29 juni

vilken dag, haha!

började ju som sagt dagen med att gotta mig ute i solen, dock lite för länge kanske. har varit inne nästan hela tiden de senaste dagarna/veckorna för att jag har jobbat och jag som inte har världens bästa pigment kanske skulle valt att ta det lite lugnt ute i solen. men gjorde jag det? nej! resultat = tomat... somnade cirka 3 timmar ute i solen så hela framsidan är som en tomat i princip, yes precis vad jag ville!!!!

när klockan sen blev halv 5 så tyckte pappa att jag skulle följa med och träna och inte nog med det, utan han tyckte även att vi skulle cykla dit för det var så fint väder. till en början sa jag nej men sen tänkte jag att det inte var så långt ändå (tar ca 10-15 min med bil).. men så fel jag kunde ha, det var 1,3 mil dit och 1,3 mil hem sen igen (såklart att det var lika långt tillbaka men ja ni fattar, haha).. plus att jag tränade 1 timme när jag väl kom fram på filborna arena.. så idag har det alltså blivit 2,6 mil cykling och 1 timme på gym + så har jag blivit en tomat på köpet. vilken dag va? dock så ska jag börja tänka på vad jag äter och träna regelbundet och mycket. har blivit alldeles för slapp på senaste tiden och det är ingenting jag tycker om. varken hur jag känner mig inuti kroppen eller vad jag ser i spegeln. nej nu måste det bli ändring..

kom nyss ut ur duschen iallafall, kan säga er att det verkligen behövdes & har nog aldrig duschat så kallt som jag gjorde idag. haha.

men nu ska denna lilla tomaten gå och äta mat med sin mamma & pappa sen sova. 10 timmars pass på jobb imorgon!

29 juni

njuter av min lediga dag genom att gå ut och gotta mig i solen i trädgården med världens finaste hund. är trött som bara den, men ska inte strunta i solen nu när jag är ledig.




28 juni

hemma från jobb nu. eller om jag ska vara ärlig så har jag efter jobb följt med mamma till väla först och sedan åkte vi till maxi för att handla lite mat.. fick ett superfint armband av mamma, beigt läderarmband med några små berlocker typ.

blev iallafall en god potatis & purjolök soppa med ett vitlöksbröd till som jag faktiskt lagade, tro det eller ej.

är ledig imorgon, otroligt skönt & hoppas att det är lika fint väder imorgon, för kan säga er att det inte var speciellt roligt att arbeta inomhus idag när det har varit så varmt. usch.

ikväll kommer iallafall simon hit och får mig att sova gott inatt, behövs kan jag säga! mycket i huvudet för tillfället så det är skönt att få sova tillsammans brevid någon man verkligen älskar.


You are my guardian angel <3

27 juni

hemma igen. var som sagt på väla med bea men hittade ingenting alls, skittråkigt. men det var fruktansvärt roligt att få träffa henne åtminstonde. åkte sedan till jobbet för att göra nytt schema för den närmsta månaden & kan ju säga att jag inte kommer ha speciellt mycket fritid, men cash is king! ordnade dock så jag är ledig lör & sön så det är asskönt! jobbar ca 35 timmar i veckan hela juli, och utöver det ska jag varje dag ta mig till och från jobb som cirka tar 70 min enkel resa. så kommer inte spendera många timmar hemma. men som sagt det gillar vi. ska lägga undan så att jag kan ut och resa senare!

måste nu ta och stoppa någonting i magen, min mage skriker nämligen efter mat just nu. hörs senare!

27 juni

godmorgon på er, jag har sovit ca 11 timmar inatt, helt okej eller vad säger ni?

ska iallafall klä på mig någonting nu och sedan ta bussen till väla med bea, ska bli så roligt att träffa henne eftersom det var ett tag sen senast. senare idag ska jag till jobbet för att gå igenom nytt schema och sen hade jag velat träna, men vi får se hur mkt som hinns med en dag som denna. ska iallafall till väla med bea och ska till jobb.

måste kila nu för att göra mig lite i ordning så vi hörs lite senare.


det är den här lilla filuren som jag ska till väla med :)

26 juni

mycket tankar i huvudet, vet inte vad jag ska säga eller inte säga. vet inte vart jag ska börja eller sluta. lika bra att låta bli i sådana fall? eller håller ni inte med? hade så gärna velat resa iväg på en go solsemester, blir deprimerad av detta skit vädret. men kan inte ta ledigt ifrån jobbet så får bli en resa till vintern istället.. men som sagt snart ska de hända lite saker så får hoppas humöret blir på topp då, hehe... får bara upp jobbiga situationer från den senaste tiden i mina tankar, det som är jobbigt (hur många gånger har jag inte skrivit ordet jobbigt nu?)

bäst jag går och lägger mig, får en ny dag med nya möjligheter. jobb imorgon också. natti finisar

25 juni

hej på er.. sämst på att uppdatera jag vet, men jobbar i princip varje dag nu för tiden.. torsdagens utgång var helt utflippad och galen, räcker jag säger så. dagen efter mådde jag inte helt 100 (på midsommar alltså) så åt bara lite god mat med mysiga personer och tog det lugnt. skönt då jag hade jobb imorse och inte hade orkat vara värsta bakis. hade min rejäla utgång i torsdags istället.

klockan är snart halv 10 och jag tänkte sätta på någon bra film innan jag ska lägga mig, jobbar morgon imorgon också nämligen. mycket jobb nu eller vad säger ni?

snart ska jag göra en sak, en liten förändring som kommer gå bra och sluta bra får jag hoppas. ser fram emot det iallafall och ska bli roligt senare. lite nyfikna blir ni nu va? ;)


22 juni

hej på er!

vaknade upp vid simons sida, så underbart skönt att gårdagen är över för min del.. åh! men ja vaknade som sagt upp hemma hos simon och min chef ringde mig. han bad mig komma in tidigare än när jag egentligen skulle börjat, vilket var 17.00. så jag började redan klockan 14.00.. men alltid bra med lite extra pengar dock tråkigt för skulle egentligen åkt till väla och handlat lite viktiga saker. men jobbet går före såklart! så blev jobb till klockan 21.00 och sen åkte jag raka vägen hem.

imorgon blir det jobb 11.30-17.00 så en ganska kort och lugn dag, men skönt det med faktiskt. sedan ska jag raka vägen hem och börja fixa v  mig för att ha en ordentlig utgång med en massa godingar på kvällen. några kommer samlas hemma hos mig före för att dricka lite gott och prata en massa och ha det mysigt, senare tar vi oss in till stan och möter upp resten av folket och kommer ha en ordentlig kväll antagligen, ser verkligen fram emot morgondagen!

måste sova nu, ska upp vid 8.30. sov så gott :)


21 juni

imorgon (eller rättare sagt idag, då klockan är över 00.00) kan jag nästan garantera att jag inte kommer att göra några inlägg på bloggen. klockan är ställd på 07.30, sedan får jag hoppas att gud är med oss imorgon. kan med säkerthet lova och garantera att jag kommer tillbringa min natt med simon imorgon. sedan blir det jobb på onsdag, ett kvällspass. så vi hörs väl på onsdag när jag kommit hem från jobb. förlåt för att jag är sämst på att skriva nu för tiden, men det har sina skäl..

20 juni

någon som vet hur man laddar upp en egen mp3-fil, ljudklipp på blogg.se ? tror ni hade gillat det jag skulle lagt upp isåfall :)

20 juni

okej jag har ett litet problem som jag inte riktigt vet hur jag ska lösa. jag har extensions och en utväxt har börjat titta fram från mitt eget hår, hur ska jag lösa detta? kan man färga håret om man har satt i extensions eller förstör de det håret? eller går det bra att färga så länge man bara lägger färg på sitt eget hår och undviker att få färg på löshåret? snälla hjälp mig, jag ser ut som en dåre!



20 juni

har inte gjort sådär jättemycket idag, mest legat och degat i sängen med datorn framför mig. väldigt skönt dock då jag jobbat en hel del sista tiden och varit iväg mycket hemifrån, så tycker att jag förtjänar en liten ledig dag. lite senare kommer simon hit för att vi ska gå igenom lite osv (inget ang. vårt förhållande!!) sedan blir det att lägga sig i tid ikväll, för ska upp ganska så tidigt imorgon. behöver vara utvilad och så. kanske har en liten spa-kväll för mig själv ikväll, med bad, ansiktsmask och lite sånt? men vet redan nu att det inte kommer att bli så, för att jag inte kommer ha orken, men ändå!

är egentligen otroligt sugen på att åka och träna, men hinner inte det idag tyvärr och imorgon lär det antagligen inte bli träning heller. dessutom är det nog smartare att inte träna då jag har ont i halsen och vill inte att det ska bli värre.

är sugen på lite gotte, lite glass eller något i stil med det. kan skylla på att jag har ont i halsen? hehe


20 juni

mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud förtillfället, mest negativa. eller jobbiga kanske är ett mer lämpligt ord. hade bara velat vara 3 år gammal och gömma mig i mammas famn, men det går ju inte. men jag ska klara detta! imorgon kväll då jävlar blir det att fira!

20 juni

godmorgon på er, klockan är snart 13.00 och jag sov som en prinsessa idag, min första lediga dag på en vecka ungefär. fick sällskap av min goding igår kväll så jag slapp spendera natten i ensamhet. älskar att inte behöva sova ensam, finns inget bättre än att sova tillsammans med någon man älskar.

idag kommer det bara bli en skön dag hemma och hinna göra lite saker och senare ikväll blir det träning skulle jag tro. imorgon ser jag inte fram emot, har ont i magen och vill bara få den dagen ur världen. tyvärr går det inte, så det är bara att försöka gilla läget. men har nog aldrig varit mer nervös eller kännt så mycket panik inför någonting. är ledig från jobb imorgon också iallafall, men på onsdag börjar jag jobba igen. ska bli härligt när man får sin första lön senare.

hur ser er dag ut då?

ska ringa lite samtal nu, men skriver mer senare så håll ut.

18 juni

förlåt för att jag är sämst på att uppdatera nu för tiden. men jobbar varenda dag och kom hem från jobb för ca 1 timme sen nu. och håller på att fixa mig lite för en liten utgång med några godingar från min klass (förra klass, buhu, hej studenten).. men ska jobba morgon imorgon, men det klarar superwoman sofia ;) hehe.. jag är ledig måndag så då lovar jag massa inlägg :)

ha en bra lördag allihopa!!! :)

16 juni

heeeej. förlåt för dålig uppdatering, men jobbar i princip varje dag och kommer fortsätta att jobba många dagar till i rad innan jag blir ledig. inte alls mycket att göra på jobbet idag dock, väldigt skönt! hann både med att äta svenska jordgubbar, vattenmelon, lite choklad och allt annat gott. toppen! klockan är nu snart 22.30 och jag sitter och väntar på att min lilla simon ska komma hem till mig så att jag får lite gosigt sällskap inatt. imorgon blir det att gå upp tidigt med den lilla sötsaken för att åka in och ha ett litet möte, som jag inte kommer att skriva någonting om här i bloggen, och sedan blir det att luncha och shoppa lite. sen blir det jobb imorgon också på kvällen :)

nu kommer han. heeejsvejs

15 juni

drar till jobb nu. hemma igen ikväll vid 22.30-tiden.. ha det så bra och gotta er ordentligt i solen idag, ni som inte har något arbete och kan göra det :)

15 juni

inatt har jag sovit ca. 12,5 timme om inte mer. hur sjukt är inte det?! dessutom kommer jag ihåg ca 10 olika drömmar, haha. klockan är iallafall nu snart 11.30 och jag tänkte tina lite kyckling för att ha till lunch, tillsammans med en massa grönsaker. blir jobb ikväll för min del, börjar klockan 17.00.. på ett sätt är det skönt att börja sent för det innebär att man kan ha sovmorgon och hinna med en del saker på dagen innan man börjar arbeta, men på ett annat sätt så är det lite tråkigt, för när man har slutat jobba så måste man direkt hem och sova i princip. speciellt för min del då jag sen imorgon börjar klockan 11.00 och slutar 21.00.. en lång dag helt enkelt och jag är ensam servitris och har ensamt hand om kassan osv imorgon. kommer vara trött på fredag. men då blir det jobb igen.. haha kommer jobba som aldrig förr nu känns det som, men kommer vara roligt sen när lönen kommer. får se det på det sättet.

nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, så jag är lite fräsch inför kunderna idag och sedan ska jag laga mig en god måltid bestående av kyckling och massa grönsaker, som jag skrev tidigare.

tjingelong så länge

14 juni

har hunnit med en hel del idag faktiskt.. vaknade vid 11.00 och gick upp och gjorde mig frukost och klädde på mig. åkte sedan in till helsingborg med mamma för att fixa det nya sommarkortet istället för annat busskort jag har haft. sedan åkte jag till jobb för att gå igenom schemat lite och hur jag ska arbeta de närmsta 2 veckorna. sedan var jag på lite shoppinghumör, trots att jag håller på att bli sjuk. så jag åkte till väla, dock hittade jag ingenting alls. sjukt tråkigt. var där ute i kanske 1,5 timme sen ville jag bara hem. satte mig på första bästa bussen hem och kom nyss hem.

har varit väldigt mycket bussresor idag, men med spotify i mobilen så att man kan ha musik i öronen, så klarar jag det.

tänkte ta mig ett bad nu snart, för har inte tid att bli sjuk. min näsa kliar, halsen svider, har hes röst och jag nyser ganska ofta, trevligt va? tips på bra förkylningskurer?


13 juni

har legat och gottat mig i min säng i princip hela dagen (undantag när jag har ätit eller gått på toa) och tänker fortsätta med det till klockan 18.30 för då ska jag iväg och träna. "Brudens far" började precis på tv4 och tänkte titta på den, har ni sett den? jag känner inte igen den faktiskt, så blir mysigt att se en film jag inte har sett tidigare. hade dock varit mysigare att ha sällskap, men det får sonic stå för idag. ska som sagt träna sen och det ska bli otroligt skönt. sen imorgon blir det jobb! hur ser er måndag ut?


13 juni

det känns så himla konstigt att jag inte ska tillbaka till skolan efter sommaren, så himla konstigt att hela gymnasietiden redan är över. kommer fortfarande ihåg första dagen som om den vore igår. kommer ihåg att jag, bea och emma kom in försent till samlingen i matsalen, där alla våra nyblivna klasskamrater satt. kommer ihåg att vi blev indelade i små grupper för att lära känna varandra och kommer precis ihåg vilka som var i min grupp..
 
detta var för 3 år sedan, förstår ni? 3 hela år har gått och man har knappt hunnit att blinka. gymnasietiden har varit så otroligt bra och framförallt galen. kan dock bero på att jag hamnade just i den klassen där alla är smått galna och som älskar att hitta på saker. vilket jag absolut inte har haft någonting emot, snarare tvärtom. jag har älskat min klass och det är de personer i klassen som har gjort att man har orkat komma till skolan, utan dem hade nog ett antal studiebidrag rökt.. har haft en fruktansvärt rolig tid och jag hoppas innerligt att vi kommer fortsätta att hålla ihop.

det som känns så sjukt nu bara är att det är nu som vuxenlivet börjar, att börja arbeta för fullt för att tjäna lite pengar och senare kunna flytta hemifrån. vill inte flytta hemifrån än, trivs som fisken i vattnet hemma, kanske för att man har det lite för bra? men jag älskar mitt hem och min familj. jag älskar att ha min familj nära mig, men samtidigt så vet jag att det också är en del av livet att lämna dem för att kunna bygga upp något eget. kanske med någon annan, eller med sig själv. det är lite skrämmande att det är nu det riktiga livet börjar, det är nu man verkligen måste ta eget ansvar och ordna med allting.

jag är så tacksam för att jag har ett arbete så att jag inte är arbetslös som otroligt många är som nyss tagit studenten, det är jag. men det känns så tråkigt att det enda man ska göra nu är att arbeta. kommer inte ha alltför mycket till fritid nu och hitta på massa festligheter som man har haft tidigare. men har bestämt mig för att lägga undan lite av lönen varje månad för att kunna unna mig en otrolig resa när jag har arbetat klart. om det blir om 1 år eller om 2 år, det återstår att se. men resa är en sak jag ska göra. vill vara iväg ett bra tag dessutom och jag vill se världen.

detta är slutet på början av livet och det är nu allting startar

13 juni

godmorgon, sovit gott? själv har jag sovit otroligt bra, förutom att jag har haft en hel del jobbiga drömmar..
brukar ni komma ihåg era drömmar? jag gör det i princip alltid.

jaha, vad ska denna dagen erbjuda mig då? tvekar mellan om jag ska åka till väla och shoppa lite, eller om jag ska åka och träna! hmm.. hade varit otroligt skönt att åka och träna, men varken mamma eller pappa är hemma så får ta mig dit själv då och frågan är om jag orkar det. ingen som läser detta som hade tänkt träna på Filborna Arena idag? så kan vi åka dit tillsammans ju.. hahah. nej men får se hur det blir. kanske tar och springer en runda i Rydebäck istället.. nästan lättare än att ta sig den biten..

studentpresenterna

tänkte att ni kanske är lite nyfikna på vad jag fick i studentpresent osv. så tänkte skriva några av sakerna:

  • 2 riktigt coola och stora vinglas som Carolina Gynning har designat
  • 2 champagneglas med coola tryck på
  • 4 par coctailglas
  • en kudde med en bild av mig som liten på, as fräckt. visste inte ens att man kunde göra sådant!
  • 1 par silverörhängen, som hänger ner en liten bit & som jag älskar
  • 2 olika par armband, 1 silver med berlocker på och 1 svart med silverstenar på
  • 1 fotlänk gjord av Thomas Sabo
  • 1 silverarmband med inristningen "Your Guardian Angel, 24/2-08" av simon. vårt datum alltså och en så söt text, blev helt tårögd för det var så fint.
  • ett silverhalsband med ett stort hjärta
  • en dator av mamma och pappa
  • en hel del pengar
  • presentkort på väla
  • champagne
  • en ring som mormor hade fått när hon konfirmerades som ägaren tidigare hade ärvt av någon annan.. så fint och betydelsefullt att få den. mormor hade dock putsat upp den lite för att få den att se ny ut. den var så fin. silvrig och ser ut som en blomma, men själva blombladen är små hjärtan.
  • ett linne av malin, som jag har letat som en idiot efter tidigare. så blev skitglad!

tror jag fick med det mesta där, blev iallafall så otroligt glad för allting. ni är så underbara <3


för jag har tagit studenten..bildbomd



















































nu kan ni inte klaga på bilder tycker jag..

tack sp3f för 3 helt underbara år, ni är så otroligt goa allihopa. hade inte kunnat önska mig en bättre klass, den var i världsklass <3

och tack för alla som har firade mig på min studentdag, ni är guldvärda <3

12 juni

oj herregud, vart ska jag börja? så fantastiskt roliga de senaste dagarna har varit, speciellt fredagen då jag tog studenten. vilken dag det var & vilken natt. fick världens finaste saker och hade hur trevligt som helst och en otroligt bra utgång på kvällen. en annan sak som var så otroligt bra med den natten, var att när jag skulle hem så bokade Simon ett hotellrum till honom och mig på Grand Hotel, så jävla mysigt! perfekt avslut på den natten. lägger in en del bilder snart, har hur många som helst. Åh, hade velat uppleva studenten om och om igen. fyfan vilken dag & natt. dessutom fick vi helt perfekt väder. gud måste älska oss!!


en bild på mig, lite förhandsvisning.. lånat bild av ida.. knappt lycklig jag var?

8 juni

vet att jag suger på att blogga för tillfället. men det är studentvecka just nu och det händer saker varje dag så jag hinner helt enkelt inte. kommer vara duktig sen efter fredag, dock antagligen inte på lördag för kan tänka mig att jag inte kommer vara helt levande då. student på fredag fan vad roligt det ska bli. kommer lägga upp en massa roliga bilder senare också, då jag flitigt har haft med min kamera ut på varje event denna veckan.

idag väntas en heldag med min sjuka klass, kommer inte bli annat än helt galet! men det ser jag fram emot. ska först in till väla och köpa skor med mamma, sen kl 14.00 så ska jag träffa min klass, det är snart ju? mår inte som en prinsessa idag, men får göra det bästa av situationen, hehe..

hoppas ni klarar er tills dess att jag kommer blogga lite flitigare.. ha det så bra så länge :)

5 juni

förlåt för dålig uppdatering, men vädret är klockrent och har inte haft tid eller ork att sitta vid datorn. ska snart bege mig mot väla, trots det underbara vädret, för att hjälpa simon att hitta några saker inför fredag. sen ska vi ner till stan för att titta på när hans lillebror och hans band ska uppträda, klockan 18.30 utanför dunkers.

ikväll blir det bara att ta det lugnt och sova med min finaste!

uppdaterar mer imorgon när jag kommer hem. då kommer även bilder ifrån fredags!


4 juni

vilken underbar kväll & natt jag hade. åh! allt var perfekt. människorna ute, musiken, stämningen. ja allt! hade en sjukt bra kväll! tack till alla som gjorde den så bra, speciellt tack till bea som var med mig hela kvällen! på bussen hem blev det lite kaos bara, haha...

idag ska jag bara ta det lugnt med simon. hyra film kanske och handla goda saker att gotta oss med.

6 DAGAR KVAR!!! :D

3 juni

nu är både jag & bea färdig fixade & vi ska snart bege oss in till staden för att fira att det endast är 7 dagar kvar till studenten, knappt underbart ?!?! :D:D kommer bli en grym kväll ikväll !!! :D

3 juni

hej på er! har varit lite dålig på att uppdatera idag men det har sina skäl. har varit duktig och hjälpt mamma och pappa att resa tältet vi ska ha på studenten, tog över 2 timmar att få ihop det.. sjukt mycket mer jobb än vad man trodde från början. tanken var egentligen att vi skulle bygga upp det idag för att ha koll på hur man gjorde och sen ta ner det igen. men så blir det icke! för mycket jobb så vi låter det stå fram till nästa fredag & får hålla tummarna att det stannar där det ska vara, haha.

snart sitter bea på bussen påväg hem till mig, då blir det först att ta det lite lugnt sen börja tagga igång inför kvällen. har dock inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig än, så får låta bea vara mitt lilla smakråd. nej måste sticka iväg nu och slänga i mig något litet i magen, sen ikväll blir det grillat. mysigt! :)

BARA 7 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN NU!!!!!!!!!! :D :D :D :D

2 juni

ser väldigt mycket fram emot morgondagen, den kommer att bestå av shopping, solning, och sen en mysig dag & kväll med bea och kommer avsluta kvällen med en ordentlig utgång med garanterat ett gäng underbara människor ute. detta ser jag som sagt emot väldigt mycket då det var längesen jag och bea var ute tillsammans (om man bortser från balen, haha...)
vad har ni för planer för er fredag?

2 juni

har haft en otroligt lugn och avkopplande dag. väldigt skönt faktiskt. åt för ett tag sen en helt underbar tapaz måltid, som bestod av bl.a räkor, oliver, fetaoster, vitlöksbröd, kall potatis, lite nachos med kyckling och smält ost, salsa såser och andra såser och ett gott glas vitt till det. mums eller vad säger ni? jag älskar sådan typ av mat, lite så att man kan plocka lite vad man själv känner för och är sugen på. jag är otroligt kräsen när det gäller kött och det får absolut inte vara minsta lilla biten som är rosa ens, är känslig som fan. och om man då har en pojkvän som är kock så kan ni ju själva räkna ut att det blir en hel del klagomål på mig om att jag "förstör" maten, som han så fint säger när jag väljer att ha en oxfilé bit välstekt osv. men samtidigt så tycker jag att det är upp till mig? det är jag som ska äta köttbiten och inte någon annan? alla har väl ändå rätt till att äta på det sättet de själva vill och föredrar? haha. håller ni inte med mig?

2 juni

Vitt oversize linne med brottarrygg Today I'm wearing thisVitt oversize linne med brottarrygg Today I'm wearing thisVitt oversize linne med brottarrygg Today I'm wearing thisVitt oversize linne med brottarrygg Today I'm wearing this

Svart linne med tryck
Svart magtröja No guns
jag älskar tröjor & linnen med tryck och denna godbitarna hittar ni på:
@avanna.se

2 juni

tänkte berätta en liten sak för er, som ni kanske inte vet. det är såhär att jag har en kanin, haha inte världens grej precis men har aldrig nämnt honom tidigare tror jag, och i vilket fall så kan jag faktiskt erkänna att jag personligen ger honom lite för lite kärlek. det är lätt att glömma bort honom när han står i sin bur i uterummet, synd jag vet men mina föräldrar sköter honom superbra! men idag så har jag gett honom mycket kärlek, tagit ut honom på gräsmattan och suttit och kelat med honom i säkert någon timme. haha vet inte varför jag berättar detta, lite brist på att skriva någonting annat kanske? men nu vet ni det! har nu en glad liten kanin i sitt egna lilla rum :)


2 juni

det är väl självklart att solen går i moln så fort jag går ut & att det ser ut som att det kommer att vara molnigt de närmsta timmarna.. kul! där fick jag mitt solande ju.. störigt som in i ..

2 juni

godmorgon på er, eller kanske snarare godmiddag! sov över 12 timmar inatt, sjukt men skönt. tänkte gå ut och lägga mig i solen en stund och får hoppas att solen tar lite då jag behöver få lite färg på min bleka kropp. när jag vaknade satte jag på tvn & där var det sånt tvshop program & fan vad jag hatar de programmen, alla som pratar är så fruktansvärt överdrivna. har ni tänkt på att på såna program om det tillexempel handlar om någon städningssak så är det först grått och allt är så jobbigt men sedan när den grejjen som de ska sälja kommer in i bilden då blir det genast massvis av färg och alla tycker plötsligt att det är hur roligt som helst att städa, vilket skitsnack! vem fan tycker att det är roligt att städa liksom? haha, nä usch för de programmen. skrattretande.

eller vad tycker ni?


1 juni

har precis fått fotmassage av mamma, skönt! sitter nu och tittar på lite tv med mamma & pappa. det känns så underbart att veta att man inte behöver plugga eller ha ångest över att man inte pluggar. är helt fri nu & jag älskar det. kvällen idag kommer fortsätta i samma mysiga stil, med tv & film med mamma och pappa och sen få lite ryggmassage av pappa, får nog dock ge tillbaka lite också till honom men vad gör det? massage är nog någonting av det bästa jag vet, i alla former. allt från fotmassage till ansiktsmassage & finns det något bättre än huvudmassage och kli?


herregud vad jag saknar mitt blonda hår när jag ser bilder som denna...

1 juni

snart kommer det hit lite gäster för att fira min bror som fyller år, grillat i mängder blir det för det är något han verkligen älskar. och om jag ska vara ärlig så tycker jag väl själv inte så illa om det heller ;) så ska hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch innan dem kommer.


sitter och tittar på lite gamla bilder på datorn. känner ni igen personen ovan?





hahahahaha...

1 juni

hemma efter att ha varit i skolan i cirka 5 minuter, kändes lönt? men fick iallafall lämnat min skoldator, sen åkte jag med bea för hon skulle panta lite flaskor, hehe. sedan fick hon streetracea (stavning?) för att hinna ikapp min söta lilla buss, vilket hon lyckades galant med tycker jag :D


1 juni



nu gick det, här är en bild på födelsedagsgrisen (min bror) & på mig. lite vi håller om varandra?

1 juni

klockan är nu snart 12.30 och jag ska bege mig till skolan om ca 45 min. ska då ge tillbaka skoldatorn som jag har haft i 3:an, sen ska jag direkt hem igen för att fira min lillebror. blir lite gäster ikväll och god mat och dryck. skönt att man är ledig från skolan nu ett par dagar, i princip alla dagar fram till studenten? underbart! skulle dock vilja hinna med en liten solning idag också, får se hur det blir med det! skönt väder ute iallafall, ser det ut som åtminstonde, så blir shorts idag också, skönt! men ska gå nu, vi hörs senare!


1 juni

är det inte helt sjukt att det redan är juni nu? underbart att det bara är 9 dagar kvar till studenten, men samtidigt lite skrämmande och sjukt att efter de 9 dagarna så börjar livet på riktigt, ingen mer skola (om man inte vill studera vidare direkt) utan blir till att arbeta och sen lite senare flytta hemifrån. och då ska man börja betala räkningar, handla mat, tvätta, städa och allt annat som kommer med om man flyttar hemifrån då jag har sluppit göra allt sånt när jag bott hemma. det är lite skrämmande att veta att man ska klara av allt sådant själv, allt sådant som ens föräldrar tidigare har skött. jag vet inte om jag kommer klara det, eller givetvis kommer jag att klara det för det är någonting man bara måste lära sig att klara av, men samtidigt känns det konstigt. kommer kännas antagligen konstigt att inte vakna upp i sitt rum som man har haft den till den största delen av sitt liv eller att bo hemma och ha sina föräldrar och sin bror runt omkring sig när man är hemma. nu är det inte så att jag ska flytta hemifrån eller så om ni tror det, men det är antagligen inte alltför långt kvar till man gör det för den delen heller? kommer ju knappast bo kvar till jag blir 25 liksom, men samtidigt hade jag velat det. haha! man har det för bra här hemma..

1 juni

grattis på födelsedagen min fina bror, 17 år idag. helt sjukt hur snabbt tiden går, nästa år är du myndig & det kan jag knappt förstå..

men grattis grattis grattis åter igen, idag ska du verkligen bli firad <3

(tänkte ladda upp en bild på honom & mig, men det gick ej konstigt nog)

RSS 2.0