31 oktober

Trötta mig!!! Suttit här på arbetsförmedlingen i ÖVER 2 timmar nu och har fortfarande inte fått komma in på det s.k mötet. Riktigt dåligt anser jag.


31 oktober

godmorgon på er. Hoppas att ni har sovit gott, själv så känner jag att jag har sovit för få timmar. Är iallafall pålägg till arbetsförmedlingen nu och ska på möte där, hoppas att det ger ngt! Sen ska jag hem till Bea och bara ta det lugnt, skönt!


31 oktober

jag veeeet att jag inte hat uppdaterat nu på några dagar, men händer en del just nu och väldigt många tankar i huvudet osv som har gjort att jag inte ägnat speciellt mycket tid till att skriva här i bloggen. men det kommer bli ändring på det, jag lovar. ny vecka imorgon och då nya tag! var iallafall på en sjukt rolig halloween middag/förfest och sen utgång på det. alla var så himla fina och supergod mat och dryck och massa lekar osv. dock 800 :- fattigare från utgången inatt och då jobbar jag inte ens plus att alla redan INNAN utgången hade fått i sig en hel del dryck... känns som om att jag lever i nuet och inte tänker på att pengar faktiskt tar slut om man inte jobbar? haha. sjuk natt iallafall och idag har man verkligen mått som man har förtjänat. bakis och seg som ett svin typ. men vafan, man lever en gång. problem är till för att lösas och allt går att lösa till slut ;) men nu ska jag sova, ska vara på arbetsförmedlingen klockan 11 imorgon för att prata om mina problem ;) och sen ska jag hem och mysa med världens finaste bea.

28 oktober

vaknade vid 10-tiden imorse faktiskt och åt då en god frukost med mamma, men råkade sen somna om sen igen. är jag ett hopplöst fall eller vad? hann iallafall äta lite lunch med mamma innan hon stack till jobb och fick även reda på av pappa att min nya lilla älskling är redo att hämtas ut. wiiie! en iPhone 4s, vit och fin som den jag har nu. men kul med nyare. så får mamma min vanliga 4:a istället. låter väl bra? ;) så bara väntar på att pappa ska komma hem så att han kan hämta ut den, då det står på honom så måste det vara han som hämtar ut den.

en annan sak jag måste hinna med idag är att besöka ett solarie. ska ha röd klädsel imorgon så då vill jag inte se ut som ett spöke under. det gör så himla mycket om man får lite färg på kroppen, man känner sig mycket fräschare och snyggare typ. håller ni inte med? dock är det ju inte så bra egentligen, men jag solar ju långt ifrån varje vecka, inte ens varje månad. utan någon gång då och då om det är någonting speciellt som ska hända liksom och att man då vill känna sig lite finare. sen blir det mys ikväll med fina vänner till idol och lite film. en väldigt lugn och mysig fredag med andra ord.

27 oktober

förlåt för att jag ej har uppdaterat bra idag, men jag har faktiskt jobbat. precis när jag kom till väla med mamma och hade beställt mat så ringde emma mig och undrade om jag ville jobba. och klart jag ville det! hon hade skadat sig lite så hon kunde inte göra jobbet fullt ut och därför behövde hon lite hjälp och självklart ställer man upp. så vi var först i ängelholm, sen helsingborg och sen landskrona. tiden gick superfort och det var roligt att träffa henne. så får min lilla lön imorgon av henne ;) haha. alltid gott med lite extra pengar som man inte riktigt hade räknat med. och det var också roligt att se hur har det när hon arbetar.

imorgon är det redan fredag, är det inte lite läskigt hur fort veckorna går? snart kommer man sitta här och vara 60 år gammal och ingen ungdom kvar. haha nej men typ? blir iallafall en myskväll med några finisar imorgon, och sen lördag blir det en så långt ifrån myskväll man kan komma ;) haha. som jag ser fram emot den kvällen!

27 oktober

Såg detta på blocket. Snällt?


26 oktober

glad jag blev nu när jag hittade en grej jag kan ha användning för på lördag, wie :D men ska se om jag behöver lite andra saker ändå på väla, för egentligen var det som jag nu hittade här hemma det viktiga och det jag tänkte köpa på väla. men man kan alltid hitta mer saker :D är lite smått hungrig nu och funderar på om jag ska ta och äta något eller om jag ska vänta och äta något på väla sen istället. men samtidigt så vet man aldrig hur seg bea är så vi kanske inte är där förens vid 5 eller något. så jag tar nog någonting nu ändå. frågan är bara vad..


26 oktober

godmorgon på er. klockan är nu strax efter 11 och jag har varit vaken i 30 minuter ungefär. herregud vad skönt jag sov inatt, ni fattar inte. simon sov ju också här så det gjorde väl lite ;) och sen en helt nybäddad säng, visst sover man mycket bättre då?

har iallafall gjort mig lite "frukost" just nu. en shake och ett stooort vatten med massa is. tänkte morna mig lite i sängen nu och bara mysa och titta på lite tv. riktigt kasst väder ute så då känns det så skönt att bara ligga inne och gotta sig med sina duntäcken.

lite senare idag så ska jag möta upp bea och så ska vi åka till väla för lite shopping och mys. behöver handla lite inför lördag då jag ska på middag och förfest med halloween-tema så man måste klä ut sig ;) utöver att jag måste handla det så ska det bli mysigt att få träffa lilla bea.

nej, nu ska jag titta på tv. så vi hörs lite senare :)

25 oktober

nu drar jag hemifrån för att bli bjuden på mat och sen lite teorilektion. vi hörs


25 oktober

ligge just nu i min säng, som för övrigt är nybäddad. rummet är också städat, har både dammsugit, dammat, skurat golvet, putsat, ja i princip allt man kan göra för att få det så rent som möjligt och jag är supernöjd! älskar känslan när det är så rent som det är just nu och jag hoppas jag kommer kunna hålla det såhär rent ett tag ;)

tog iallafall på lite färg på ögonbrynen och ögonfransarna så jag hoppas det blir bra. måste spola av det om någon minut och får inte glömma det så att ögonbrynen blir typ svarta !!

25 oktober

Precis ätit en supergod lunch med mamma, både nyttigt och gott var det. tänkte nu städa mitt rum lite, för det är i stort behov av det. Jag kan typ aldrig hålla mitt rum rent, vet inte om det är någon sjukdom jag har typ? Haha. nej men jag kan städa och göra det riktigt fint, sen dagen efter ligger det typ kläder överallt osv. Sjukt kass på den biten är jag. Men jag gör ännu ett försök idag ;) sen lite senare har jag blivit hembjuden på middag hos marre, mys! Sen blir det teorilektion 18-20. Hade behövt trycka in en solning idag men vet ej riktigt när. Mest pga min hy som blivit katastrof. Usch, vet ej varför! Knappt ätit något dåligt alls så det är inte pga det. har någon något tips som gör att de kan försvinna snabbt så man har fin hy till helgen igen?


24 oktober

äääe vad fan.. jag har försökt att blogga via mobilen idag och trodde faktiskt att det hade kommit fram. men tydligen inte? den appen verkar inte helt 100 om man säger så.

iallafall så kom jag hem för ungefär 2 timmar sen från att ha varit och tränat. blev 70 minuter powerwalk och det resulterade i en död sofia. åkte sen hem och duschade och åt sen lite mat. intressant va? imorgon blir det iallafall körskolan, alldeles för längesen jag var där nu och det är dåligt av mig. skärpning!

till helgen är det halloween, ska ni hitta på något roligt då? jag har iallafall väldigt roliga planer inför lördagen som jag verkligen ser fram emot. middag med ett stort gott gäng och sen blir det utgång och självklart kommer vi alla vara utklädda :D gissa vad jag ska vara?

24 oktober

3 år och 8 månader idag med min lilla simon. herregud vad tiden går fort, helt sjukt!!

bjuder därför på lite nya på bilder på oss, hehe ;)


i love you

24 oktober

hej på er. nu sitter jag här och dricker kaffe och gör en massa nytta på internet för en gångs skull ;) har sökt massa jobb, fixat lite med andra viktiga saker osv. simon ringde för ungefär en timme sen och sa att han hade fått en lägenhet, så grattis till honom. en 2:a som var jättefin. inflyttning 1 december, alltså har han ungefär 1 månad kvar hemma sen drar han därifrån ;) otroligt roligt för honom, då han har letat länge efter en med både bra läge och bra pris. så blir väl att jag får följa med lite nu och hitta inredning osv. han behöver nog en tjej som hjälper honom lite med det ;)

23 oktober

sorry för att jag varit sämst på att uppdatera, men idag har jag varit ett levande spöke typ. helt död efter inatt, haha. sjukt rolig natt, men ja sjuk! avslutade kvällen i vid 5.30 i en hård bäddsoffa med 3 andra och sov endast 3 timmar ungefär för vid 9 tiden så började alla andra i det huset vakna till och då vaknade ju jag också. helt död! sen gick jag, simon och hans kompis ner och åt på subway och tog bussen hem vid 12-tiden. väl hemma så hoppade jag och simon in direkt i duschen och sen däcka vi i sängen i ungefär 1,5 timme. sen körde han hem (bra?) och då kom min pappas mormor hem till oss för att fira mamma lite i efterhand, så då åt vi lite gott och så. sen när hon hade åkt så somnade jag någon timme i soffan och nu har jag tvingat in mig själv till min säng och kommer garanterat somna inom loppet av 15 minuter. är så sjukt trött och seg idag så vill bara sova typ. men bjuder på några bilder från inatt från min mobil:




22 oktober

Bjuder på två snabba bilder på hur jag ser ut ikväll. Sitter just nu hemma hos Marlene och dricker lite gott och har det trevligt. Blir utgång lite senare. Ha en fantastisk lördagskväll, för det ska jag ha!


22 oktober

Hejhej. Är nu påväg hem från att ha varit en sväng på väla med Simon. han fick med sig ett par coola byxor hem och jag fick inte med mig någonting alls hem. åt iallafall lite där så spenderade lite pengar iaf ;) ska nu hem och duscha och sen börja så smått att fixa sig inför kvällen.

Bjuder på en liten bild på mig nu här i bilen:


21 oktober

Började dagen med att promenera i 1,5 timme med mormor och sonic. Såå trött gamla sonic blev men fy vad skönt det var. Otroligt skönt väder faktiskt. sen slutade mamma jobba och då köpte hon med sig lite frallor hem som vi gottade i oss. Nu sitter mormor och syr åt mig, hade en tröja jag ville få insydd så den äran gav jag henne ;) och mamma står och lagar en gryta som vi ska ha imorgon, blir som godast när en gryta har fått stå minst en dag.


20 oktober

överraskningen hon fick var 1 timmes massage som var special anpassad just för henne och hon blev väldigt glad kan jag säga. När hon var klar där så bjöd jag henne på mat och sen körde vi till väla och tittade lite bland butikerna där. Fick med mig en locktång hem, ingenting jag direkt hade planerat att köpa med mig om man säger så :P haha. vi åkte sen och handlade lite och sen hämtade vi upp mormor och nu har vi nyss ätit middag och ska snart äta dessert :)


20 oktober

här får ni på ett litet ungefär hur jag ser ut idag. sitter och dricker min shake nu innan jag ska till mamma


20 oktober

idag är det ingen vanlig dag för idag är det min mammas födelsedag :) ska nu åka in till hennes jobb för att sen köra henne till hemlig destination ;) hennes present från mig och min bror. spännande! ;) det mindre roliga är att det haglar ute, vafan liksom? hoppas det hinner sluta innan jag ska ta bussen till mamma, alltså måste det hinna sluta inom 20 minuter. får väl se hur det blir med det. efter mammas present så ska hon på ett litet möte, sen ska vi mysa lite i stan och sen vid halv sju tiden så ska vi hämta mormor som har tagit bussen ner hit. hon bor i typ mitten av småland så det är en bit att åka. men det ska bli mysigt. hon stannar här hela helgen


världens finaste mamma <3

19 oktober

Godmorgon på er. Inte varje dag jag är uppe när klockan visar halv sju. Men är vaken pga att Simon sov hos mig inatt och stack till jobb lite innan sex och därefter kunde jag ej somna om. sonic kom in och gosade en stund med mig men sen började han gnälla så fort jag inte klappade honom, haha speciell hund. så gick istället upp. Har precis gjort gröt och varm choklad så tänkte ta med det in till mitt och äta i sängen och titta på "vakna med the Voice" på kanal 5. Sen bli inte allt förvånade om jag skulle somna om igen. Men då får ni tänka att jag trots allt faktiskt va uppe denna tiden och gjorde frukost och allt ;)


18 oktober

om jag inte är världens bästa syster så vet jag inte vad. har precis suttit i cirka 3-4 timmar och skrivit en skolgrej till min bror. hade glömt hur jobbig skolan var, men vad gör man inte för sin kära bror. vet själv hur mycket jag uppskattade när min mamma hjälpte mig med saker när jag hade mycket i skolan. okej, hon skrev aldrig en uppsats till mig, men hjälpte mig att klara vissa osv och framförallt komma med tips. så nu blir han glad och jag tjänade en slant ;)..

har faktiskt varit duktig och sökt en massa jobb idag också och ätit en god måltid med pappa. nu blir det bara kvällsmys och någon go film kanske?

18 oktober

jag dör så söt denna apan är. åh vad jag skulle vilja ha den. ni bara måste se klippet!!

http://existenz.se/out.php?id=41622



17 oktober

dagen började med att min mobil hade laddats ur under natten och att jag var tvungen att skriva in PIN-koden för att kunna komma in i mobilen. och PIN-koden kom jag givetvis inte ihåg så fick lite panik. sprang runt som en idiot i huset för att försöka hitta det kortet där det skulle stå, men det var att leta i onödan för jag hittade såklart inte det. så jag och pappa fick ta oss in till väla för att fixa det i Telia butiken där, men tror ni inte att just Telia butiken hade stängt då? tradigt störigt det var. men vi fixade lite presenter osv till mamma som fyller år på torsdag. sen åkte vi ner till stan för att gå till Telia där och där fixade de mitt lilla problem och min lilla älskling kunde användas igen. sen gick vi till skånetrafiken också för pappa skulle fixa tåg/buss-kort, för stackars bröt ju armen igår så han får ej köra till jobbet på cirka 4 veckor. hahah, aw. sen när vi ändå var i farten med att fixa lite saker osv så åkte vi inom Coop och handlade mat osv. dessutom fick jag ju övningsköra hela tiden, för pappa får ju inte köra nu pga sin arm så perfekt läge för mig att passa på och köra massa.

där fick ni veta lite av min dag, är så otroligt trött och seg i kroppen så hade tänkt att ta mig en lång dusch nu och bara njuta av att känna vattnet värma min kropp.

17 oktober


fin kuvertväska

@nelly.com
av: Caia Of Sweden
för: 1295 :-

16 oktober

har varit totalt död idag, därav min dåliga uppdatering. men iallafall, kvällen igår blev lyckad. började att dricka och äta lite gott hemma hos marre med fina tjejer, sen vid tolv-tiden så begav vi oss ner till stan. blev mest lila och tempel. dansade till fötterna värkte och delade en taxi till gantofta vid lite efter fyra tiden. kom väl hem till simon då vid halv fem och han var så sjukt full så jag passade på att fota honom lite, hahah.

idag vaknade jag vid tolv tiden och var så sjukt seg, men tvingade i mig lite flingor och sen kom mamma, pappa och hampus och hämtade mig vid ett-tiden för att vi skulle titta på en föreläsning på filborna. han som skulle föreläst kom inte, riktigt dålig stil, men det var en annan som hoppade in och talade istället. han var brännskadad och hade förlorat båda sina armar och båda sina ben. så sjukt! och där stod han och berättade om det, och det var riktigt intressant. några tårar föll och lite skratt kom. otroligt duktig talare och att han sedan har varit med om en sådan hemsk sak gjorde att man lyssnade ännu mer. dessutom väldigt duktigt av honom att hoppa in med så kort varsel. han tränar nämligen också på filborna så han var där idag, så det var ju ren tur att han var där när han andra inte dök upp. han som skulle föreläst svarade att han hade glömt bort att det var idag, och han bor i göteborg så det tar ju lite mer än två timmar att ta sig ner till helsingborg då.

aja, efter föreläsningen så åkte vi hem igen och åt tre rätters. inte varje dag man äter det på en söndag. otroligt gott var det iallafall. sen fick jag agera chaufför till min stackars pappa som bröt något ben i armbågen idag så han har fått gips. så då fick jag ställa upp och köra, ja övningsköra för jag har ju inte fått mitt körkort än.. och när vi väl kom hem strax efter halv nio så satt vi och tittade på lite tv med mamma och åt lite kvällsmat och sen har bara resten av kvällen bestått av att ta det lugnt och bara vara. välbehövt!


nykter kille inatt/imorse? jadå..

15 oktober

klockan är nu snart halv åtta och om cirka 25 minuter så ska jag ta mig till tåget här i gantofta för att komma in till stan och möta upp tjejerna hemma hos marre. är helt ensam hemma hos simon, för han och hans bror adam drog vid sex in till stan. så här går jag och spelar hög musik, lockar håret och sminkar mig. avnjuter dessutom en god xider med smaken wasabi lemon, den absolut godaste av dem alla. iallafall så tror jag att kvällen kommer att bli riktigt lyckad. är taggad och sugen på att träffa fina vänner och dansa och ha roligt. det sköna är att min vän vi ska hem till bor inne i stan, så bara gångavstånd när vi ska ut senare, perfekt ju!

nej, nu ska jag gosa lite med frida (simons hund, så ni inte tror att jag har gått och blivit lesbisk helt plötsligt) och sen ska jag göra några lockar till i håret, sen är det dags för mig att promenera bort till tåget. ha en fantastiskt kväll allihop!

15 oktober

Hej på er. det var mycket trevligt hos farfar igår, god mat och väldigt god dessert. vi kom hem lite efter elva och då gick vi allihopa utan hampe och la oss direkt. Han drog nämligen på fest, intressant va?

Imorse ringde klockan på lite innan elva och då gick vi upp och klädde på oss, åt lite frukost och så packade jag ihop lite saker som jag skulle ha med mig. sen kom Adam och hämtade mig och Simon och så hämtade vi daniella sen tog jag och Simon bilen och körde till maxi och sen Systembolaget. Nu har vi precis lagat mat som vi ska äta om cirka 2 minuter då det är klart. Sen känner jag faktiskt för att ta mig en liten tupplur så man orkar med kvällen! ska nämligen ut med några tjejer och då brukar det bli allt annat än lugnt ;) men de gillar vi


14 oktober

är uttråkad till max just nu. klockan är nu lite över fyra och ska iväg runt 17.45 för att först åka till nicole och hämta mina saker som jag lämnade där förra lördagen. haha, sjukt seg tjej jag är istället som inte har hämtat det än. har allt mitt smink där, min favvo parfym, ögondroppar och lite annat mys som jag behöver idag/imorgon. sen när jag har hämtat det, så ska vi plocka upp simon på vägen, sen blir det väla för att handla lite blommor och sen åker vi till farfar. vi har givetvis handlat en present också, men mamma ville att vi även skulle köpa lite blommor och vi måste givetvis handla det samma dag som de ska lämnas så att de inte blir gamla, haha..
sen blir det iallafall god mat (förhoppningsvis?) hos farfar och sen blir det att åka hem och bara ta det lugnt och försöka somna i någorlunda tid så man är pigg och glad imorgon. okej, inte för att jag inte är glad nu men ni förstår vad jag menar.

undra vad det blir för mat, jag hoppas på något gott kött, potatis och min farfars sambos fantastiskt goda bruna sås. åh vad jag hade kunnat döda för att få den. men oavsett vad så blir det nog något gott. man brukar ju inte komma därifrån hungrig om man säger så, snarare rullandes.. haha

14 oktober

vilka sjuka drömmar jag hade inatt, herregud! Men nog om det. Sov ungefär 11 timmar inatt, hehe. Gott är det. har nu hjälpt mamma lite i köket, eller om vi nu ska vara ärliga så har jag tittat på när hon bakar och lagar mat och så har jag spelat lite bra musik. Haha, duktig tjej va? Tror aldrig jag kommer klara flytta hemifrån, jag kan inte laga mat eller baka! Det är lätt att bli bortskämd när båda mina föräldrar älskar att laga mat och även när min pojkvän är kock och att jag inte får en chans att laga något. Haha, får väl leva på snabbnudlar och kanske lyxa till det någon gång med makaroner och färdiga köttbullar, haha! Det värsta är att det nog tyvärr även kommer att bli min sanning..

Hur är ni i köket? Duktiga? Era favoritrecept?


13 oktober

från detta:



till detta:



hahaha, jag fullkomligt älskar flickans energi!!!

13 oktober

har haft en väldigt mysig kväll tillsammans med familjen. tittat lite tv, unnat oss lite gott och bara myst. riktigt svensson svensson familj eller vad säger ni? haha, men jag älskar det. älskar att vara hemma och bara mysa med min familj, är så otroligt tacksam att jag har dem. men nog pratat om dem nu!

imorgon är det redan fredag igen, helt sjukt hur snabbt veckorna och dagarna går, och då blir det bara mys med familjen hemma hos min farfar på kvällen som har fyllt åt. så kvällen kommer bestå av god mat och prat hela kvällen imorgon. man får alltid så himla god mat när man är bortbjuden till sina släktingar och det älskar jag! haha. sen på lördag blir det utgång med fina tjejer och det ser jag fram emot


13 oktober

något som är riktigt störigt är att när man bloggar från mobilen så kommer inte de inläggen till datorn när man loggar in på sin blogg där. skitdåligt faktiskt! så det gör att man varken kan ändra i sina inlägg eller ta bort dem. man kan inte heller göra det via mobilen. är det inte riktigt kasst faktiskt?

aja, idag har jag och mamma varit på väla och myst. fick som sagt med mig en hårinpackning för färgad hår och en slags sprut/kräm-aktig sak som hjälper för 10 punkter. ni kanske kan se på själva den flaskan vad som står på den? där är de 10 sakerna som de hjälper för iallafall. bl.a värmeskydd och sedan bygger det upp håret, motverkar frissigt hår och går håret lent och blankt.

efter väla så kom vi hem och lagade lite god mat, kycklingsspett med pastasallad fick det bli. och sedan hoppade jag in i duschen och använde mig såklart av nya hårinpackningen och när jag klev ur duschen så testade jag den andra produkten. så får vi se om man ser någon liten skillnad redan efter första användningen. alltså jag är alltid sån, när jag har handlat något nytt så vill jag testa det direkt. det spelar ingen roll om det handlar om ett läppglans eller som i detta fallet, någon hårprodukt. är ni likadana? man vill liksom inte vänta utan bara testa det på en gång

13 oktober

Oj! Såg att det råkade komma dubbla bilder, men vet ej hur man får bort det nu via mobilen, så ni får stå ut ;)


13 oktober

Lite saker som jag fick med mig hem, inte det roligaste men mitt hår lär tacka och älska mig:


13 oktober

nu blir det väla med mamma, jag hoppas att jag antingen hittar någon topp, något halsband eller någon väska som jag kan använda mig av på lördag. alltid roligt med något nytt. detta blir inget långt inlägg för nu ska jag köra


12 oktober

precis sett filmen nu och har fortfarande några tårar på kinderna. ni måste se den om ni inte redan har sett den. visst, själva filmen i sig kanske var lite små dryg ibland, men om man tänker på innebörden så blir den så hemsk. den handlar om en tjej som snackar med en kille på internet och de träffas och de visar sig att han inte är den hon tror. tänker inte avslöja för mycket för er som vill se den. men blir så arg och ledsen av den. bara tanken att det finns sådana äckliga jävla svin ute, gör ont i mig. det är så hemskt!! åååh! någon  annan som har sett den? vad tycker ni isåfall?

12 oktober

så då är jag hemma igen. var som sagt en runda på stan med malin och det var supermysigt. vi åt först på Viva, där tog jag en räksallad och malin tog en ceasarsallad, min var sååå god! sen tittade vi runt lite bland butikerna, dock hittade jag ingenting alls och inte malin heller, förutom en liten present till sin kära pojkvän. fick sen skjuts hem av henne, så snällt :)

tänkte nu titta på filmen "Trust". någon som har sett den? har hört att den ska vara bra! återkommer med svar sen om jag tyckte om den eller inte


12 oktober

drar in till stan nu för lite lunch, shopping och mys med malin. vi hörs senare :)


11 oktober

uttråkad och överskottsenergi till max just nu, så vad sitter då bättre än ett gott och svettigt träningspass? så nu har jag tagit på mina träningskläder och tänkte sticka till gymmet, har övertalat mamma också så att man slipper ta buss. hon slutar åtta så blir ju perfekt. tar bussen bort till hennes jobb nu om ca 20 min, bussen dit tar MAX 10 minuter så det kan man väl stå ut med hehe. bara känner för att ta ut mig så hårt så att man nästan känner att man ska tuppa av när man är färdig. haha jag är störd jag vet, men ÄLSKAR känslan av att man har tagit ut sig till max verkligen, att man inte hade orkat en sekund längre liksom :D

11 oktober

nu är det faktiskt såhär att jag behöver ER hjälp. jag vill köpa ett halsband, en lite större modell med gärna flera slags "kedjor" eller delar i sig och det ska gärna vara i silver. Vilken tyckte ni var snyggast?alla ovanför finns @maisstore.se
oavsett vilket jag väljer så tänker jag ha det som ett kort halsband, alltså inte hänga ner så långt.

och tycker faktiskt att ni kan hjälpa mig att välja, räcker att ni skriver 1 som ni tycker är absolut finast och det ni tycker att jag ska satsa på ;) tar inte så lång tid och är bra för mig :D

11 oktober

Åh, vad jag hatar mig själv för tillället. när jag äntligen hittar min mobil så ser jag att "skyddat nummer" har ringt mig klockan 12.01 och "skyddat nummer" ringde mig igår också vid 10-tiden och då missade jag det även den gången. fan, blir galen när man inte vet vem det är som har velat få kontakt med en. tänk så var det något jobberbjudande som jag missade eller vad som helst? åååh. vill kunna se vem det är som har velat nå mig och på det sättet kunna ha möjlighet att ringa upp också. eller varför lämnar de inte ens ett meddelande så att man vet på det sättet? har inte fått något mail eller sms eller någonting heller.

haha någon annan som också tycker att det är störigt när man inte vet vem det är som har velat kontakta en?


11 oktober

okej jag blir galen nu. hittar inte min mobil och har stängt av ljudet på den, smart som jag är. haha åh, vafan sofia! vad gör man?

11 oktober

klockan är nu halv ett och jag har varit uppe i ungefär två timmar. har varit snäll och dammsugit och skurat golvet i hela huset idag och dessutom har jag städat mitt rum så att det är kliniskt rent. duktig tjej eller vad säger ni? vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, är riktigt sugen på att träna men mamma ska jobba kväll och pappa ska titta på fotboll ikväll = ingen jag kan få skjuts av dit. haha jobbigt läge. och ja man kan ta bussen men det tar ju sån jäkla tid & det har jag ingen som helst lust till. kanske ska ta mig en powerwalk runt rydebäck istället? tål att tänkas på.


mitt hjärta <3


10 oktober

:'(

10 oktober

dåligt med uppdaterandet jag vet, men har inte riktigt haft tillgång till någon dator och det har inte funkat när jag har försökt mobilblogga. gårdagen (lördag) var iallafall otroligt lyckad, fy vad roligt jag hade. vid 2-tiden så mötte jag upp nicole och så handlade vi lite inför kvällen på Coop Forum. allt från mat till snacks till dryck att göra drinkar med osv. sen åkte vi och hämtade upp amanda och jag hämtade lite saker hemma hos mig inför kvällen. vi begav oss sedan hem till nicole där vi började att ta varsin cider och då var klockan bara 3 haha och lagade lite mat, god? hahah.. ingen kommentar. nicole skulle försöka sig på att göra en egen carbonara sås, blev ju .. lyckat! haha. sen hade vi mysigt med ansiktsmaskar, portömningar, måla naglar, duscha osv osv. sen vid 5 tiden så kom bea också dit och hade det mysigt. när klockan började närma sig 6 så började vi så smått att göra vid oss med hår och smink osv och vid halv 7 så kom nicoles syster, mikaela och hennes två vänner. då började vi göra maten, tacos, och så hade vi en mysig middag tillsammans. efter middagen blev det massa spel och goda drinkar och vid halv tolv tiden så tog vi tåget in till stan. resten kan vi hålla för oss själv tycker jag, hahahaha. kom iallafall hem vid fem tiden och då satt jag mig i duschen och råkade somna där, lyckat sofia! ;) somnade gott i min säng sen också iallafall.

hade iallafall en riktigt lyckad kväll även om vi är ganska så sjuka i huvudet, hehe..








7 oktober

har försökt att blogga via mobilen idag, men det har inte fungerat. så jag har faktiskt inte glömt er, tekniken har bara inte varit på min sida idag.

Klockan är iallafall nu lite efter halv sju och jag kom hem för någon timme sen. Vid halv tre så blev jag hämtad av Nicole för att först köra till Landskrona för att hämta ut hennes körkort och sen så solade vi. Vet att det inte är bra, MEN min hy har blivit knas så behöver det PLUS så är jag var så blek att man typ kunde se igenom min kropp. Men får ändå inte värsta krydd färgen utan bara lite så man ser inte fejkad ut liksom.

Iallafall så var det en mysig liten tripp och när vi skulle hämta ut hennes körkort så skrattade vi så att vi höll på att dö. Haha men det räcker att jag säger det ;)

Nu har jag precis ätit tillsammans med pappa och hampe och blir snart hämtad av simon för att sen bege oss in till stan och sova i hans pappas lägenhet som inte är hemma. så idag blir det en lugn och skön fredagskväll med film och gos.

7 oktober

Tror ni jag blev glad inatt eller? Hahahah, goa poäng jag fick:

 

 


7 oktober

"tack" för att ni var söta och berättade om några goa filmer. Happ. Aja jag fixade det själv ändå till slut. klockan är nu lite efter tolv och det är fredag, vilket betyder att det är lördag imorgon :D längtar! haha. idag blir det bara en mysig dag och kväll, blir typ att vila upp mig inför imorgon.

Ska iallafall snart luncha med mamma, får se vad det blir för gott, så vi hörs lite senare


7 oktober

Okej, jag är deppig och behöver muntras upp. ge mig lite filmtips på några riktigt goa filmer som gör en glad. jag ber er!!


6 oktober

Föråt för dålig uppdatering idag, men har inte haft någon ork eller så idag pga olika anledningar. Hoppas ni förstår. har iallafall spenderat i princip hela dagen med mamma. vi har varit på väla, Ikea, lunchat, fikat, handlat mat och jag har övningskört. fick med mig ett par asfina örhängen och även färg till mina ögonbryn, så nu behöver jag ej känna mig som ett freak när jag inte har smink på ögonbrynen. Är ju blond i mig själv egentligen så allt hår på min kropp är blont inklusive mina ögonbryn hehe. så nu vet ni det. så färgade mina ögonbryn nyss och det känns super!

Imorgon är det redan fredag, så fort veckorna går. håller ni inte med? Imorgon blir det iallafall en lugn fredag med mys med Simon. och ska på dagen hinna med att träna på ett eller annat vis, sola med Nicole och luncha med mamma.


5 oktober

Precis när jag hade bäddat ner mig i sängen så knackade det på fönstret. Blev först rädd men när jag tittade efter vem det var så var det Simon. Knappt glad jag blev? Han hade dessutom med sig en film som hette "127 timmar". Någon som sett den? Handlar om en kille som fastnar mellan några klippor typ. Helt klart sevärd, men inte mycket mer än så. trodde att den skulle vara lite bättre och mer spännande faktiskt.

Nu ligger han här bredvid mig och andas väldigt tungt = han har somnat ;) så nu ska jag låta mobilen va och bara gosa ner mig intill honom.

Förresten, fick ett samtal tidigare idag som innebär en väldigt rolig sak, dels lite läskigt men MEST jäkligt roligt. Intresserade eller ska jag hålla det för mig själv? ;)


5 oktober

hade inga hål i mina tänder och allt såg bra ut hos tandläkaren, så det kändes riktigt skönt. kom nu nyss hem från att ha varit och tränat. körde riktigt hårt på löpbandet idag med powerwalk, massa lutning och högt tempo som vanligt. gjorde av med ungefär 600 kcal så det kändes bra. har varit samma visa nu i 3 dagar i rad och kommer antligen kötta mer imorgon, det går bra nu! har kommit överens om lite saker med simon också, såå taggad!! :D

ska iallafall äta middag nu med familjen, en nyttig måltid från viktväktarna med couscous och massa varma grönsaker osv. är såå hungrig så det ska bli riktigt gott. blir bara mys framför tvn resten av kvällen och ta det lugnt.

5 oktober

klockan är strax efter ett och jag har varit vaken i lite mer än en timme. Under den timmen har jag hunnit: prata i telefon, gjort gröt och ätit det, plockat ur disken och duschat kroppen och dessutom letat lite jobb. Ganska bra gjort på den tiden tycker jag.

Om lite mindre än två timmar ska jag vara hos tandläkaren, usch.. Sen ska jag handla lite saker som jag behöver mer än allt annat. Hmm vad kan det vara? och senare i eftermiddag/kväll så blir det att träna. Duktig tjej. vad har ni för planer för en dag som denna?


4 oktober

amen vafan dååååååå!! förlåt för svordomen men insåg just nu i denna stund att jag ska till tandläkaren imorgon klockan 14.50. åh, vill inte dit. jag verkligen hatar att gå till tandläkaren och hatar att de ska hålla på och pilla och ha sig i min mun. usch. och det värsta med att gå dit är att de ibland envisas med att ta in den otroligt äckliga "krämen" i munnen som smakar banan. hur tänkte dem där? många barn som tänker "åh, vad gott det skulle vara att få en kräm i munnen som smakar banan. mums. hellre det än någon som hade smakat typ choklad eller något" .. kommer ihåg att jag en gång, när jag var mindre, frågade dem om de inte hade någon sådan "kräm" i jordgubbssmak istället eller något, men det hade de såklart inte, och att jag då sa att jag tyckte att de skulle uppfinna det istället. haha. banan kan vara den sista smaken jag hade valt som "uppfinnare" att sätta på människors tänder, som dessutom måste sitta kvar i någon timme eller vad det nu är efteråt att man har fått det på sina tänder.

håller ni inte med mig?



erkänn att ni älskar min bild ;)

4 oktober

har precis gosat ner mig i min nybäddade säng. finns det något skönare när man ska gå och lägga sig, än att sängen är totalt ren och allt luktar nytvättat? nej tror faktiskt inte det. helt underbart ju. funderar nu iallafall på att titta på någon film, men alla jag har på datorn har jag redan sett, så nu tycker jag att ni kan komma med några förslag! :D

påtal om något helt annat, så tycker jag att det känns riktigt underbart att jag har kommit igång ordentligt med träningen och körskolan. vet om att jag har varit otroligt seg med körskolan och framförallt teorin. men nu jävlar!


4 oktober

Kom precis hem efter att ha varit och solat med Nicole. fan vad hemskt det var idag, fanns ingen fläkt där så svettades som bara den. Plus att jag hade tränat strax innan så det gjorde väl sitt också. Är iallafall hemma nu och tänkte nu dricka lite te och äta någon skorpa kanske och bara ta det lugnt framför Tvn med mamma och pappa. Kanske ska tigga till mig lite massage också, hehe.


4 oktober

Tråkigaste delen kvar, fordons delen...


4 oktober

Klockan 12 var jag på arbetsförmedlingen med marre för att skriva in mig. Gick bra, men tog 1,5 timme.. Sitter just nu på körskolan och ska plugga teori, såååå tråkigt det är. Men sitter här helt ensam så det är skönt. Fick med mig en macka och ett äpple av marre, så söt hon är. Så klarar mig här, har dessutom go musik i öronen så det är bra. Vid fyra-tiden så kommer mamma och hämtar mig och då ska vi åka och träna. Ska kämpa lila bra som igår!


3 oktober

Är påväg hem från gymmet nu, och fan vad jag kämpade på bra idag om man nu får säga det själv. Körde 75 minuters intensiv powerwalk på löpbandet med mycket lutning och högt tempo hela tiden. Känns otroligt bra nu. svettades som aldrig förr och darrade när jag var klar för att jag hade tagit ut mig totalt. Haha. En kille kom t.o.m fram till mig efteråt när jag satte mig ner i en soffa och berömde mig. Haha, dåligt försök på ett ragg eller så tyckte han det ;) han tyckte att jag var mer än värd att åka hem nu och äta god mat och bara njuta iallafall. Haha random kille, men trevligt att vissa är trevliga ;)

Bjuder på en lökig bild som jag precis tog på mig och min vattenflaska:


3 oktober

hej på er. klockan är nu strax tre och jag ska snart bege mig till körskolan för att göra lite teori. blir körd dit av pappa så det är skönt. sen vid halv sju så kommer mamma och hämtar mig och då ska vi iväg och träna. har inte så mycket mer att berätta för er. är död i huvudet och har inget roligt att berätta.

vad hade ni velat att jag skulle berätta om? har ni kanske lite frågor som ni vill att jag ska besvara? eller vet ni något specifikt som ni vill att jag ska ta upp? berätta för mig!
en random bild


3 oktober

tittade precis på den här filmen och jag bara MÅSTE tvinga alla som inte har sett den att se den. otroligt bra!! "Gifted hands the Ben Carson story". den är verklighetsbaserad dessutom, vilket får mig att tycka om en film ännu mer


2 oktober

Kom hem från att ha varit ute på en promenad med Bea för ett litet tag sedan. Åh, alla människor hade behövt ha en Bea i sitt liv. så underbar! vi gick iallafall runt i rydebäck och satt oss även ner en stund på en bänk. Ojoj vad mycket vi hade att berätta och få höra av varandra. Och då var det mindre än en vecka sedan vi sågs senast. Haha härligt det.

Har iallafall precis ätit en svingod kantarellsoppa med lite baguetter till med familjen och sitter och tittar på "True Talent". Vad har ni för er ikväll?


2 oktober

Herregud vad seg jag är idag! Men ska snart ut på en liten promenad med Bea, kan va skönt att få lite luft på sig. Sen blir det bara tv mys ikväll och kommer antagligen somna i ganska bra tid


2 oktober

Herregud vad trött jag är, helt död i hela kroppen. Utgången igår var okej, där "just ahead" uppträdde var det roligt, alltså inne på tivvan, men när jag stack därifrån så blev det riktigt tråkigt ute. blev mest massa prat sen, men det är ju också trevligt ;)

Ska snart äta en god middag med familjen iallafall, härligt att jag inte mår dåligt från igår utan att jag bara är seg i kroppen och bara vill ta det lugnt hela dagen.

Hur mår ni idag?


2 oktober

Blev visst utgång igår ändå, fan jag som skulle hålla mig denna helgen. Haha gick ju "bra". Rätt som det var så var vi 6 tjejer hemma hos mig som drack gott, hade hög musik och spelade spel. vid 12-tiden så körde emma några av oss in till stan, hon va nykter igår nämligen ;) väl inne i stan så gick jag först till tivvan för att titta när Adam och hans band "just ahead" uppträdde och de va gryyymma!! Riktigt bra jobbat! Filmade även dem under någon minut av deras framträdande men vet ej om man kan lägga in det här. någon som vet?

När klockan sen blev strax efter 2 ungefär så gick jag vidare mot "smeten", alltså där cardinal, tempel och lila ligger. Träffade på en god vän och det resulterade i att vi bara satt och pratade länge och sen kom även en annan vän och pratade med oss ute på den gröna bänken haha. Förlåt om mitt inlägg blir lite flummigt och att ni kanske inte riktigt hänger med i allt jag skriver men klockan är 12 och jag kom i säng vid 4.30- tiden så det förklarar väl det mesta. ringde och bad pappa komma och hämta mig inatt så slapp jag vänta på bussen liksom. Och sen när jag kom hem så satt jag mig ner i duschen och spolade varmt vatten över mig, är det fler som gör så när ni varit ute? Och isåfall, visst är de det absolut skönaste man kan göra? Man känner sig så avkopplad. Måste erkänna att jag somnade till lite då och då också, haha lätt hänt ;)


1 oktober

Jaha, då var oktober kommen och det är sjukt skönt väder! Haha älskar det! blir snart hämtad av Nicole, som precis fått sitt körkort och så ska vi köra till Nova Lund för lite shopping och mat, mys. Vet inte riktigt vad som händer ikväll det får vi se då, är riktigt sugen på utgång faktiskt men hade ju lovat mig själv att stanna inne denna helgen, hmmm. Plus så har jag inte riktigt förhört mig än om vilka som ska ut idag, men som sagt vi får se hur det blir med det. ska iallafall iväg och shoppa nu och är riktigt shoppingsugen så jag hoppas på att hitta massa fina saker.

Ni får en lite suddig bild på mig just nu:


RSS 2.0