30 april

Jag har haft en helt underbar helg, så tänkte berätta lite snabbt vad jag har gjort.

Fredag: solade, hjälpte pappas mormor, tränade, mötte upp Sandra på hampan för en myskväll - slutade med lite för mycket dricka och med massa fler fina vänner. Somnade gott när jag kom hem

Lördag: var i Gbg med familjen för lite shopping och mys och hittade massa godingar som fick följa med mig hem, sen kom vi hem och jag ringde Bea och frågade om hon var sugen på utgång och det var hon, så jag fixade mig snabbt och stack sedan hem till henne för lite god dricka och allmänt mys. halv fem knackade jag på hemma hos Simon för lite skedning och att somna gott.

Söndag: vaknade vid 12, stack och handlade frallor och oboy, slappade, blev hämtad vid 4-tiden av hela familjen och då körde vi ut till min pappas mormor och gick med henne en sväng och handlade glass (hampe köpte världens roligaste glass, clownen hette den, och vi trodde inte det skulle vara så mkt utöver glass på den. Se bild nedan). Resten av kvällen har jag spenderat i min säng med film och gotte. Nu ska jag sova hade jag tänkt, har gått runt som en zombie hela dagen för att jag har varit så trött. Som bilden nedan, så har jag gjort så fort jag har fått tillfälle (blundat alltså).


25 april

blev ett gott gympass med pappa och sen stack jag till arbetsplatsen där jag ska börja jobba, för att gå igenom lite :)

Kul att när jag och pappa hade tränat klart, så var jag så sjukt hungrig så pappa köpte en kycklingsallad till mig. Men vad tror ni händer? Jo, jag tappa ju ut hel skiten på marken såklart... kuuul!! så pappa fick köpa en ny till mig som jag lyckades hålla i min famn ;)

Efter jag var på arbetet så stack jag inom maxi och köpte med mig lite som jag ska gotta mig i, mums


25 april

Godmorgon på er. Jag sitter just nu på bussen påväg hem och det första jag ska göra när jag kommer hem är att käka lite frukost, då Simon knappt har något som liknar frukost hemma hos honom ;) sen funderar jag på att köra ett hårt pass på gymmet. Mina ben känns sjukt sega sen igår, men lite extra träning skadar aldrig ;)

Tråkigt väder idag, regnigt och trist. Man kanske skulle ta och köra lite solning idag så att man får lite värme åtminstone. Asså fy, man vill ju bara ha sol och värme nu!!! Slippa gå i jacka osv och bara kunna ha shorts och linne, så underbart det hade varit..


24 april

Ja vad säger ni? Ska man slå till eller ;)?


24 april

Det blev aldrig att jag och mamma åkte till gymmet, utan vi gick istället fram och tillbaka till maxi. Vi behövde handla till maten och ville träna, så vi slog två flugor i en smäll. Själva promenaden tog cirka 2 timmar, så man var ganska så mör i benen efteråt, men skönt var det. När vi kom fram till maxi så köpte vi lite jordgubbar som vi gottade i oss innan vi gick hem igen. Såååå gott!!!

Kom nyss hem till Simon efter att ha träffat Bea och myst med henne i lite mer än två timmar. Och nu blir det skräckfilm sen dags att sova.




24 april

hej på er, sovit gott? Själv så vaknade jag nu. Vad är det liksom??? Klockan ett?! Haha, sjukt! dessutom har jag sjukaste träningsvärken någonsin i armarna och magen.. menmen. Ska iväg och träna med mamma sen och senare så ska jag träffa Bea och bara mysa :)

Snart fyller jag år (9 maj), känns inte som det och känns inte som att jag fyller 20 år, men så är det. Har lite att planera inför det också, så kanske ska ta mig en liten funderare idag ;)


23 april

dagen idag har bestått av träning och ännu mer träning, blev två goa pass, ett pass innan frukost och ett pass på kvällen med mamma. Min mage har redan sjuk träningsvärk sen igår och så köttade jag mer magträning idag så det kommer att kännas imorgon.

En rolig sak som jag nyss fick reda på, ni vet arbetsintervjun jag var på förra veckan? Jag fick jobbet!!!!!!! Så jävla glad jag är nu asså. Har inte jobbat sen augusti typ, så det ska bli så skönt med rutiner, wihoooooo! :D


22 april

igår när jag och simon skulle sova hos honom efter att ha varit hos mig, så tog vi med oss sonic och körde inom maxi och Coop för att handla lite brie, kex, oliver och go dricka. Väl i stan så var det omöjligt att hitta parkering, tog cirka 30 min innan vi hittade en, så sjukt drygt. sen gick vi till honom och hade en riktig myskväll.

Imorse hjälpte jag Simon att städa lite i hans lägenhet och sen körde jag och sonic hem. Tog mig en powernap sen stack jag och pappa och tränade. Blev ett riktigt gotte pass med massa magövningar och cardio, lär kännas imorgon. Och påtal om imorgon så får jag reda på en sak imorgon som jag verkligen håller tummarna för!!!!


21 april

Gårdagen spenderade jag mycket på lasarettet och på ett annat hem, sen framåt 21-tiden så körde jag till Emma, där även marre var, och så mös vi där några timmar innan jag körde marre hem och sen mig själv hem.

Nu ligger jag här i soffan och ska snart fixa i ordning mig lite, sen åka iväg med mamma och pappa till min pappas mormor för att hålla henne lite sällskap. Sen följer Simon med mig hem, för pappa skulle hjälpa honom med några saker och sen blir det bara mys ikväll. Skönt att man för en gångs skull inte ska ut idag, utan bara chilla. och nästa ska jag inte heller ut, för då ska jag iväg.

Nej, nu ska jag fräscha till mig lite, så hörs vi :)


19 april

Gårdagen var till en början roligt (var på jobbintervju), men blev sen kaos. Låg i fosterställning hela kvällen och bara led.

Idag ska jag iallafall träffa Bea och vi ska göra lite ärenden och sen äta i stan och bara mysa. Ska bli skönt att träffa henne och få prata av sig lite, var ett tag sedan vi sågs nämligen. Så nu får jag väl börja fixa i ordning mig, så att man ser ut som en människa

Bjuder på en gammal bild på oss två:


18 april

Sorry för dålig uppdatering idag, men haft fullt upp hela dagen. varit på lasarettet flera timmar och även hunnit med att träna och ätit gott (massa räkor). Ligger nu nerbäddad i min nybäddade säng, finns inte mycket som klår det. Jo lite sällskap hade ju inte varit helt fel, men jag får försöka somna ändå.

Klockan är ställd på 7.30 och då är det en espresso som gäller sen raka vägen till gymmet för att svettas lite, eller nä för att svettas mycket!!

Hände förresten en rolig grej idag, som jag håller mina tummar allt vad jag kan för. Hoppas,hoppas, hoppas!!

Måste sova nu, alarmet ringer om cirka 7 timmar ju. Godnatt på er


16 april

Haft en riktigt jobbig dag idag. Ni vet en sådan dag då man bara vill sjunka under jorden och stanna där. Har varit nere för många saker och har velat gråta hela tiden. Men men, såna dagar ska man väl också ha. Men känner att det räcker nu så jag ska försöka sova nu hade jag tänkt. Klockan är ställd på 7.15 och då blir det gymmet och efter det så blir det lasarettet. Hoppas ni sover gott, det ska jag försöka göra iallafall.


16 april

igår tyckte mamma att vi skulle åka och tanka och tvätta den bilen jag alltid har (mamma har den andra, den större, och pappa har en jobb-bil) och de tyckte jag lät bra ;) älskar att jag slipper betala bensin, för pappa tycker att han kan betala det, men att jag i princip kör varenda dag. så det är gott att han vill betala ;) hehe. Men iallafall så tyckte mamma att vi också kunde göra den fin, så det gjorde vi (eller ja, mest hon fixade det) och fin blev den. Ren och mätt ;) hehe


16 april

Lite bilder från lördag:


16 april

6 dagar sen jag skrev här sist, så kan det gå. har hänt både roliga och mindre roliga saker under de dagar som har gått. men väljer att inte nämna något, så vi blickar framåt istället :)

Ligger just nu och myser i soffan med min fina Sonic, båda två är lika slöa idag känns det som, så detta är en skön start på dagen. Tänkte ta tag i att göra lite mat snart, blir en nyttig soppa. har slarvat lite de senaste dagarna så att nu blir det skärpning! blev en utgång i lördags också, så bara där fick man i sig en massa onödiga kalorier. Nej måste skärpa mig nu, så denna veckan kommer bestå av träning och att äta bra.


10 april

hade en grym helg. Lite släktmiddagar, förfest med massa goa människor + två engelska killar (gick ju bra i början? Haha men sen blev man grym på engelska och skyller absolut inte på något som har med alkohol att göra;), sen hade vi en grym utgång och sen mys söndags med massa go mat hemma i gantofta.

Igår så träffade jag Sandra, som varit iväg i Asien i 3 månader, så det var så himla roligt att få träffa henne. Brun var hon också den jäveln ;)

Idag har jag spenderat massvis av timmar på lasarettet och imorgon sker en grej som jag håller mina tummar allt vad jag kan om... :/ har ingen vidare blogglust pga det, vilket jag hoppas ni har förståelse för, även om ni inte vet vad det handlar om. men ni kanske lär märka det senare.

Nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp te och titta på tv med mamma. Vi hörs när vi hörs, fina ni.


6 april

Nu kör vi till Malmö, hoppas att vi hittar hehe


6 april

hade en mysig dag och kväll igår. var som sagt ute och gick i pålsjö, fast blev bara med emma och hennes två hundar som hon passar. sen direkt efter det träffade jag bea och vi bara mös resten av hela den dagen. vid elva-tiden så blev hon hämtad och jag somnade på två sekunder.

imorse så blev det en hel del fixande och städande. handlade även lite mat till min pappas mormor och sen körde jag direkt hem. kom nyss ut från duschen och har smörjt in mig i bodybutter i doften "pink grapefruit" (min favorit!!) och även tagit i lite produkter i håret, så nu luktar jag ljuvligt :D måste föna håret och fixa till mig lite, sen tar jag stora bilen och plockar upp amanda också kör vi till sturup för att hämta upp tre fina killar som varit i thailand. sen blir det bara mys resten av kvällen. hoppas ni får en fantastisk fredagskväll, för det ska jag ha iallafall

5 april

Godmorgon på er, jag hoppas att ni har sovit gott. Själv har jag haft den ena mardrömmen efter den andra, så det var ingen rolig natt för mig inte. sitter just nu i handduk och är nyduschad och fräsch, härligt! Blev inget gym imorse för min del, tänkte att jag skulle vila en dag därifrån. Men vid halv ett så ska jag ut på en lång promenad med Emma och Johanna. Sen i eftermiddag och hela kvällen ska jag mysa med bea. Underbart väder ute ser det ut som, så det kan man ju inte klaga på och perfekt för promenad ;)


4 april

Idag har jag hunnit att gå en sväng på väla med Malin och jag har även varit och tränat. blev 50 min på löpbandet och direkt när jag kom hem så ville min bror ha skjuts till affären, så då fick man ju ställa upp på det. nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det tacos och mys här hemma


3 april

snart gymmet igen. denna gången tänkte jag köra en hel del med yogaboll och medicinboll och avsluta med mycket cardio. både yogaboll och medicinboll är utmärkt att träna igenom hela kroppen med, jag tänkte dock satsa mycket på mage och rumpa idag. och cardion kör jag på slutet, för de förbänner mer när man har varit aktiv ett tag och för att det är så skönt att avsluta sin träning helt svettig. från en sak till en annan; ni vet att jag har sagt att det är bra att träna innan frukosten på morgonen, för att det förbänner mer. studier visar att man förbänner cirka 250% mer på morgonen innan frukost. så vill ni bli av med lite kilon så är det bara att ut och röra er cirka en timme varje morgon innan frukost. jag brukar dessutom ta en espresso innan för att öka på det lite extra och för att man får en liten kick koffein liksom.




3 april

Såhär glamorös är min middag idag. En stark soppa och mycket vatten att dricka. Någon som smakat soppan? Jag tycker att den är riktigt god.


3 april

För några dagar sen så dog min lilla söta kanin, Plutten, som jag haft i cirka 7-8 år :( man får tänka att han fick ett långt och bra liv iallafall. Och vi kom på mot slutet att de vi har trott ha varit hans mat, har i själva verket varit godis, hahaha inte konstigt han blev lite rund och go ;)

Men iallafall, han var i vårt uterum och Sonic, min hund, brukade vara ute hos honom och hälsa på liksom. Nu när Plutten inte finns längre så sitter Sonic och bara tittar och gnäller och ser allmänt ledsen ut :( Han förstår liksom inte riktigt varför Plutten inte är kvar där. Lilla hjärtat :(






3 april

Godmorgon på er, har ni sovit gott? Klockan är snart 9 och jag har redan hunnit med att; vakna (no shit), köra till gymmet, kötta löpband en timme, köra hem, duscha, äta gotte frukost och slappa i soffan. Inte dåligt va? Inte om man heter Sofia och älska att sova, iallafall ;) ska ta det lugnt här hemma nu några timmar och mysa med min älskade hund i soffan, sen vid två så ska jag köra och hämta mamma sen ska vi åka och träna. Wehooo, nu jävlar :D fan bästa som finns (typ!) att bara röra på kroppen och bli lite svettig ;)


2 april

Okej nu behöver jag verkligen er hjälp. Vad kan man laga till kvällsmat (till mig, hampe, mamma & pappa), som ska va ganska nyttigt men ändå gott liksom? Come on, ni kan väl hjälpa mig med det? Bara skriv typ det första som ploppar upp i ert huvud !!! :)


2 april

Kom nyss hem från träningen, fan vad jag tog ut mig idag (=underbart). har nu duschat och ska ta och göra något lätt att äta. Jag duschar aldrig på gymmet, hatar allmänna duschar. Tycker att de är så äckliga och smutsiga, så kör alltid hem och duschar istället. Fler som gör det? Så slipper man ta med alla produkter också dit.

Bild från innan jag stack, och ja innan jag tog på strumpor hehe ;)


2 april

Hehe, long time no seeeee... inte haft ork eller tid för att skriva här. Har hänt en del som har gjort att det har blivit så. Men de behöver vi inte gå in på nu. Men nu är jag här igen iallafall. I lördags blev det utgång och jag kom hem och somnade vid 6.30, så igår kan man inte säga att jag var speciellt pigg ;) soffan och sängen var mina bästa vänner. Men idag blir det nya tag och måste bli lite duktig igen. Har precis ätit ett soppa bestående av morötter och kyckling och ska snart bege mig till gymmet för lite go cardio. Vill svettas som fan känner jag. Bästa känslan när man är klar och man är helt död och svetten bara rinner. Då har man tränat ordentligt ;)


RSS 2.0