17 oktober

vissa dagar är lite extra jobbiga och idag är en sådan dag. vet att jag har varit riktigt usel på att uppdatera, men har ingen motivation typ eller någon aning om vad jag ska skriva om. Så om ni har något speciellt som ni vill att jag ska ta upp eller frågor ni vill att jag svarar på, så kommentera detta inlägget, annars lär det nog dröja ytterligare ett tag till innan det blir något skrivet här ;)

11 oktober

Älskar mitt nya skärp, mums:


6 oktober

Well yeah, and I'm sad, but at the same time I'm really happy that something could make me feel that sad. It's like, it makes me feel alive, you know? It makes me feel human. And the only way I could feel this sad now is if I felt somethin' really good before. So I have to take the bad with the good, so I guess what I'm feelin' is like a, beautiful sadness. I guess that sounds stupid.

3 oktober

Idag har jag hunnit med att jobba, luncha med Emma, handlat åt min pappasmormor och umgåtts med henne lite, hämtat ut paket på posten, fått hem paket i brevlådan, tagit en lång och varm dusch och avslutat kvällen i soffan med mina föräldrar. Vad jag hämtade ut på posten och vad jag fick hem i brevlådan kan jag kanske visa imorgon. Om det finns intresse för det?

Sålänge bjuder jag på några halvkassa bilder från hur jag sett ut idag (skippade pälsen i sista sekund) och hur paketet från posten såg ut:


1 oktober

Fan vad snabbt livet kan förändras. Men nu ska jag göra det JAG tycker är roligt och det JAG vill göra och det JAG behöver göra. Ska vända på det negativa till allt det positiva och göra det bästa möjliga av situationen.


1 oktober

Ni var inte till mycket hjälp i inlägget tidigare? hjälp mig!! Idag har jag hunnit med att jobba, powernapat, lunchat med pappa, shoppat med mamma och bjudit henne på middag och nu sitter jag ner i min soffa. Hade riktigt flyt på väla idag, hittade en del och fick bra hjälp på Team Sportia, hahaha... Nog om det ;) har även klickat hem lite nya saker på nätet som jag förhoppningsvis får inom snart framtid.


RSS 2.0