27 juni

hej på er. det funkar fortfarande inte att logga in via appen på iphonen, vilket är irriterande. någon som vet varför?

iallafall, idag har jag jobbat några timmar och sen blev det väla med emma och märta. jag fick med mig en tröja, ett halsband, ansiktskräm, rengöringskräm, ansiktsmask, body butter och hårfärg. och när jag sen kom hem så hade mitt paket som jag beställt igår kommit fram, vilket var en god doft från Victoria's Secret, "LOVE SPELL" med doft av "cherry blossom & peach", och den luktar helt fantastiskt och håller hur länge som helst. tummen upp för det!

jag känner att jag har shoppat lite för mycket på sista tiden kanske, bara denna veckan har jag gjort det 2 gånger och det är onsdag och förra veckan ska vi inte ens snacka om, men vad gör det om 100 år som man brukar säga?

nu ska jag bädda sätta på tvn och hoppas på att där går något som är intressant, sen försöka somna. ska upp vid 5 som vanligt imorgon ju.

 


24 juni

Äntligen så fungerade det att logga in här, har inte kunnat göra det via mobilen, men nu sitter jag vid datorn och här så går det. Vet någon varför? Har ju massvis med bilder från helgen på mobilen som jag vill dela med mig av, men går inte så länge jag inte kan logga in via den. Skumt!
 
Har iallafall haft en helt otroligt underbar helg. Midsommar firandet var fantastiskt ordnat och vi var ungefär 30 personer som åt och drack gott, lekte och hade roligt. Kransar gjorde vi också, självklart!
 
I lördags så blev det mys hela dagen och bio på kvällen med Simon, Vi fick dessutom lite nattbesök hos oss. Haha. Och idag har det hunnits med både väla och ikea med Simon, han köpte nya gardinstänger och jag köpte mig ett par nya skor och en sak till bilen. Sen när vi var klara där så släppte jag av Simon hemma hos sig och körde och plockade upp Bea och så körde vi hem till mig och hade det mysigt. Låg i varsin soffa och pratade om allt och inget i flera timmar innan hennes mamma kom för att hämta henne.
 
Just nu ligger jag i min säng och tänkte sätta på tvn lite och se om där är något intressant och sen är det dags att sova, ska trots allt upp vid 5.00 imorgon bitti (lär bli snooze till 5.30) för att vara på jobb klockan 6.00. Men vad gör det när man älskar sitt arbete? Älskar miljön och alla goa människor man har runt omkring sig där.
 
Ska försöka klura ut problemet till inlogg via mobil, tills dess får ni klara er utan bilder. Så hörs vi senare
 
 

19 juni

Hej på er! Hoppas ni mår prima ballerina. Själv så känner jag att jag har lite ont i halsen och jag hoppas verkligen inte (!!!!) att det är något som kommer bryta ut då jag har roliga saker som händer på fredag.

Maten går bra även om man saknar speciellt potatis och bröd. Jag har inte sett speciellt mycket förändring, något kilo eller så bara, och jag är sån som vill att saker ska hända direkt! Haha. idag blir det dock ingen träning för är lite så nu när min hals gör ont, så blir vila idag och jobb sen ikväll igen så lika bra.

En frukost jag åt i helgen (bilden nedan). Äggröra, kaffe, turkisk yoghurt med lite frön och bär. Ser större ut på bilden än vad det var i verkligheten:


15 juni

Så då! Det blev en timmes powerwalkande + lite joggning i sanden på stranden och avslutade sen med lite mag och rumpövningar när jag kom hem. Kändes väldigt bra! Sen för att ta något gott nu på kvällen när min bror krängde godis, så blev det en smoothie för min del med grekisk yoghurt och inte vanligt yoghurt för de får man inte äta. men supergott, jag älskar verkligen smoothies. Har med mig det som lunch till jobb imorgon.

Börjar klockan 9.00 så tänkte gå upp vid 6.30 för att gå en timme innan jag äter frukost och duschar för att sen ta mig till jobb. Bra start på dagen! Sen jobbar jag till 15.00. Jag tycker gott ni alla ska ta och komma till där jag jobbar och träna (Råå puls, ligger på Råå vid maxi typ)


15 juni

Förr såg en fredag ut som så att man kanske träffade några godingar på hampan för lite go dricka och äta lite gott någonstans, ikväll ser min fredag ut som så; 1 timmes (minst) promenad. Ha en trevlig fredag allihop.


15 juni

Nu har jag börjat att äta lchf/GI- mat, alltså inget socker eller mjöl. Så äter varken potatis, pasta, ris, bröd osv. Dessutom får man inte ens dricka mjölk för de innehåller mycket socker också. Ska se hur länge jag pallar, men blir sjukt motiverad när jag söker runt på internet. Det som är bra med denna "dieten" är att man liksom inte känner sig speciellt hungrig mellan de tre vanliga målen (frukost, lunch, middag) eftersom man får äta fett men inga kolhydrater. Så till middag kan man tillexempel äta en god köttbit, Bea-sås och massa sallad. Började i måndags med detta och får se hur det kommer att gå. Men är sjukt motiverad. Och att festa så mycket som jag gjort på sista tiden är bara att glömma! Jag har sagt att jag får unna mig något gott första gången på midsommar (är bortbjuden), och sen när jag är bortbjuden en annan gång i juli också, men annars är det strikt. Vill verkligen detta nu, så nu kör vi!!

Någon som har några frågor eller funderingar? Kom gärna med det då!


14 juni

Godmorgon får jag väl ändå ta och säga, klockan är ju 09.53. Jag själv har varit uppe några timmar och har redan hunnit jobba. tänkte ta mig en liten vila nu och sen får vi se vad dagen erbjuder. Tänker träna ikväll iallafall, sen så har jag lite shoppingsug också, så får se om det också hinns med. Har blivit en hel del shopping på sista tiden. Som igår skulle egentligen jag, Nicole och Emma gå en sväng bara. När vi hade gått klart och Nicole skulle iväg, så gick jag och Emma till stan. Och där slutade det med att jag handlade: två tröjor, ett linne, en tjocktröja och en transparent skjorta. Haha och jag skulle inte ens handla något egentligen. Men så kan det gå!

det bästa med att arbeta på ett gym (förutom alla goa kunder osv) är att man kan arbeta i träningskläder och träningsskor. Sååå skönt!


5 juni

Oj, här var det lite tomt. Hoppas att livet leker för er och att ni mår hur bra som helst. Jag mår bra, men känner mig konstig i kroppen. Har haft en dålig dag. När klockan ringde 05.00 imorse ville jag bara dö, var så fruktansvärt trött så visste inte vart jag skulle ta vägen. Men tog mig till jobb, såklart. Men vad tror ni den första saken är som händer när jag väl kom till jobbet? Jo, jag tappade en tavla i golvet så glasskivor låg ÖVERALLT. Inte precis så man vill att dagen ska börja kanske. Men sen flöt allt annat på ;)

När jag slutade så körde jag hem och sov några timmar, sen blev det väla, Ikea och biltema med mamma. nu ligger jag här i sängen och känner mig hur trött som helst. Så tänkte starta någon film och försöka sova.


RSS 2.0