29 juli

Myser med världens finaste vän just nu och sen blir det utgång


20 juli

Hej på er!! Hoppas att ni mår bra, det är ju trots alla fredag idag :) idag så jobbar jag från 6-17, så det blir ett lång dag på jobb. Vilken tur att jag älskar mitt arbete dådå ;) jag tycker att ni alla ska ta och komma och träna på mitt jobb (Råå Puls). Man kan få en gratis provvecka när som helst :)


19 juli

idag har jag jobbat 8 timmar, sen somnade jag en timme när jag kom hem och nu ska jag dra och träna. Döda mina ben litegrann och även mycket cardio. Är sjukt trött egentligen men vet att jag kommer tacka mig själv när jag har tränat klart. Man ska aldrig tänka för mycket för då slutar det bara med att man stannar hemma ;) man ska bara sätta sig i bilen och köra helt enkelt! Hörs senare


18 juli

Idag har jag hunnit jobba, träna 1,5 timme, ätit lunch och nu ska jag snabbt in i duschen innan jag ska köra mamma till hennes jobb och sen träna igen ;) gott är det! Vi får pratas vid senare, sålänge bjuder jag på en bild ifrån helgen:


12 juli

Äntligen fungerar det att skriva från mobilen igen, tog sin lilla tid.. Idag har jag jobbat och efter jobbet blev det en timmes cardio träning och sen 30 min styrka på det, kändes riktigt härligt! Vädret suger fortfarande som vanligt, men man har nästan vant sig tyvärr. Lär inte bli mycket solande denna sommaren. tur man har ett jobb iallafall. Nej, jag har inte tid att skriva här nu, ville bara mest berätta att det fungerade via mobilen igen så att det lär dyka upp inlägg nu lite oftare.


3 juli

 
gammal video, men hur söt är den inte? är hundmänniska framför kattmänniska, men denna sötnosen hade man ju bara velat ha. sååå söt!

3 juli

 
 
så jävla bra!!
 

3 juli

godmorgon på er, antar att de flesta av er nyss vaknat? själv så har jag jobbat och ska ta och äta något om någon timme, sen vill jag hinna träna innan jag ska jobba ikväll igen. tråkigt väder ute, regnar och har sig. vart är solen? det är faktiskt juli nu..
 
ska försöka sova en liten stund nu innan jag ska äta lunch, fick inte mycket sömn inatt pga att jag inte alls kunde somna och vaknade till hela tiden. känner mig typ stressad och orolig? säkert därför. men vi hörs senare
 

2 juli

 
har lyckats få över mina bilder från mobilen till min dator nu, så här är en bild som är tagen för några dagar sen. har handlat en hel del kavajer och jackor i härliga färger den senaste tiden. här är ett av alla köp. vill ni att jag ska visa bilder från senaste tiden? midsommar osv? eller ska vi blicka framåt och att jag visar sånt som händer nu istället? säger ni inget, så blir det heller inga bilder. så det är upp till er!
 
godnatt, nu måste jag försöka sova. klockan ringer 04.50, så får hoppas att jag somnar snabbt!!

2 juli

hade en bra helg, både lugn och inte lika lugn. i fredags blev det lugnt och i lördags blev det fest. mådde som jag förtjänade i söndags, sov till 16.00 (haha sjukt), så det säger väl en del. jag skiter förresten i det här GI/lchf saken, hemskt var det. nä, bättre att hålla sig till vanlig kost för det är i slutändan det som funkar en längre tid. andra dieter osv kan man tröttna på och då kanske det slutar med att man sitter där och vräker i sig en massa skit istället. jag måste bli bättre med träningen bara, så ska det nog bli bra allting.
 
har jobbat idag, sen var jag på ett IW-pass (indoor walking) och svettades i 45 minuter, sen körde jag hem och gick en promenad med min hund på 45 minuter. känner mig lite seg i benen nu och väntar på att pappa ska komma hem från sin träning så att vi kan äta lite mat. det är bara han och jag hemma denna veckan, så då kan jag gott vänta på honom så man slipper sitta och äta helt själv. sen är det väl dags att gå och lägga sig typ, går upp 05.00 imorgon som vanligt och efter jobbet blir det träning, får se om jag hinner med något pass på kvällen sen också. hade varit skönt!
 
appen på mobilen funkar fortfarande inte, och det är på min mobil som jag har alla bilder. så tyvärr får ni klara er utan de bilderna, de får komma upp så fort den funkar igen.
 
nu ska jag shoppa lite på nätet !!

RSS 2.0