30 oktober

Behöver er hjälp som lite smakråd. Vilken färg ska man välja? Den svarta eller den chokladbruna eller den bruna?
 

 
Så 1, 2 eller nummer 3? Med eller utan luva? Finns luva till alla och finns utan luva till alla färger också.

30 september

Då var det söndag igen och jag har haft en sjuk och rolig helg!! blivit festande för hela slanten både i fredags och i lördags så idag är man väl inte helt pigg. Imorgon blir det jobb och det håller i sig i 11 dagar sen är jag fri 2 dagar och har redan planer tills dess. Längtar!! Idag har det blivit en hel del shopping på nätet, finns det något bättre? Så jävla gott att bara klicka runder och hitta massa fina saker och inte tänka efter så mycket utan bara handla det man vill!! Nu kallar duschen på mig, vi hööööörs.


27 september

Bästa mellanmålet. Både mättande, gott och bra. Har ni inte testat, så testa. Finns även i smak av blåbär.


25 september

Mycket som hänt på loppet av en vecka. Vet inte om jag riktigt hunnit förstå det än eller om det kommer att komma ifatt mig så småningom. Det känns som om att det bara kan börja bli bättre nu, har varit längst ner nu om man säger så.

Lilla mormor är nere på besök, om vi ska prata om någonting annat och det är mysigt. Hon är så fin, så fin. Är ledig både lördag och söndag och det kunde inte kommit mer lägligt.


24 september


19 september

Vet inte vad jag ska säga eller skriva, förutom att livet känns ganska så jävligt förtillfället. Så idag får det bli ett hårt jävla träningspass, träna tills jag nästan tuppar av. Vad sägs om det? Låter bra. Behöver få ta i och kämpa och svettas känner jag. Hoppas att allt är bra med er läsare.
 

19 september


12 september


11 september

Obehaglig rubrik.. 11 år sedan idag va? Tiden går så fruktansvärt fort..

Men men. Idag har jag jobbat, varit på djursjukhuset, lunchat med mamma, tränat ett stenhårt pass och sedan mött upp Bea för lite middag i stan och suttit och pratat om allt mellan himmel och jord. Ligger nu hemma i min säng och ska försöka sova. Upp kl 5.00 för att sticka till jobb som vanligt.


10 september

Idag har jag hunnit med att jobba, gå på ett möte, shoppat med mamma, solat och tränat. Ganska effektivt av mig ändå tycker jag nog allt ;) Helt död nu och ska krypa ner i min säng och hälsa på John blund :)


5 september

Idag har jag hunnit med att jobba, vara iväg på lite ärenden i Malmö, lunchat med mamma och pappa och avslutat med lite shopping. Nu sitter jag och väntar på maten som är i ugnen, att den ska bli klar så att man kan få lite mat i magen. Sen ska jag bara ta det lugnt, mår verkligen dåligt idag så blir nog en go film sen sova typ. Känner inte för någonting annat än just det. Vad har nu hittat på en onsdag som denna?


4 september

Fan, varför tar man så mycket förgivet? Varför tänker man aldrig efter hur bra man egentligen har det? Jag kan vara dålig på det. Att aldrig tänka efter hur lyckligt lottad man verkligen är. Man har tak över huvudet och mat på bordet. Att man har en underbar familj och fantastiska vänner. Man har helt enkelt folk som älskar en, och som man älskar tillbaka. Man är frisk och har det helt enkelt bra. Jag kom in på http://ikroppenmin.blogspot.se/ och fick mig en tankeställare. Man ska vara så jävla glad över att man har det som man har det. Att man inte har någon äcklig, för äcklig är precis vad det är, jävla cancer eller annan sjukdom som kan innebära att man förlorar livet. Blir arg bara av att höra ordet cancer. Min farmor dog i den sjukdomen, har andra anhöriga som har det och har vänner till mig vars släktingar/vänner som de förlorat i denna hemska sjukdom..


4 september

 Nu ska jag äntligen få mitt hår färgat och fixat, ska bli så underbart!!


4 september

I fredags hade vi lite kräftfest hemma hos mig med släkt och familj, sen blev det en liten spontanare in till stan.




4 september

Hehe


RSS 2.0