valborg

idag är det valborg & det är strålande väder ute. dock är det eldningsförbud i skåne, så blir inga brasor vid stranden såsom det brukar vara. denna dagen kommer bli hur bra som helst, ska ha en del goa människor hos mig ikväll sedan när vi väl känner oss klara här så beger vi oss in till stan inatt och myser. kommer bli hur bra som helst.

hur ska ni fira er valborg? :D


den nakna sanningen..

underbart väder, underbar dag! snart kommer min finis hem till mig, sen ska vi åka iväg på några ärenden. blir bara att mysa idag med min familj och lilla simon. kanon! behövs verkligen kan jag säga er. behöver lite avkoppling. ska iallafall ut och njuta av de sista timmarna solen har att erbjuda för dagen. hoppas ni också får en kanon fredag! :)




bjuder på 2 osminkade bilder, enjoy!

depp.

hejhejhejhejhej...

mått skit hela dagen idag, därför jag inte skrivit någonting.. dum som jag var stack jag och tränade ändå nu på kvällen, vilket resulterade i att jag mår ännu sämre nu.. mår illa som fan och är helt deppig... ääh ska inte tråka ut er. tänkte bara meddela att jag lever liksom ;)

fredag imorgon, skönt!! 
blir bara att ta det lugnt med min simon, som jag inte träffat på en vecka. sen på lördag blir det party party. och ska bl.a träffa malin och marcus som varit bortresta i 3 månader dom jävlarna. så ska bli kul att få se deras ansikten. ska även bli hur kul som helst att träffa alla andra också som jag ska träffa på lördag, absolut! tro inget annat!

nej måste försöka få någonting i magen, knappt ätit idag och mår dåligt.. men hjälper med lite mat kanske? förhoppningsvis.. ska även plugga lite inför provet imorgon, bra att jag har börjat känner jag! ;/ åh.. ja. hejhopp!

long vs short

känns som om att jag ständigt tjatar om vilket underbart väder det är nu för tiden, men åååh det går ju inte att sluta påpeka det. helt jäkla underbart väder ju! ska grilla om ett tag och det är verkligen pricken över i:et. älskar sol och bad och skulle utan tvekan kunnat bo utomlands i något tropiskt land.. mmmh hade varit så underbart!

har iallafall varit duktig och pluggat litegrann sen jag kom hem från skolan, känns bra! har även hunnit med att fixa mina naglar, så nu är dom fräscha och fina. älskar att jag inte behöver gå och lägga tippar på mina naglar, utan att mina växer så himla snabbt av sig själv och är ganska starka också för den delen. däremot mitt hår växer aldrig!! just därför har jag önskat mig extensions (stavas det så?) på salong när jag fyller år, hoppas hoppas att jag får det också. perfekt inför både bal och student ju! såna saker gör att man känner sig så himla mycket finare. är så avundsjuk på alla de personer som har långt hår av sig själv och de som inte bara har det utan de som har det men även tjockt hår. åh ge mig det istället tack?






jag tycker ju absolut att dem är snyggare i det längre håret, vad tycker ni?


studentklänningar

om ni som ska ta studenten inte redan har hittat er studentklänning så är det nog läge nu för att göra de. kommer med lite tips här iallafall  :)


alla är från modegallerian.se

:(

en sak som jag tycker är någonting bland det värsta som finns, är när nära till mig, antingen vänner,pojkvän  eller familj, mår dåligt. när man ser och hör dem gråta och man försöker trösta men att man vet att det inte riktigt hjälper för personen i fråga mår dåligt ändå.. känslan att man bara vill trolla bort den jobbiga känslan i personen och få den att må bra.. ja usch vad jag hatar när de personer som står mig nära mår dåligt...

Har två väldigt närstående som mår riktigt dåligt för tillfället, av två helt olika anledningar men båda mår lika kasst. och det är så frustrerande att man inte kan göra så att allt jobbigt bara försvinner från dem. jag har tröstat, jag har sagt många saker som jag vill att de ska ta åt sig och verkligen förstå, men jag vet själv hur svårt det kan vara när man mår dåligt, man lyssnar helt enkelt inte riktigt...



..allt kommer att ordna sig, jag älskar er!


.

Ganska skön dag idag i skolan, hade först 2 lektioner och sen håla i ca 2.5h så då blev det att sitta ute och sola och fixa några grejjer för att hjälpa Stina. hehe.. sååå underbart att solen håller i sig, och helt underbart att se att alla antingen går i ljusa färger på sina kläder, eller shorts osv. mmmh, nu längtar man ju inte till studenten? känns så nära nu!!

har iallafall sökt massa jobb idag (som jag gjort hur länge som helst känns det som..) och får hoppas på att någon vill ha mig! haha. riktigt illa känns det att inte ha något jobb till sommaren och framöver, då jag inte vill plugga vidare direkt efter jag har slutat. så håll tummarna för mig!!!


 

real love..

Lyssna på detta: http://www.youtube.com/watch?v=K1qtf-qJpnM  .. Lyssna sedan på denna låten, speciellt på själva texten: http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4 ..

Tårarna sprutar, vilken man!!!



Chris Medina,  Han är verkligen en man med ett enormt hjärta! han och hans fru hade planerat bröllop, men så var hon med om en olycka så hon hamnade i koma och läkarna ville ge upp hennes liv. Men Chris ville inte och efter 1 månad ungefär vaknade hon upp. Men hon var inte normal igen utan handikappat och hon kan inte gå  själv hon skakar osv! Så sorligt! trots detta så tror han på henne och att hon ska bli normal igen och hon gör framsteg för varje dag som går!


,.-.,-.,-.

herregud vad slut jag blev efter det passet. helt död i hela kroppen. men så jäkla kul är det även fast man kan bli lite lätt illamående ibland för man tar i så jäkla mkt. haha men det är gött. när jag sen kom hem så la jag mig direkt i solen för att njuta av sista dagen på lovet i det fina vädret.

ska snart fixa lite saker här hemma och göra mamma en tjänst så jag får mig en liten slant, hehe. aldrig fel. sen ska vi grilla, gott!!

jag har hört att det ska börja bli lite svalare imorgon igen, men det får vi ju verkligen inte hoppas på. usch. jag njuter för fulla muggar när solen skiner och man inte behöver ha någon jacka på sig. jag hade utan tvekan kunnat bo i ett varmt land, hade inte suttit fel. vill dessutom såå gärna ut och resa, men får se hur det blir. lite äventyr blir det med bea iallafall om ca 2 veckor. underbart!!


-

godmorgon på er!
klockan är nu snart 11 och jag känner mig duktig som redan är vaken.
(älskar att sova)
men ska iväg och träna snart, blir Body Combat, så känner känna mig som en död fisk efteråt antagligen. och ja jag vet hur man mår om man känner sig som en död fisk.

sista dagen på lovet idag, sista lovet någonsin, känns lite tråkigt samtidigt som det närmar sig mot allt roligt som ska hända & att det ska bli jäkligt skönt att sluta skolan så då är det bara roligt att tiden går. inte alls långt kvar nu faktiskt & det känns helt underbart. allt till balen och studenten är fixat (förutom mat och dryck då), vilket gör att man bara vill att det ska bli av nu nu nu nu!! :D

nej nu måste jag stoppa någonting i magen, ska åka om 30 min för att träna. ha en bra dag allihopa :)

min tisdag på lovet

hehe det var några dagar sen, jag vet. men lovade att lägga upp några bilder som jag hade tagit, den dagen jag och bea hade varit ute och promenerat en massa i det fina vädret bland annat. här kommer dem :






åååh. blir så lycklig av det fina vädret!!!

min lördag

min lördag: Vaknade med simon bredvid mig, på det allra bästa sättet helt enkelt, vi gick upp, åkte och handlade lite mat. åt nyköpta frallor ute i solen tillsammans med simons bror och hans flickvän och simons mamma. sen åkte jag och simon hem till mig för att hämta träningskläder & sedan blev det att vi 2 sprang en runda i gantofta. svettigt men skönt att man gjorde det. underbart väder då också! sen blev det god middag och senare åkte vi in till helsingborg och satt oss på hampan med lite andra trevliga filurer. avslutade kvällen på mcD och sedan en taxi upp till lägenheten. och somnade gott i min prins famn..







fredag

min fredag: solen sken & det kändes som sommar utomhus. jag och simon beslöt oss för att åka in till stan och sätta oss i norra hamnen i helsingborg för att äta och dricka lite gott. vi hamnade på Pub Ro & vi hade det hur mysigt som helst. vattnet som utsikt och sommarklädda människor kunde man se överallt. helt underbart! Sen åt vi en god middag på kvällen med några andra söta filurer.









måste ha


Escadas nya parfym Taj Sunset luktar så himmelskt gott, jag bara måste ha. den luktar precis som mig. Jag kan inte annat än att älska den!!!


"Taj Sunset är en nya livliga sommardoften från Escada. En söt och mjuk doft med tropisk mangonot och sammetslen kokosgrädde, en kontrast som med perfektion förkroppsligar äventyr och exotism likt sommaren i Goa"

.

jag kommer att somna bättre än någonsin inatt......... =)


.

kom nyss hem från träningen. herregud säger jag bara. fyfan vad jobbigt det var idag. haha men riktigt RIKTIGT härligt efteråt. ååh det är en så underbar känsla när man känner sig totalt död efter ett träningspass.när  man känner att man har gjort allt vad man kan & verkligen presterat till max. åh underbart!!

känner ni likadant?


tränaaaaaaa

ska nu iväg på ett Body Combat pass. fan vad skönt det ska bli. otrooooligt jobbigt och svettigt MEN kul !! 


"Body Combat (BC) är ett förkoreograferat non-contact, högintensivt 60 minuters gruppträningsprogram inspirerat av kampsporter som karate, kickboxning, taekwondo, capoeira, tai chi, kung fu och muay thai från Les Mills International på Nya Zeeland.

Musiken i Body Combat är intensiv och ofta i form av techno, Happy Hardcore, trance och hårdrock.

I Combat-låtarna så jobbar man med slag- (Jabb, Cross, Hook, och Uppercut) och sparkkombinationer (frontkick, back kick, sidekick och roundhouse kick) medan Power Training-låtarna är uppbyggda av enbart slag. I muay thai så jobbar man med mycket knän och armbågar. Styrkedelen består främst av sit-ups, armhävningar och andra styrkeövningar med den egna kroppen som motstånd i olika kombinationer och mönster. Passet innehåller även katas och rörelsemönster med hög symbolik till olika kampsportsstilar inom både karate och taekwondo, och i nedvarvningen mer avslappnande rörelser i likhet med tai chi. "


det börjar närma sig.

det är helt sjukt hur mycket jag längtar till studenten!! nu är det bara 50 dagar kvar!! gymnasietiden har gått fortare än jag någonsin skulle kunna tänka mig men det ska bli sjukt skönt att sluta.

jag och mamma har precis suttit och fixat klart med inbjudningskorten och då känns det som om att det verkligen börjar närma sig. och förutom studenten så har man ju balen & min födelsedag att se fram emot. plus min & beas resa.. vi kände inte för Costa som resten av alla helsingborgarna ska till, utan vi åker till annan hemlig ort. hehe. vi kände att det är lite tråkigt att åka till ett land där allas om kmr vara där är människor man träffar på när man är ute i helsingborg.. tråkigt faktiskt. så nej vi åker ej dit!

igår konstaterade jag & bea att det kmr i princip hända någonting varje helg fram till studenten. kommer bli en sjukt rolig tid nu framöver & det gillar vi!!


OM jag längtar?!?!

.

Hade en mysig dag igår också. vaknade upp i Simons varma famn sen stack han för att arbeta. då kom adam en sväng (simons bror) och stannade några timmar. när klockan blev runt halv 1 så gick jag iväg för att möta upp bea. solen sken och vädret var hur underbart som helst. vi gick en sväng, skulle egentligen ha gått till pålsjö för att äta våfflor där, MEN så kom vi på att det ju hade brunnit där.. kul. så vi beslöt oss för att gå ner till stranden, gick först vid strandpromenaden och sen ville vi sätta oss uppe vid kärnan vid gräset för att sola lite. stannade väl där 30 minuter kanske, sen blev vi trötta på det. då gick vi ner till kullagatan (shoppinggata i helsingborg för er som inte vet) och bea hittade sin studentklänning :D

när vi hade gått i stan ett tag, så var vi trötta i fötterna så vi beslöt oss för att gå upp till lägenheten igen, men först blev det ett stop inom Hemköp för att köpa med oss lite mat hem. vi kom hem till lägenheten sen, fixade lite mat till oss 2, sen tittade vi på en film. snackade skit resten av kvällen & hade det hur mysigt som helst. när klockan sen blev ca 20:30 så kom simon för då hade han slutat jobba och bea beslöt sig för att gå hem.

jag och simon tog det bara lugnt, åt lite och tittade på tv. sen fick simon sånt enormt godissug så då gick vi till Hemmakväll och handlade lite gotte och tittade på tv. sen efter ett par timmar så somnade vi gott tätt intill varandra.

idag så gick vi upp vid 9, städade lite i lägenheten och fixade med disk osv sen åkte han till jobbet och jag åkte hem. kommer inte ihåg när jag var hemma senast och har saknat min säng otroligt mycket. tänkte vila någon timme nu, känner att jag skulle behövt det.

tog lite foton igår när jag och bea var ute i det fina vädret, lägger upp dem senare :)

blev ett ganska långt inlägg, förstår om ni inte orkar läsa det ;)

härlig start på påsklovet

jag skulle som sagt promenera till bea som befann sig på råå, men jag beslöt mig för att ta cykeln istället. går ju dubbelt så fort! när jag kom till råå så gick vi en liten runda och gick köpte glass och satt oss på ett mysigt ställe nästan nere vid vattnet. helt vindstilla var det & helt underbart! där satt vi i x antal timmar tills det var dags för mig att ta mig hemåt. ska snart iväg för att äta middag sen ska jag och simon sova i hans pappas lägenhet i stan, för hans pappa är inte hemma. mysigt! imorgon ska jag träffa bea igen & om det blir fint väder så tänkte vi gå till pålsjöskog för att köpa varsin våffla och njuta av att vara lediga och av det fina vädret. (ja vi planerar att det ska bli fint väder!!) .. sen ska vi umgås hela dagen och ha det trevligt :)

tog några få foton idag, här är de:








.

ÅH vilket underbart väder det är ute!! Vaknade strax innan 12 och gick direkt ut i min trädgård för att gotta mig i solen. Har legat där ute tills nu (kl är nu 2) och har ätit färsk ananas och lite apelsin. mums! ska möta upp bea på råå kl 3 och tänkte faktiskt vara lite duktig och promenera dit. det är väl ca 6 km, minst? inte en aning, men känner att jag faktiskt kan ta och göra det. super härligt väder ju & så får jag lite motion också. toppen!

vi ska nog bara ta det lugnt och snacka lite, inte träffats sen i torsdags så har antagligen en del att prata om som vanligt när vi inte har träffats på några dagar :)

hoppas ni får en underbar måndag & jag hoppas inte ni sitter inomhus när det är så fint väder som det nu är!! ut och njut i solen istället :D


mysig helg

har haft en super mysig helg. i fredags så var jag och tränade och sedan bara mös jag med simon på kvällen hemma hos honom! :)

igår så vaknade vi upp ganska tidigt, sedan blev jag hämtad vid 12.30 av mina föräldrar för då skulle jag åka och träna. kämpade på bra tycker jag & det kändes otroligt skönt. sen åkte jag hem till mig så kom simon dit sen och så skulle vi egentligen bara ta det lugnt. men när klockan var 21.00 så övertalade amanda, anna, martin, adam och kalle oss om att följa med ut på ett glas i staden. jag som skulle ha en vit månad och så, gick ju bra? så tänkte vi att vi kunde följa med ut på max 1 glas vin... hur tror ni att det slutade? inte med 1 glas vin iallafall, allt jag kan säga. haha.. men hade sjukt trevligt. satt på hampan hela kvällen. sen åkte jag och simon hem till mig och spenderade natten tsm.

idag så vaknade vi vid 1, hoppade snabbt in i duschen och åt lite mat. sen åkte vi och hämtade adam och amanda och begav oss till ängelholm där martin bor och där anna också var. så åkte vi först och handlade lite mat för vi skulle grilla. och så kom vi hem och grillade och hade skit mysigt. hade massa filtar ute i martins trädgård som vi satt på och så, verkligen mysigt!! en helt underbar söndag. ännu bättre är att vi inte har någon skola imorgon utan har ju nu påsklov! sista lovet någonsin dock, så lite sorgligt är det!!!



en bild från när vi satt på filtar i trädgården och åt det vi hade grillat. ser det inte mysigt ut?

.

min idiotiska iPhone ville inte ringa på alarmet jag hade satt imorse, så vaknade när jag redan skulle ha varit ett tag i skolan.. aj aj aj.. så fick strunta i skolan idag. blev istället en liten sväng på stan med mamma för att fixa några saker, sedan åkte vi och handlade lite mat och så. klockan är nu snart halv 4 och jag ska snart iväg för att träna bort massa fett. känns bra!

tränade igår också, och har en extremt jobbig träningsvärk i ben och rumpa idag, insane! fast sjukt bra ändå känns det, för då känner man verkligen att man har tränat.. idag tror jag mest jag ska satsa på cardio på gymmet. och för er som inte vet vad cardio är, så är det t.ex. crosstrainer, spinningcykel, löpband osv. alltså där man får upp pulsen rejält och samtidigt så är det där man bränner som mest fett. göööttt.

ikväll blir det grillning och sedan mys med min fina kille, inte träffats sen förra helgen.
har en vit månad nu också, skönt faktiskt! :D

"söt"





kissie, hur kan du vara så fin och perfekt hela tiden?

:)

.

jävla öra :(

aaaaaaaaaaaj!!!

I'm back

tillbaka nu, tänker inte skriva något om allt som hänt, tänker inte skriva om vad som gjort mig ledsen osv.. utan vi låter det vara.

idag var det dags för svenska nationella den skriftliga delen och jag tyckte det gick hur bra som helst. blev klar redan efter ca 1 timme och 10 minuter när vi hade 5 timmar på oss, men ville varken lägga till mer eller börja ändra en massa, utan det kändes verkligen skitbra. dock kan jag ha missuppfattat hela uppgiften och få fel för det, men det får vi ju inte hoppas på?

stannade kvar ett litet tag i skolan när jag slutat, sedan blev det apoteket för att hämta ut lite smått och gott och sedan raka vägen hem. har bara legat hemma och tittat på lite tv osv men nu börjar solen komma ser det ut som, så det är bud på att gå ut och gotta sig i solen lite!

måste bara berätta att det har hänt något med mitt vänstra öra och jag håller på att få panik!!!! det är helt svullet inuti örat och det värker som in i h*lvete.. vet inte vad det kan vara! vet ni? mamma trodde att det kunde vara någon jobbig influensa som satt sig lite dåligt i då örat (kan sätta sig på olika ställen och olika sätt).. det känns som om jag har lock ständigt och gör som sagt sjukt ont! kunde inte sova på den sidan inatt eftersom det värkte för mkt.. har tagit tabletter men det har inte hjälpt och börjar bli lite irriterad snart på det. kan det vara öroninflammation tro? någon som har haft det som vet hur det känns?

snälla hjälp mig!!!


...

vet om att jag har varit dålig på att skriva här, men kommer bättra mig... dock inte i nuläget. det händer så fruktansvärt mycket i mitt liv just nu känns det som, och vet knappt vart jag ska bli av. tyckers synd om vissa personer, som gör allt för att andra ska må dåligt. är dessutom trött på de personer som har lite makt i Sverige, då det är rent ut sagt skit.. syftar bl.a på poliser.. trött på att vissa personer inte kan se helheten utan bara de saker som gjorts fel...är trött på falska människor, är trött på folk som sviker när de lovat vissa saker.. trött på jävligt mycket ska jag säga er. förlåt för att jag svor..

och på grund av att jag är så less på vissa saker för tillfället & att det just nu känns som om allt går emot mig, så väljer jag att inte skriva på ett par dagar till. skriver när jag skriver helt enkelt. har lite andra saker att ordna och dona med i nuläget. men vem vet jag kanske slänger upp ett inlägg till när som? jag hoppas att ni har förståelse?

avslutar med att säga att det är skönt att påsklovet är om en vecka, då det är otroligt efterlängtat. solen har börjat titta fram också vilket är ett stort plus.  (så har jag sagt någonting positivt i detta inlägg iallafall)


love





.

har knappt någon ork till att skriva här. känner mig inte motiverad till att skriva. sitter iallafall på min sista lektion & äntligen är det fredag!! :D slutar kl 13.30

ska ner till stan med bea efter skolan, försöka göra henne lite glad & sen så ska vi titta på balskor, liten väska till balen och lite smycken. hoppas vi hittar det :) sedan blir de mys hemma hos henne. vi ska skjutsa iväg hennes mamma och sen så ska vi 2 äta god mat hos henne.

senare ikväll så ska vi 2 hem till marre där emma också kommer att vara. mysig tjejkväll, med snack och äta lite gott & bara ha de allmänt mysigt. blir sedan hämtad där & sen kommer jag spendera min natt tillsammans med simon (som jag ej träffat sen förra fredagen). så han är efterlängtad!!!

nej måste lyssna på min lärare lite nu, hoppas ni alla får en lika trevlig dag och kväll som jag kommer att ha, eller ni kanske ska ha en galen utekväll med dans och alkohol? blir säkert minst lika trevligt isåfall ;)


gammal bild på  mig

snyggt linne, MEN....


jag hittade detta linnet och blev kär. tyvärr tog kärleken sorgligt nog slut när jag såg prislappen..

pris: 7 285 :- ...ursäkta men vem köper ett linne för det priset? fine hade jag varit ekonomisk oberoende så visst, men annars? nej. jag kan inte tycka att detta linnet var värt det priset riktigt, eller vad tycker ni?

designer: Roland Mouret


I need some help

skulle vara tacksamma om ni skulle kunna rekommendera bra hemsidor med fina klänningar, vill hitta studentklänning & hade varit roligare att hitta den på någon hemsida så att man inte har samma klänning som halva stan den dagen.. (om man tillexempel hade handlat på en butik i stan)

så hjälp mig med att säga bra hemsidor för vita klänningar!! :D


clever girl

" minuter och 50 sekunder är ju 4 och en halv minut"- Bea

SMART TJEJ




hahahah, bea<3


my day

sitter i skolan nu, sov ca 4,5 timme inatt. goottt & lagom eller?

precis gjort min muntliga del i svenska nationella & det gick bra, vilket kändes as skönt. fick VG+, så är ganska nöjd.

har utvecklingssamtal kl 14.15 sen slutar jag, inte riktigt sugen på att gå och höra hur man ligger till i skolan.

blir direkt hem efter utvecklingssamtalet och plugga till filosofiprovet som jag har på fredag. ska bli skönt när denna veckan är slut..

-

helvetesjävlakukidiotr*vh*lorkarintemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer



vrf ska så himla mkt gå emot en på en och samma gång?


:'(

dåliga raggningsrepliker med roliga svar

Raggningsreplik: ”Gjorde det ont när du föll från himlen?”
Svar: ”Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?”

Raggningsreplik: ”Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!”
Svar: ”Absolut! Har du sett nån härinne?”

Raggningsreplik: ”Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.”
Svar: ”Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är.”

Raggningsreplik
: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.”
Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in.”

Raggningsreplik
: ”Om vi var de sista människorna på jorden, hade du skrattat åt den här raggningsrepliken då?”
Svar: ”Om vi var de sista människorna på jorden så hade jag tagit livet av mig. Jag tror att alla som har träffat dig är överens om att mänsklighetens utplåning är bättre än alternativet i det läget.”

Raggningsreplik
: ”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”

Raggningsreplik
: ”Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”


,.

är så dålig på att komma på överskrifter, har ni tänkt på det? skriver oftast punkter, kommatecken eller kanske slår på stort med en bindestreck. vilket i-landsproblem va?

var som sagt i skolan idag ju & på sista lektionen gjorde vi ett studiebesök på Noaks Ark, som är ett företag som berättar och lär ut allt som handlar om hiv och aids. men till största del hiv. det var faktiskt ganska intressant, dessutom roligt att få komma iväg ibland och inte alltid sitta bakom skolbänken. studiebesöket slutade 15.30 & då tog jag första bästa bussen hem till mig.

på bussen var där en så otroligt jobbig unge som skrek exakt hela vägen hem. ville bara sjunka genom jorden. efter att ha gått en lång dag i skolan (8.30-15.30) så är man ganska trött och slut i huvudet och det sista man orkar med är en skrikig unge.


ungefär så såg hon ut... bild lånad av google

när jag äntligen kom hem så blev det att äta lite snabbt för att sedan åka iväg till väla och familia med mamma. hittade en vit kavaj till studenten. jag var ute efter en studentklänning, men hittade ingen sån. blev en kavaj iallafall så slapp komma hem tomhänt :)

när jag kom hem så tog jag mig ett varmt bad & nu hade jag tänkt öva lite inför den muntliga delen på svenska nationella som jag har imorgon. har valt att prata om kroppsspråk. ser dock inte fram emot att stå och redovisa muntligt i 5 minuter, det är inte min grej..

nu ropar mamma på mig, för hon har gjort pannkakor bara för hon tyckte synd om mig för vissa grejjer. vet att jag sagt att jag skulle vara nyttig, men ni måste hålla med om att doften av nygjorda pannkakor inte slår mkt. goooottt.


.

sitter i skolan nu & har Naturkunskap B. imorse ville jag bara dö så trött jag var, snoozade min klocka i över 1 timme, lyckat! så fick stressa som en jude (ja dom stressar mkt) för att hinna med bussen. fick bli att äta min frukost på bussen, som vanligt ungefär. är så äckligt skoltrött nu så jag vet faktiskt inte vart jag ska bli av snart. skönt att det är ca 2 månader kvar sen ska man äntligen få slippa detta skitet. har suttit och tittat på lite studentklänningar med nicole & snacka om att man är sugen på att bara få sluta.

,.

Linne Fighting for vit AA
Magtee Fighting for
Magtee grå fighting for
Magtee grå cracked triangle
Magtee vit laying cross
@
http://kandeeshop.se/

lite bilder från lördags..








-

ååh blir så trött på mig själv. råkade somna & vaknade nu 2,5 timme senare. nu är klockan halv 9 så där sket sig både träningen och plugget.. ska försöka plugga lite nu, men varför blir man så himla trött EFTER att man har sovit? man borde ju vara utvilad och pigg då? men icke.. får se hur det kommer att gå med det. har muntliga nationella i svenska på onsdag & man ska prata om tecken & signaler, sjukt tråkigt & vet knappt vad jag ska säga. har lite ideér, men man ska prata i 5 minuter & det tycker jag faktiskt är ganska länge, tycker inte ni? speciellt om ett så pass ointressant ämne.

-

sitter i skolan nu på min sista lektion. har religion nu & slutar vid 3. sen blir det direkt hem för att plugga & ikväll blir det träning. som sagt så ska mitt nya liv börja nu så jag ska försöka hålla vad jag har lovat mig själv.

nu jävlar




  • vit månad
  • bra kost
  • dricka mycket vatten varje dag
  • träna som bara den

nu börjar mitt nya liv, nu jävlar. snart sommar så nu kan jag inte ligga och dega längre, nu måste det bli lite ändring. kommer börja redan imorgon med mitt "nya" lite sundare och bättre liv. ser fram emot detta.


.

åh, nu är det såhär att jag verkligen behöver ett jobb. ett helgjobb, kvällsjobb eller vad som helst. har sökt som en dåre men det går inte speciellt bra. någon söt läsare som har något tips på ett företag som behöver ny anställd? är i behov av ett jobb!! hur ska jag klara mig när jag väl tagit studenten? (som är om ca 2 månader..) panik!!!




världens bästa hotell

ska titta på "världens bästa hotell" nu på 3an :) går det att göra annat än att älska programmet?




någon annan som ska titta på det?

-


love










.

godmorgon! :)
jag hade en underbar kväll igår med bea, behövdes verkligen & skönt att få prata ut om allt och inget. hände väl lite mindre roliga saker mot slutet, menmen. somnade vid 5-tiden. det blev tyvärr inte allt för många bilder från igår, men lägger upp de få jag tog alldeles strax.

idag har jag bara tagit det lugnt, pratat i telefon hela för- och eftermiddagen. skönt att bara vila idag. tänkte snart ta mig ett litet bad och samla lite krafter & få ligga där och tänka och rensa huvudet lite.. avkopplande.

-

har bea hemma hos mig nu. vi är färdig fixade och har ätit jordgubbar med smält choklad, AS GOTT! ska snart ta bussen in till stan för att ha en go kväll med den bästa (bea). mysig med en utgång med bara vi 2 för en gångs skull faktiskt. nej ska gå nu, bussen går om 20 min så måste skynda mig! hoppas ni alla får en underbar lördagskväll!!! :D

ser inte så gott ut som det faktiskt var!!

.

idag vaknade jag på bästa möjliga sätt, fick frukost på sängen av simon och så hade han tänt lite ljus osv. han hade köpt nybakade frallor i affären så det var supergott. blev precis hemskjutsad av honom, då han och hans kompis skull jaga (hahaha..).

nu blir det bara mys framför tvn med mamma. titta på någon bra film & lite senare kommer bea hem till mig för att ta det lugnt & sen ikväll blir det en liten vända in till stan. bra lördag!

.

hemma från träningen nu med simon. powerwalkade i 1 timme på gymmet på mkt lutning. sjukt jobbigt men otroligt bra. speciellt för ben & rumpa. :) nu ska vi snart åka och handla lite mat så att vi kan laga något gott (han lär laga det själv, jag kmr inte få hjälpa till som vanligt. haha) sen ska vi bara ha en mysig kväll!
uppdaterar bättre imorgon :)

.

godmorgon!

sovit gott? det har jag verkligen gjort iallafall :) har ni blivit lurade idag? det har inte jag blivit än, men vem vet det kanske kommer senare under dagen ;) ska snart in till sats med simon och träna lite, ska bli skönt faktiskt :) otroligt skönt att det är fredag idag. kommer spendera dagen & kvällen med simon, hemma själva hos honom. blir film, laga god mat (han är ju kock, hehe) och bara ha det gosigt. skönt att ta det lugnt på en fredag för en gångs skull ;) men imorgon blir det en liten utgång med bea. hur ser er helg ut?



RSS 2.0