26 juli

sov som en prinsessa inatt, säkert minst 11 timmar. helt underbart, haha! klockan är lite över 2 nu och blir hämtad när som av simon. vi ska in till stan sen med några stycken bl.a simons mammas vän och hennes dotter som bor i usa. så det ska bli riktigt trevligt. ska börja med att äta på big buddah sen får vi se vad som händer. dock jobb imorgon så kan inte bli alltför sent. underbart att solen har tittat fram idag också, eller vad säger ni?






har armbandet på mig som jag köpte i lördags. love it!

24 juli

3 år & 5 månader idag tillsammans. du är finaste killen i världen <3




24 juli

vilken utgång det var igår, herregud! hade iallafall riktigt kul hela kvällen. en av de bästa utgångarna på länge. först var vi ett gäng glada och goa tjejer hemma hos emma, där blev det go dricka i mängder och massa spel och härligheter, sen tog vi bussen in vid 00.00 och då blev det blev swea (som vi var på i typ 2 minuter), lila, steakhouse för lite shotrace med malin & hennes kompis, sen mogwai där jag mötte upp sandra och till sist blev det tempel. fyfan vad roligt jag hade. tog bussen hem 06.35 imorse så var hemma lite över 7.00 och somnade typ på en gång, haha. hade inte med mig någon kamera ut men tog lite bilder med mobilen, så ni får njuta av dem istället:




















23 juli

http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst

så hemskt.. en berättelse av en som överlevde det hemska i Norge. läs & se om era ögon klarar att hålla sig torra, mina gjorde det inte.. vilken mardröm det måste ha varit, fyfan! kommer de någonsin att kunna komma över det eller kommer de drömma mardrömmar varje natt de närmsta åren? tror snarare på det sistnämnda alternativet..

23 juli

kom hem för ett litet tag sen från att ha varit på Centersyd med lilla mamma & det slutade med att jag kom hem med: 1 linne, 1 brett silvrigt armband som jag bara älskar, 1 par skor, 1 deodorant & 1 kroppssprej som luktar fantastiskt.

vid åtta tiden ikväll så ska jag vara hemma hos emma med ett gäng goa människor för att dricka lite gott och snacka lite skit och ha det trevligt & senare när vi känner oss färdiga där så blir det en utgång i helsingborg.

nu tänkte jag fixa lite med mitt hår och lite såna saker, vet iallafall vad jag ska ha på mig ikväll så det är skönt att slippa den lilla klädångesten senare som annars brukar uppstå och resultera i lite panik.. hehe!

tänker på er i norge

det är så sjukt, så ofattbart, så många oskyldiga människor. det är som om värsta skräckfilmen blir till verklighet. det är inte rättvist någonstans. sådana här händelser får verkligen en att uppskatta alla fina människor man har runt om kring sig & man bör uppskatta varenda dag man får, för man vet aldrig om någonting inträffar. (peppar peppar).

mina tankar idag går till de drabbade i Norge, deras familjer och anhöriga..




22 juli

fick hem mitt VISA-kort idag i brevlådan, så snabbt det ordnades! var på deras kontor i onsdags, alltså för två dagar sen och har redan fått det. skönt att det gick fort!


22 juli

fredag idag då, en väldigt efterlängtad dag eftersom jag är ledig från idag-söndag.

vaknade vid 06.30 pga att min lilla hund gnällde och ville gå ut, så det var ju bara att vara en snäll ägare och låta han få gå ut och sedan ge honom mat. somnade om direkt sedan intill simon som låg och sov som en stock. sedan vid 11.00 så gick jag och simon upp och tog på oss träningskläder det första vi gjorde och gav oss ut på en 40 minuters powerwalk & när vi kom hem så gjorde vi lite olika övningar. knappt svettiga och goa vi var sen.. sedan blev det dusch och frukost, eller ja en sen frukost eftersom vi hade tränat.. sen åkte han iväg för att fixa lite olika saker och spela golf med någon tränare som han fick som present när han fyllde 20.

sitter här nu i min ensamhet och tittar lite på tv. vid 6-tiden så kommer mina föräldrar hem och även min bror, och mamma och pappa har jag inte träffat sen i tisdags på morgonen och min bror har jag inte träffat sen i söndags, så det blir mysigt. regnet öser ner ute så ska nog ha lite familjetid ikväll och bara mysa. skönt att bara ta det lugnt när man jobbar mycket annars, då är det skönt att få vila ut sig ordentligt.


20 juli

det enda jag gör i princip nu för tiden är att jobba, är ledig någon dag då och då men det blir inte allt för ofta. långa pass varje gång dessutom & detta gör såklart att bloggen får lida lite. men idag hade jag en ledig dag och ville då träffa min fina vän bea.

det första vi gjorde var att gå till banken, då jag ville byta mitt maestro till ett visa-kort + att jag satt in lite pengar på mitt kort istället för att ha massa kontanter hemma. kändes vuxet & bra att ordna de sakerna, förutom att jag nog ställde 100 frågor om varenda sak för att jag inte visste någonting typ. men det fick hon som arbetade på banken ta.

efter banken så åkte vi till väla & jag köpte 1 väska som jag blev helt kär i & sen så köpte jag även en mobilväska & ett par högklackat. kändes väldigt bra kan jag säga. vi hann även med att ta en god lunch.

kom nyss hem & det första jag fick göra var att ge sonic (min hund) mat och låta honom få göra det han skulle utomhus & även ge plutten (min kanin) lite mat.. snällt va? mina föräldrar & min bror är inte hemma så därför måste jag komma ihåg sådana saker. har gått bra än så länge iallafall, haha.

simon kommer snart hem till mig, han fick köpa lite mjölk och sådant som fattades i huset, sen sover han här & imorgon blir det jobb för min del hela dagen lång, men sen är jag ledig igen fre-sön, så jävla underbart!!!











sorry för att det är bilder tagna av webcam men hittar inte min kamera (bra där sofia!!) så får bli detta sålänge. bättre än inget eller vad säger ni? mobilväskan är brun, skorna är gråaktiga & väskan är grå-beige.. så nu vet ni det :)


17 juli

kan verkligen rekommendera "Just go with it", den var riktigt bra & framförallt rolig. helt sjukt hur Jennifer Aniston kan ha en så fit kropp i sin ålder, hur snygg är hon inte för att vara 42 år gammal?


ska nu sätta på en annan film som heter "love & other drugs" så säger jag efteråt om jag rekommenderar den eller ej.

17 juli

fick reda på en otroligt jobbig sak tidigare idag, så är nere och mår inte speciellt bra.. sitter nu hemma i min ensamhet och tänkte sätta på en film för att bli på lite bättre humör. tänkte se : "Just go with it".. någon som har sett den? :)


17 juli


17 juli

hemma hos Cajsa igår var trevligt och där hade jag roligt, däremot så sög utgången riktigt mycket pga vissa omständigheter. bjuder på några bilder från min mobil från igår:







16 juli

hejhej, somnade typ på en gång igår efter jobb, var helt slut. gick upp vid halv 10 idag och gick ut på en powerwalk i riktigt bra tempo som jag varierade med lite löpintervaller på sammanlagt 45 minuter innan frukosten. var helt död när jag kom hem. tog mig en snabb dusch för att sedan ha legat ute i solen i några timmar. helt underbart!

ikväll blir det att fira Cajsa som har fyllt år, ser verkligen fram emot denna kvällen. ska hem till emma en liten sväng innan var det tänkt, sen beger vi oss till Cajsa tillsammans. Kvällen kommer bestå av att vara hos Cajsa några timmar innan det sedan blir utgång i Helsingborg. Hoppas verkligen kvällen blir lyckad och att alla kommer ha hur roligt som helst.

Hoppas ni får en bra kväll ikväll oavsett vad ni ska hitta på! :)


Hej på er! blev inte så mycket skrivande i...

Hej på er! blev inte så mycket skrivande igår pga jobb från morgon till kväll, stack hemifrån 9.15 och kom hem 22.15 ungefär. så var så trött. när jag kom hem så hade min fina mamma städat, rensat i lådor osv på mitt rum och även bäddat rent i min säng osv och sen var mat klar när jag kom hem. Hur underbart? sov som en prinsessa och somnade snabbare än jag någonsin gjort. sitter iallafall nu på bussen till jobb (ovanligt?) och är framme vilken minut som helst. Blir ett 11 timmars pass på jobb idag, lagom sliten jag kommer vara ikväll efter 3 sådana kvällar i rad? men är ledig imorgon och på söndag så det är riktigt skönt. har dessutom lite roliga saker som händer under helgen så har saker att se fram emot och inte bara sitta hemma. Vilket dock är jäkligt skönt när man har jobbat mycket. Men vi hörs senare, jag hoppas det inte blir allt för mycket kunder idag och att jag hinner sitta ner iallafall 5 minuter idag till skillnad från igår..


Godmorgon. sov helt underbart inatt, vakna...

Godmorgon. sov helt underbart inatt, vaknade till och trodde jag skulle upp men så tittade jag på klockan och den stod bara på 04.00 vilket innebar att jag hade 4,5 timme kvar att sova. Älskar ni inte också när det händer er? Man blir så glad och somnar om så gott. värre är det när man vaknar och tittar på klockan och den står på ca 5 minuter innan ens alarm ska ringa. Eller det allra värsta är när alarmet ringer och att man på fullt allvar inte tror att man har sovit en sekund, att det känns som man bara har blundat en kort stund men inte har sovit, men så har man i själva verket sovit flera timmar. Förstår ni vad jag menar? är iallafall påväg till jobbet, är framme om cirka 10 minuter. otroligt tråkigt och dystert väder idag, grått och regnigt, usch! powerwalka imorse igen och sprang sista biten för att hinna med bussen. Haha är sämst på att vara ute i god tid. Det jobbiga är att när jag ska till bussen som tar mig till jobb så går den på helt andra sidan rydebäck än vart jag bor så därför blir det lite jobbigt om man är ute sent = spring/jogga genom typ hela rydebäck.. Vilket resulterar i att man kommer fram helt svettig och äcklig till bussen. Fräscht!!


12 juli

måste ta tag i att byta mitt Maestro kort till ett VISA.. men hur gör man? går till banken och pratar med någon där eller via internet? och vad kostar det att skaffa ett VISA kort? jag hittar bara årsavgiften? behöver lite hjälp!

12 juli

dagen har spenderats ute i solen (då solen faktiskt visade sig en kort stund i förmiddags), i en bil på lite olika äventyr och på väla och familia. blev alltså inte gymmet idag. får gå upp lite extra tidigt imorgon för att ta en powerwalk imorgon innan jobb. jobbar ca 10 timmar imorgon så är hemma ganska så sent men det gör inte så mycket, blir go lön när man arbetar mycket. jobbar likadant på torsdag och fredag + 1 timme till minst iallafall då.. men sen är jag ledig lördag och söndag så det är skönt som bara den.


13 juli

kom nyss hem från väla och familia med mamma och pappa. fick mig en ny kärlek på väla, en vit iphone 4. ska ha den i väntan på att den nya ska komma, iphone 5 eller iphone 4g eller vad den nu än kommer att heta. härligt att slippa den jag hade tidigare, den svarta 3an. så mycket finare i vitt dessutom!!   


På promenad hem från jobb. Ska bli gott at...

img_6916 (MMS)

På promenad hem från jobb. Ska bli gott att vara ledig imorgon och få sova ut. blev inte alltför många timmars sömn natten innan. imorgon blir det träning i massor och shopping hade jag även tänkt få in i mitt lilla schema. Låter inte som en hel dum dag va?


Oj, jäklar vad det började regna nu!! Haha...

Oj, jäklar vad det började regna nu!! Haha solen bara försvann på några sekunder och det började ösregna.. jag trodde det skulle bli fint väder? Aja nu gör det ju faktiskt ingenting att jag jobbar hela dagen!!


Godmorgon! har precis gått en powerwalk på...

Godmorgon! har precis gått en powerwalk på 30 minuter och står nu och väntar på bussen som ska ta mig till mitt jobb. har gjort frukost som jag tänkte äta på bussen. Man förbränner ju mer om man tränar innan man äter sin frukost. jobbar cirka 10 timmar idag, extremt härligt med tanke på att det ska bli fint väder idag och att många kommer att ligga på stranden och gotta sig.. Hoppas det blir lugnt på jobb idag iallafall


10 juli

nyss kommit hem från stranden & det var helt underbart att ligga och gotta sig i solen och havet med fint sällskap. om någon timme så ska jag träffa min fina vän bea för en promenad i rydebäck. så underbart väder ju så det finns inte i min värld att vara inomhus då. älskar att vara ute och känna av det fina vädret.

jobb imorgon 11.30-21.00 + städning efter det. så blir många timmar imorgon, men så kommer det nog bli en bra tid framöver så det är bara att jag får vänja mig. får tänka att det blir en go lön sen av det! och pengar är aldrig fel?


det är den här fina bruden jag ska träffa senare!

Gottar mig på stranden nu och mår underbar...

img_5946 (MMS)

Gottar mig på stranden nu och mår underbart! Blev inte Ängelholm igår utan helsingborg men hade ändå en riktigt go kväll med härliga människor, bra musik och go dricka. hoppas ni också hade en bra lördag och att er söndag är lika skön som min är :)


9 juli

erkänn att jag har varit lite duktig och snäll som uppdaterat från mobilen! annars hade ni ju inte haft det heller? har jobbat mycket, därför inget bloggande. har inte suttit vid datorn på 3 dagar nu så det är väl en orsak? Sov som sagt hos simon inatt och vaknade vid 05.00 och var hur pigg som helst, det var ljust ute och fåglarna kvittrade och jag trodde klockan var minst 10 för jag kände mig helt utvilad. men så tittade jag på klockan och blev helt chockad, men lyckades somna om sen igen som tur var.

blev hämtad av mamma vid 11.30 och åkte hem och tog direkt på mig bikini och stack ner till stranden med mina fina föräldrar. känns som om jag inte hinner träffa dem någonting alls nu för tiden, antingen så jobbar jag & kommer hem sent eller så sover jag hos simon. så det var skönt att ligga på stranden några timmar med dem och prata osv.

kom nyss hem från stranden och har precis hoppat ur duschen. ska snart börja tänka ut vad jag ska ha på mig ikväll, har lite bestlutsångest.. ska till ängelholm med några godingar ikväll och sätta oss på något trevligt ställe och dricka lite gott. var där förra helgen och det var faktiskt över mina förväntingar, det fanns otroligt mysiga uteserveringar och barer där. så det ska bli otroligt mysigt & hoppas på en bra kväll.


Knappt trött jag är. Jobbat 11,5 timme ida...

Knappt trött jag är. Jobbat 11,5 timme idag. Helt slut i benen kan jag lova er. Dessutom inte roligt att det kom 2 stycken 21.59 och ville beställa när vi stänger 22. Men ja de fick sin mat iallafall. Sitter nu i bilen påväg hem, blir hämtad av Simon inne i stan så det är skönt! Kommer somna så gott inatt med världens finaste brevid min sida..


Godmorgon. Idag är det jobb igen som gälle...

Godmorgon. Idag är det jobb igen som gäller, ca 11 timmar idag så har fullt upp hela dagen. Dock gör de inte så mycket när vädret suger som det gör just nu. Imorgon är jag ledig däremot och då har de lovats sol så det hoppas jag stämmer!


Godmorgon på er. Testar att blogga från mo...

img_2318 (MMS)

Godmorgon på er. Testar att blogga från mobilen så vi får se om det kommer fram eller ej. Gick iallafall en powerwalk på 25 minuter  innan jag nu ska ta bussen till jobbet där jag jobbar till 21.00. En lång dag helt enkelt! Men vi hörs lite senare. Ha en riktigt bra dag allihopa


6 juli

Jag smakade Päronsplitt-glassen & den var riktigt god kan jag lova er, så den är verkligen värd att testa!!

Fick nyss reda på att jag jobbar 11.30-21.00 imorgon istället för 11.30-17.00 & likadant på fredag, fast slutar 22.00 istället då. Så där sket sig min träning imorgon och på fredag, och att träffa min fina vän bea och att sola och bada på fredag innan jag skulle börjat jobba, om det hade blivit fint väder vill säga. men jobb går före, såklart! cash is king så det är bara att kämpa på. med detta sagt tackar jag för mig & säger godnatt. behöver mina timmar om jag ska orka jobba imorgon.

6 juli

gillar att ni var några som kommenterade om min hårfärg, och de flesta tyckte ju då brunt hår. men är så sugen på lite förändring så jag får se..

idag vaknade jag vid 13.00 & ja jag hade lite ångest då eftersom det var strålande sol ute och helt underbart väder. sov så himla bra inatt och vaknade inte en endaste gång så det berodde på det. gick iallafall direkt ut och la mig i trädgården och gottade mig i ca 2 timmar. sen kom mamma hem och vi åkte till väla för lite shopping, fick med mig en bikini och ett par coola örhängen. åkte sedan raka vägen till Filborna Arena, där vi tränar & jag körde 70 minuters powerwalk på löpbandet. riktigt behövligt och skönt faktiskt. svettades som en gris, härligt att höra va?

påvägen hem från träningen så stannade vi vid en affär för att handla med oss lite mat till ikväll och fick syn på GB's nya glassorter: 

 
vi köpte med oss puck och päron splitt. så säger jag senare vad jag ger för betyg! har ni smakat någon av dem?

.

.


hjälp mig

sååå sugen på att bli blond igen, eller iallafall ljusare. vad tycker ni? kan visa några olika bilder så får ni avgöra..

BLOND:






VS. BRUNETT:






så vad säger ni? blond eller brunett? komigen skriv nu vad ni tycker!!!!

mysigt besök i toaletten..

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/rattor-spolades-upp-i-kopenhamn_6292118.svd

läs & se om ni mår lika illa som jag gör... råttor är ett av de äckligaste djuren jag vet & fyfan vad äckligt att de kommer upp i toaletterna hos vissa i Köpenhamn pga översvämningen som var för några dagar sen där. tänk er att sätta er på toa och så kommer det en råtta i toaletten, helvete vad jag hade fått panik!!!!

5 juli

idag har jag varit i malmö med simon. körde dit vid 1-tiden och shoppade. eller rättare sagt han shoppade, jag hittade ingenting förutom ett fint armband i läder som jag var söt och köpte till honom. vi åt på en supermysig italiensk restaurang och jag beställde världens godaste pasta i krämig laxsås, med rökt lax och räkor i. åh vad det var gott!

när vi väl bestämde oss för att åka hem så hade det såklart hänt en olycka på motorvägen och vi blev stående i en låååång bilkö & simons tålamod är inte det allra bästa, så ni kan ju själva tänka er hur han blev. bilen blev varmare, simon blev mer stressad + hungrig. tillslut så lyckades vi ta oss upp på uppfarten till centercyd, som då ligger påvägen från malmö till rydebäck. för vi tänkte att vi kunde köra av där sålänge och äta lite osv på centercyd och sen åka hem, för då kanske all trafik hade börjat rulla som normalt igen, men tror ni det blev så? nej! haha och då blev simon ju inte gladare för den delen heller ;) men nu är båda hemma iallafall, han hos sig och jag hos mig.

jag är ledig imorgon också så det är skönt som bara den, ska åka och shoppa med mamma var det tänkt och senare på kvällen åka och träna. men nu ska jag bara ligga och slappa i min goa säng och slå på något bra på tv. sen om någon timme kommer mamma och pappa hem så då ska vi äta något gott tillsammans sen bara mysa framför tvn. älskar att vara hemma och bara ta det lugnt någon gång då och då!


såhär såg det ut när vi stod i kö..


vilken liten djävul


3 juli

idag: idag var jag & simon snälla och körde min bror och hans kompis till småland där de jobbar. de var hemma i helgen och börjar jobba imorgon igen, så vi körde de tillbaka. tog 5 timmar sammanlagt så jag och simon var ganska så trötta när vi kom hem. dock körde vi lite lekar osv i bilen för att tiden skulle gå snabbare.. hahaha söta! avslutade med att stanna på vägen och köpa mat till oss.


3 juli

gårdagen: jag och simon åkte ut till ängelholm för att möta upp några där för att spela volleyboll ju som sagt. jag spelade väl däremot inte sådär väldigt mycket, satt mer och gotta mig med god dricka..


efter att vi hade varit där så åkte vi och mötte upp några andra i ängelholm på Torstens för att ta lite mer gott och dricka och njuta av sällskapet. eller jag tog god dricka, simon körde så han fick ta vanlig redbull.



sedan när klockan blev lite mer så åkte jag och simon och plockade upp mina föräldrar som hade varit hos några bekanta och sen somnade jag och simon gott intill varandra.


2 juli

jobbade ett 11-timmars pass igår och dagen innan ungefär lika länge så var helt död i benen efter att ha stått upp så mycket. blev hämtad av simon efter jobb och så körde han oss hem till honom, där han hade överraskat med min favorit måltid (chili-vitlöks marinerade jätteräkor, med baguette och god ost) och ett glas vitt till det. dessutom tänt massa ljus osv. så det var så himla mysigt att komma till efter en lång dag på jobb. vi somnade gott tillsammans senare..

idag vaknade jag runt 10.30 och var pigg som en jag vet inte vad. brukar vanligtvis kunna sova till minst 1 utan vidare problem, men gick inte idag. dock bra kanske? men så jag hoppade lite på simon, som var tröttare än någonsin, tog ut hans hund på en liten promenad och tittade sedan på lite tv i sängen tills simon vaknade. lite senare åkte vi in till stan för att äta och för att göra lite ärenden.. är nu hemma en snabbis igen men ska snart köra mina föräldrar till några bekanta och sedan ska jag och simon träffa några andra och spela lite volleyboll och dricka lite gott.. haha får se hur det går med volleybollen, är ju inte helt 100 på den sporten om man säger så ;)

RSS 2.0