29 februari

Dags för att leta efter presenter på väla med mamma. Inviger ena skinnjackan idag för i år, känns underbart!!


29 februari

Dagens lunch består av: kyckling, purjolök, rödlök, paprika, oliver. Och till det dricker jag ett stort glas med vatten


29 februari

Klockan var ställd på 9.30 och då startade jag dagen med en espresso och sen en powerwalk på 50 minuter. Bästa sättet att starta sin dag på, man får så mycket energi efteråt. gjorde mig en god smoothie efteråt. Nu sitter jag i soffan och tar det lite lugnt. Ska iväg vid fyra-tiden för att möta upp mamma och då ska vi till väla för att hitta lite fler presenter till pappa som fyller år imorgon.

Tänkte på det, nu när jag ska börja bli duktig med träning och kost, vill ni då ta del av det? Vill ni att jag ska skriva om det, eller ska jag strunta i det och prata om andra saker?


28 februari

Ja, det blev gymmet. jag fullständigt dödade mig själv på motionscykeln, 1 timme och 1000 kalorier senare så satte jag mig i bilen med ett saftigt grönt äpple och kände mig nöjd med min träning. Först promenad på en timme på morgonen och sen en timmes intensivt cyklande på motionscykeln.

körde iallafall hem sen och hoppade in i duschen. Då tänker ni kanske; "varför duschar du ej på gymmet"? och då svarar jag att jag tycker såna allmänna duschar är äckliga, så jag kör hellre hem först och duschar där hemma i min egen dusch.

bild från innan idag när jag satt ute och njöt av solen:


28 februari

Hej på er. Jag började dagen med en espresso och sen en timmes promenad med mamma och sonic. Blev frukost efter att jag hade promenerat (=bäst förbränning). Sen har jag hjälpt mamma här hemma lite med städning osv. Och nu har vi precis ätit en god och nyttig lunch bestående av kyckling, broccoli, paprika, majs, kidneybönor och lite tomatsås. Till det har jag druckit ungefär en litet vatten. Nu jävlar ska jag bli bra på allt som har med träning och kost att göra. Tänkte ta mig till gymmet för ännu mer cardio om någon timme, måste låta magen få vila lite efter maten nu bara.


27 februari

Bra start på dagen:


25 februari

Kom nyss hem från att ha varit på en liten intervju i stan och tänkte nu ta och äta något innan jag beger mig till väla för att försöka hitta någon present, sen blir det att köra hem igen för att hjälpa till lite med maten osv inför ikväll. Vi ska ha lite gäster här för att pappa fyller år nästa vecka. Så jag stannar hemma och äter lite gott innan jag själv beger mig iväg på lite andra äventyr ;) Som tur är så har jag äntligen börjat bli lite friskare, jag kan åtminstonde prata ganska normalt nu om man jämför med tidigare. Har dock inte bestämt mig vad jag ska ha på mig än ikväll, får se om jag hittar något roligt på Väla.


23 februari

hej på er. Vilken underbar dag det är idag, synd att man fortfarande är krasslig annars hade jag lätt stuckit ut på en löprunda, nu när solen strålar som den gör. ska iallafall in till mammas jobb nu och plocka upp henne, sen ska vi till väla för att leta efter lite presenter till min kära pappa som fyller år nästa vecka. tog lite bilder lite snabbt innan, allt för er liksom ;)


20 februari

jag är fortfarande krasslig och min hals gör mer ont idag än vad den tidigare gjort. jobbigt sånt här är. kan ju inte träna nu heller och blir gaaalen av det. vill springa och ha mig men det går ju inte nu och det är förjävligt. någon som vet någon mirakelkur eller något som gör att jag kan bli frisk SNABBT?


19 februari

gottar mig


18 februari

Hade en go kväll igår, men mår som jag förtjänar idag. och halsen mår ju förjävligt MEN vilken kväll ;) heeeelt cp asså !! Hahahaha. Har SÅ mkt bilder men bjuder här på några få som är liksom blogg vänliga ;)


18 februari

Joooobbig...




17 februari

Lite stark nudelsoppa ska väl kunna rädda min hals lite :) börjar faktiskt kännas bättre och sååå mycket bättre än igår, så jag tror jag kommer klara morgondagen ;)


17 februari

Precis vaknat, har sovit i ca 12 timmar inatt. Behövdes verkligen! Det känns liiiite bättre idag än vad det gjorde igår faktiskt, så jag hoppas på att jag mår prima ballerina imorgon :) Även om jag har en hemsk hosta fortfarande.. Det blir bara att ta det lugnt idag; vila, bada badkar (massvis!) och försöka få i mig lite mer mat idag än vad jag lyckades med igår. Även dricka mycket vatten och te. Tur att jag har min gosiga hund hemma iallafall :)


16 februari

usch vilken jobbig dag jag har haft idag :/ har mått riktigt dåligt och varit soffliggandes hela dagen lång. Skulle egentligen åkt in till stan nu ikväll för att äta lite middag på haket med några godingar, men har själv insett att det inte funkar i detta läget för min del och det suger. Hade sett fram emot en trevlig kväll, men såklart ska min kropp hindra mig. hostar som en idiot och har lite feber och känner mig lite smått illamående. Åh ! Hoppas jag hinner känna mig bättre inför lördag, då jag har lite roliga planer. Hoppas, hoppas, hoppas ! aja, dags att försöka få i sig lite soppa som mamma gjort, men får se hur bra det kommer att gå. Har knappt kunnat få i mig någonting på hela dagen :/ pyttelite fil vid 11.30

HATAR ATT VARA SJUK !!


15 februari

Okej? Haha


15 februari

skönt !!


15 februari

Vaknade upp med min fina och så var jag snäll och gick och handlade lite frallor. gott! sen vid tolv kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till väla för lite lunch och shopping, tack mamma <3 en snygg top som jag tänkte ha när jag ska ut på lördag, samt lite smycken. tänkte dra iväg på en solning snart för att få lite färg inför helgen. Galet taggad är jag iallafall ! :D


15 februari


13 februari

Har hjälpt mamma hela dagen med lite pappersarbete för hennes arbete, knappt grym jag känner mig ;) men nu är vi helt slut i våra huvuden så vi ska ut på en långpromenad med sonic


13 februari

en sak som jag stör mig riktigt mycket på, är såna personer som säger en sak och efter avslutar med att säga "höll jag på att säga". saken är ju att de redan har sagt det? haha, åååh. ni vet vad jag menar va? min pappa brukar säga så och jag stör mig varenda gång. haha


aja, iallafaaaall. nu är jag vaken och har iofs varit det sen halv elva ungefär. vaknade av att det bankade på dörren men hann aldrig öppna. man blir ju lite nyfiken på vad det var. men var säkert någon jobbig försäljare eller någonting. där har vi ännu en sak jag stör mig på; försäljare som ska försöka stoppa en på tex väla (helsingborgs stora köpcentrum) eller i någon matbutik eller så. de ser väl att man inte är intresserad om man försöker gå snabbt förbi dem eller t.o.m kanske tar upp sin mobil och typ låtsas pratar, allt för att undvika dem. MEN de ska ändå typ alltid envisas om att ta tag i en och vilja prata om sina saker de ska sälja. förstår de inte att om man nu skulle varit intresserad så borde man ju stannat där själv? inte bli tvingad att stanna.

haha, håller ni inte med mig?

12 februari

kom nyss hem efter att ha gått en lång promenad med bror och sonic. Skönt med frisk luft


12 februari

r.i.p Whitney Houston <3


12 februari

vad tycker ni om kycklingbiten jag åt igår om man jämför med Simons köttbit till vänster? ;)


11 februari

Har tränat hårt idag och ger mig nu iväg på lite äventyr

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2511877/images/2012/pic_188869741.jpg" class="image">


10 februari

har hunnit med att träna idag och att luncha med mamma. Nu ska jag alldeles strax köra henne till sitt jobb sen ska jag ut och kika lite bland butikerna på väla, är sugen på att hitta något. sen ikväll blir det mys med min fina vän, Bea.


10 februari

efter jag hade tränat, så fick jag mitt hår färgat och det känns otroligt skönt nu. Välbehövligt!

Tänkte iallafall gå och lägga mig nu, så jag är pigg imorgon när jag ska träna igen med mamma på gymmet. Blir nog ett lika gott pass som idag skulle jag tro. mycket magövningar på matta, med medicinbollar, pilatesbollar och varandra som hjälp. Love it ! dock har jag fått lite ont i ryggen de senaste dagarna, känner mig som en gammal kärring, haha !


9 februari

trött tjej hemma efter ett gott styrkepass på gymmet med mamma, på 90 minuter


9 februari

Hej på er! har legat och myst i min ensamhet i sängen i snart 2 timmar. tittat på lite sjuka klipp på youtube osv. Har även skaffat mig instagram, är ju så mycket tjat om den appen överallt så tänkte att jag också kunde skaffa det. Fattar dock knappt någonting? men om ni vill följa mig så heter jag : slkkls ... Men man lägger bara upp bilder där va? och så kan man följa vissa och vissa kan följa mig tex? haha jaja, får väl se hur duktig jag kommer att bli där ;) tänkte snart gå upp, blir hämtad av mamma om en timme ungefär och lite senare blir det träning :D Wihoo


8 februari

det jag hatar med vintern, förutom den äckliga kylan, är att man är så fruktansvärt blek. och när man är blek så ser man inte hälften så fräsch ut, som när man har lite färg på sig. visst har jag inte fel? så jag tänkte faktiskt ta mig ett besök hos solariumet om någon timme eller så, för att bli lite mer mänsklig och sen stannar jag över natten i stan för lite skedning.

längtar så fruktansvärt mycket efter lite sol och värme. kan inte våren och sommaren bara komma. helst nu!!


ge mig sommar och härliga sommarnätter

8 februari

har precis gjort egen hårinpackning (olivolja + äggvita) och lindat runt håret i plastfolie och en handduk ovanpå det, för att det ska verka på bästa sätt. mitt hår har faktiskt börjat växa liiite, men jag tror aldrig att det kommer att bli så långt som jag vill. jag har hört att varje människa har olika längder deras hår kan växa. och eftersom mitt aldrig har varit särskilt långt eller aldrig kommer bli det (tror jag) så är det väl bara att gilla läget och älska så fort det växer lite. jag försöker iallafall ta hand om det på bästa sätt och är otroligt noga med att ta i värmeskydd och lite andra produkter. har varit otroligt dålig på det tidigare, men förstår nu hur mycket det faktiskt gör för håret. viktigt att skydda och inte förstöra. men det där med att klippa ofta, är jag fortfarande dålig på. man ska ju klippa det var 3e månad eller något, men ska jag vara ärlig så dröjer det längre mellan varje gång för min del. måste bli bättre på det !!


snygg osminkad/ofixad tjej ! haha ;) fattar dock inte varför min webcam har blivit så kass?

8 februari

okej, jag fattar ingenting. jag bloggar riktigt uselt, uppdaterar knappt längre men ändå ökar besökarna. haha. men missförstå mig inte, jag är superglad att ni tittar in här ändå.

sov ungefär 12 timmar inatt, ganska normalt eller vad säger ni? haha, vet inte vad det är med mig, men jag kan i princip sova hur länge som helst. helt sjukt hur man har förslappat sig nu när jag inte har arbetat på ett bra tag. rättaresagt så har jag inte arbetat sen i augusti. vill joooobba! suger riktigt mycket att inte ha så mycket att göra om dagarna, eller ja jag har ju saker att göra, men saker att göra som gör att man kan känna sig lite behövd och duktig och dessutom få lite goa pengar på köpet. det hade ju inte varit helt fel.

idag har jag vilodag från gymmet dessutom, men känner att det kryper i kroppen och att jag egentligen bara vill ta bilen bort till gymmet och köra ett svettigt pass. och vad hände där? jag har aldrig varit speciellt taggad till träning egentligen, men nu tycker jag att det är svinroligt och har nästan lite ångest att jag inte ska iväg och träna idag. men jag måste ha en vilodag, det är superviktigt när man tränar. och nu har jag tränat 5 dagar i rad så nu måste jag verkligen vila min kropp idag. men imorgon blir det att kötta på gymmet igen. sugen på att köra mycket cardio då, typ 70 min intensiv powerwalk så att det typ känns som om att man inte pallar ta ett enda steg till när man är klar. haha sjuk tjej? nä, det är såååå skönt när man känner att man har tagit ut sig till max!! är även sugen på att prova ett box-pass, hört att det är riktigt jobbigt = jag gillar det :D


6 februari

Hej på er. Hoppas ni mår prima ballerina !! det gör inte jag däremot, men nu ska inte detta bli ett depp-inlägg så vi låtsar att allt är bra. Låter bra va :D väntar iallafall på att mamma ska sluta jobba och komma hem så vi kan äta lite lunch. Sen får vi se vad som händer. Jag är lite sugen på väla, men kanske inte hon är ;) blir träning lite senare iallafall, tänkte gå på ett indoorwalking-pass. Riktigt längesen jag var på det. Har sån extrem träningsvärk idag dessutom från passen i helgen, så får se hur mycket jag pallar av det passet idag ;) hehe

Har ni några förslag på en nyttig lunch som går snabbt och lätt att göra? om ni har det så tar jag hemskt gärna emot era förslag. Själv så är jag sämst på att laga mat och verkligen sämst på att komma på bra förslag. Har några få favoriter som jag är grym på, men inte sugen på dem nu.


5 februari

Kom nyss hem från att ha varit och tränat. Var på ett body combat pass, och det är så sjukt jobbigt och msn svettas som en gris, men roligt är det. Trodde ett tag att jag på riktigt skulle spy, men lyckades klara mig från det ;) nu måste jag få lite mat i magen !!!


4 februari

Trött tjej hemma efter ett hårt träningspass. Nu blir det duschen sen lite mat


3 februari

Har nyss ätit en otroligt god middag med min familj. Alltid så gott att äta när man har tränat!! gick skitbra på träningen idag, gotte! Blir träning imorgon också. Nu jävlar asså! vad gör ni då? Börjar förbereda er på utgång? myser till en bra film?

Jag ska iallafall bara mysa hemma ikväll med familjen, till lite gotte och bra tv. Inte helt fel det heller


3 februari

godmorgon på er. just nu sitter jag på bussen Påväg in till stan för att möta upp Malin och marre för en mysig lunch, sen möter Emma upp oss också efter sitt lilla möte. sen lite senare, runt fem-tiden, så ska jag åka och träna med mamma. blir även träning imorgon och på söndag. Så denna veckan har jag då tränat 5 dagar. Helt ok kan jag tycka! och så ska jag fortsätta. Ska inte heller gå ut på krogen eller så innan den 18e. Så blir två lugna helger framöver. själva då? Blir det utgång för er idag/imorgon? :)


2 februari

hämtade ut mitt älskade kort igår. Att ett litet plastkort kan göra en så lycklig


RSS 2.0