23 augusti

Okej, jag har verkligen inga idéer alls angående vad jag ska skriva om. Så tänkte att ni kunde hjälpa mig. kom med tips och idéer, ställ frågor, gör vad som helst bara ni skriver något :D kom igen nu!!


23 augusti

känns som om att jag bara jobbar och tränar nu förtiden. jobbar hela helgen också, men cash is king! älskar mitt jobb, så vad gör det då om man får jobba mycket?

Idag blev de 29,4 km cykling och sen lite roddmaskin och avslutade med lite magövningar. Åkte sen hem och duschade och blev sen hämtad och bjuden på lunch av Simon. När jag sen kom hem så sov jag någon timme innan jag mötte upp Amanda för lite go pw och jogging, samt avslutade med att döda magen. Kändes riktigt skönt! dock lyckades jag typ få nackspärr, så kan verkligen inte röra mitt huvud alls just nu. Hemskt!!


15 augusti

Blir man irriterad eller vad när en traktor med släp kör framför en när man är stressad till jobbet och klockan bara är strax efter 6?! Bilden tog jag imorse


15 augusti

kom precis hem från jobb, slängt på mig nya kläder och nu blir det väla och lunch med min fina Bea innan jag ska jobba igen. Känner mig lite trött, men lite kaffe på jobbet så ska det nog ordna sig ;)



11 augusti

Fick hem mina clear eyes igår, så det gick otroligt snabbt. Toppen! Nu har jag precis vaknat efter att ha sovit, hör och häpna, i ca 14 h.. Sjukaste på länge? Haha. Lagom trött tjej? Så ska tvinga mig upp nu, är fortfarande trött konstigt nog. Fast man blir ju trött av att sova för mycket också. sen vid 12 ska jag va nere på Råå med jobbet och där ska det hållas lite pass och åka snabba båtar. Sen ikväll blir det kräftskiva med jobbet plus massa fler. En riktigt go dag med andra ord :D


8 augusti

Min klocka ringer 05.10 varenda morgon pga att jag börjar jobba vid 6 och då kan mina ögon vara röda pga att man är så trött. Detta är någonting jag har stört mig väldigt mycket på, då jag jobbar i en reception och inte vill se så jäkla trött ut. Har velat ha Clear Eyes ett bra tag, men så kan man inte köpa dem i Sverige ju och jag har bara trott att de har funnits i USA. MEN så hittade jag en hemsida där de säljer dem, så nu jävlar ska mina ögon inte vara röda längre. Lycka! :)
 


6 augusti

Hade en mysig kväll i lördags hos marre; supergod mat och trevligt sällskap. Tyvärr så jobbade jag i lördags ju så blev inte att jag stannade så länge. Var på jobbet hela dagen i söndags (öppning till stängning) och efter det blev det raka vägen hem för att äta lite och vila en stund. Sen kom Simon och spenderade natten tillsammans med mig. Upp som vanligt vid 05.00 imorse och ta sig till jobb. Tänkte träna idag efter jobb men min kropp sa ifrån som var tröttade än tröttast. Inte så konstigt kanske då jag körde träning 6 dagar förra veckan och vissa dagar dubbla pass. Så min kropp behövde väl lite vila idag. Sitter nu och myser framför tvn med min fina:


4 augusti

Kom hem för någon timme sen från gymmet och har duschat och sminkat mig inför ikväll. Ska på middag hos Märta som fyllde år igår, tyvärr blir det inget långt besök där för mig för ska jobba hela dagen imorgon. Så kommer inte dricka eller så, utan vill gå dit för att fira henne lite och äta lite god mat tillsammans med henne och alla andra glada som ska dit :) kommer bli mysigt!


4 augusti

I onsdags så var det tänkt att vi skulle ha en mysig middag hemma hos Ullis innan Max skulle tillbaka till USA. Och vem kommer då dit och äter med oss? Jo Carola, haha! Inte varje dag man äter med henne, men hon var hur trevlig som helst. Och hennes dotter var ju sötaste lilla tjejen på länge! sen stack vi och tittade på Dennis när han uppträdde och det var grymt bra!


RSS 2.0