag egentligen, men så fick de ju icke bli.

:D

hade världens mysigaste natt & morgon... somnade & vaknade på allra bästa sätt!!!

sitter iallafall i skolan nu & klockan är 09:40 ungefär, har naturvetenskap och sen har jag rättskunskap SEN blir det en håla på 2.5timme för att sen ha en lektion, "kul".. dock ska jag och bea fixa lite saker inför kommande vecka så tiden kommer att gå snabbt, gotte! :D

.

klockan är nu snart halv 6 och jag skulle egentligen ha stuckit och tränat, men mitt humör satte emot. mår som sagt inte så bra, så simon är påväg hit istället för lite gos. precis vad jag behöver!  Så kommer inte att skriva mer idag..


:D

7 dagar till jag fyller år

8 dagar till jag & bea åker till hemlig ort nr 1

11 dagar till jag & bea åker till hemlig ort nr 2

26 dagar till balen

39 dagar till studenten


såååååå underbart!!!!!

-

att man är besviken på vissa, det är väl bara milt sagt...

..

studentbil med bea från stan hem till rydebäck efter vi sprungit ut från kärnan och åkt flak några varv, är nu fixat. såå underbart !!! :D får hoppas på bra väder den dagen nu bara! :D


..

sitter på min sista lektion nu & känner en viss jobbig känsla inuti mig. hoppas denna känsla går bort senare mot kvällen, vilket jag tror att den kommer göra pga ett antal olika slags anledningar.

har religion nu och går igenom religionen Wicca, en lite nyare religion.
vill bara hem nu, bort från skolan och bort från vissa personer. fyfan vad jag vill ta studenten nu! nä måste försöka komma på bättre humör nu.. hejhopp!

2 maj

godmorgon, har ni sovit gott? själv sov jag som en prinsessa inatt, vaknade inte en endaste gång och fick hela 9 timmars sömn, helt jävla underbart!!
när jag vaknade och tittade ut så såg vädret helt underbart ut, MEN när jag sen gick utanför dörren så frös jag som fan. sjukt hur kallt det var ute, var tog värmen vägen? tråkigt att den har försvunnit :( får hoppas den hittar tillbaka till oss snart :)

sitter i skolan nu iallafall och min lektion börjar om 10 minuter, har då livskunskap. det är ett ämne där man i princip bara diskuterar med varandra om relevanta och icke relevanta saker och så har vi haft en muntlig redovisning och ska ha en skriftlig inlämning. mycket om livet och så. ett väldigt skönt ämne med andra ord :)

7 dagar tills jag fyller år är det idag dessutom :D


me & baby <3

-

nu tänkte jag säga godnatt och hoppas att ni sover så gott inatt, det kommer jag garanterat att göra iallafall. börjar 10.10 imorgon dessutom, så det är också ganska skönt! 
 
natti natti :)


-

klockan är nu ca 23:15 och är så trött och sliten så jag somnar vilken sekund som helst. älskar att jag nyss blev påmind av bea att vi har prov imorgon, då hon frågade om jag hade pluggat någonting till det.. hade HELT glömt bort det jä*la provet. ååh. tänker aldrig i hela mitt liv försöka plugga in det nu heller, utan det får gå som det går. (alltså åt helvete).. orkar inte med allt i skolan som vi har nu, åh. men nästa månad så slutar vi. SJUKT ELLER VAD? men helt uuuuuuuuuuuuunderbart!!!!!! :D :D


.

min dag började med att jag vaknade vid 1-tiden och då fick jag snabbt klä på mig och så traskade jag,amanda,martin och simon iväg till affären för att handla mat. tänkte vi.. men icke sa nicke så affären hade en stor fet skylt där det stod "1 maj är det stängt" .. mmmh, härligt tänkte vi att vi inte skulle få mat när vi var lite smått bakis och otroligt hungriga. men till vår stora fröjd så såg vi att pizzerian öppnade om 30 minuter så då väntade vi tills de öppnade och gick direkt in och åt sen. snacka om att det var gott att äta då.

gick sen hem till simon och jag hoppade direkt in i duschen, håret luktade inte speciellt gott från gårdagen. sen låg jag bara och gosade med min fina simon hela eftermiddagen framför tv och duntäcke, mysigt! blev hämtad av mina föräldrar vid 6-tiden och ska bara ta det extremt lugnt idag. bad mamma göra pannkakor så det ska hon göra nu, hehe ;)

hur mår ni? är ni bakis idag?

jag älskar dig




1 maj

helt underbart att maj nu är här och en massa roliga saker händer nu framöver. dock vände vädret samtidigt som det blev ny månad, regnigt och jobbigt väder. men får hoppas det ändrar sig snabbt igen så vi får tillbaka vår älskade sol.

valborg igår då ja, det var sjukt lyckat för min del. hade först lite förfest hemma hos mig med massa olika lekar, goa människor och mycket dricka.. när klockan blev omkring 11-12 så drog en del in till stan, medans jag och några andra stanna kvar för att plocka undan hemma hos mig då mina föräldrar skulle komma senare, och sen drog vi på hemmafest i gantofta för zenia fyllde 20 år. där var det väldigt trevligt och när klockan blev omkring 4 så beslöt vi oss för att ta och sticka hem.. hade en "nykter" pojkvän att ta hand om, men det var bara kul eftersom han aldrig dricker typ haha. dessutom filmade jag honom en del när vi kom hem när han visade sin absolut finaste sida, hahahaha...

bilder lägger jag in senare, ingen ork till det nu. hoppas ni alla hade en fantastisk valborg, för det hade jag!

RSS 2.0