18 februari

Vilken mysig helg vi hade i Göteborg. Massa shopping, god mat och mys. Sen avslutade vi fredagen med att äta på en go restaurang och sen en runda på stan. Grym kväll, hade så fruktansvärt roligt! Vi var väl inte lika pigga dagen efter, men så värt det ;)


15 februari

Nu har jag jobbat klart och nu ska jag möta Linnea i stan på en tidig lunch innan vi beger oss till staden där alla heter Glenn (Göteborg alltså). Där kommer vi shoppa hela dagen, äta gott och avsluta kvällen med en go utgång. Mår vi någorlunda bra imorgon så blir det även shopping då innan vi åker hem. Är hemma ganska så sent imorgon kväll. Sen blir det jobb på söndag. Hoppas ni får en trevlig helg, för det ska verkligen jag ha iallafall!


11 februari

Har precis kommit hem från dagens första pass på jobbet, ska tillbaka klockan 16 igen. Ska äta något litet nu, sen ta en powernap.


10 februari

Hade en sjukt rolig kväll igår. Jessica hade fyllt 21 och hon firades ordentligt igår. Idag känner jag mig inte som en människa, men vad gör det?


4 januari

Idag har jag kört 2 timmar cardio sammanlagt och även lite mage. Allt det med Jessica. Har även hunnit mysa hemma hos henne emellan träningarna och även hunnit med en sväng inom väla. En bra dag med andra ord. Sjukt taggad inför lördag, då ska Jessica firas ordentligt!!




3 januari

I fredags efter att jag hade jobbat och tränat, så skulle jag och mamma ut och rasta farfars hund. En sak bara, hur jobbigt måste det inte vara för henne att se? Haha


3 januari

Har jobbat hela helgen och ligger nu i min säng, hur trött som helst. Så ska försöka sova nu, så att jag vaknar när klockan ringer 04.50 när det är dags för jobb igen. Hoppas att ni har haft en fin helg



RSS 2.0