2 september

vilken fantastisk dag det var igår. överraskade och firade ju som sagt simon eftersom han fyllde år förra helgen och då var han långt uppe i sverige med sin kompis och några andra vuxna. bjuder på några få bilder från gårdagen..


söta i våra badrockar som vi fick? hehe


vi fick börja med att bada i detta mysiga jucuzzin som de fyllde med varmt vatten och massa oljor och mineraler så att vår hy blev världens lenaste. vi fick även varsitt glas champagne och lite nötter och choklad att gotta oss med under tiden vi satt där. supermysigt!


sen fick vi gå in i detta rummet där vi först fick sätta oss ner och så fick vi varsin supergod juice att dricka innan själva behandligen. sedan fick vi lägga oss på varsin massagebänk och så fick vi varsin 1 timmes helkroppsmassage och sedan även ansiktsmask och massage och sedan peeling på händer och fötter. fy så skönt det var!!!!

sen när behandlingen var klar så fick vi lägga/sätta oss i detta mysiga och avkopplande rum. vi satt oss i de två  fåtöljerna till höger på sista bilden. där fick vi kaffe eller te, vilket man nu ville ha, och även en "kärleksmums", alltså en kaka.

vi hade det så himla bra där alltså, otroligt mysigt. personalen var helt underbar och kalaset går på 1995:- för två vilket jag faktiskt inte tycker är så himla farligt med tanke på allt man fick och att allt som allt så varade det i ca 2 timmar.

plus det allra bästa med detta var att simon var helt totalt överraskad. vi hade ätit på Viva i stan innan och jag sa att jag var tvungen att åka till tandläkaren (som ligger otroligt närma detta Spa:et). så ja han fick sig en chock, men en positiv sådan :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0